Fellow Pankki

Fellow Pankki (ent. Fellow Finance) on 100% kotimainen sujuvamman arjen pankki, joka tarjoaa kattavat rahoituspalvelut yksityishenkilöille sekä PK-yrityksen toiminnan tueksi.

Avaa Fellow Pankin talletustili tai hae jopa 30 000 euroa vakuudetonta luottoa erilaisiin tarpeisiin. Säästä aikaa ja rahaa kilpailuttamalla Fellow Pankki Nordic Bankin lainavertailun avulla.

Lue lisää Fellow Pankin palveluista alta.

Fellow Pankki

Mikä on Fellow Pankki?

Fellow Finance yhdistyi Evli Pankki Oyj:n kanssa 2.4.2022 muodostaen Fellow pankin. Fellow Finance luotonannon sekä digitaalisten palveluiden kehittämisen ja Evlin vahvan talletuspankkitoiminnan ja riskienhallinnan kanssa muodostavat pettämättömän yhdistelmän.

Fellow Finance on tarjonnut palveluitaan yli miljoonalle lainanhakijalle 970 miljoonalla eurolla ja Evli yli 13 000 talletusasiakkaalle vuosien saatossa.

Yhdessä Fellow pankki tarjoaa yli 13 000 asiakkaalleen talletuspalveluita, aktiivisia laina-asiakkaita 30 000, yli 230 miljoonaa euroa talletusvaroja jopa 80 työntekijän voimin.

Fellow pankki keskittyy tarjoamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta helpoilla digitaalisilla palveluilla yhdistettynä henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Joustavat ja laajat rahoitusratkaisut auttavat arjen rahoitustarpeiden täyttämisessä.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta pankit verkossa!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Fellow Bankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Fellow Bankista on mahdollista saada lainaa 1000 € – 30 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset Fellow Pankin (Fellow Financen) lainaa, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Fellow Pankin lainan lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Fellow Pankin laina tarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä lainahakemuksella.

Voit hakea monen pankin ja rahoitusyhtiön kautta kilpailutettua lainaa ilman minkäänlaista sitoutumista tai veloitusta. Saat lainahakemuksen jälkeen lainatarjouksia eri pankeilta ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun ja kuukausierän.

Kilpailuta lainat

Fellow Pankin palvelut

Fellow Pankki on digitaalinen pankki yksityishenkilöiden sekä PK-yritysten tarpeisiin. Pankki tarjoaa erittäin laajat palvelut eikä sinun tarvitse mennä luukulta toiselle etsiessäsi rahoitusratkaisuja, vaan saat kaikki palvelut saman katon alta.

Digitaalisten ja nykyaikaisten palveluiden avulla saat mobiilipankin samantien käyttöön ja reilun koron lisäksi lainalle nopean luottopäätöksen ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Voit hakea Fellow Pankilta kattavia rahoituspalveluita ja turvallista sekä reilua tuottoa talletustilille. Vaikka tarjonta on jo laajaa, tulee se kasvamaan toiminnan kehittyessä entisestään.

Kenelle Fellow Pankin palvelut sopivat?

Fellow Pankin palvelut sopivat suomalaista palvelua tukevalla henkilölle, joka toivoo luotettavaa kumppania rahoitustarpeiden tueksi. Fellow Pankki on täysin suomalainen pankki ja toimii Suomen finanssivalvonnan toimiluvan alla. Näin voit varmistua, että saat apua turvallisesti ja nopeasti hyvällä kotimaisuusasteella.

Nopeaa sekä sujuvaa asiointia helppokäyttöisen netissä toimivan järjestelmän avulla ajasta ja paikasta riippumatta tietokoneella tai mobiilissa. Asiakaspalvelun tavoittaa aamusta iltaan myös viikonloppuisin.

Fellow Pankin rahoituspalveluita voit hakea mikäli olet vakituisesti Suomessa asuva 20 vuotta täyttänyt henkilö ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla tulee olla Fellow Pankin hyväksymä suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset.

Fellow Pankin tuotteet ja palvelut

Fellow Pankki tarjoaa palveluitaan kattavasti yksityishenkilöille sekä yrityksille vuosien kokemuksella ja suomalaisella palvelulla.

Henkilöasiakkaat voivat nauttia pankkipalveluista käyttötilien, maksuliikenteen sekä laskujen maksupalveluiden lisäksi joustavasta rahoituksesta ja reilusta talletustilistä.

Yritysasiakkaille tulee olemaan tarjolla kokonaisvaltaiset pankki- ja rahoituspalvelut, joustavan rahoituksen, tilipalveluiden ja henkilökohtaisen rahoitusasiantuntijan avulla integroituna omaan taloushallinnon järjestelmään.

Fellow pankin arvostelut netissä

Yksityishenkilöille

Nopea ja mutkaton tapa hakea lainaa sekä hallinnoida omia pankki sekä laina-asioitaan suoraan verkossa tietokoneella tai mobiilissa.

Vakuudeton laina

Hae vakuudetonta lainaa 30 000 euroon asti, laina-aika jopa 10 vuotta. Kilpailukykyisillä ehdoilla sekä korkoprosentilla Fellow Pankki on loistava kumppani arjen rahoitustarpeiden auttamiseen.

Tee lainahakemus netissä muutamassa minuutissa ja saat alustavan luottopäätöksen samantien. Voit hylätä tai hyväksyä sen omien tarpeidesi mukaan.

Lainojen yhdistely

Pienten kalliskorkoisten lainojen yhdistäminen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi käy kätevästi myös Fellow Pankin avulla. Voit hakea yhdistelylainaa 30 000 euroon asti jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla alkaen 7% korosta.

Saat luottopäätöksen samantien ja voit huoletta yhdistellä pienet kulutusluotot säästämällä aikaa, rahaa sekä mielenrauhaa.

Määräaikaistalletus

Ylimääräiset varat voit laittaa kasvamaan korkoa Fellow pankin avulla. Talletusajasta riippuen korko on 0,75%-1,5%. Valitse suomalainen pankki tukemaan varallisuutesi kasvua! Varat on suojattu 100 000 euroon asti talletusturvalla.

Pankkitili

Voit avata kätevästi Fellow Pankille pankkitilin muutamassa minuutissa, saat pankkitilillesi vuosikorkoa 0,5% ilman palvelumaksuja tai nostorajoituksia.

Fellow Lasku

Tee verkkokaupan ostokset kätevästi Fellow Laskun avulla ja saat jopa 30 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Tarvittaessa voit ottaa käyttöön Fellow Tililuoton ja maksat ostoksesi kertamaksun sijaan osissa alkaen 9,90 euroa kuukaudessa.

Yrityksille

Yrityksille helpot ja kokonaisvaltaiset rahoituspalvelut yhdestä paikasta edullisella ja kilpailukykyisellä lainaehdolla sekä korolla.

Yrityslaina

Voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia Fellow pankilta jopa 1 000 000 euroon asti alkaen 3 % korolla ja takaisinmaksu tilanteesi mukaan. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat rahat tilillesi 1-2 arkipäivässä.

Yrityslainan hakemisen prosessi on samanlainen henkilölainan kanssa, joitain lisätietoja saatetaan tulla kysymään, mutta prosessi on yksinkertainen.

Joustoluotto

Voit hakea yrityksille suunnattua joustoluottoa – maksat takaisin oman kassavirran mukana, kuitenkin enintään 24 kuukaudessa. Joustoluottoa myönnetään 50 000 euroon asti ilman vakuuksia ja saat rahat nopeasti käyttöön.

Myynti- tai ostolaskurahoitus

Jos olet joutunut joskus odottelemaan saatavia tai varaa maksaa lasku pois, kannattaa harkita voisiko tässä palvelussa olla ratkaisu.

Maksat vain kertapalkkion per myyty tai ostettu lasku, ja saat myyntilaskussa rahat heti käyttöösi odottelun sijaan sekä ostolaskussa laskun maksettua samantien ilman viivyttelyä.

Määräaikaistalletus

Yrityksen ylimääräiset varat voit tallettaa määräaikaisesti kasvamaan korkoa pelkän olemisen sijaan. Fellow Pankin talletukset ovat varustettu reilulla korolla sekä kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin 100 000 euroon asti.

Pankkipalvelut

Avaa yrityksellesi ilmainen pankkitili, saat varoillesi jopa 0,5% korkoa neljännesvuosittain. Fellow Pankki kehittää toimintojaan jatkuvasti ja tulossa onkin luottokortin lisäksi pankkitili maksujen tekemistä ja vastaanottamista varten.

Lainasopimuksen ehdot

Lainaehdot löydät kätevästi saamastasi lainatarjouksesta ja voit päättää hyväksytkö vai hylkäätkö lainan. Lainaehdot ja mm. korkoprosentti määräytyy henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Pääset nykyaikaisten asiakassivujesi kautta hallinnoimaan kaikkia lainaan liittyviä asioita mobiilissa tai tietokoneella.

Fellow Pankki (ent. Fellow Finance) tarjoaa joustavaa lainan takaisinmaksua sekä uudelleenjärjestelyä tarpeen tullen. Voit hyödyntää maksuvapaita kuukausia tai lainaturvaa paikkaamaan heikentynyttä taloudellista tilannetta.

Fellow pank lainavertailussa

Laina-aika ja määrä

Hae lainaa Fellow Pankista jopa 30 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia edullisella korolla. Lainasumman suuruus ja sen myöntäminen perustuu kokonaisvaltaiseen henkilökohtaiseen arvioon antamiesi tietojen perusteella.

Laina-aika jopa 120 kuukautta riippuen lainaamastasi summasta. Huomioithan, että korkeampi takaisinmaksu suurentaa takaisinmaksettavaa lainasummaa, sillä korkoa kertyy pidemmältä ajalta.

Lainan ennenaikainen takaisinmaksu

Lainan voi maksaa ilman lisäkuluja aikaisemmin takaisin kokonaisuudessaan. Voit myös maksaa yksittäisesti suurempia eriä lainasta ja ne otetaan huomioon tulevissa lainalyhennyksissäsi.

Lainan takaisinmaksusta tulee pyytää asiakaspalvelusta maksutiedot ennen maksamista lisäkulut välttääkseen.

Peruutusoikeus

Lainansaajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa lainan saannista. Täysin maksutonta lainan peruuttaminen ei ole, sillä korko laina-ajalta peritään lainan peruuttamisen yhteydessä.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti lähettämällä vaaditut tiedot Fellow Pankille kirjeitse.

Lainaturva

Lainaturva vakuuttaa lainan yllättävien elämäntilanteiden muutosten varalle. Saat lainaturvalla mielenrauhaa lainan takaisinmaksusta, mikäli joudut työttömäksi tai sairaaksi.

Lainaturva maksaa keskimäärin 6 euroa kuukaudessa ja se kattaa pitkäaikaisen sairasloman, työttömyyden tai kuolemantapauksen. Lainaturvan edellytyksenä on Fellow Pankin laina, jota on lyhennetty ajallaan sekä et ole tietoinen työttömyydestä ja olet ollut työsuhteessa viimeisen 6kk aikana vähintään 16 tuntia viikossa tai 64 tuntia kuukaudessa.

Fellow Pankin todellinen vuosikorko

Lainatarjouksessasi saat selville oman lainasi todellisen vuosikoron, mihin vaikuttaa mm. 150 euron välityspalkkio lainan perustamisesta. Muihin lainaajiin verrattuna Fellow Pankki tarjoaa kilpailukykyistä korkoa.

Voit tarkistaa arvion kuukausittaisista lyhennyksistä Fellow Pankin sivustolta ja hakea lainaa jopa 30 000 euroon asti alkaen 7% korolla.

Lainalaskuri

Lainalaskurilla voit laskea kätevästi lainaa hakiessasi yksittäisten kuukausierien summan perustuen lainakustannusten keskiarvoon. Todellisen lainakoron ja kustannukset saat selville lainatarjouksestasi.

Fellow Pankin kokemuksia

Fellow Pankki on vasta 2022 vuoden alkupuolella perustettu ja on jo nyt saanut erittäin hyviä asiakaspalautteita. Vakavarainen suomalainen toimija ymmärtää minkälaisia palveluita tuottaa suomalaisille.

Pidempi takaisinmaksuaika ja hyvä korko mahdollistavat asiakkaille joustavan takaisinmaksun ilman lisääntynyttä kuormaa takaisinmaksun aiheuttamille kustannuksille.

Asiakaspalvelu vastaa tehokkaasti ja ystävällisesti, mikä tehostaa palautteiden antamista ja mahdollistaa kokonaisvaltaisen positiivisen kokemuksen lainaamisesta.

Fellow Pankin verkkopalvelut

Fellow Pankki tarjoaa ensiluokkaista verkkopalvelua asiakkailleen mobiilissa tai tietokoneella.

Pääset hallinnoimaan omaa pankkitiliäsi, lainapalveluita, yritysportaalia sekä lainasijoittajien palveluita kätevästi netissä.

Kaiken oman hallinnan lisäksi Fellow Pankin sivuilla on kattavasti tietoa mm. talousraporteista, osaketiedoista, hallituksesta sekä muista lainoihin liittyvistä asioista.

Asiakassivut

Fellow Pankin asiakkaana saat täyden pääsyn omille asiakassivuillesi ja voit hallinnoida sujuvasti tietojasi netissä.

Voit tarkastella omia tietojasi sekä näet lainaasi liittyvät maksuerät.

Mobiilipankki-sovellus

Voit ladata puhelimeesi kätevän sovelluksen, minkä avulla seuraat pankkitilisi saldoa, tarkastelet lainaasi tai teet talletuksen omalle säästötilillesi. Kaikki kätevästi selkeässä mobiilinäkymässä.

Sovellus on vielä kehitysvaiheessa ja tällä hetkellä tarjolla vain yksityishenkilöille.

Asiakaspalvelu

Fellow Pankin asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-17 yrityksille ja henkilöasiakkaille arkisin 8-20 sekä lauantaisin klo 10-18.

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun suoraan omien asiakassivujesi kautta tai soittaa numeroon 020380101 ja sähköpostilla [email protected]

Hae lainaa fiksusti verkosta

Usein kysytyt kysymykset Fellow Pankista:

Lainaa voi hakea vakituisesti Suomessa asuva 20 vuotta täyttänyt henkilö, ei maksuhäiriömerkintöjä sekä Fellow Pankin hyväksymä suomalainen pankkitili verkkotunnuksilla varustettuna.maailmanlaajuisesti.

Fellow Finance ja Evli Pankki yhdistyivät muodostaen Fellow Pankin 2.4.2022. Fellow Financen ja Evlin vahva osaaminen takaa varman ja ammattitaitoisen rahoituspalveluiden väylän.

Kilpailukykyinen korkoprosentti alkaen 7% määräytyy pitkälti omien henkilökohtaisten tietojesi perusteella. Todellinen vuosikorko sisältää avausmaksun lisäksi määrätyn korkoprosentin. Löydät oikean todellisen vuosikoron lainatarjouksestasi.

Sinun on myös mahdollista hakea hieman suurempi laina pienempien lainojen yhdistelyä varten. Lainaa voi hakea vakuudettomasti 30 000 euroon asti.

Fellow Pankin asiakaspalvelu on avoinna arkisin sekä lauantaisin laajemmilla aukioloajoilla. Arkisin asiakaspalvelu palvelee 8-20 sekä lauantaisin 10-18.

Milloin vain haettava laina, joka maksetaan nopeasti tilille, tuo mukanansa aina positiivisia kokemuksia. Asiakkaat ovat pitäneet nopeasta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Yritys tietää miten saada asiakkaat tyytyväiseksi. Myös Fellow Financen ja Evlin asiakkaat ovat pääosin tyytyväisiä pankin palveluihin ja erityisesti monipuolisuuteen.

Valitse itsellesi sopiva lainan takaisinmaksuaika. Fellow pankilla voit hakea pienemmillekin lainoille pidemmän laina-ajan ja samalla pidät kuukausierän pienenä.

Luottopäätös tulee nopeasti, lainan hakeminen on helppoa ja rahat saa tilille jopa samana päivänä. Lainan hakeminen on mahdollista verkossa. Nopea järjestelmä tarkistaa hakemuksesi samantien.

Arvostele palvelu: Fellow Pankki

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.8 / 5. Arvostelujen määrä: 4

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.