Ferratum

Ferratum on yksi suosituimmista lainantarjoajista Suomessa. Liity jopa 2 miljoonan tyytyväisen asiakkaan joukkoon ja helpota talouttasi.

Voit hakea Ferratumilta pienempää joustoluottoa 4000 euroon asti tai kertalainaa jopa 30 000 euroon asti nopeasti. Onko sinulle kenties kertynyt pieniä kulutusluottoja? Ferratum yhdistelylaina auttaa korjaamaan tilanteen!

Lue lisää Ferratumin palveluista alta.

Ferratum

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Mikä on Ferratum Bank?

Ferratum tarjoaa helppokäyttöisiä sekä laadukkaita rahoituspalveluita kaikille, innovatiivisesti, asiakaslähtöisesti, asiantuntevasti ja eettisillä periaatteilla.

Ferratum Finland Oy kuuluu Ferratum Group -konserniin, joka toimii Maltan lainsäädännön ja finanssivalvonnan alla. Maltan finanssivalvontaa sääntelee Euroopan keskuspankki EKP. Näin voidaan todeta, että Ferratumin palvelut ovat laadukkaita ja turvallisia. Ferratum Group on perustettu vuonna 2005, yli 2 miljoonaa asiakasta jopa 23 eri maassa ympäri maailmaa.

Vastuullisena luotonmyöntäjänä Ferratum tarjoaa mm. talouspalveluita apuun kehittämään henkilökohtaista taloudenhallintaasi.

Ferratum kokemuksia

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Ferratumista:

Paljonko voin saada lainaa?

Ferratumilta on mahdollista saada lainaa 1 € – 30 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Ferratum kotisivut

Kilpailuta Ferratum lainat turvallisesti Nordic Bankilla

Mikäli harkitset Ferratum-lainaa, kannattaa se kilpailuttaa maksuttomassa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailu-palvelu, joka kilpailuttaa Ferratumin lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Ferratumin laina tarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea lainaa monen pankin kautta kilpailutettuna ilman minkäänlaista sitoutumista tai veloitusta. Lainahakemuksen tekeminen hoituu käden käänteessä ja voit saada lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia!

Kilpailuta Ferratum laina

Ferratum palvelut

Voit hakea Ferratumilta joustoluottoa arjen menoihin, kertaluottoa isompiin hankintoihin, autolainan tai yhdistää kulutusluotot yhdeksi kilpailutetuksi lainaksi.

Ferratum talouskoulu sisältää sinulle suunnattuja artikkeleita ja oppaita auttamaan arjen talouden hallinnassa. Ota vastuu omasta taloudesta ja mieti talouttasi pitkäjänteisesti yhdessä Ferratumin kanssa.

Ferratum OmaTilin kautta pääset kirjautumaan omalle tilillesi ja maksamaan esimerkiksi viimeisimmän laskusi Trustly-palvelun avulla suoraan verkossa.

Kenelle Ferratum palvelut sopivat?

Ferratum sopii henkilölle joka haluaa pitää huolta talousasioistaan joustavasti ja fiksusti. Lainasummat ovat kilpailukykyisillä koroilla ja talouskoulu auttaa opastamaan lisää arjen haasteissa.

Kaikki Ferratum lainaan liittyvät asiat hoituvat kätevästi verkossa Ferratumin OmaTilin kautta, saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Ferratum myöntää lainaa henkilökohtaisen arvion perusteella ja siitä määräytyy myös luoton arvioitu kokonaiskustannus. Ikää tulee olla vähintään 22 vuotta, ei maksuhäiriömerkintöjä, suomalainen henkilötunnus, virallisesti rekisteröity osoite Suomessa ja asuu Suomessa.

Ferratum tuotteet ja palvelut

Ferratumissa asiointi on helppoa OmaSivun kautta ja voit hoitaa tarvittavat asiat verkossa kätevästi, voit jopa maksaa suoraan netissä maksupalvelun kautta laskujasi ja näet laina saldon reaaliajassa.

Ferratum lainoilla on tyytyväisyystakuu. Mikäli tulet toisiin aatoksiin etkä haluakkaan Ferratum-lainaa, on sinulla 14 vuorokauden palautusoikeus, jolloin voit palauttaa lainan takaisin kuluttomasti.

Voit hakea joustoluottoa 4000 euroon asti ja muuta kertalainaa 30 000 euroon asti. Voit lisäksi hyödyntää maksuvapaata kuukautta tai tehdä tarvittaessa uuden maksusuunnitelman lainasi takaisinmaksuun.

Kertalaina

Voit hakea Ferratumin kertalainaa joustavasti ja nopeasti vaikkapa uuden menopelin hankintaan. Ferratum kertalaina on vakuudeton kertalaina eikä se vaadi käsirahaa tai takaajia.

Lainaa voit hakea 2 00030 000 euroa määräaikaisena kertalainana, joka maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä.

Voit maksaa sen takaisin joustavasti ja laina-aika on 1-10 vuotta. Lainasumma sekä taloudellinen tilanteesi vaikuttaa siihen, mikä on lopullinen takaisinmaksettava summa lainastasi.

Yhdistelylaina

Monta pientä kulutusluottoa yhdellä kertaa tuo paljon ylimääräisiä kuluja esimerkiksi tilinhoitomaksujen muodossa, ja näistä pääsee helposti eroon yhdistelemällä lainat yhdeksi kilpailutetuksi lainaksi.

Yhdistelylainaa voit hakea jopa 30 000 euroa täysin vakuudetta ja käyttää aikaasi ja rahojasi paremmin lyhentämällä vain yhtä edullista lainaa.

Yhdistelylainaa voidaan myöntää vain uusille asiakkaille, tai niille joilla ei ole lainahakemus vetämässä Ferratumille. Mikäli hakemus on vielä avoinna, voi sen peruuttaa ja hakea yhdistelylainaa uudella hakemuksella.

Joustoluotto

Joustoluotto pahan päivän varalle, voit nostaa luottoa maksimissaan ensimmäisellä kerralla 4000 euroa ja takaisinmaksun jälkeen voit nostaa lainaa taas uudestaan.

Voit siis pitää lainan tallessa ja nostaa vain äkillisiä menoja varten tarvittavan summan ilman että sitoudut samantien maksamaan suurempaa summaa takaisin.

Lainan kulut perustuvat kokonaisvaltaiseen arviointiin henkilökohtaisella tasolla, mutta pienempänä lainan kuitenkin hieman korkeammat kuin suuremmalla lainalla.

Talouskoulu

Ferratum Talouskoulu on perustettu helpottamaan asiakkaiden arkisten talousasioiden hallintaan ja antamaan vinkkejä miten tehdä viisaita päätöksiä.

Kulutustottumuksia 20 eri globaalin markkinan osalta jo 15 vuotta kerännyt Ferratum tarjoaa talousmaailman tietoa sinulle postituslistan avulla. Liittymällä postituslistalle varmistat tiedon uusista julkaisuista.

Saat kätevästi artikkeleista oppia miten mm. kannattaa varmistaa eläkkeellä taloudellinen turva, talouden vuosisuunnitelma tai autonmyyntiin vaikuttavat asiat.

Kertalaina

Kertalainalla rahoitat suuremmat hankinnat vaivattomasti kilpailukykyisellä lainalla ja korkealaatuisella asiakaspalvelulla.

Lainasumma on 2 000- 30 000 euroa ja sitä voi hakea 1 – 10 vuotta pitkällä takaisinmaksuajalla. Lainasumma määräytyy asiakkaan kokonaisvaltaisen taloudellisen arvioinnin perustella, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus on laskettavissa sivuilla olevan laskurin avulla.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole lainaasi tyytyväinen, voit palauttaa sen 14 vuorokauden kuluessa ilman lisäkuluja. Maksat vain lainan takaisin kokonaisuudessaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tyytyväisyystakuuseen liittyen.

Monet pankit eivät tarjoa tätä mahdollisuutta, ja tämä jos jokin kertoo luottamuksesta rahoituslaitosta kohtaan.

Lainasopimuksen ehdot

Saat lainasopimuksen ehdot luettavaksi ennen allekirjoittamista ja lainan lopulliseen summaan vaikuttavat kulut määräytyvät henkilökohtaisen arvioinnin perusteella. Mikäli et ole lainaan tyytyväinen, on se mahdollista palauttaa 14 vuorokauden kuluessa.

Voit katsoa kätevästi lainalaskurista mikä on luoton arvioitu kokonaiskustannus valituilla summilla ja laina-ajalla. Huomioithan sen olevan kuitenkin vain arvio, ja todelliset kulut saat selville lainatarjouksestasi ennen allekirjoittamista.

Ferratum tarjoaa lainaa todella joustavasti ja mikäli et pysty maksamaan lainaa takaisin, on sinulla mahdollisuus hyödyntää maksuvapaita kuukausia ja tarvittaessa tehdä maksusuunnitelma uudestaan. Joustoluotolla voit päättää jatkatko lainaamista maksetun lainan jälkeen tai otatko edes koko summaa itsellesi käyttöön.

Laina-aika ja määrä

Ferratum myöntää joustoluottoa tyypillisesti 3-54 kuukauden takaisinmaksuajalla, joustoluottoa maksat kuitenkin takaisin sovitun mukaan ja jatkat tarvittaessa.

Kertalainaa voit saada 2 000-30 000 euroa yllättäviin arjen menoihin tai suurempiin hankintoihin täysin vakuudettomasti ilman takaajia tai käsirahaa. Laina-aika on kertalainassa 1-10 vuotta.

Maksuvapaat kuukaudet

Joustoluotolle on mahdollista saada maksuvapaata kuukautta ilman lisäkuluja, luoton korko kertyy kuitenkin maksuvapaan kuukauden aikana normaalisti.

Voit hakea enintään 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa, ne ei kuitenkaan voi olla peräkkäin. Pystyt hakemaan olemassaolevalle laskulle maksuvapaata kuukautta.

Uudelle asiakkaalle maksuvapaa kuukausi on mahdollinen vasta kahden ensimmäisen maksun jälkeen. Voit hakea maksuvapaata kuukautta kätevästi omilta asiakassivuiltasi verkosta.

Lisälaina

Ferratumilla ei voi olla kahta lainaa päällekkäin, mutta joustoluotossa takaisinmaksetun summan jälkeen on sinulla taas luottoa käytettävissäsi normaalisti.

Mikäli haluat Ferratumilta uuden lainan, tulee edellinen laina olla maksettu kokonaisuudessaan takaisin tai luottotili suljettuna. Vanhan lainatilin voi sulkea lähettämällä viestin Ferratum asiakaspalveluun.

Laskut

Laskuja voi maksaa joustavilla tavoilla takaisin, kuitenkin huomioiden laskujen eräpäivä ja oma henkilökohtainen viitenumero.

Omilla asiakassivuilla on mahdollista maksaa lainaa takaisin verkossa Trustly palvelun avulla.

Normaalisti laskut lähetetään sähköpostiin ja voit nähdä ne helposti aina uuden lyhennyksen tullessa.

Voit myös halutessasi maksaa laskun Accept emai- tekstiviestilinki avulla, ohjeet siihen löydät https://ferratumbank.fi/acceptemail.

Pidennä laina-aikaa

Laina aikaa ei voi suoraan pidentää, mutta voit hyödyntää maksuvapaita kuukausia suoraan asiakastililtäsi yksittäisten kuukausien lyhennysvapaille.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluun mikäli tarvitset uuden maksusuunnitelman lainallesi. Huomioithan että uusi maksusuunnitelma todennäköisesti kasvattaa lopullisen takaisinmaksusummasi määrää.

Ferratumin todellinen vuosikorko

Ferratum lainoissa on kilpailukykyinen todellinen vuosikorko, mikä muodostuu mm. nimellisestä korosta. Nimellinen korko Ferratum kertalainassa on 8,50-13,95%. Lainan korko muodostuu henkilökohtaisen luottoluokituksen avulla tehtyyn analyysiin.

Voit katsoa lainalaskurin avulla laina-aikaan ja lainasummaan perustuvan arvion kuukausittaisesta lyhennettävästä lainasummasta.

Lainalaskuri

Ferratumilta lainaa hakiessasi voit katsoa kätevästi lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa vastaavan arvion kuukausittaisesta lyhennyksestä. Lainalaskurista pääset lainan hakemisen ensimmäiseen vaiheeseen, eli yhteystietojen täyttämiseen.

Ferratum kokemuksia

Ferratum on Suomessa tunnetuimpia ja yleisimpä lainapalveluita verkossa ja pääset kätevästi hallinnoimaan lainaasi liittyviä tietoja omassa asiakasportaalissa.

Yleisimmät negatiiviset asiakaskokemukset mitä netistä löytyy, liittyvät pienten lainojen kanssa tekemisissä oleviin ihmisiin. Joillekin saattaa tulla yllätyksenä suuri korko tai joustamattomuus jos ei itse hoida asioitaan oikealla tavalla.

Ferratum vastaa asiallisesti ja ammattimaisesti asiakkaiden kysymyksiin jos sinne soittaa ja verkkosivulta löytyy asiakkaille kaikki tarvittava tieto.

Ferratumin verkkopalvelut

Ferratumin verkkopalveluista on mahdollista päästä OmaTili palvelun kautta kirjautumaan ja näkemään omat lainaan liittyvät tiedot sekä maksamaan esimerkiksi laskun suoraan netissä.

Voit tehdä lainahakemuksen suoraan netissä ja laskurin avulla arvioida kuukausittaisten lyhennysten määrä ja esimerkiksi mikä nimelliskorko on sopivin.

Löydät sen lisäksi verkkosivuilta talouskoulusta tietoa oman talouden hallintaan, hinnastot, asiakaspalvelun sekä kaikki yleisimmät kysymykset ja niihin vastaukset.

Ferratum OmaTili

Ferratumin asiakkaana saat pääsyn omalle asiakastilille omien tietojen sekä lainan hallintaan. Kun kirjaudut Ferratum OmaTili palveluun ensimmäisen kerran, saat tilisi suoraan.

OmaTili sivustolta pääset näkemään lainasi tiedot, nostetun luoton määrän, tehdä nostoja, jäljellä olevan luottorajan, maksamatta olevan lainan määrän, maksaa suoraan lainalyhennyksen tai olla yhteydessä asiakaspalveluun suljettujen ja turvallisten viestien välityksellä.

Asiakaspalvelu

Ferratum on eurooppalainen rahoitusyhtiö, joka toimii Maltan viranomaisvalvonnan alla. Ferratum Suomen asiakaspalvelu on täysin kotimainen. Asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja nopeaa.

Ferratumin verkkosivujen kautta pääset ottamaan suoraan yhteyttä asiakaspalveluun Whatsappin, Facebookmessengerin tai live chatin avulla. OmaSivu palvelusta pääset myös viestimään suoraan asiakaspalveluun.

Kilpailuta Ferratum lainat turvallisesti Nordic Bankilla

Usein kysytyt kysymykset Ferratum Bankista:

Vakituinen osoite Suomessa, säännölliset tulot, vähintään 22 vuotta, ei maksuhäiriömerkintää sekä Suomalainen henkilötunnus. Yhteystiedot kannattaa heti hakiessa antaa huolellisesti nopean päätöksen saamiseksi.

Ferratum laina ja sen todellinen vuosikorko on 9,50%-22,14%. Ferratum lainaa hakiessa saat selville mikä oma todellinen vuosikorko on. Huomioithan sen, että todellinen vuosikorko voi kasvaa mikäli teet maksullisia toimenpiteitä sivustolla.

Voit hakea Ferratumin kertalainan 2 000- 30 000 euroa, laina-aika 1-10 vuotta. Nimelliskorko ja todellinen vuosikorko määräytyvät henkilökohtaisten tietojesi perusteella.

Tällä hetkellä joustava luotto on mahdollista saada jopa saman päivän aikana tilillesi ja lainapäätös tulee myös nopeasti.

Ferratum Bank tarjoaa kätevät verkkopalvelut ja asiakkaat voi hakea lainaa nopeasti hyvällä korolla. Yleisiä Ferratum kokemuksia löytyy netistä positiivisena myös negatiivisia kokemuksia on, mutta vain vähän - sille on syynsä miksi Ferratumilla on jopa 2 miljoonaa asiakasta ja on siten yksi suosituimmista lainantarjoajista.

Ferratumin asiakaspalvelunumeroa on hankala löytää sivustolta. Ferratumin asiakaspalvelu on tavoitettavissa kätevästi sivuston pikaviestinpalveluiden avulla tai viestimällä asiakassivujen kautta.

Asiakaspalvelu auttaa sinua mikäli et ole ennen hakenut kulutusluottoa tai ole varma mikä maksuvapaa kuukausi on. Voit OmaTilin kautta hakea maksuvapaan kuukauden kun sinulla on siihen oikeus.

Ferratum laina-aika on hieman lyhyempi kuin muilla pankeilla. Voit maksaa sen takaisin maksimissaan kymmenessä vuodessa. Lainasumma määrää myös miten pitkä laina-aika voi olla.

Arvostele palvelu: Ferratum

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.8 / 5. Arvostelujen määrä: 5

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.