Halino

Halino laina auttaa eri elämäntilanteissa. Hae lainaa äkillisiin elämäntilanteiden muutoksiin tai vaikka juhlia varten. Sinä päätät mihin käytät lainasi.

Halino erikoistuu pienempiin kulutuslainoihin. Halinon lainat ovat suuruudeltaan 500 – 6000 euroa.

Halino tarjoaa pientä lainaa ilman vakuuksia 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat jopa saman päivän aikana tilillesi.

Lue lisää Halinolainasta alta.

Halino

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Mikä on Halino?

Halino erikoistuu pienempiin arjen tarpeisiin. Halino tunnettiin aiemmin nimellä Halens yksityislaina, sen luotonantaja on TF Bank AB Suomen sivuliike. TF Bank on toiminut vuodesta 1987 alkaen ja Suomessa vuodesta 1999 asti.

TF Bank tarjoaa lainaa jopa 50 000 euroa, mutta Halino keskittyy alle 6 000 euron kulutusluottoihin, yhdistelylainoihin, autolainaan, lomalainaan, juhlalainaan sekä remonttilainaan. TF Bank tarjoaa läpinäkyvän hinnoittelun kulutusluottoa sekä kilpailukykyistä korkoa säästötilille. Ruotsin finanssivalvonta valvoo Halino / TF Bank toimintaa.

Kilpailuta itsellesi edullisempi laina!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Halinosta:

Paljonko voin saada lainaa?

Halinolta on mahdollista saada lainaa 500 € – 6 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Halino kotisivut

Kilpailuta Halinon lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset Halino lainaa, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailu-palvelussamme Nordic Bankissa. Mikäli Halino lainan suuruus ei ole riittävä, Nordic Bank lainavertailulla saat lainaa jopa 70 000 euroa juuri sinulle sopivalla kuukausierällä.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa Halino lainan lisäksi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä lainahakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Halino lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Lainahakemuksen tekeminen Nordic Bankilla tapahtuu vain muutamassa minuutissa. Voit hakea meillä monen pankin kautta kilpailutettua lainaa helposti yhdellä hakemuksella. Saat tarjoukset sähköpostiisi pian josta voit valita parhaan korkotarjouksen.

Kilpailuta lainat

Halinon palvelut

Halinolainaa on helppo hakea verkosta. Lainaa hallinnoidaan TF Bank omien sivujen kautta voit hallinnoida lainaan kuuluvia tietoja sekä tarkastella saldoa ja avoimia laskuja. Halino tarjoaa lainan lisäpalveluina maksuvapaan kuukauden sekä lainaturvan, esimerkiksi sairauden tai työttömyyden varalle.

Helppo lainan hakeminen ja läpinäkyvä hinnoittelu on verrattuna muihin lainoihin todella selkeä. Valitse laskurista vain summa ja näet suoraan erilaiset kuukausimaksut eri laina-ajoille selkeästi.

Vertaa lainat netissä

Kenelle Halino palvelut sopivat?

Halino laina on sopiva sellaiselle joka etsii pienempää lainaa. Lainaa voit hakea 500-6000 euroa jopa viiden vuoden maksuajalla, ilman erillistä avausmaksua.

Kaikki lainaan liittyvät asiat hoituvat kätevästi verkossa TF Bank Omien Sivujen kautta, saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Perus edellytykset Halino Lainalle ovat yli 22 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot, ei maksuhäiriömerkintöjä, asut Suomessa sekä julkinen puhelinliittymä. Pankilla saattaa olla ilmoittamattomia kriteerejä lainan hakemiseksi ja voi olla ettet täytä niitä, vaikka perusedellytykset olisivatkin kunnossa.

Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Tämä parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja voit näin saada edullisempaa lainaa.

Halino palvelut

Halino lainan hakeminen on erittäin helppoa verkkosivulla olevan hakemuksen avulla muutamassa minuutissa. Mikäli haluat, voit soittaa myös asiakaspalveluun ja he täyttävät hakemuksen puolestasi.

Jos et ole tyytyväinen lainastasi, voit palauttaa sen ilman kuluja 14 päivän kuluessa maksamalla lainan takaisin Halinolle.

Vakuudettoman lainan voit hakea 500-6000 euron väliltä viiden vuoden laina-ajalla. Halino lainaan voit hankkia myös lainaturvan pahan päivän varalle sekä voit hakea lainan yhdessä yhteishakijan kanssa.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on silloin kätevä tapa saada rahoitusta kun menot yllättävät tai haluat vaikka yllättää kumppanin juhlapäivänä. Halino ei kysy mihin lainan tulet käyttämään, sinä päätät lainan tarkoituksen.

Halino lainaa saa haettua 1- 5 vuoden laina-ajalla, voit kokeilla lainalaskurilla kätevästi miten eri suuruiset kuukausittaiset maksuerät vaikuttavat laina-aikaan. Näet kätevästi lainasumman valitsemalla kaikkien vuosittaisten arviot takaisinmaksujen kuukausieristä.

Vakuudeton laina on 500-6000 euroa, voit hakea lainaa myös yhteisenä kumppanin kanssa ja todennäköisyys lainan saantiin on varmempaa, koska kaksi ihmistä on vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Yhdistelylaina

Jos olet päässyt kerryttämään itsellesi monia pikavippejä tai osamaksuja, niin sinun ei kannata maksaa jokaisesta pienestä lainasta kuluja sekä nähdä vaivaa laskujen hallinnoinnin eteen.

Hae Halino yhdistelylainaa kilpailuttamalla mahdollisimman monta pankkia yhdellä lainahakemuksella Nordic Bankin kautta ja voit rahoittaa sillä kaikki pienet yksittäiset lainat yhdeksi, kilpailutetuksi lainaksi paremmalla korolla ja pienemmillä kuluilla.

Voit saada yhdistelylainaa Nordic Bankin avulla jopa 70 000 euroa ja prosessi on yksinkertainen:

  1. Laske yhteen olemassaolevat lainasi. Apuna voit käyttää lainojen yhdistely-laskuria.
  2. Hae lainaa lainojen yhteissummaa vastaavalle summalle.
  3. Vertaile mikä lainatarjouksista on itsellesi edullisin. Kiinnitä huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon, joka pitää sisällään nimelliskoron lisäksi myös muut lainanhoitokustannukset.
  4. Allekirjoita lainasopimus ja rahojen saavuttua tilillesi hoida pienet lainat pois maksamalla ne yksitellen saamallasi yhdistelylainalla.

Voit säästää huomattavia summia rahaa yhdistelylainan avulla!

Lainaturva

Halino tarjoaa lainaturvan äkillisten tilanteiden varalle. Lainaturvavakuutus tuo turvaa talouteesi esimerkiksi vakavan sairauden iskiessä tai työkyvyttömäksi joutuessasi.

Lainaturvan hinnoittelu on 9 % lainasopimuksen mukaisesta kuukausierästä. Lainaturva toimii vakuutuksena äkillisten tilanteiden varalle ja lainaturvia on kahdenlaisia.

Halino lainaturvan voi hakea asiakaspalvelunumerosta 020 690 191.

Lainaturva 18-64 vuotiaalle

Mikäli olet 18-64-vuotias, voit hakea lainaturvaa vastentahtoista työttömyyttä, täydellistä työkyvyttömyyttä tai kuolemaa varten. Lainaturva kattaa kuukausittaiset lyhennykset tai loppusumman lainasta kuolematapauksissa.

Lainaturva 65-75 vuotiaalle

Mikäli olet 65-75 vuotias, lainaturva korvaa kuolemantapauksen, tapaturman tai sairauden aiheuttamana, sairaalahoidossa tai ryöstötilanteissa. Lainaturvavakuutus on voimassa siihen asti, kunnes täytät 75 vuotta.

Lue Halino lainasopimus huolellisesti

Lainasopimuksen ehdot

Lainatarjous tehdään sinulle henkilökohtaisen kokonaisarvion perusteella ja korko sekä muut kulut ovat ehdoissa esiteltynä ennen lainan allekirjoittamista.

Voit helposti katsoa lainalaskurin avulla minkälaisia erilaisten takaisinmaksuaikojen kuukausilyhennykset ovat arvioituna esimerkkikoroilla. Huomioithan että laskurin luvut ovat arvioita, ja lopullinen tarjous tulee sinulle hakemuksen tekemisen jälkeen.

Halino tarjoaa mahdollisuuksia mikäli et pysty lyhentämään lainaasi. Voit ottaa käyttöösi lainalyhennyksen, tehdä uuden maksusuunnitelman tai hakea lisälainaa.

Halinolainassa on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu ja voit palauttaa lainan, mikäli olet tullut toisiin aatoksiin. Suomessa voit luonnollisesti maksaa lainan takaisin koska tahansa.

Laina-aika ja määrä

Halino laina on haettavissa 500-6000 euron väliltä vakuudettomasti henkilökohtaisen arvion perusteella tehdyn tarjouksen perusteella. Lainan vuosikorko on 14,80% kaikille lainasummille ja koron lisäksi veloitetaan lainasummasta riippuva tilinhoitomaksu 1,50-5 euroa kuukaudessa. Lainaa voi hakea maksimissaan 5 vuodeksi.

Maksuvapaat kuukaudet

Lainan takaisinmaksun vaikeutuessa voit hyödyntää maksuvapaita kuukausia lainan maksuvalmiuden parantamiseksi.

Neljän kuukauden lainan hyvin takaisinmaksaneena voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden tarvittaessa. Voit siis tarvittaessa pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Laskussa ilmoitetaan kun maksuvapaan kuukauden pitäminen on mahdollista.

Maksuvapaa kuukausi ei ole kuitenkaan täysin maksuton, vaan velan korot ja kulut lisätään lopulliseen velkamäärään ja sitä mukaa pidentää laina-aikaa ja summaa.

Lisälaina

Lainaa ei voi hakea kahta kappaletta, mutta voit joissain tapauksissa hakea itsellesi korotusta entiseen lainaasi. Lisälainan hakeminen tapahtuu verkossa täyttämällä hakemus tai olemalla yhteydessä TF Bankin asiakaspalveluun.

Lainalyhennykset tulee olla ajan tasalla TF Bank lisälainaa hakiessa ja edellinen laina on pitänyt olla voimassa vähintään 6 kuukautta.

Laskut

Laskut on mahdollista saada e-laskuna suoraan verkkopankkiisi lainan lyhentämisen helpottamiseksi. Pääset myös omien sivujen kautta seuraamaan avoimia laskujasi ja tarkastamaan lainan tilanteen.

Pidennä laina-aikaa

Lainaa ei voi suoraan sanottuna pidentää mutta siihen voi vaikuttaa esimerkiksi käyttämällä maksuvapaita kuukausia, milloin et lyhennä lainaa vaan maksat vain korot ja kulut.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluun mikäli tarvitset uuden maksusuunnitelman lainallesi.

Halino kokemuksia

Halino-lainan todellinen vuosikorko

Halino myöntää lainaa 14,80% nimelliskorolla kaikille lainoilla, lainasummasta riippuen tilinhoitomaksu nostaa todellista vuosikorkoa. Todellinen vuosikorko voi siis olla 17,66 – 23,27%.

Näet selkeästi lainalaskurin alla olevista tiedoista minkälaisia prosentteja lainallesi tulee ja pääset myös tarkastamaan kuukausilyhennysten summia eri lainamäärille ja ajoille.

Lainalaskuri

Halino lainaa voi helposti verrata lainalaskurin avulla samalla kun täytät hakemuksen. Lisäät laskuriin vain summan ja näet selkeät kuukausittaiset lyhennykset mitä kyseisestä lainasta muodostuu. Tämän jälkeen voit suoraan tehdä hakemuksen lainaasi.

Halino kokemuksia

Halino lainan sivuilla on suoraan lainauksia asiakkailta tulleista kommenteista, tätä ei moni muu pankki tarjoa joten jostain sen täytyy kertoa. Muutamia lainauksia alla:

”Kaikki tapahtui saman päivän aikana: lainahakemus, lainapäätös ja rahat tilille. Loistavaa palvelua!”

”Pelastitte minut suuresta pulasta. Suosittelen palveluitanne muillekkin.”

Kommenttien perusteella asiakaspalveluun ollaan oltu myös yleisesti tyytyväisiä. Halino-laina on kokeneen TF Bank AB Suomen sivuliike -yrityksen lainatuote ja sitä kautta ammattitaito ja asiakaspalvelualttius tulevat käsi kädessä yrityksen arvojen mukana. TF Bank on toiminut lainamarkkinoilla jo yli 35 vuoden ajan, joten voit olla varma, että saat asiantuntevaa palvelua myös Halinolainaan liittyen.

Halino verkkopalvelut

Halinon lainat on helppo allekirjoittaa verkossa TF Bankin sivujen verkkopalvelun kautta.

Löydät Halino kokemuksia verkosta, vastaukset yleisiin kysymyksiin, lainalaskurin sekä voit hakea lainan helposti suoraan saman sivun kautta.

Halinon asiakkaita auttaa TF Bankin omat sivut

Halino laina toimii TF Bankin alaisuudessa ja saat samat verkkopalvelut käyttöösi lainan hoitoon.

Voit hakea Omilla Sivuilla lisää lainaa, seurata lainahakemuksesi tilannetta sekä tarkastella avointen laskujen tilannetta.

Omien sivujen käyttö on kätevää internetin selaimessa eikä sinun tarvitse ladata erillisiä sovelluksia laitteellesi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen suoraan verkossa. Suomessa sijaitseva asiakaspalvelu auttaa sinua lainaasi liittyvissä kysymyksissä.

Asiakaspalvelu vastaa sinua askarruttavissa kysymyksissä numerosta 020 690 191 arkisin ma-pe 8-16.

Voit laittaa myös viestiä suoraan lomakkeen kautta verkossa.

Hae Halino lainaa verkosta

Usein kysytyt kysymykset Halino lainasta:

KSL:n mukainen todellinen vuosikorko määräytyy lainasumman perusteella. 1-5 vuotta antaa erilaisen koron (17,66-23,27%), 5 vuotta ollessa korkein.

Vakituinen osoite Suomessa, säännölliset tulot, vähintään 22 vuotta, ei maksuhäiriömerkintää ja puhelinliittymä. Halinon lainan vaatimuksia ei välttämättä kaikkia ole ilmoitettu, lainan hakemalla saat selville onko se mahdollista saada.

Halino erikoistuu pieniin lainoihin, jotka helpottavat arkea. Halinolta saat lainaa 500-6 000 euroa. Lisäksi voit hakea lainaa lisää tarvittaessa, mikäli olet hoitanut maksusi ajallaan vähintään 6 kuukauden ajan. Mikäli haluat säästää aikaa ja vaivaa tai tarvitset suurempaa lainaa, voit kilpailuttaa lainat Nordic Bank lainavertailupalvelussa ja saat lainaa jopa 70 000 euroa.

Laina-aika Halinolta on 1-5 vuotta ja lainasumma määrää kuukausittaisen lyhennyksen. Voit kuitenkin maksaa lainasi koska tahansa, koska sinulla on siihen kuluttajana täysi oikeus. Halino tarjoaa myös lainalle tyytyväisyystakuun ja voit palauttaa lainan takaisin ilman mitään kuluja 14 päivän sisällä lainan saamisesta.

Sinulla tulee olla maksettuna ajallaan neljä kuukausierää ennen kuin voit ottaa käyttöön maksuvapaan kuukauden. Kun olet maksanut ajallaan, joustaa nekin lainassa.

Halinon asiakaspalvelu on avoinna ma-pe puhelimitse, sähköpostitse [email protected] tai postitse pl 5600 00002 Helsinki.

Halino-brändi toimii TF Bank suomen sivuliikkeen alaisuudessa. TF Bankilla on yli 35 vuoden kokemus lainamarkkinoista ja sitä myötä asiakkaatkin ovat tyytyväisiä palveluun. Positiivisia TF Bank ja Halino kokemuksia löytyy paljon. Erityisen kiitollisia asiakkaat ovat lainapalveluiden nopeudesta. Voit saada lainan tilillesi jopa samana päivänä.

Halinolta saa lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilille jopa samana päivänä allekirjoitetusta lainasopimuksesta.

Arvostele palvelu: Halino

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.8 / 5. Arvostelujen määrä: 4

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.