Instabank

Instabank on Norjasta lähtöisin oleva pankki, jonka tavoitteena on tuottaa sujuvampia ratkaisuja henkilöasiakkaiden pankkiasiointiin.

Instabankin palvelut koostuvat joustoluotosta, vakuudettomasta luotosta, säästötilistä sekä yhdistelylainasta.

Instabank on moderni ja asiakasystävällinen digipankki.

Instabank

Koska kaikki Instabankin palvelut ovat sähköisiä, saat lainaa edullisemmilla kuluilla ja nopealla asiakaspalvelulla.

Kiinnostaako Instabank? Lue lisää!

Mikä on Instabank?

Norjassa 2016 perustettu Instabank on tuottanut rahoituspalveluitaan tähän päivään asti, kehittäen tuotteitaan entisestään. Instabankin tavoitteena on tarjota yksinkertaisia pankkituotteita- ja palveluita nykyaikaisen pankkisovelluksen avulla.

Instabank on ennen kaikkea luotettava ruotsalainen pankki. Instabank ASA on Norjan finanssivalvonnan alainen pankkitoimintaa harjoittava yksityispankki. Julkisena yhtiönä Instabankin osakkeet on listattuna Oslon pörssissä.

Myös yhteiskuntavastuu on Instabankille tärkeää. Tämän vuoksi Instabank on osallistunut tukemaan lapsien turvallisuutta tukevaa Stine Sofie Stiftelse -säätiötä.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta edullinen korko lainallesi!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Instabankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Instabankilta on mahdollista saada lainaa 500 € – 50 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Älä hae vain yhtä lainaa, tee järkipäätös ja säästä kuluissa vertailemalla lainahakemuksesi. Mikäli siis harkitset lainaa Instabankilta, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa Instabankin lisäksi jopa noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Instabankin lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea lainavertailumme kautta esimerkiksi lainojen yhdistelyä, autolainaa tai remonttilainaa. Kun hoidat rahoituksesi meillä, säästät merkittävästi koroissa ja kuluissa.

Kilpailuta lainat

Kenelle Instabankin palvelut sopivat?

Instabank pyrkii olemaan nykyaikainen rahoituspalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa kulutuslainoja yksityisasiakkaiden rahoitustarpeisiin.

Saat lainapäätöksen nopeasti ja voit hoitaa asioitasi helposti netin kautta. Voit hakea yhdistelylainan, kulutusluoton tai ylläpitää säästötiliä ja kasvattaa korkoa pääomallesi.

Instabankista voi hakea lainaa 50050 000 euroa ja 3 – 15 vuotta laina-aikaa. Lainaajalta edellytetään puhtaita luottotietoja, vähintään 23 vuotias, vuositulot yli 20 000 euroa sekä ikä + takaisinmaksuaika ei ylitä 80 vuotta.

Kannattaa miettiä tarkkaan mitä summaa on hakemassa lainaa ja mihin tarkoitukseen laina käytetään. Lainan kilpailutus on myös tärkeää omien kulujen minimoimiseksi.

Instabankin palvelut

Instabank tarjoaa kulutusluottoa, yhdistelylainan sekä säästötilin helposti hallinnoitavalla verkkopalvelulla.

Lainaa saat joustavalla maksutavalla tai kiinteällä kuukausittaisella lyhennyksellä. Instabank kehittää jatkuvasti verkkopalveluitaan palvelemaan suurempaa määrää asiakkaita.

Lainaa saat 500 – 50 000 euroa 3 – 15 vuotta maksuaikaa tai joustavalla aikavälillä. Nimelliskorko lainalle on 7,99 – 19,99%, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa ja avausmaksu 90 euroa.

Instabank kokemuksia

Instabankin verkkopankki

Instabankin edistyksellinen verkkopankki on käytössäsi, mikäli sinulla on laina tai säästötili Instabankin kautta. Moni lainantarjoaja ei pysty tarjoamaan verkkopankkia, joten Instabank erottuu edukseen eri lainapalvelujen joukosta. Voit hallinnoida lainaasi verkkopankissa ja saada apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin helposti yhdestä paikasta.

Instabankin säästötili

Haaveiletko suuremmasta hankinnasta vai tarvitsetko turvallisen paikan säästöillesi? Kuukausisäästäminen ja korkoa-korolle ilmiö voivat mahdollistaa suuren hankinnan. Instabankilla ei ole minimisummaa talletuksille tai määräaikaisuuksia.

Saat Instabankista kiinteän talletuskoron. Voit perustaa säästötilin todella nopeasti. Voit aloittaa säästämisen laittamalla hakulomakkeen verkkosivuilla ja saat vastauksen välittömästi säästötilin perustamisesta. Allekirjoitetun sopimuksen jälkeen voit aloittaa säästämisen samantien!

Säästötililtä saat 0,35 % koron 100 000 euroon asti, Norjan valtion takaamalla talletussuojalla. Voit nostaa säästötililtä ilman lisäkuluja tai nostorajoituksia. Instabankin säästötili on täysin maksuton palvelu ja siinä ei ole avausmaksua tai tilin hoidosta perittäviä palkkioita.

Lainojen yhdistäminen

Lainapalvelumarkkina on kokenut suuren murroksen ja lainojen jälleenrahoitus on nykyään erittäin suosittua. Myös Instabank tarjoaa mahdollisuuden korkeakorkoisten lainojen yhdistämiseen.

Voit yhdistää lainasi ja saada jälleenrahoituksen aina 50 000 euroon asti. Yhdistämällä yksittäiset kulutusluotot saat todennäköisesti matalamman koron kun keskität pankkipalvelusi ja säästät lainanhoitokuluissa.

Yhdistelylainaa saat saman tyyppisellä sopimuksella, kuin Instabankin kulutsluottokin on. Laina-aika on kulutusluoton tapaan sama 3 – 15 vuotta. Yhdistä kalliit luottokorttivelat tai osamaksut yhteen pakettiin ja Instabank maksaa ne pois puolestasi.

Instabank kotisivut

Vakuudeton laina

Instabankilta saat lainaa 500 ja 50 000 euron väliltä joustavalla tai kiinteällä laina-ajalla. Laina-aika Instabankissa on 3-15 vuotta. Maksat lainaa pois kuukausittain sopimuksesi mukaan.

Vakuudettomaan lainaan et tarvitse minkäänlaisia takaajia tai alkupääomaa. Sinun täytyy ainoastaan täyttää lainan saamisen edellytykset aiemmin mainittujen ehtojen mukaisesti.

Voit käyttää vakuudettoman lainan mihin tahansa, koska sille ei ole ennalta määritettyä käyttötarkoitusta. Voit ostaa auton, suunnitella unelmien lomamatkan tai vaikkapa sijoittaa rahat mikäli sinulla tiedossa joku sopiva sijoituskohde!

Lainasopimuksen ehdot

Pääset tarkistamaan ennen lainaamista omaan lainatarjoukseesi liittyvät korot sekä kulut ja takaisinmaksuun liittyvät kustannukset. Lainatarjousta pääsee tarkastelemaan ilman minkäänlaista velvollisuutta ottaa lainaa.

Instabankin joustavat palvelut antavat mahdollisuuden lainata joustavasti omien tarpeiden mukaan sekä hallinnoida omia tietoja kätevän verkkopalvelun avulla.

Voit tarpeen mukaan neuvotella uuden takaisinmaksusuunnitelman lainallesi tai hakea lisälainaa.

Laina-aika ja määrä

Instabank tarjoaa lainaa ilman vakuuksia 500 eurosta aina 50 000 euron väliltä. Instabankin lainan voi maksaa takaisin joustavasti itselle sopivalla takaisinmaksuajalla.

Lainaa voi hakea jopa 15 vuoden pituisella takaisinmaksuajalla. Lyhyin takaisinmaksuaika on 3 vuotta ja keskiarvo lainoilla on 10 vuotta. Pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa suurempia kuluja takaisinmaksettavalle summalle.

Vertaile lainavaihtoehdot huolellisesti

Maksuvapaat kuukaudet

Mikäli sinulla on maksuvaikeuksia, ota yhteyttä samantien Instabank asiakaspalveluun. Mitä aiemmin olet yhteydessä asiakaspalvelijaan, sitä paremmin sinulle saadaan sovittua uusi maksusuunnitelma muuttuneen tilanteen tilalle.

Maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada kaksi kappaletta kalenterivuoden aikana, ei kuitenkaan peräkkäisiä kuukausia, vaan n. 6kk välein. Maksuvapaan kuukauden saaminen edellyttää että olet lyhentänyt lainaasi sovitun mukaisesti ja laskusi ovat ajan tasalla.

Maksuvapaat kuukaudet kannattaa säästää poikkeustilanteisiin, sillä ne kasvattavat kokonaissummaa mitä lainasta tulee maksaa takaisin maksusuunnitelman päättyessä. Voit olla yhteydessä Instabankin asiakaspalveluun maksuvapaiden pyytämiseksi, asiakaspalvelu auttaa sinua parhaiten.

Lainaturvavakuutus

Instabankin tarjoama lainaturvavakuutus tuo lisäturvaa odottamatonta tapaturmaa tai tapausta varten, kuten työttömyys, kuolema, työkyvyttömyys tai sairaus. Vakuutat lainaturvalla myös vakuudetonta lainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon asti.

Lainasumma määrittelee minkähintaiset tulevat vakuutuskulut tulevat olemaan, voit kysyä lainavakuutuksen lisätiedoista Instabankin asiakaspalvelusta tai lukea niistä verkkosivuilta.

Kilpailuta Instabank verkossa ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Pidennä laina-aikaa

Voit pienentää kuukausieriä pidentämällä takaisinmaksuaikaa. Joustavalla takaisinmaksutavalla lainan ikä ei saa ylittää 65 vuotta ja kiinteillä takaisinmaksuerillä 75 vuotta.

Voit pidentää maksuaikaa ottamalla yhteyttä Instabankin asiakaspalveluun ja pyytämällä maksuvapaan kuukauden tai mahdollisuuksien mukaan sopimaan uuden maksusuunnitelman lainallesi.

Maksuajan pidennykset ovat aina yksilöllisiä ja riippuen taloudellisesta tilanteestasi voi olla ettei sinulle myönnetä esim. uutta maksusuunnitelmaa.

E-lasku

Kuten muillakin nykyaikaisilla yrityksillä, niin Instabank tarjoaa e-laskutusvaihtoehtoa perinteisen laskun tilalle.

E-lasku on helppo ottaa käyttöön omien pankki verkkosivujen kautta, mikäli tarvitse lisätietoa voit ottaa asiakaspalveluun yhteyttä.

Instabank toimii kestävästi ja on täysin paperiton yritys. Voit toimittaa kaikki tarvittavat lomakkeet sähköisesti ja saat laskut tavallisesti sähköpostiisi tekstiviesti-ilmoituksen kera.

Instabankin lainan todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko selviää vasta lainatarjouksen saatuasi, tilinhoitomaksu sekä avausmaksu vaikuttavat todelliseen vuosikorkoon, ja pääset laskemaan todelliset kulut sekä kilpailuttamaan lainan parhaimmalla korkoprosentilla.

Instabank tarjoaa lainaa nimelliskorolla 7,99 – 19,99 prosenttia, todellinen vuosikorko löytyy lainatarjouksestasi.

Tarkista arvio lainalaskurilla

Lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan lainoja erilaisilla summilla ja takaisinmaksuajoilla. Näin pystyt hakemaan helposti lainaa talouteesi sopivalla takaisinmaksuajalla.

Voit syöttää laskuriin lainattavan summan sekä takaisinmaksuajan. Huomioithan että todellinen maksettava summa perustuu aina henkilökohtaiseen arvioon ja lainatarjoukseen. Lainatarjoukset saat maksutta lähettämällä lainahakemuksen

Katso korkotasosi

Asiakkaiden kokemuksia Instabankista

Instabank tekee töitä mahdollisimman helppojen sekä saatavilla olevian pankkipalvelujen tarjoamiseen nykyaikaisesta pankkisovelluksesta.

Instabankin asiakaspalvelu on isossa roolissa asiakkaiden kokemusten parantamisessa sekä asiakkaat ovat todella tärkeässä roolissa Instabankin palvelujen kehittämistä. Asiakaspalaute on tärkeää ja siitä kehitetään palveluita entisestään.

Trustpilotissa on Instabankin lainapalveluista vajaa 2000 arvostelua keskiarvolla 4,7 / 5. Ihmisten kommentit kertovat yleisesti nopeasta sekä hyvästä palvelusta ja lainapäätöksen nopeudesta.

Instabankin verkkopalvelut

Instabankin periaatteena on tarjoa nykyaikaisia sekä helppoja ratkaisuja arjen rahoituksen hallintaan. Pankki on uudenlainen ja tulevaisuuteen katsova sekä pyrkii pitämään läpinäkyvää ja selkeää hinnoittelua.

Verkkosivuilta löydät usein kysyttyjen kysymysten vastaukset sekä pääset kirjautumaan omille sivuillesi ja hoitamaan rahoitusasioitasi verkossa.

Vuonna 2016 Norjassa perustettu pankki pyrkii katsomaan tulevaisuuteen ja kehittämään palveluitaan entisestään.

Instabank kirjautuminen

Instabankin asiakkaana pääset kirjautumaan kätevästi omille sivuillesi hallinnoimaan lainaasi liittyviä asioita.

Kaikki toimitettavat liitteet voi ladata suoraan alustavan lainatarjouksesi kautta tulevan linkin välityksellä. Instabank on täysin paperiton pankki ja kaikki asiat käsitellään sähköisessä muodossa.

Nykyaikaisest verkkopalvelut toimivat tietokoneella ja puhelimella näppärästi.

Asiakaspalvelu

Instabank panostaa asiakastyytyväisyyteen ja heidän sivustoillaan onkin paljon tietoa asiakastyytyväisyydestä. Trustpilotissa arvostelut 4,7/5 ja monta erittäin positiivista kommenttia lainapalveluihin liittyen.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä selkeään sekä nopeaan lainan myöntämiseen ja palvelun yksinkertaisuuteen. Moni on sanonut ettei ole kovin tekninen ihminen ja silti oli helppo asioida.

Instabankin sivuilla voi lähettää asiakaspalveluun viestipyynnön tai sitten voit kirjautua Instabankin asiakkaana omille sivuillesi ja hoitaa asioitasi näppärästi.

Lomakkeet

Kaikki dokumentit toimitetaan sähköisen järjestelmän kautta ja paperiliitteitä ei tarvitse lähettää eteenpäin. Laskutkin tulevat aina sähköpostiin tai tarvittaessa e-laskullesi.

Kilpailuta lainat verkossa

Usein kysytyt kysymykset Instabankista:

Instabank tarjoaa lainaa 500 - 50 000 euroon asti. Huomioithan, että lainaa voi hakea omaan talouteen pohjautuvien tietojen perusteella ja lainatarjoukset ovat aina yksilöllisiä kulujen puitteissa.

Lainan korkoon vaikuttaa lainan marginaalikorko sekä yleinen korkotaso. Kun haet Instabankilta lainaa, lainan korko määrittyy yksilöllisten tietojen perusteella saamassasi lainatarjouksessa. Laina on sidottu 3 kuukauden Euribor 360 -viitekorkoon ja se voi muuttua lainasi aikana.

Lainaa voi saada vähintään 23 vuotias henkilö, jonka bruttotulot ylittävät 25 000 euron vuodessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää, eikä hakijan ikä + lainan takaisinmaksuaika saa ylittää 80 vuotta. Joustavalla takaisinmaksuajalla olevan lainan hakijan ikä + takaisinmaksuaika ei saa ylittää 65 vuotta.

Instabank lainan perustamiskulut ovat 90 euroa, kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa, laskun viivästysmaksu 5 euroa ja muutosmaksu 5 euroa per muutos.

Lainaa voit hakea Instabankin verkkosivuilla valitsemalla lainasumman, takaisinmaksuajan sekä täyttämällä lainahakemuslomakkeelle tarvittavat tiedot. Voi olla että sinua pyydetään toimittamaan liitteitä ennen kuin laina on hyväksytty.

Kyllä, Instabank on Norjan talletussuojan piirissä ja saat talletuksellisesi suojan 100 000 euroa.

Voit avata säästötilin helposti Instabank verkkosivuilla lomakkeen täyttämisen ja allekirjoittamisen jälkeen. Saat vahvistuksen sähköpostiin ja tekstiviestillä ja voit aloittaa säästämisen nopeasti!

Alustava lainatarjous tulee samantien ja lopullinen viimeistään 2 päivän kuluessa. Mikäli Instabank tarvitsee lisätietoa, sinuun otetaan yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Arvostele palvelu: Instabank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.7 / 5. Arvostelujen määrä: 3

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.