Komplett Bank

Komplett Bank tarjoaa kulutusluottoa moneen eri mahdollisuuteen. Komplett Bank norjalainen pankki, joka tarjoaa Suomessa vakuudetonta kulutusluottoa sekä luottokortin kaikenlaisiin arjen tarpeisiin.

Komplett Bankilla on myös yksi markkinoiden kattavimmista vakuutusvalikoimista.

Hae joustoluottoa suositulta Komplett Bankilta.

Komplett Bank

Voit lyhentää lainaa täysin omassa tahdissasi, koska Komplett Bank tarjoaa lainat rajattomalla määrällä lyhennysvapaita kuukausia. Lainan käyttöä ei ole rajoitettu ja voit käyttää sen miten haluat.

Harkitsetko Komplett Bank lainaa? Lue lisää ja tiedät enemmän!

Komplett Bank lyhyesti

Komplett Bank ASA on toiminut jo vuodesta 2014 asti tarjoten luottoa kulutusasiakkaille nykyaikaisella ja yksinkertaisella hakuprosessilla.

Vuonna 2022 palveluita onkin tarjottu jo yli 350 000 asiakkaalle Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Saksassa. Tavoitteena Komplett Bankilla on tarjota laadukkaat tuotteet, käyttökokemus sekä palvelut Pohjoismaiden parhaiden pankkien tasolla.

Komplett Bank toimii yrityksensä arvojen mukaisesti. Pankin toiminta perustuu neljään arvoon: Tehokkuus, Pätevyys, Kunnianhimo sekä Joustavuus. Lisäksi arvon luominen on Komplett Bankin strategian ydin, mikä ohjaa työn sosiaalisia puolia, yrityskulttuuria, tavoitteita sekä suoriutumista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae lainallesi edullisin korko!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Komplett Bankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Komplett Bankilta on mahdollista saada lainaa 1 000 € – 50 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa Komplett Bankilta, kannattaa se kilpailuttaa täysin ilmaisessa lainavertailu-palvelussamme.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa Komplett Bankin lisäksi jopa noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Komplett Bankin lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea lainaa moneen eri tarpeeseen. Kilpailutat kauttamme esimerkiksi lainojen yhdistelyn, lomalainan, mökkilainan tai remonttilainan. Lainan hakeminen hoituu netissä vain muutamassa minuutissa, joten hoida raha-asiasi kuntoon vaikka heti!

Kilpailuta lainat

Komplett Bankin palvelut

Löydät kaikki Komplett Bankin tarjoamat palvelut taskustasi kätevän mobiilisovelluksen avulla. Saat yleiskatsauksen menoistasi sekä laskujesi tilanteesta. Mobiilisovellukseen on helppo kirjautua verkkopankkitunnuksilla, kasvotunnistuksella tai kosketustunnistuksella.

Saat Komplett Bankista kilpailukykyiset korkoprosentit muihin luottoihin verrattuna sekä kätevän Komplett Bank Mastercard-kortin arkipäiväisiin menoihin ja tarpeisiin.

Kenelle Komplett Bankin palvelut sopivat?

Komplett Bank tarjoaa 50 000 euroa luottoa markkinoiden joustavimmilla takaisinmaksuehdoilla. Maksat korkoa vain käytetystä lainamäärästä ja määräät lyhennyksen tahdin itse.

Joustavuus on on tärkeä osa Komplett Bankin tuotelupausta ja lainan hakeminen ja saaminen on tehty niin joustavaksi ja helpoksi kuin mahdollista.

Voit jälleenrahoittaa muut lainasi yhden kuukausimaksun alle kilpailukykyisellä korolla muihin pieniin lainoihisi verrattuna.

Lainaa Komplett Bankilta voi saada mikäli olet vähintään 23-vuotias, ei maksuhäiriömerkintää, asut pysyvästi Suomessa sekä sinulla on säännölliset tulot. Osoite Suomessa on kuitenkin monen eri pankin vähimmäisvaatimus.

Mitä palveluja Komplett Bank tarjoaa?

Komplett Bank tarjoaa luottoa kaikenlaisiin arjen menoihin joustavasti ja digitaalisesti ilman vakuuksia. Saat kaikki palvelut kätevästi mobiilisovelluksen mukana kulkemaan taskussasi missä ikinä oletkin.

Voit lyhentää lainaasi joustavasti omassa tahdissa, maksat vain korot ja kulut. Tätä ainutlaatuista lyhennysmahdollisuutta ei moni muu pankki tarjoa!

Saat lainaa 1 000 – 50 000 väliltä joustavalla takaisinmaksuajalla. Joustoluotossa eli limiittilainassa on mahdollisuus nostaa lainaa aina kuin siltä tuntuu luottorajan puitteissa ja sille ei ole etukäteen määrättyä kiinteätä takaisinmaksuaikaa.

Joustoluotto

Joustoluotto on sopiva Komplett Bankin laina jos et ole varma minkälaisia menoja sinulla tulee olemaan, sillä sitä voit nostaa niin paljon kuin sitä on myönnetty ja silloin kun sitä tarvitset. Luottoa tulee takaisin aina sitä maksaessa ja voit pitää luottosi vaikka maksimissa ja odottaa jos sille tulee tarvetta.

Annuiteettilaina

Annuiteettilainassa maksat kiinteää summaa takaisin jokainen kuukausi ja se ei ole yhtä joustava lainamuoto. Kannattaa tutustua kummankin lainojen ehtoihin Komplett Bank verkkosivuilta vertaillessasi minkälainen luottomuoto sopii sinulle.

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank luottokortti kulkee kätevästi taskussasi ja sille on mahdollista saada jopa 10 000 euron luotto. Luottokortissa ei ole vuosimaksua, 50 päivää korotonta maksuaikaa ja saat bonusta jokaisesta ostoksesta. Luottokortti sisältää kattavan vakuutuksen henkillölisyysvarkauteen, matka- tai peruutus, ostoturva sekä valinnainen maksuturvavakuutus.

Vakuutus

Komplett Bank yhteistyökumppanit tarjoavat kattavat vakuutukset lainojesi turvaksi. Gouda vakuutus tarjoaa matka- ja peruutusvakuutuksen sekä identiteettivarkausvakuutuksen. BNP Paribas Cardif tarjoaa maksu- ja ostoturvavakuutukset. Lisätietoa vakuutuksista löydät Komplett Bank sivustolta.

Komplett Bank kokemuksia

Lainasopimuksen ehdot

Komplett Bank myöntämää yksilöllisiä lainoja. Lainan korkoprosentit sekä ehdot ovat henkilökohtaiset ja saat luettua ne lainatarjouksen saatuasi.

Joustolainan saatuasi Komplett Bankilta voit päättää miten ja milloin nostat lainaasi – joustavasti ja nykyaikaisesti.

Lainan lyhentämiseen voit hyödyntää loputonta lyhennysvapaata, maksat vain kuukausittain vähintään korot ja kulut lainastasi. Luottokortilla voit hyödyntää jopa 50 päivän kulutonta takaisinmaksuaikaa.

Laina-aika ja määrä

Luottoa voit saada jopa 50 000 euroa vakuudettomasti ja nopeasti tilillesi. Korkoprosentit määräytyvät henkilökohtaisesti

Joustoluottoa lyhennät niin pitkään kuin haluat ja voit tarvittaessa maksaa vain korot ja kulut kuukausittain lyhentämättä lainasummaasi. Annuiteettilainassa laina-aika on 1-240 kuukautta kiinteillä lainasummilla.

Maksuvapaat kuukaudet

Joustoluotossa voit hyödyntää mahdollisuutta lyhentää pelkästään kulut ja korot kuukausittain, ja voit lyhentää lainaasi silloin kun taloustilanteesi sen mahdollistaa.

Maksuturva

Maksuturva takaa sinulle taloudellisen turvan mikäli jotain yllättävää tapahtuu etkä voi maksaa lainaa takaisin esim. työttömyyden, sairaalahoidon, sairauden tai heikentyneen työkyvyn vuoksi.

Maksuturvavakuutus on lainalle 0,3 % jäljellä olevasta saldosta kuukauden lopussa ja se pienenee aina lainan lyhentymisen yhteydessä. Komplett Bank Mastercard kortin vakuutusmaksu on 0,9 % jäljellä olevasta luottokorttivelan määrästä.

Lisälaina

Joustoluotossa voit ottaa tarvittavan määrän silloin kun sinulle sopii. Eli voit säästää luottoasi pahan päivän varalle ja sitä kertyy takaisin aina luottoa takaisinmaksaessasi.

Voit esimerkiksi maksaa kätevästi luotolla vanhat velkasi pois ja sillä tavalla ottaa itsellesi ylimääräistä lainaa. Voit käyttää luottosi miten sinulle sopii ja maksat sitä takaisin haluamassasi tahdissa.

Annuiteettilainaa voit hakea Komplett Bankista lisää tekemällä uuden hakemuksen ja siinä lyhennät lainaa tietyn määrän joka kuukausi.

Lasku

Saat Komplett Bankin lainalaskun jokaisen kuukauden alussa Omat Sivut-palveluun, minne kirjaudut nettisivujen kautta. Saat myös sähköpostiisi ilmoituksen uuden laskun saapumisesta sekä voit mobiilisovelluksen avulla seurata laskujesi tilannetta.

Pidennä laina-aikaa

Mikäli sinulla tulee vaikeuksia lyhentää joustoluottoa, voit maksaa vain kuukausittaisia lainakorkoja sekä tilinhoitokuluja selvästi pienemmällä summalla kuin lyhentäisit kokonaissummaa.

Mikäli sinulla on kiinteä kuukausilyhennys annuiteettilainassa, otathan yhteyttä asiakaspalveluun uuden maksusuunnitelman tekemiseksi.

Komplett Bank lainan korko

Henkilökohtaisten tietojen perusteella myönnetty laina ja sen korkokulut saat tietää lainatarjouksen saatuasi. Komplett Bankin antaman esimerkin mukaan arvio korosta menee seuraavasti:

  • Korkoprosentti 7,49%
  • Todellinen vuosikorko 9,77 %
  • 10 000 euron laina, 5 vuoden maksuaika
  • Avausmaksu 49 euroa
  • Tilinhoitopalkkio 8 euroa kuukaudessa
  • Kuukausittainen maksuerä 209 euroa
  • Lainan kokonaissumma korkoineen 12 559 euroa

Muistathan että arviot ovat viitteellisiä ja voit kilpailuttaa lainasi kätevästi lainavertailusivuston avulla ja saat selville sopiiko Komplett Bankin tarjoama korkoprosentti sinun tarpeisiisi.

Komplett Bank ei valitettavasti tarjoa lainalaskureita vertaillaksesi etukäteen lainojen määrää, mutta voit kätevästi tutkia laina-arviota esim. Nordic Bankin kautta täysin veloituksetta ja milloin haluat.

Katso korkotasosi

Komplett Bank kokemuksia

Komplett Bank on yksi suosituimmista ja joustavimmista pankeista. Asiakaskokemuksia on paljon ja pankista löytyy monta mielipidettä.

Komplett Bank kokemuksia lueskellessa, liiallinen joustavuus voi aiheutua haasteeksi joillekin ihmisille. Lainan takaisinmaksuprosessia ei välttämättä ymmärretä tarpeeksi hyvin ja lainaa ei olla saatu maksettua takaisin niin hyvällä tahdilla, kuin on odotettu.

Komplett Bankista on kuitenkin enemmän positiivisia kokemuksia. Moni asiakas on pitänyt lainan korkoa kohtuullisena sekä lainan saanti on ollut nopeaa.

Digitaalisen sovelluksen tarjoaminen sekä luottokorttipalvelut helpottavat ihmisten arkea ja nopeuttavat asiointia huomattavasti. Netissä olevien kommenttien perusteella Komplett Bank on varteenotettava lainantarjoaja perinteistenkin pankkien rinnalla.

Komplett Bank verkkopalvelut

Komplett Bank tarjoaa verkkosivuilla mahdollisuuden kirjautua Omille Sivuille seuraamaan lainasi tilannetta kätevästi verkossa. Voit myös ladata mobiilisovelluksen puhelimeesi ja ottaa käyttöösi nopeamman tavan seurata laskujesi tilannetta sekä luottosaldoasi.

Löydät sinua askarruttavat asiat verkkosivuilta sekä tarvittaessa asiakaspalveluun voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Digitaaliset ratkaisut auttavat sinua seuraamaan lainasi tilannetta sekä saldoa.

Komplett Bank Omat Sivut

Kirjaudut Komplett Bankin Omille Sivuille kätevästi verkossa vahvalla pankkitunnistautumisella ja pääset siellä hoitamaan pankkiasioitasi verkossa tietokoneella.

Voit Omilla Sivuilla tarkastaa sinulle Komplett Bankilla myönnetyt luotot, käytetyt saldot sekä käytettävissä olevan luottoraja. Sen lisäksi voit tehdä tilisiirtoja, maksaa laskuja, nostaa myönnettyä luottoa, tarkastaa tilitapahtumat, nähdä saapuneet laskut, muuttaa yhteystietojasi ja hallinnoida sekä muuttaa antiamiasi suostumuksia.

Hyväksytyn joustoluottopäätöksen jälkeen voit kirjautua Omille Sivuillesi tarkastelemaan lainatilannetta ja maksaa takaisin lainaasi.

Asiakaspalvelu

Komplett Bankin asiakaspalvelu auttaa sinua kysymyksiisi liittyen puhelinnumerossa 09 42452288. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin ma-pe klo 10-15. Luottokortin sulkupalvelu on numerossa (+371) 67096903.

Voit myös kirjautua Omien sivujen kautta palveluun ja seurata lainasi tilannetta ja maksaa laskuja.

Liitteet voi toimittaa sähköisesti osoitteeseen [email protected] ja postitse osoitteeseen Komplett Bank ASA, PL 7640 00002 Helsinki.

Lomakkeet

Voit toimittaa lomakkeet kätevästi monella eri tavalla, kuitenkin ensisisjaisesti suosittelemme toimittamaan digitaalisesti sähköpostitse nopeuttaaksesi lainaprosessia. Jos sinulla on lomakkeista kysyttävää, asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Usein kysytyt kysymykset Komplett Bankista:

Voit hakea lainaa mikäli olet vähintään 23-vuotias, asut Suomessa, säännölliset tulot sekä ei maksuhäiriömerkintöjä. Myös monet muut seikat voivat vaikuttaa lainapäätökseen, esimerkiksi muiden lainojen lyhennysten suhde tuloihisi. Muihin pankkeihin verrattuna 23 vuotta voi olla hieman korkeampi ikä, mikä tulee olla täytettynä että pankki myöntää lainan.

Haet lainaa täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen sivuillamme, sen jälkeen hakemus tarkistetaan ja saat mahdollisen lainatarjouksen. Saat sähköpostiisi allekirjoitettavan lainasopimuksen ja rahat tilillesi.

Komplett Bank myöntää luottoa 1 000 euron ja 50 000 euron väliltä. Lainan suuruus perustuu yksilöllisiin tietoihin sekä kokonaisvaltaiseen taloustilanteesi arviointiin.

Luottohakemuksen täyttövaiheessa voit hakea jälleenrahoitusta nykyisten luottojesi yhdistämiselle yhteen Komplett Bankin luottoon. Voit pienentää kuukausittaisia lainakuluja maksamalla vain yhtä lainalyhennystä.

Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen perusteella sinulle räätälöidyt kulut ja korkoprosentit ja voit vertailla niitä muihin saamiisi lainatarjouksiin. Komplett Bankin luoton nimelliskorko on 6,99 - 18,99 %.

Komplett Bankin luotossa käytännössä kaikki joustoluoton kuukaudet ovat mahdollisia maksuvapaina, sillä sinun pitää maksaa vain vähintään korot ja kulut pitääksesi sopimuksesi voimassa.

Lainan voi maksaa yhdellä kertaa takaisin samalla viitenumerolla, millä lyhennät jo olemassaolevaa lainaasi. Olethan asiakaspalveluun yhteydessä ennen lainan takaisinmaksua, sillä saat ajantasaisen saldon luottosi määrästä etkä maksa vahingossa liikaa takaisin.

Joustoluotossa ei ole kiinteätä takaisinmaksuaikaa, vaan päätät itse missä tahdissa lyhennät lainaasi. Riittää että maksat vähintään lainan korot ja kulut ja voit pitää lyhennysvapaita kuukausia niin paljon kuin tahdot.

Arvostele palvelu: Komplett Bank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.3 / 5. Arvostelujen määrä: 3

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.