Laina.fi

Uusia Laina.fi käyttölainoja ei enää myönnetä 2019 vuoden lakimuutoksen jälkeen.

Voit kuitenkin hakea lainaa Nordic Bankin helpon lainavertailun kautta ja saat kilpailutettua kymmeniä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä yhdellä hakemuksella. Saat kauttamme lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia.

Lue lisää Laina.fi palveluista ja historiasta alta.

Laina.fi kokemuksia

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Mikä on Laina.fi?

Suomessa jo vuodesta 2005 vuodesta toiminut Laina.fi on osa Aurajoki Nordic Oy:n lainatarjontaa.

Laina.fi on tarjonnut jopa yli 400 000 asiakkaalleen jo vuosien varrella palveluitaan ja työllistää jopa 50 työntekijää. Laina.fi lopetti uusien lainojen tarjoamisen lakimuutoksen seurauksena. Voimaan tullut lakimuutos ei muuta nykyisten asiakkaiden hintoja, mutta Laina.fi ei myönnä sen johdosta uusia limiittejä.

Rahoituslaitos toimii aluehallintoviraston valvonnan alla sekä toimintaa ohjaa ECRC:n luotonannon kriteerit.

Laina.fi ei myönnä uusia lainoja

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Laina.fi:stä:

Paljonko voin saada lainaa?

Laina.fi ei saa enää uutta lainaa. Mikäli haluat säästää aikaa ja rahaa kannattaa kilpailuttaa yli 30 pankkia yhdellä ilmaisella lainahakemuksella Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Laina.fi ei myönnä enää uusia lainoja, joten mikäli harkitset lainaa, kannattaa se kilpailuttaa maksuttomassa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua lainatarjoukset eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea meiltä lainaa 50070 000 euron väliltä. Uusien yhteistyökumppaneiden avulla aiempi 60 000 euron raja on saatu nostettua ja pystymme tarjoamaan jatkossa laajempia lainoja. Lainan takaisinmaksuaikaa saa 1-15 vuoden väliltä oman maksukyvyn sekä henkilökohtaisten tietojen perusteella.

Kilpailuta lainat

Laina.fi palvelut

Laina.fi ei myönnä uutta lainaa, mutta mikäli olet vielä Laina.fi asiakas, voit edelleen hoitaa kaikki Laina.fi palvelut kätevästi netissä, ajasta ja paikasta riippumatta. Myös Laina.fi puhelinpalvelu palvelee normaalisti asiakkaitaan.

Laina.fi vanhana asiakkaana voit edelleen tehdä vanhasta luottolimiitistä nostoja aivan kuten ennenkin. Lähetä tekstiviesti L SUMMA numeroon 16450 ja saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa.

Lainan vuotuinen nimelliskorko oli 19,4%, mikä on suhteellisen korkea muihin lainaajiin verrattuna.

Kenelle Laina.fi palvelut sopivat?

Laina.fi palvelut sopivat henkilöille, joiden äkillinen rahantarve tuli paikata kertalainalla, mikä oli turvallisen rahoituslaitoksen tarjoama.

Lainaan liittyvät asiat on helposti hallittavissa verkossa ja toimii täysin sähköisesti. Nopea hakemus ja selkeä lainan takaisinmaksu tasaerissä.

Laina.fi asiakas tulee olla yli 18 vuotta, asunut Suomessa vakituisesti vähintään 2 vuotta, omistaa suomalaisen pankkitilin ja verkkopankkitunnukset eikä luottohäiriömerkintöjä.

Laina.fi tuotteet ja palvelut

Laina.fi kulutusluottoa on voinut hakea 400010 000 euroa täysin vakuudetta. Kulutusluotto on hyvä nopeaan tarpeeseen tai yllättävään hankintaan ilman, että arjen kustannukset nousevat kertaheitolla paljon.

Lainan hakeminen on helppoa, täytät vain lomakkeen tiedot sekä toivotun summan ja saat alustavan luottopäätöksen samantien. Hyväksytyn lainasopimuksen jälkeen rahat ovat saman päivän aikana tililläsi.

Ei piilokuluja, vuotuinen nimelliskorko 19,40% on aina sama ja todellinen vuosikorko määräytyy takaisinmaksettavan summan sekä laina-ajan perusteella. Saat lainatarjouksessasi selville minkälaiset kulut lainallesi tulee.

Vakuudeton laina

Laina.fi ei enää myönnä lainoja, mutta lainaa oli aiemmin tarjolla 4 000 – 10 000 euroa ilman takaajia ja vakuuksia. Mikäli olet vanha asiakas, voit edelleen käyttää myönnettyä limiittiä helposti esim. tekstiviestillä.

Vakuudettomassa lainassa korkokulut ovat hieman suuremmat kuin vakuudellisessa lainassa. Suurempi korkokulu johtuu tietenkin siitä, että lainan myöntäjä ottaa lainaa myöntäessään suuremman riskin vakuudettoman luoton myöntämisessä.

Takaisinmaksuaika määräytyy pitkälti lainan suuruuden perusteella. Takaisinmaksussa laina-aika on 36-60 kuukautta.

Yhdistelylaina

Suoraan tuotetta nimeltä yhdistelylaina ei ollut tarjolla Laina.fi palveluissa, mutta lainan voi myös hakea sellaista tarkoitusta varten ja maksaa muut pikavipit pois yhdellä lainalla.

Yksi takaisinmaksettava laina takaa mielenrauhaa lainan takaisinmaksuun sekä kustannukset ovat yleensä huomattavasti pienemmät, koska säästät monen lainan kuukausittaiset kulut.

Kilpailuta lainat Nordic Bankin kautta ja voit hakea yhdistelylainaa ja säästät rahaa sekä aikaa lainan takaisinmaksussa.

Limiittilaina

Limiittilaina tarkoitti tietynlaista lainasummaa, mitä takaisinmaksamalla saa lainaa käyttöönsä suoraan. Vaikka uusia lainoja ei enää myönnetä, voi vanhat limiittilainan asiakkaat tehdä silti nostoja tililleen.

Kaikista helpoiten rahaa saa siirrettyä tilille netistä omilta asiakassivuilta kirjautumalla sisään puhelinnumerolla ja pin-koodilla tai verkkopankkitunnuksilla. Saat rahat pankkipäivän kuluessa.

Mikäli tiukka paikka tulee eikä pääsyä nettiin ole, on Laina.fi lainaa mahdollista nostaa myös tekstiviestillä lähettämällä viesti L SUMMA numeroon 16450. Tekstiviestistä ei peritä lisähintaa ja maksat siitä operaattorin hinnaston mukaisesti.

Hae lainaa turvallisesti netistä

Lainasopimuksen ehdot

Täytät vain hakemuksen netissä ja saat samantien alustavan lainapäätöksen. Laina.fi lainat eivät olleet henkilökohtaiseen tietoihin perustuvia lainoja korkojen perusteella, vaan ne perustuivat lainattavaan summaan ja takaisinmaksuaikaan.

Verkkosivuilla olevasta lainalaskurista pystyi helposti katsomaan minkälaisella lainamäärällä ja ajalla sait erilaisia takaisinmaksettavia eriä ilman piilokuluja.

Laina.fi lainaan sisältyi nimelliskorko 19,40% sekä tilinhoitomaksu 11 euroa kuukaudessa, milloin todelliseksi vuosikoroksi tuli 23,96-27,73 %. Mikäli lainan takaisinmaksu heikentyi, oli mahdollista myös hyödyntää eräpäivän siirtoa, maksuvapaata kuukautta tai uutta maksusuunnitelmaa.

Laina-aika ja määrä

Laina.fi myöntämä laina oli vakuudetonta kulutusluottoa ilman takaajia tai käsirahaa. Sitä sai haettua 4 000-10 000 euroa kätevästi verkossa tapahtuvan hakemuksen avulla.

Laina-aika riippui lainattavan summan määrästä, kuitenkin minimissään 36 kuukautta ja enimmillään 84 kuukautta.

Mitä pidempi takaisinmaksuaika oli, sitä suurempi todellinen vuosikorkokin oli ja sitä myötä lainan takaisinmaksettava summa.

Maksuvapaat kuukaudet

Maksuvapaita kuukausia pystyi hakemaan heikon takaisinmaksutilanteen osalta mikäli lainan takaisinmaksu oli hoidettu moitteettomasti.

Kolme kuukautta lainan takaisinmaksuerää ilman viivästyksiä oikeutti yhteen maksuvapaaseen kuukauteen, milloin takaisinmaksettava erä oli vain korot ja tilinhoitomaksu. Maksuvapaata kuukautta oli mahdollista saada kaksi kappaletta 12 kuukauden aikana.

Maksuvapaan kuukauden sai helposti aktivoitua tekstiviestillä ilman lisävaivaa.

Laskut

Lasku lähetetään kirjeitse ja löydät kirjeestä maksutiedot lainallesi sekä eräpäivän.

Lainan maksuun on myös helpompi tapa. Voit maksaa lainaa takaisin kirjautumalla verkkosivuilla oleville asiakassivuille ja tarkastaa oman avoinna olevan laskun tilan. Asiakassivuilta ei laskut katoa ja maksat lainaasi ajallaan.

Mikäli laskujen kanssa on ongelmia, pystyt helposti selvittämään ongelmat asiakaspalvelusta ja tarvittaessa siirtämään esimerkiksi laskun eräpäivää paremmalle ajankohdalle.

Peruutusturva

Suomen lain puitteissa etämyynnistä hankittu laina on mahdollista peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen syntymisestä.

Peruuttamisilmoitus pitää tehdä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään seuraavat tiedot: Luotonsaajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruutuksesta sekä paikka ja päiväys allekirjoituksella varustettuna.

Peruuttamisilmoituksen pystyy toimittamaan liitteenä [email protected] tai kirjeitse postilla osoitteeseen Aurajoki Nordic Oy, Linnankatu 18, PL 710, 20100 Turku.

Peruutuslomake on kätevä ladata suoraan verkkosivuilta ja tulostaa itselleen.

Laina.fi kokemuksia

Laina.fi lainan todellinen vuosikorko

Laina.fi tarjoaa asiakkailleen lainaa ilman vakuuksia tai piilokuluja. Lainan korko perustuu täysin tilinhoitomaksuun, vuotuiseen nimelliskorkoon, lainattavaan summaan sekä laina-aikaan. Ei henkilökohtaisiin tietoihin perustuvaan luottoluokitukseen kuten muissa pankeissa on tapana.

Mikäli Laina.fi katsoo ettei voi myöntää sinulle tiettyä summaa tietyllä aikavälillä, on se oma asiansa ja lainan tarjoajan päätettävissä. Laskurin avulla on kuitenkin helppo selvittää minkälaisesta takaisinmaksumäärästä on kyse sekä kulujen rakenne.

Lainalaskuri

Laina.fi lainalaskuri ei enää ole käytössä. Voit kuitenkin kokeilla Nordic Bank lainalaskuria, joka toimii samaan tapaan kuin Laina.fi:n entinen laskuri. Lainalaskuri näyttää sinulle sopivan kuukausierän ja maksuajan. Hae lainaa Nordic Bankin kautta jopa 70 000€ ja saat lainatarjoukset tilillesi jo muutamassa minuutissa.

Laina.fi kokemuksia

Laina.fi on kerännyt kokemuksia omille sivuilleen positiivisista palautteista. Muutama arvio ei välttämättä kerro paljonko asiakkaat ovat tykänneet, noinkin korkeakorkoisesta lainasta.

Asiakkaiden mielestä asiakaspalvelu on ollut nopeaa ja ystävällistä, yrityksen toiminta on näppärää ja joustavaa sekä netissä toimivat digitaaliset palvelut ovat olleet luotettavia ja helppoja käyttää.

Verkkosivuilta löytyy kätevästi yhteystiedot sekä kirjautuminen on tehty helpoksi, mikä parantaa asiakkaiden saaman palvelun laatua.

Laina.fi verkkopalvelut

Laina.fi verkkosivuilta löytyy kaikki Laina.fi lainaan liittyvä materiaali.

Omilta sivuilta pääsee kirjautumaan netissä tarkastelemaan omia lainaan liittyviä asioita, nostamaan luottoa tai päivittämään yhteystietoja.

Lisäksi verkkosivuilta löytyy kätevästi asiakaspalvelun yhteystiedot, usein kysytyt kysymykset sekä muuta tietoa yrityksen toiminnasta.

Online-palvelu

Omaan lainapalvelun pääsee kirjautumaan kätevästi netissä kirjautumalla puhelinnumerolla sekä pin-koodilla sisään.

Lainaan liittyvät tiedot on helppo selvittää omilta sivuilta tai hakea lisää luottoa jo maksetulle lainalle. Pystyt tekemään omilla sivuilla nostoja kätevästi.

Omilta asiakassivuilta pääsee myös reaaliajassa asioimaan Chatissa asiakaspalvelutiimin kanssa. Voit myös kysyä sinua askarruttavat asiat suoraan ilman tarvetta soitolle.

Unohtuneen pin-koodin pystyy nollaamaan kirjautumissivulla olevan linkin avulla.

Asiakaspalvelu

Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot helpoin kirjautumalla verkkosivuille ja avaamalla asiakaspalvelun yhteystiedot sivuston.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9-17 numerosta 0200 30033 sekä sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Lisäksi on käytössä automaattinen puhelinpalvelija Emmi, joka soittaa ja muistuttaa erääntyvästä laskusta sekä Chat-asiakaspalvelu omilta asiakassivuilta.

Kirjeitse lähetettävät tiedot tulee lähettää osoitteeseen Aurajoki Nordic Oy, Linnankatu 18, PL 710, 20100 Turku.

Laina.fi tuloselvitys

Lainan hakemisen yhteydessä on kysytty talouteen liittyviä tietoja. Sen lisäksi käytössä on ollut Instantor palvelu, joka soveltuu nopeaan luottotietojen tarkastamiseen. Mikäli kaikki tiedot ovat kunnossa, on rahat voinut saada tilille jo samana päivänä.

Hae edullinen laina turvallisesti Nordic Bankista

Usein kysytyt kysymykset Laina.fi:n tuotteista:

Tällä hetkellä uusia lainoja ei saa, mutta aiemmin siihen vaadittiin mm. asunut Suomessa vähintään 2 vuotta, säännölliset kuukausitulot, verkkovarmennus henkilöllisyydestä sekä täysi-ikäisyys. Lisäksi voit saada lainaa mikäli et ole menettänyt luottotietojasi.

Lainan todellinen vuosikorko perustuu lainattavaan summaan sekä takaisinmaksuaikaan. Pidempi laina-aika voi nostaa todellista vuosikorkoa joitain prosentteja. Lisäksi tilinhoitomaksut vaikuttavat korkoprosenttiin.

Uutta lainaa et voi hakea Laina.fi palvelusta, mutta mikäli sinulla on jo asiakkuus, voit nostaa luottoa itsellesi yhden pankkipäivän sisällä. Mikäli harkitset uutta lainaa, onnistuu se meidän kautta jopa samana päivänä.

Asiakaspalvelu palvelee arkisin ma-pe klo 9-17, numerosta 0200 30033, sähköpostitse [email protected] tai Chat -palvelu omilta asiakassivuilta ma-pe klo 9-17.

Saat maksuvapaan kuukauden, mikäli lainan lyhennyksiä on tehty kolme kappaletta putkeen. Vuoden sisällä maksuvapaita kuukausia on mahdollista saada 2 kappaletta.

Hakiessa pientä lainaa ilman vakuuksia ei voi olla törmäämättä huonoihin kokemuksiin. Lähtökohtaisesti yrityksen sivuilla olevat kommentit näyttävät sen toimivan hyvässä mielessä saadessaan asiakkaat tyytyväiseksi.

Bank Norwegianilla on suomenkieliset verkkosivut ja kattava tietopankki eri palveluista. Suomenkielinen asiakaspalvelu palvelee numerossa 07 532 66 200 (pvm/mpm) klo 11:00-17:00.

Laina.fi:stä ei voi hakea uusia lainoja, mutta me Nordic Bankilla kilpailutetaan lainoja puolestasi yhdellä hakemuksella jopa 70 000 euroon saakka. Täytä hakemus ja saat alustavan luottopäätöksen jo 15 minuutissa.

Arvostele palvelu: Laina.fi

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 3.5 / 5. Arvostelujen määrä: 2

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.