Lainaamo

Lainaamo tarjoaa vakuudetonta luottoa 20 000 euroon asti, nykyään Fellow Pankin kautta. Lainaamo ei siis tarjoa enää uusia lainoja, vaan lainat haetaan emoyhtiö Fellow Pankilta.

Mikäli haluat kattavamman ratkaisun, Lainaamon ja Fellow pankin lainat voit kilpailuttaa helposti Nordic Bankin kautta. Nordic Bankin kautta tehty lainavertailu on maksutonta ja voit saada enemmän lainaa, jopa 70 000 euroa erilaisiin tarpeisiin. Saat yhdellä hakemuksella lainatarjoukset jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lue lisää Lainaamosta alta!

Lainaamo

Mikä on Lainaamo?

Lainaamo on vuonna 2013 perustettu lainan tarjoaja, joka on Fellow Finance Oyj tytäryhtiö. Huhtikuussa 2022 Fellow Finance yrityskaupan myötä Lainaamo lainaa haetaan nykyään uuden yrityksen Fellow Pankin kautta. Mikäli kuitenkin olet vanha asiakas, voit edelleen kirjautua Lainaamo palveluihin lainaamo.fi -verkkosivulta.

Vuosien saatossa Lainaamo on ehtinyt jo tarjota palveluitaan yli 70 000 suomalaiselle, tarjoten vastuullisen etiikan mukaista luotonantoa. Lainoja myöntäessään Lainaamo noudatti vastuullista luotonantotapaa ja tarkasti tarkasti jokaisen asiakkaan maksukyvyn ennen lainan myöntämistä.

Kilpailuta Lainaamo laina Nordic Bankissa

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous heti!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Lainaamosta:

Paljonko voin saada lainaa?

Lainaamolta oli mahdollista saada lainaa 100 € – 20 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset Lainaamo.fi lainaa, ei sitä enää ole mahdollista saada, sillä nykyisen lainan myöntää Fellow Pankki. Voit kuitenkin kilpailuttaa Nordic Bankin kautta Fellow Pankin lisäksi kymmeniä muita rahoituslaitoksia nopealla prosessilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Fellow Pankin lainan lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Nordic Bankin avulla haet usean pankin kautta kilpailutettua lainaa ilman minkäänlaista sitoutumista tai lisäveloitusta. Meille ei ole väliä mihin tarkoitukseen haet lainaa. Meille on tärkeintä, että saat raha-asiasi kuntoon, joten hoidetaan ne yhdessä kohti parempaa!

Kilpailuta lainat netissä

Lainaamon palvelut

Lainaamo keskittyi nopeampiin maksuaikoihin lainoissaan, kuitenkin 2-10 vuotta.

Lainan on voinut hakea nopeasti, jopa vuorokauden kuluessa. Nykyään voit tehdä saman Nordic Bankin lainahakemuksen avulla. Kilpailutat samalla kymmeniä muita lainatarjoajia. Näin et ole vain yhden hakemuksen varassa ja saat enemmän tietoa tarjolla olevista lainoista.

Kulutusluoton lisäksi Lainaamo on tarjonnut yhdistelylainaa, mikä on mahdollistanut vanhojen kulutusluottojen kilpailuttamisen yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Myös Nordic Bank mahdollistaa yhdistelylainan hakemisen.

Kenelle Lainaamon palvelut sopivat?

Lainaamon palvelut sopivat henkilölle, joka haluaa joustoa lainan takaisinmaksuun sekä vastuullisen lainakumppanin.

Lainoihin liittyvät asiat on helppo hoitaa netissä aina lainaerien tarkastelusta muihin ominaisuuksiin. Nykyään Fellow Pankin kautta haetussa lainassa on entistä kehittyneemmät verkkopalvelut mm. puhelinsovelluksen muodossa.

Perinteisiä luotonantajia peilaten Lainaamo lainaa on suhteellisen helppo hakea. Sinun tarvitsee olla vähintään 20 vuotias, asua suomessa, omistaa suomalainen pankkitili verkkotunnuksilla varustettuna, ei maksuhäiriömerkintää sekä käyt töissä.

Lainaamo tuotteet ja palvelut

Alustava lainapäätös tulee samantien nopean verkossa täytettävän hakemuksen jälkeen ja saat siitä pikaisesti yksilöllisen lainatarjouksen laina-asiantuntijan tekemänä.

Yhdessä haetulla lainalla esimerkiksi puolison kanssa, saa hyväksytyn lainapäätöksen todennäköisemmin sekä lainaa edullisemmalla korolla ja lainaehdoilla.

Lainan takaisinmaksuun voi hyödyntää maksuvapaita kuukausia tai tarvittaessa uutta maksusuunnitelmaa. Lainantarjous perustuu aina henkilökohtaisten tietojen perusteella annettuihin tietoihin.

Vakuudeton luotto

Lainaamon tarjoama vakuudeton luotto on ollut 100 – 30 000 euroa ilman käsirahaa tai takaajia.

Voit itse valita haluamasi laina-ajan, pidemmälle lainalle tulee tietenkin kuluja aina enemmän, joten kannattaa harkita minkälaista maksua on kohtuullista lyhentää kuukausittain.

Pienin mahdollinen lainan takaisinmaksuaika on 1 kuukausi ja pisimmillään 10 vuotta. Lainaa hakiessa kannattaa aina harkita tarkkaan miten sitä pystyy lyhentämään.

Yhdistelylaina

Yhdistelylainalla voit maksaa vanhat kulutusluotot pois ja lyhentää yksittäistä paremmin kilpailutettua lainaa.

Monissa pienissä lainoissa saattaa olla jokaisessa kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä omat kulunsa, mikä voi nostaa takaisinmaksettavan summan suureksi, verrattuna yhteen yhdistelylainaan.

Säästät myös aikaa ja saat mielenrauhaa, enää ei tarvitse yksittäisiä laskuja maksella tai miettiä onko eräpäivä mennyt jo, sillä pidät huolen vain yhden lainan takaisinmaksusta.

Nordic Bank on turvallinen lainavertailu verkossa

Lainasopimuksen ehdot

Lainahakemuksen on voinut tehdä joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa Lainaamo.fi palvelun kautta täysin verkosta. Nykyään Lainaamon laina on mahdollista kilpailuttaa kätevästi Nordic Bankin kautta ilman lisäkuluja.

Saat lopulliset ehdot luettavaksi ennen lainatarjouksesi saantia, kuitenkin lainalaskuristamme voit nähdä esimerkkikustannukset keskimääräiselle lainalle.

Huomioithan, että eri lainoilla voi olla suuriakin eroja ehtojen suhteen, ja siksi kannattaakin kilpailuttaa lainat aina niitä hakiessaan.

Laina-aika ja määrä

Lainaamo.fi lainaa on ollut mahdollista hakea 100 – 20 000 euroa ilman vakuuksia tai alkupääomaa. Lainahakemus on ollut mahdollista tehdä yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Lainasummasta sekä omasta takaisinmaksukyvystä riippuen lainaa on voinut maksaa takaisin 1-120 kuukauden takaisinmaksuajalla. Mitä pidempi lainan takaisinmaksuaika on, sitä enemmän siitä koituu lisäkustannuksia kulujen sekä koron merkeissä.

Maksuvapaat kuukaudet

Hyvin lainaansa hoitaneet asiakkaat voivat hakea maksuvapaita kuukausia huonon rahatilanteen paikkaamiseksi. Maksuvapaita kuukausia myöntävät monet eri lainatarjoajat, ja niitä saa yleensä muutaman kappaleen kalenterikuukaudessa, ne eivät lähtökohtaisesti voi olla peräkkäin.

Lyhennysvapaat kuukaudet eivät ole täysin kuluttomia, korot sekä muut mahdolliset kulut lisätään lainan ja lainakustannusten yhteismäärä yhteen laskettuna kokonaissummaan. Joissain tilanteissa kuukausilyhennys voi muuttua tai laina-aika pidentyä ylimääräisten maksuerien vuoksi.

Lisälaina

Lainaamon omilta asiakassivuilta on voinut hakea lisälainaa entisen lainan lisäksi. Lisälainan vaatimuksena on tietenkin ollut hyvin ajallaan lyhennetty laina ja minimivaatimus asiakkuuden kestosta.

Lisälainaa kannattaa harkita silloin, kun sinulla on jo asiakkuus lainatarjoajalta ja sinulle tulee tilanne milloin saatat tarvita lisälainaa. Samalta lainatarjoajalta haettu lisälaina on todennäköisempää ja todennäköisemmin kannattavampaakin.

Lainaamo ei tällä hetkellä myönnä lisälainoja, vaan Fellow Pankki myöntää jatkossa uudet lainat.

Laskut

Laskut saa entiseen tapaan sähköpostitse aina kerran kuukaudessa sovitulla ajankohdalla.

Hävinnyt lasku ei ole kuitenkaan hätätilanne, sillä omien sivujen kautta pääset lainaamo.fi avulla tarkastelemaan lainasi tilannetta ja avoimia laskuja sekä hallinnoimaan omia yhteystietojasi.

Pidennä laina-aikaa

Joissain tilanteissa saattaa olla että tarvitset uutta maksusuunnitelmaa, maksuvapaita kuukausia tai muuten vaan joustavuutta lainasi takaisinmaksulle.

Suoraan laina-aikaa ei välttämättä voi pidentää, mutta edellä mainituilla toimenpiteillä voit vaikuttaa lainasi takaisinmaksun joustavuuteen.

Peruutusturva

Suomen lain mukaan etäkaupassa tehdyt sopimukset on mahdollista purkaa 14 vuorokauden sisällä lainan hankinnasta.

Lainaperuutukset tulee tehdä yleensä kirjallisesti lähettämällä lainatarjoajan vaatimat tiedot tietyn aikavälin sisällä, yleensä lainan korot tai muut mahdolliset kulut tulee maksaa lainan kokonaissumman lisäksi takaisin lainatarjoajalle.

Lue sopimusehdot tarkasti

Lainaamo lainan todellinen vuosikorko

Saat henkilökohtaisen lainatarjouksen aina omien tietojesi perusteella lainan tarjoajalta. Tarjouksessasi näet lainaasi liittyvät kustannukset sekä mikä on todellinen vuosikorko.

Lainaamo tarjosi aikanaan 9-18% korolla varustettua lainaa, mikä on kilpailukykyinen, varsinkin jos pääsee alimpaan korkoprosenttiin. Lainaamon lainaa voi hakea Nordic Bankin kautta muiden lainatarjoajien kanssa ja voit kilpailuttaa lainasi yhdellä hakemuksella.

Lainalaskuri

Nordic Bankin lainalaskurin avulla voit tarkistaa minkälaisia summia olisi mahdollista maksaa valitsemillasi lainaehdoilla sekä kätevästi kilpailuttaa entisen Lainaamon sijaan uudet Fellow Pankki sekä muiden kymmenien pankkien lainat yhdellä kertaa.

Syötät laskuriin vain lainamäärän ja summan, ja mikäli haluat hakea samalla lainaa voit tehdä sen muutamassa minuutissa täysin veloituksetta. Lainahakemuksen voi täyttää vuorokauden ympäri ja saat alustavan luottopäätöksen samantien. Lain mukaan lainoja ei voida myöntää yöllä, mutta asiakaspalvelun auetessa voit saada varat tilillesi saman päivän aikana.

Lainaamo kokemuksia

Lainaamo kokemuksia löytyy vuosien varrelta pilvin pimein ja suurin osa niistä on positiivisia. Negatiivisia palautteita on löytynyt lähinnä hylättyihin luottopäätöksiin liittyen tai siihen että alustavan luottopäätöksen jälkeen lainaa ei ole saatukaan. Lainatarjojaja voi pyytää tarvittaessa liitteitä, ja mikäli tulot eivät täsmää annettuihin tietoihin ei silloin lainaa myönnetä.

Lähtökohtaisesti Lainaamon asiakaspalvelu on saanut hyvää palautetta nopeuden ja ystävällisen toiminnan puolesta. Hyvät aukioloajat sekä tavat ovat helpottaneet asiakkaiden toimintaa lainaan liittyen. Lisäksi omien sivujen olemassaolo on helpottanut asiakkaiden toimintaa ilman että tarvitsee aina olla yhteydessä henkilökohtaisesti asiakaspalvelijaan.

Lainaamo verkkopalvelut

Nykyisellään Lainaamon verkkosivuilta ei löydy juurikaan sen enempää tietoa, kuin että he eivät myönnä uusia lainoja yritysjärjestelyjen myötä. Nykyään lainat myöntää Fellow Pankki.

Pääset kuitenkin entisenä Lainaamo asiakkaana kirjautumaan palveluun sekä tarkastelemaan lainaasi liittyviä tietoja.

Sivustolta löytyy myös asiakaspalvelun numero sekä sähköpostiosoite.

Lainaamo online

Lainaamon netissä olevalta asiakassivulta pääset edelleen tarkastelemaan lainaasi liittyviä tietoja, avoimia laskuja sekä päivittämään yhteystietojasi.

Asiakaspalvelu

Mikäli olet Lainaamo Oy vanha laina-asiakas, saat edelleen asiakaspalvelua. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta tuttuun tapaan. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse numerosta 075 756 8601 ja sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Asiakaspalvelun aukioloaikoja ei ole ilmoitettu verkkosivuilla, mutta mikäli sieltä ei kuulu vastausta, kannattaa laittaa sähköpostitse viestiä asiakaspalveluun.

Liitteiden toimittaminen

Lainaamo lainaa aikanaan haettaessa on pitänyt toimittaa palkansaajana todistus omien palkkatietojensa varmistukseksi. Eläkeläisillä oli vaatimuksena kopio eläkepäätöksestä sekä yrittäjien osalta verotuspäätös.

Tarvittavat liitteet on voinut lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected], kuvana puhelinnumeroon 040 860 1001 tai postitse osoitteeseen Lainaamo Oy, Pursimiehenkatu 4 a 00150 Helsinki.

Uudet lainat tulee hakea Fellow Pankin kautta ja liitteiden toimitukseen annetaan selkeät ohjeet.

Hae lainaamon lainaa edullisesti Nordic Bankista

Usein kysytyt kysymykset Lainaamosta:

Lainaamolta aikanaan lainoja myönnettiin vähintään 20 vuotta täyttäneille Suomessa asuville henkilöille, kenellä on suomalainen pankkitili. Nykyään voit hakea lainoja yhdellä helpolla hakemuksella Nordic Bankin kautta.

Lainaamon kokemuksia on monta vuotta pitkän historian vuoksi laajasti, suuremmilta osin positiivisia. Lainaamosta on saanut esimerkiksi 20 vuotta täyttäneet henkilöt lainaa, mikä monilla muilla rahalaitoksilla ei ole mahdollista.

Et voi hakea lainaa Lainaamolta suoraan, mutta voi hakea Lainaamo Oy uudesta yhtiöstä Fellow Pankista tai kauttamme kilpailuttamalla lainaa myös muiden pankkien ohella. Mikäli sinulla on lainaamolta otettu vanha laina, voit kuitenkin hallinnoida lainaasi lainaamo.fi -verkkosivuston kautta.

Lainaamo on myöntänyt lainaa 100-20 000 euron väliltä, voit hakea suurempaa lainasummaa sivujemme kautta kätevästi yhdellä hakemuksella ja kymmeniltä rahalaitoksilta.

Lainaamon lainoissa on mahdollisuus pitää maksuvapaa kuukausi. Voit soittaa asiakaspalveluun ja kysyä Lainaamosta suoraan miten sellainen on mahdollista järjestä nykyiselle lainallesi.

Ei ole. Lainaamo kuului aikanaan aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja oli vakavarainen rahoitusyhtiö. Nykyään se on sulautettu suurempaan yritykseen ja jatkaa toimintaa Fellow Pankki nimellä.

Lainaamolta saatu laina on ollut nopeasti tilillä, mutta nykyään kun se ei ole mahdollista, niin voit hakea lainan myös nopeasti meidän omien sivujemme kautta.

Lainaamo Oy emoyhtiö Fellow Financen yhdistyttyä uuteen Fellow Pankkiin on se osa nyt suurempaa kokonaisuutta.

Arvostele palvelu: Lainaamo

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.8 / 5. Arvostelujen määrä: 4

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.