Lainasto

Lainasto myöntää Ostosraha-luottoa 3 000 euroon saakka. Lainasto myönsi aiemmin myös joustoluottoa, mutta lopetti tuotteen vuonna 2019.

Kun tarvitset joustoluottoa tai haluat kilpailuttaa lainat ostoksia varten, voit hakea Nordic Bankilta sinulle sopivan lainasumman jopa 15 vuoden maksuajalla – aina 70 000 euroon saakka.

Lue lisää Lainastosta alta!

Lainasto

Mikä on Lainasto?

Lainasto on GF Money Oy:n tuotemerkki. GF Money Oy on toiminut Suomessa jo vuodesta 2011 alkaen ja tarjonnut vaivattomia rahoitusratkaisuja. Se on osa suurempaa konsernia GF Money Consumer Finance Oy, joka toimii on myös Ruotsissa, Tanskassa sekä Espanjassa.

Lainasto on aikanaan tarjonnut satojen tuhansien edestä lainoja sekä vastaanottanut sijoituksia. Tämän luottamuksen ympärille toiminta on rakennettu. Vastuullisuus on ollut myös osa luottamuksen rakentamista ja sitä onkin kerrytetty vastuullisessa luoton myöntämisellä.

Ei uusia Lainasto joustoluottoja 1.9.2019 jälkeen

Lainasto ei tarjoa uusia joustoluottoja 1.9.2019 astuneen korkokattolainsäädännön vuoksi. Mikäli sinulla kuitenki on vanha Lainasto luottosopimus vielä voimassa, pysyy se muuttumattomana ja samoilla sopimusehdoilla.

Lainasto Joustoluoton nostoja pystyy siis vielä tekemään omien luottosaldojensa puolesta, vaikka uusia lainoja ei yritys myönnäkkään.

Suurikorkoiset lainat aiheuttivat Suomessa merkittäviä määriä maksuhäiriömerkintöjä ja sen käyttöönotto on ollut osana hillitsemässä turhia merkintöjä sekä helpottamassa ihmisten rahankäyttöä.

Huolimattomalla lainan takaisinmaksajalle on voinut tulla merkittäviä kuluja suurikorkoisista lainoista. Joskus lainasta ollaan maksettu pelkkää korkoa vuosien ajan ja ihmetellään miksi laina ei lyhene millään vaikka lyhennysten pitäisi olla paljon suurempia.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Lainasto Ostosraha

Lainaston valikoima on supistunut tarjoamaan enää Ostosraha nimistä lainatuotetta. Lainasto Ostosrahaa voi hakea 100-3000 euron väliltä ja se toimii virtuaalisena luottokorttina.

Ostosrahaan on kiinnitettynä virtuaalinen Mastercard, minkä avulla voit tehdä verkossa ostoksesi suoraan.

Lainasto Ostosrahan hakeminen on todella helppoa, täytä hakemus verkkosivuilla sähköisesti ja saat alustavan luottopäätöksen minuuteissa. Voit tehdä hakemuksen millä tahansa laitteella.

Lainaston Ostoraha tarjoaa joustavuutta arjen menoihin, ja voi olla että otat alkuun vain 500e luottorajan, mutta siihen voi hakea korotusta aina 3000 euroon saakka. Maksat korkoa vain nostetusta luotosta. Laina-aika Lainasto Ostosrahalle on 2-47 kuukautta.

Luottoa voi hakea mikäli muutamat perusedellytykset täyttyvät:

  • Ikä 18-75 vuotta
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili verkkopankkitunnuksilla
  • Säännölliset tulot

Voi olla että vaikka yllä mainitut kriteerit täyttyisivät, niin silti voit saada hylätyn luottopäätöksen. Kannattaa tehdä hakemus huolellisesti uudestaan, ja voi olla että saat seuraavalla hakemuksella lainan haetuksi.

Lainasto verkkosivut

Takaisinmaksu

Ensimmäisen ostoksen jälkeen saat kuukauden kuluttua laskun, mistä löytyy maksutiedot luotostasi. Luottoa maksetaan takaisin kuukausittaisissa lyhennyserissä. Voit maksaa kaiken pois kerrallaan olemalla yhteydessä asiakaspalveluun.

Sopimuksen peruuttaminen

Yksittäisiä lainan nostoja ei voi perua, mutta sopimuksen pystyy perumaan kokonaisuudessaan 14 vuorokauden kuluessa lainan nostamisesta. Peruuttaminen pitää tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla tai kirjeitse.

Yleisiä kysymyksiä Lainaston palveluista:

Paljonko voin saada lainaa?

Lainastolta on mahdollista saada lainaa 100 € – 3 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Yrityslaina GF Moneyltä

Lainaston emoyhtiön GF Moneyn yrityslainaa voi hakea myös Lainaston sivujen kautta. Yrityslaina on 3000-10000 euroa maksimissaan 12 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Laina on monipuolinen ja mukautuu monenlaisiin eri rahoitustarpeisiin. Hinnoittelu on läpinäkyvää ja saat korot sekä kulut ilmi henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Yrityslaina ei vaadi esinevakuuksia, mutta jonkin henkilön tulee olla vakuutena lainan puolesta. Henkilövakuuden voit antaa sinä itse tai joku muu luonnollinen henkilö.

Kuten muillekkin lainoille, vaaditaan yrityslainan hakemiselle muutamia edellytyksiä:

  • Hakijalla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus, oikeus edustaa yritystä sekä tehdä päätöksiä yrityksen nimissä.
  • Yrityksen toiminta on kestänyt vähintään yhden tilikauden verran ja siitä saa selville onko tarvittavista velvoitteista selvitty.
  • Lainaa voidaan maksaa vain Suomessa toimiville ja hyvämaineisille yrityksille.
  • Takaajilla tulee olla puhtaat maksutiedot ja hyvin hoidetut raha-asiat.

Jos kaikki perusedellytykset täyttyvät ja laina myönnetään, siirtyy lainarahat yrityksen tilille hyväksymisen jälkeisenä päivänä.

Lainasto Joustoluotto

Joustoluottoa ei Lainasto enää myönnä, mutta vanhat asiakkaat saavat tehtyä nostojaan lainasopimuksensa puitteissa. Sopimusehdot tai muut tiedot eivät ole muuttuneet, vaikka uusia lainoja ei enää myönnetä.

Vaihtoehtoja on tarjolla kahta erilaista:

Tekstiviesti

Nostoja voi tehdä kätevästi puhelimella lähettämällä tekstiviesti LA SUMMA numeroon 16115.

Lainasto Omat Sivut

Lainaston omilla asiakassivuilla pääset tekemään kätevästi nostoja luotoltasi ja hallinnoimaan lainaasi liittyviä tietoja sekä katsomaan avoimia laskuja.

Vertaa lainat turvallisesti netissä

Joustoluottojen kilpailutus

Oletko kenties etsimässä Lainaston kaltaista joustoluottoa tai ostosrahan tyyppistä luottokorttia, mutta et tiedä mitkä pankit tarjoaa vastaavia?

Nordic Bankin Joustoluotto-sivuilta löytyy kaikki tarvittava tieto joustoluotoista ja pääset myös hakemaan joustoluottoa suoraan hakemuksesta.

Nordic Bankin lainahakemuksella kilpailutat kymmeniä eri lainatarjoajia ja löydät helposti itsellesi juuri sopivan lainan. Säästät aikaa ja rahaa, kun et etsi yksittäisiä lainoja, vaan kilpailutat kaikki kerralla netissä.

Yksi hakemus kattaa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kautta haetut lainat ja löydät itsellesi sopivan lainan tuota pikaa.

Kokeile myös Nordic Bankin monipuolisia laskurisovelluksia

Nordic Bank tarjoaa sinulle monipuoliset palvelut taloutesi hallintaan. Kanssamme hallitset talouttasi paremmin.

Mietityttääkö veroprosentti, kun vaihdoit työpaikkaa? Silloin apunasi on Veroprosenttilaskuri, josta näet paljonko suuremmasta palkastasi menee veroja.

Onko laskusi myöhässä? Tarkista Viivästyskorkolaskurillamme, paljonko laskulle on kertynyt viivästyskorkoa.

Harkitsetko kenties Lainojen yhdistämistä? Laske Nordic Bankilla, kuinka paljon voisit säästää korkokuluissa Lainojen yhdistely -laskurimme avulla. Näet laskurista kätevästi, mikä on laina-aika ja kokonaisuudessa maksettava lainasumma korkoineen.

Lainaston todellinen vuosikorko

Älyttömän korkeaksi ei Ostosrahan lainakustannukset ole nousseet. Maksat lainastasi korkoa nostetulta luotolta sekä luotonhoitokulua 0,01% päivässä.

Ostosrahan sivuilta pääset tarkastelemaan hakemuksen yhteydessä minkälaisia kustannuksia lainallesi voi muodostua. Esimerkiksi 3 000 euron vakuudeton Ostosraha laina 12 kuukauden takaisinmaksuajalla tulisi maksamaan kokonaisuudessaan 3444,34 euroa, todellinen vuosikorko 29,71.

Tarkista arvio Lainaston sivuilta

Lainahakemusta Ostosrahalle tehdessäsi voi tutkia laskuria siirrettäessä minkälaisia kuluja lainallesi voisi syntyä. Huomioithan että lainalaskurin hinnat ovat arvioita, ja todelliset kustannukset saat selville luottoehdoistasi.

Monet lainatarjoajat antavat henkilökohtaisia lainatarjouksia, ja voit saada lainan todelliset kulut selville kun olet hakemassa lainaa ja hyväksymässä lainatarjoustasi.

Katso korkotasosi

Lainasto kokemuksia asiakkailta

Lainasto on ollut asiakkaiden mielestä kätevä ja joustava palvelu, mikä on helpottanut rahoituksen tarpeita joitain palveluita paremmin. Jos Lainastossa asioi, kannattaa asiat hoitaa sähköpostitse.

Jokainen puhelu maksaa euron ja jokaisesta minuutista veloitetaan 2 euroa minuutilta. Muutamien minuuttien pituisesta puhelusta voi koitua suuret laskut, varsinkinkin jos asia olisi helppo hoitaa jotain muuta kautta.

Muutamia suoria lainauksia asiakkailta:

”Kesti ikuisuus löytää hyvä lainapalvelu pikkurahan tarpeeseen, sitten vastaan tuli tämä Lainasto! Aivan mahtava palvelu verrattuna esim tuohon ”suomen luotetuimpaan ja käytetyimpään” paskaan pikavippi.fi:hin. Meinasin sieltä ottaa lainaa, mutta oli hakemuksesta lähtien siellä kaikki perseestä. Suosittelen Lainastoo.”

”100€ laina ja 12 kk maksuaikaa? Huh huh.. aika pitkään saa tommosta pientä summaa maksella, mutta eipä ole korot kuitenkaan mitään markkinoiden huonoimpia. Vaikuttaa ihan hyvältä firmalta”

”Käsittääkseni luoton perumiseen riittää lain mukaan pelkkä ilmoitus ja näin luki myös sopimusehdoissa. Tässä firmassa se ei kuitenkaan onnistunut, vaan pyyntööni peruutuksesta vastattiin asiakaspalvelusta todella tympeän sävyisellä viestillä, jossa penättiin miksi haluan sulkea lainan vaikken ole sitä käyttänyt. Mielestäni asia ei kuulu firmalle, vaan heidän tehtävänään on toimia lain ja sopimuksen mukaisesti.”

Osa kommenteista on monen vuoden takaa, mutta kuten aina, niin pitää huomioida, että kommenttien takana on tuntemattomat ihmiset antamassa palautetta kasvottomana netissä.

Jos asiat hoitaa hyvin ja lukee tarkasti ehdot ennen lainan hankkimista, ei silloin tule vastaan minkäänlaisia epäilyksiä siitä, että sinua huijattaisiin. Varsinkin Suomen lainamarkkinoilla voit uuden lainsäädännön ja valvonnan myötä olla turvallisin mielin.

Lainaston verkkopalvelut

Lainasto tarjoaa netissä palvelunsa käyttöön entisille sekä uusille Ostosrahan asiakkailleen. Palveluun kirjaudutaan kätevästi verkkopankkitunnusten avulla.

Pääset myös hakemaan Ostosrahan lainaa sekä GF Money Consumer Finance Oy:n tarjoamaa yrityslainaa.

Asiakastuen tiedot löytyvät verkosta ja pääset asioimaan asiakaspalvelun chatissä kätevästi. 1€/puhelu 1,98 min alkavalta minuutilta saattaa nostaa hinnan korkealla jos soittelee useasti.

Lainasto Omat Sivut

Lainaston Omat sivut aukeavat muutaman minuutin vaivalla ja voit hakea sieltä itsellesi luottorajan nostoa, tarkastaa yhteystiedot, nähdä avoimia laskuja sekä saldosi.

Pääset heti kirjautumaan täältä omalle asiakastilillesi. Nostettu laina maksetaan viimeistään seuraavana pankkipäivänä tilille.

Asiakaspalvelu

Lainasto palvelee kaikkia nykyisiä asiakkaitaan, vaikka joustoluottoa ei enää myönnetäkään. Lainastolta löytyy netissä oleva chat palvelu, sähköposti, postiosoite sekä puhelinnumero.

Puhelinnumero on 0600 30 6000 ja siihen saa yhteyttä arkisin klo 9-17. Puhelut maksavat 1e per soitto ja 1,98e alkavalta minuutilta. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Jos jostain syystä kirjepostia tarvitsee lähettää, on osoite silloin: GF Money Oy, Pitkämäenkatu 11, 20250 Turku.

Vertaile lainat Nordic Bankilla

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Lainaston joustoluottoa ei enää saa ja Ostosrahankin maksimimäärä lainalle on vain 3000 euroa.

Kilpailutamme Nordic Bankin kautta huomattavasti laajemmat lainatarjoajavalikoimat ja löydämme sinulle tuota pikaa parhaimman tarjouksen. Tarvitset sitten joustoluottoa tai luottokorttia, kilpailutamme kaiken.

Lainatarjouksia alkaa saapumaan sinulle lainahakemuksen tekemisen jälkeen. Jokainen yritys saa hakemuksesi ja verkkopalvelussamme näet kaikki laintarjoukset korkojärjestyksessä.

Näin haet lainaa kätevästi yhdellä hakemuksella kerralla yli 30 pankista ja rahoitusyhtiöstä. Mutta mihin tarkoitukseen haet lainaa? Onko tarve pikavippi, isompi kertalaina, yhdistelylaina vai kenties saldolimiitti? Näihin kysymyksiin kannattaa olla varautunut ja tutkia minkälaisia tarjouksia eri pankit tarjoavat lainan tarpeeseesi.

Hae lainaa fiksusti

Usein kysytyt kysymykset Lainastosta:

GF Money Consumer Finance Oy on konserni, jonka yrityksen Gf Money Oy:n lainatuote Lainastokin on. GF Money Consumer Finance Oy toimii monessa eri maassa ja on luotettava rahoitustoimija. Lainasto on kuulunut Etelä-Suomen aluehallintoviraston valvonnan piiriin vuodesta 2011 lähtien.

Lainasto tarjoaa vain Ostosraha lainaa, joten se täytyy kilpailuttaa Lainasto-palvelun ulkopuolella. Voit Lainaston lisäksi kilpailuttaa lainat Nordic Bankilla. Saat lainahakemuksen jälkeen tarjoukset sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa.

Lainasto on tavoitettavissa arkisin puhelinnumerosta 0600 30 6000, sähköpostitse osoitteesta [email protected] sekä netissä olevalla chat-palvelulla.

Lainasto ei tarjoa yhdistelylainaa, mutta mikäli tarvitset edullisempaa rahoitusta nykyisten kalliiden korkojen tilalle, on Nordic Bank apunasi. Voit yhdistää kauttamme lainat jopa 70 000 euroon saakka. Nordic Bankin kautta haettu laina on ennen kaikkea edullista ja korko onkin parhaassa tapauksessa vain noin 5 prosenttia, joka päihittää monet pankit olemalla edullisempi vaihtoehto.

Rahat tulevat tilille seuraavana arkipäivänä hyväksytystä lainanostosta. Valitse summa ja nosta rahat tililtäsi. Ostosrahan kanssa rahat tulevat heti.

Lainasto tarjoaa mahdollisuuden tehdä nostoja Omilla Sivuilla tai tekstiviestillä. Tekstiviestillä lähetät viestin esimerkiksi. LA 150 ( Nosto 150 euroa) numeroon 16115.

Lainasto myöntää 3 000 euron Ostosraha-luottoja yksityisasiakkaille, joilla on puhtaat luottoteidot. Lainan hakijan tulee olla vähintään 18 vuotias, asua Suomessa, omistaa suomalainen pankkitili sekä säännölliset tulot. Tämän lisäksi GF Money konserni myöntää yrityslainoja emoyhtiönsä kautta.

Joustoluotto on lopetettu käytöstä, ja Lainasto tarjoaa Ostosraha nimistä luottoa 100 - 3000 euroa. Luotonhoitokulu on korkeintaan 150 € vuosi ja kuluja maksetaan nostetun lainan ajalta. Kulut löytyvät heti lainasopimuksesi sisällöstä.

Arvostele palvelu: Lainasto

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 5 / 5. Arvostelujen määrä: 1

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.