Mobify

Mobify on uusi sovellus talouden hallintaan, minkä avulla voit hallinnoida sekä maksaa laskujasi ja samalla saada siitä ylimääräistä bonusta!

Mobify pitää huolen raha-asioidesi kunnossapidosta ja voit tarvittaessa hakea Mobify luottoa 1 000 euroa! Mikäli 1 000 euron laina ei riitä, voit kilpailuttaa lainat Nordic Bankilla ja saada vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroa. Kilpailuta jopa 30 pankkia yhdellä hakemuksella ja säästä aikaa ja vaivaa.

Kiinnostuitko Mobify palvelusta? Lue lisää ja hämmästy!

Mobify

Mikä on Mobify?

Mobify (ent. Clark) on talouden hallinnan sovellus. Sovellus tietää tarkalleen miten menosi ja tulosi jakautuvat. Voit kerätä kaikki laskusi samaan paikkaan, ja sovelluksen avulla pidät huolen laskujen maksamisesta ajallaan.

Voit tehdä Mobifyn kautta verkkokauppaostoksia ja saada niistä bonuksia itsellesi, maksaa laskuja Mobifyn välityksellä keräten 0,3% bonusta loppusummasta ja bonukset siirtyvät kätevästi tilillesi ja voit käyttää niitä vaikka laskujen maksamiseen.

Sovelluksessa olevasta markkinapaikasta löydät kaikenlaisia verkkokauppatoimittajia ja vertailet esimerkiksi sähkösopimukset kätevästi.

Mobify on osa Taaleri-konsernia, minkä vuoksi se mahdollistaa sinulle myös sijoittamisen aloittamisen kätevästi sovelluksen avulla.

Mobify kokemuksia

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta jopa 30 pankkia!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Mobifystä:

Paljonko voin saada lainaa?

Mobifyltä on mahdollista saada lainaa 1000 € saakka. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Mobifyn palvelut

Kerää kaikki laskut kätevästi yhteen sovellukseen ja maksa ne Mobifyn kautta. Laskujen maksaminen ei ole ollut ikinä näin helppoa ja kätevää, et enää maksa unohdetuista laskuista muistutusmaksua kun kaikki laskut ovat yhdessä paikassa.

Mobify sovelluksen avulla voit hyödyntää erilaisia palveluita ilmaisella tai premium versiolla 2,30e kuukausihintaan. Sovelluksessa on mahdollisuuksia luoda säästötavoitteita, budjetteja tai seurata tilien saldoja. Mobify ilmoittaa sinulle tilannekatsaukset tavoitteistasi ja tsemppaa sinua tavoitteiden täyttämiseksi.

Mobifyn taloustilin avulla voit ottaa lainaa ja maksaa laskusi suoraan velkarahalla ilman että taloutesi kärsii. Luottopäätös tulee muutaman päivän kuluessa ja sen jälkeen luottotili on käytettävissä sovelluksen kautta..

Kenelle Mobifyn palvelut sopivat?

Mobifyn sovellus sopii henkilölle, joka haluaa helpottaa jokapäiväistä rahankäyttöään sekä pitämään huolen ettei laskut keräänny tai myöhästy turhanpäiten.

Laskujen maksaminen ei pelkästään hyödytä sinua 0,3% bonuksen lisäksi, vaan et enää joudu huolehtimaan paperilaskuista. Mobify-palveluun on helppo syöttää laskut ja tehdä ilmainen käyttäjätili.

Taloustilin voi hakea mikäli haluaa itselleen luottoa talteen tulevia laskuja varten tai pahan päivän varalle.

Mobify tuotteet ja palvelut

Mikäli haet 1 000 euron Mobify-luottoa, saat alustavan lainapäätöksen heti ja voit hakea lainaa jopa 12 vuotta pitkällä maksuajalla sekä edullisella korolla.

Lainaa voi hakea yksin tai yhteishakijan kanssa parantaen yhteistä lainanhakutodennäköisyyttä ja saaden suurempaa lainaa helpommin. Mobify on suomalainen yritys ja palvelee asiakkaitaan nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti.

Mobify lainan korko lasketaan henkilökohtaisiin tietoihin perustuen ja voit tarvittaessa hakea yhdistelmälainaa, maksuvapaita kuukausia, korottaa lainaa, muuttaa kuukausieriä tai tehdä uuden maksusuunnitelman.

Mobify tuotteet ja palvelut verkossa

Mobify sovellus

Mobify sovellus on työkalu oman talouden hallintaan sekä mahdollisuus tienata rahaa bonuksena laskun loppusummasta 0,3%.

Voit käyttää Mobifya kätevästi selaimella tai ladata sen ilmaiseksi puhelimeesi.

Sovellus auttaa sinua arkielämän talouden hallinnassa sekä pitää kirjaa kaikista menoista ja kuluista yhdessä paikassa. Voit myös tehdä sinne omia tavoitteita ja sovellus ilmoittaa tasaisin väliajoin niiden tilanteesta.

Premium versio

Mobifyn premium-versio maksaa 2,30 euroa kuukaudessa, ja saat kätevästi säästötavoitteita, budjetin laadinnan, yksilöidyt oman talouden vinkit, tilien saldoseurannan sekä kulujen luokittelun.

Näiden tietojen avulla voit alkaa seuraamaan talouttasi entistä tarkemmin ja sovellus pitää huolen tavoitteitesi toteutumisesta ilmoitusten avulla.

Taloustili

Taloustili mahdollistaa joustavan keinon maksaa laskuja silloin, kun omalla pankkitilillä ei riitä katetta. Voit maksaa laskut ajallaan luoton avulla ja odottaa palkkaa huolettomasti.

Taloustili on helppo hakea Mobifyn verkkosivun kautta ja voit lyhentää luottoa tasaerissä tai yhdellä kertaa pois. Luottoa on mahdollista saada enintään 1000 euroa. Maksat korkoa vain käytetyn saldon määrästä.

Markkinapaikka

Mobifyn markkinapaikka on kokoelma erilaisia etuja sekä hyötyjä Mobifyn käyttäjille. Mobify kerää ja kehittää jatkuvasti markkinapaikan hyödyllisiä palveluntarjoajia.

Voit selailla Mobifyn avulla verkkokauppoja, missä rahaa käyttämällä saat samanlaista bonusta kuin laskujen maksamisestakin omaan käyttöön. Bonuspisteillä voit maksaa lisää laskuja tai shoppailla verkkokaupassa lisää!

Voit vertailla ja etsiä sopivimman lainatarjoajan tai sähkösopimuksen mikä on kilpailutettu suoraan Mobifyn avulla ja sinun ei tarvitse nähdä itse sen enempää vaivaa asian eteen. Tarjolla on myös monenlaisia tarjouksia ja kuponkeja eri verkkokauppoihin.

Suositteluohjelma

Mobify mahdollistaa tavan tienata rahaa muillakin kuin laskujen maksamisella. Bonusta voi tienata sovelluksen avulla suosittelemalla sitä muille. Jokaisesta palveluun suositellusta henkilöstä saat 5 euroa bonusta ja kymmenestä saat extra 10 euroa rahaa palveluun käytettäväksi.

Mobifyn hyödyt

Mobify on oma talousnero taskussasi, minkä avulla pidät huolen laskujen maksamisesta ajallaan sekä seuraat talouttasi säntillisesti.

Markkinapaikka pitää sisällään satoja erilaisia etuja sekä tarjouksia. Lisäksi Mobify kilpailuttaa parhaimmat sähkö ja lainatarjoukset puolestasi.

Ilmaisversiossa saat laskujen maksamisen ja monet muut erilaiset palvelut ja voit premium versiolla entistä tarkemmin seurata tilastoja ja tavoitteita.

Bonukset

Sovelluksen avulla laskujen maksaminen tuo sinulle bonusta laskun loppusummasta 0,3%. Sen päälle että laskut pysyvät vielä yhdessä paikassa on aika hyvä diili, eikö?

Suositteluohjelman avulla voit saada bonusta jos uudet käyttäjät tekevät tilin sinun suosittelun avulla sekä saat bonusta myös verkkokaupan kautta tehdyistä ostoksista.

Talouden seuranta

Voit seurata sovelluksella omaa talouttasi ja määritellä itsellesi tavoitteita säästämistä varten. Monet haluavat alkaa säästämään mutta ilman minkäänlaisia työkaluja se on hankalaa.

Mobify on ratkaisu taloudenhallinnan tueksi. Näet selkeästi minne käytät rahaa ja mistä rahaa tulee ja voit karsia turhat menot pois, koska ne ovat aina sinulla näkyvissä.

Laskujen hallinta

Siirrä kaikki paperilaskusi tai mitkä vain muut laskut yhteen kätevään sovellukseen etkä ikinä myöhästy laskujen maksamisesta. Postiluukun kolahdus saattaa aiheuttaa sinulle traumaattisen kokemuksen jos olet huono maksamaan laskuja. Sitä ei enää tapahdu. Mobify kertoo milloin laskut erääntyvät ja näet kaikki tiedot kätevästi yhdestä paikasta.

Laskujen maksaminen antaa mahdollisuuden tienata rahaa mitä et aiemmin ole saanut pankissa laskujen maksamisesta.

Edut

Mobify kerää palveluunsa kaikenlaisia etuja mitä voit hyödyntää ostoksilla käydessä verkkokaupassa. Markkinapaikassa on satoja yrityksiä minkä kautta voit tehdä ostoksia ja hyödyntää etukuponkeja.

Tutustu palveluun ja ala hyödyntämään asiakkaille tarjottuja heti nyt!

Luottoa maksuihin

Voit hakea itsellesi luottoa maksujen maksamiseen pahan päivän varalle. Luoton kulut ovat mitättömiä siihen turvaan verrattuna mitä se tarjoaa laskujen maksamisen tueksi.

Helppokäyttöisyys

Sovelluksen lataaminen ja siihen rekisteröityminen on todella helppoa ja normaaliin pankkiin verrattuna laskujen hallinta on todella yksinkertainen.

Sovelluskehityksen avulla ylimääräinen sekamelska on poistettu ja saat laskujen eräpäivistä kätevästi muistutuksen sovelluksesta ja palvelu tekee laskuista myöhästymisestä olematonta.

Kilpailuta lainat luotettavasti verkossa

Taloustilin kulut

Mobify taloustilin kulut ovat pienet siihen turvaan nähden mitä siitä saat. Maksat taloustilin ylläpidosta 2,99 euroa kuukaudessa ja lainasummasta pohjautuvaa kulua 0,10-0,65 euroa päivässä. Maksat korkoa vain lainaamastasi summasta.

Taloustili on kätevä tapa pitää rahaa säästössä ja voit myös taloustilillä tehdyistä maksuista saada bonusta, mitä voit käyttää verkkokaupassa tai muiden laskujen maksamiseen.

Mobify kokemuksia

Mobify kokemuksia on kerätty sivustolla olevaan tietopankkiin todella paljon, ja vaikuttaa siltä että asiakkaat ovat olleet enemmänkin kuin positiivisesti yllättyneitä sen tuomista hyödyistä.

Erään asiakkaan kokemuksen mukaan palvelun käyttö on lähinnä bonusta varten ja muutamassa vuodessa sitä onkin kertynyt jo reilu 500 euroa. Varat kertyneet pelkästään normaaleja laskuja maksamalla ja joitain ostoksia tehden. Asiakkaan kokemuksen mukaan tietokoneella ja puhelimella on eri vahvuutensa ominaisuuksien puolesta ja niitä pitäisi yhtenäistää.

Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät kätevästi verkkosivuilta, tosin aukioloajat ovat aika suppeat, arkisin klo 12-14 numerosta 0600 066 600.

Mobify verkkosivut

Mobifyn verkkosivu toimii samalla käyttötarkoituksella kuin mobiilisovelluskin, mutta hieman erilaisilla käyttöliittymillä.

Verkkosivuilta pääset tekemään hakemuksen taloustiliä varten ja löydät tietoa esimerkiksi asiakastarinoista ja siitä mitä sovelluksella on mahdollista tehdä.

Löydät myös asiakaspalvelun tiedot sekä kätevän lomakkeen yhteydenottoa varten.

Mobify selainversio

Mobify toimii selaimessa sekä sovellusversiona erilaisilla käyttöliittymillä. Mobify kokemuksia lukemalla selvisi että niissä on joitain eri ominaisuuksia mutta molemmissa on omat vahvuutensa.

Pääset siis selainversion avulla kätevästi maksamaan laskut ja on mahdollista myös seurata tilisi saldoa ja seurata laskujen tilannetta.

Asiakaspalvelu

Mobify asiakaspalvelun aukioloajat ovat hieman suppeat verkkosivujen antamien tietojen perusteella, ne ovat auki vain arkisin klo 12-14. Asiakaspalveluun jonottaminen on ilmaista, mutta puhelut maksavat euron jokaiselta minuutilta. Puheluita voi soittaa numeroon 0600 066 600.

Irtisanomisilmoitukset tehdään sähköisesti [email protected] sähköpostiosoitteeseen ja taloustiliin liittyvät asiat [email protected] Asiakaspalvelun sivuilla on asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolellakin toimiva yhteydenottolomake, mistä saat sähköisesti otettua yhteyttä Mobifyn asiakaspalveluun.

Yhteistyö

Verkkosivustolla on myös lomake kätevään yhteistyöehdotukseen, mikäli haluat olla yrityksen kanssa tekemisissä. Voit esimerkiksi ehdottaa omaa yritystäsi markkinapaikkaan tai ehdottaa omaa etukoodin mainostamista esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

Mobify sovellus verkossa

Yrityksille

Sivuilta löytyy myös tietoa yrityksiä varten sekä mainostajia varten. Voit kätevästi löytää tiedot miten markkinapaikka, tarjoukset tai Mobify seinä voi parantaa yrityksesi näkyvyyttä sovelluksen avulla. Voitte saada tarjouksenne sovellukseen ja asiakkaat tulevat suoraan Mobifyn kautta.

Laskuttajille on myös mahdollista tehdä viestintää suoraan laskun avulla. Voit kohdentaa viestisi laskun avulla suoraan kuluttajalle ja tarjota vaikka tarjouksia sitä kautta uusiin sopimuksiin. API rajapintojen avulla laskuttajat voi mahdollistaa omien laskujen lähettämisen Mobify sovellukseen suoraan markkinoiden edullisimmalla hinnalla.

Usein kysytyt kysymykset Mobifystä:

Bonuksia voi saada aina laskujen maksamisesta sovelluksen avulla, verkkokauppaostoksista tai suosittelujärjestelmän avulla. Jokaisesta suosittelemastasi käyttäjästä saat 5 euron bonuksen omalle tilillesi.

Voit helposti hakea verkkosivujen kautta palvelua helpottavan luottotilin itsellesi, minkä kulut ovat mitättömiä ja saat sen käytöstä lisähyötyä, kuten bonusta ostoista.

Palvelun tarjoama luotto on 1000 euroa maksimissaan ja saat sitä lisää käyttöön kun olet maksanut sitä takasin ja pidät yllä helposti velkasaldoasi palvelua käyttäessäsi.

Mobifyn ilmainen palvelu koostuu suurimmasta osasta tarjontaa, ja maksullinen versio sisältää lähinnä omaa taloutta auttavia ominaisuuksia kuten tilien seurantaa. Premium versio maksaa 2,30 euroa kuukaudessa.

Mobify asiakaspalvelu on avoinna arkisin 12-14 välisenä aikana. Voit lähettää kuitenkin palvelun kautta lomakkeen avulla asiakaspalveluun viestiä mikäli et pääse soittamaan suoraan.

Sovellus auttaa sinua hallitsemaan talouttasi sekä laskuja kätevästi ja saat samalla bonuksia laskuja maksamalla.

Mobify kokemuksia löytyy todella paljon ja yritys onkin panostanut asiakaspalautteen keräämiseen. Palvelu on todella monen mielestä helpottanut heidän arkipäiväistä elämäänsä.

Kyllä, palvelua käyttää jo kymmeniä tuhansia ihmisiä ja se on osa Taaleri-konsernia, joka on monivuotinen sijoittamiseen keskittynyt yritys.

Arvostele palvelu: Mobify

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.8 / 5. Arvostelujen määrä: 6

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.