Monefit

Monefit tarjoaa lainaa sekä kulutusluottopalveluita. Monefitilta saa lainaa 10 000 euroon saakka.

Mikäli haluat mahdollistaa suurempia hankintoja, voi Monefitin luottoraja olla este. Kilpailuta kymmeniä rahoituslaitoksia Nordic Bankin avulla kätevästi yhdellä hakemuksella. Saat lainaa jopa 70 000 euroa!

Lue lisää Monefitin tuotteista alta.

Monefit

Mikä on Monefit?

Monefit on osa kansainvälistä Fintech-organisaatiota Creditstar Groupia. Monefitin palvelut toimivat Suomessa Creditstar Finland Oy:n alaisuudessa. Yritys on palkittu lukuisilla eurooppalaisilla palkinnoilla ja toimintaa on tällä hetkellä Suomessa, Virossa sekä Tsekissä.

Yrityksellä on jo yli 10 vuoden kokemus kansainvälisestä rahoitusalalta ja sen vuoksi voikin luottaa Monefitin palveluiden olevan ensiluokkaisia.

Monefit pyrkii olemaan aina rehellinen toiminnassaan sekä läpinäkyviä kaikessa mitä tekee. Palveluihin ei kuulu minkäänlaisia piilokustannuksia juuri sen vuoksi.

Monefit etusivu

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Monefit palveluista:

Paljonko voin saada lainaa?

Monefitiltä on mahdollista saada lainaa 100 € – 10 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Nykyaikaista luottoa Monefitiltä

Monefit on täysin digitaalisesti toimiva, mobiiliratkaisu luotolle, joka haluaa olla ketterämpi ja parempi kuin tavalliset pankit. Perinteiset ja kankeat vanhanaikaiset pankit eivät voi tarjota samanlaista palvelua, kuin mitä Monefit lupaa tarjoavansa.

Luottotili on helposti kätettävissä ja voit käyttää luottotiliäsi missä tahansa valitsemallasi laitteella. Mukana missä vain liikutkaan. Mobiilisovelluksen kehittämisessä on painotettu helppokäyttöisyyttä ja modernia ratkaisua.

Monefit tarjoaa luottoa jopa 10 000 euroon asti ja maksat vain kuukausimaksuna 8% käytössäsi olevasta luotostasi kuukaudessa.

Monefit Split

Monefit Split on kuluton luotto, joka maksetaan kolmen kuukauden sisällä takaisin. Se eroaa hieman luottotilistä, sillä sitä ei saa heti takaisin käyttöön sitä pois maksaessa.

Luottoa voi käyttää kerran 24 kuukauden jaksoissa, eli kun olet maksanut entisen Monefit Splitin takaisin, voit hakea sitä uudestaan vasta 24 kuukauden jälkeen.

Hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen luottosumma siirretään tilillesi noin 15 minuutin kuluttuessa pankista riippuen.

Kenelle Monefitin palvelut sopivat?

Monefit sopii helppoa ja digitaalista palvelua arvostavalle lainahakijalle, joka haluaa nostaa varoja sekä maksaa niitä takaisin omassa tahdissa.

Luoton takaisinmaksu on joustavaa ja voit maksaa sitä takaisin vain minimikuukausimaksun verran, kerralla kaiken pois tai mitä tahansa siltä väliltä.

Luottotiliä voi hakea vähintään 18 vuotias henkilö, kenellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä, Suomen kansalainen sekä säännölliset tulot.

Palaaville asiakkaille helppoa lainaa

Ennestään Monefitiltä lainaa saaneena voit kirjautua vanhalle tilillesi ja tehdä uuden noston luottorajasi puitteissa. Voit samalla tavalla maksaa luottoa takaisin osissa, kokonaisuudessaan tai pienellä minimierällä kuukausittain.

Vaikka et enää tarvitsisikaan luottotiliä, kannattaa se pitää silti varalta tallessa ja pidät huolen että sinulla on rahaa käytettävissä pahan päivän varalle.

Jos nostoja tarvitsee tehdä, ei kaikkea ole pakko nostaa kerrallaan, vaan voit tehdä myös luottotililtäsi nostoja pienemmissä erissä tarpeen mukaan.

Monefit toimii vähän kuin digitaalinen luottokortti ja luottoraja on aina käytettävissäsi, kunhan maksat lainaasi takaisin. Voit siis aina tehdä uusia hankintoja ja hallita talouttasi joustavasti.

Miten haen lainaa?

Luoton hakeminen on erittäin yksinkertaista, valitse vain tarvittava luottomäärä ja jatka hakemukseen. Saat alustavan lainapäätöksen nopeasti ja sen jälkeen tarjouksen sinulle myönnettävästä luoton määrästä.

Luoton myöntämisen ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen sinulla on henkilökohtainen luottotili käytössä ja luoton puitteissa voit tehdä nostoja tililtäsi mistä vain ja milloin vain tarvitset.

Lainasopimuksen ehdot

Monefit mahdollistaa luottotilin vapaammilla nostoilla, joustavuudella sekä erikoisen Monefit Split -lainan, jossa ei ole ylimääräisiä kuluja. Se sopii siis erinomaisesti pahan päivän varalle!

Selkeät ehdot saat itsellesi luettavaksi ennen lainan hyväksymistä ja voit rauhassa tarkastella mitä olet hyväksymässä. Yleiset ehdot löytyvät myös verkkosivuilta.

Monefit luotossa on mahdollista saada joustavuutta takaisinmaksuun ja lainan hallinnointiin.

Laina-aika ja määrä

Luottoa Monefit tarjoaa 100-10 000 euron väliltä. Takaisin maksu tapahtuu oman kykysi mukaan, kuitenkin vähintään 8% nostetun luoton määrästä kuukausittain.

Jos olet valinnut luotoksi Monefit Splitin, maksetaan se aina takaisin kolmessa samansuuruisessa erässä.

Peruuttaminen

Lainan voi peruuttaa aina 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Peruutusilmoitus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Peruuttamisilmoitukseen tulee sisällyttää henkilötunnus, nimi, paikka, päiväys, ilmoitus peruuttamisesta sekä luotonhakijan allekirjoitus.

Kun peruutusilmoitus on käsitelty, tulee sähköpostiisi tiedot miten maksat luoton sekä mahdolliset kulut takaisin.

Lisänostot

Jos olet maksanut Monefit luottolaskujasi sovitulla tavalla, voit nostaa aina uudestaan oman luottorajasi sisällä vaikka sinulla olisikin avoinna olevia laskuja.

Takaisinmaksu

Saat kuukausittain laskun käytettyyn luottoosi perustuen ja lisäpalveluiden käyttöön. Minimilaskutus on yleensä 10 euroa kuukaudessa ja pääoman lyhennys on 8% luoton kokonaismäärästä.

Lainan voi maksaa takaisin myös yhdellä kertaa tai suuremmissa osissa oman maun mukaan. Jos maksat kaiken kerralla niin tarkista Monefit-sovelluksesta minkä suuruinen summa siellä on maksettavana.

Jos et pysty maksamaan kuukausilaskuasi, olethan heti yhteydessä Monefitin asiakaspalveluun. Näin vältyt odottamattomilta lisäkustannuksilta.

Korko

Monefitilla kuluja kertyy ainoastaan nostetulle luotolle ja lainan todellinen vuosikorko perustuu siihen, miten nopeasti maksat lainan takaisin. Monefitin tarjoaman lainan KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1000 euron käytössä olevalle luotolle on 26.55%.

Vertaile Monefit korko

Monefit lainan kilpailuttaminen

Monefit toimii kahden erilaisen luottotuotteen tarjoajana ja korko saattaa olla suurempi kuin mitä muut lainantarjoajat voivat mahdollistaa.

Voit kilpailuttaa Monefitin kaltaiset lainatarjojat kätevästi Nordic Bankin lainakilpailutuksen avulla. Tekemällä vain yhden hakemuksen kilpailutat kauttamme jopa kymmeniä eri lainatarjoajia. Alustava luottopäätös tulee yleensä heti ja viimeiset lainatarjoukset saat saman päivän aikana.

Vaikka tekisitkin lainahakemuksen Nordic Bankille, et sitoudu mihinkään ja voit huoletta vertailla lainoja keskenään ilman pelkoa. Saat tarjoukset korkojärjestyksessä helposti selattavaan muotoon ja voit tarkastella niitä omalla ajallasi. Jos päätät ettet haluakaan lainaa, voit vain unohtaa lainatarjoukset.

Monefitin todellinen vuosikorko

Monefit tarjoaa luottotilin omalla selkeällä korolla, mutta todellinen vuosikorko voi nousta yllättävän korkeaksi, jos laina-aika pitenee. Vaikka lainaa voi maksaa minimimäärän kuukausittain takaisin, ei se tarkoita sitä että niin kannattaa tehdä.

Monefitin sivuilla on esimerkki 1000 euron käytettävissä olevalle lainalle, minkä todellinen vuosikorko on 26.55%.

Tarkista arvio Nordic Bankin sivuilta

Nordic Bankin lainalaskuri mahdollistaa kätevän tavan tutkia minkälainen lainasumma voisi sopia omiin tarkoituksiisi. Syötä summa ja arvioitu laina-aika. Saat laskurin alapuolelle tiedot mahdollisista kuluista sekä arvion kuukausittaisista lyhennyksistä.

Huomioithan, että laskurin osoittamat luvut ovat arvioita ja lopullinen luku tulee sinulle luettavaksi lainatarjouksessasi ennen päätöksen tekemistä.

Tarkista korkotasosi

Monefit kokemuksia asiakkailta

Monefit kokemuksia lueskellessa tulee vähintäänkin vastaan Monefitin verkkosivujen tietojen vähyys tai epäselvyys. Monefit Split lainasta on kerrottu todella vähän ja ei ole edes tietoa miten sitä voi hakea. Lisäksi joku asiakas on löytänyt erilaisia asiakastasoja palvelusta, mitä itse en edes löytänyt sivuilta.

Monefitin asiakaspalvelu on ollut nopeaa, mutta vaikka yritys mainostaa lainanhakuprosessiaan nopeaksi, ei se asiakkaiden kokemusten perusteella sitä ole ollut.

Kovin montaa kokemusta ei Monefitin palveluista löytynyt edes vertailusivustoilta. Yritys on kuitenkin ollut jo pitkään toiminnassa, mikä vaikuttaa hieman hämmentävältä kokemusten puuttumisen näkökulmasta.

Monefitin verkkopalvelut

Monefitin verkkopalveluita pääsee käyttämään tekemällä tilin ja täyttämällä luottohakemuksen muutamassa minuutissa.

Muuten verkossa näyttäisi olevan paljonkin tietoa, mutta hieman epäselvästi itse lainan tiedoista.

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy helposti ja tietoa erilaista syistä ottaa lainaa.

Omat sivut

Pääset luottosopimuksen tekemisen jälkeen käsiksi omille sivuillesi hallinnoimaan luottoosi liittyviä tietoja.

Pääset nostamaan luottoa, tarkastelemaan avoimia laskuja sekä hallinnoimaan omia yhteystietojasi kätevästi millä laitteella ja minä kellonaikana tahansa.

Asiakaspalvelu

Monefit luoton asiakaspalvelusta vastaa Creditstar Group ja asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 9-21. Jos hakemus lähetetään aukioloaikojen ulkopuolella, käsitellään ne seuraavana päivänä.

Asiakaspalveluun saa yhteyttä numerosta 0942457762 ja sähköpostilla osoitteesta [email protected]

Jos kirjepostia tarvitsee yritykselle lähettää, ne tulee lähettää tiedoilla: c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. krs, 00100 Helsinki.

Muut tiedot netissä

Monefitin monista eri palveluista ei kerrota kovin selkeästi yrityksen kotisivuilla. Sieltä kuitenkin löytyy monia sivuja erilaisista lainoista, jotka vaikuttavat ohjaavan samalle lainanhakusivulle.

Useimmiten kysyttyjen kysymysten vastaukset ovat helposti löydettävissä ja niistä löytyy varmasti vastaukset askarruttaviin kysymyksiin

Yhteenveto Monefitin luotosta

Luotolla on suhteellisen korkea korko, vaikka yritys mainostaakin sen olevan alhainen. Asiakkaalle saattaa tulla sellainen olo, että voi maksaa vain minimimäärän takaisin ilman mitään huolta korkeista kuluista.

Kuitenkin tosiasiassa minimimäärän maksamalla voi olla, että lainasta lyhennetään lähinnä vain kuluja sekä korkoa, eikä todellinen lainan pääoma lyhene juuri ollenkaan.

Kyseisten luottotarjoajien kohdalla kannattaa olla varovainen ja miettiä onko tarpeen hankkia kyseistä lainaa. Lainan tarjoajia on kuitenkin markkinoilla aika huomattava määrä ja ainakin monien muiden tarjoajien sivuilla löytyy paremmin tietoa kyseistä tarjoajasta.

Turvallinen lainavertailu verkossa

Nordic Bank palvelee sinua taloutesi hallinnassa

Kun etsit vaihtoehtoja, kilpailuta useampi pankki yhdellä hakemuksella Nordic Bankin avulla. Saat samalla hakemuksella tarjoukset kymmenistä eri lainantarjoajista tai pankeista, jonka avulla säästät aikaa ja rahaa.

Tarjoamme myös muita palveluja lainavertailun lisäksi. Kaikki kätevät laskurisovellukset löytyvät sivustomme alavalikosta. Tässä muutama laskuri esittelyssä:

Remontti edessä? Tarkista remonttisi kustannukset Remonttilainalaskurilla niin tiedät, paljonko saat kotitalousvähennystä tai paljonko tarvitset rahoitusta kokonaisuudessaan.

Onko laskussa vanhan mallinen tilinumero? IBAN-laskuri muuntaa vanhan muotoiset tilinumerot uuteen muotoon, jolloin maksut menevät varmasti oikeaan paikkaan!

Kävikö huonosti ja ulosotto osui omalle kohdalle? Ulosottolaskurilla lasket, kuinka suuri on taloutesi suojaosuus ja ulosoton määrä kuukaudessa.

Kilpailuta lainat fiksusti

Lue myös:

Usein kysytyt kysymykset Monefitin luotosta:

Monefitilta on mahdollista saada koroton ja kuluton Monefit Split 100 - 1000 euroa tai Monefit luottotili 10 000 euroon asti. Mikäli tarvitset enemmän, valitse Nordic Bank laianvertailu ja saat lainaa jopa 70 000 euroa.

Monefit on osa kansainvälisesti tunnettua Creditstar Groupia ja kaikkien asiakkaiden tietoja käsitellään turvallisesti. Asiakkaat tunnistautuvat omilla pankkitunnuksillaan ja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, lukuunottamatta viranomaisia ja laskutuksesta tai perinnästä vastaavia kumppaneita.

Monefit Split on koroton ja kuluton laina, mitä tarjotaan asiakkaille kerran kahteen vuoteen. Lainaa voi nostaa 100-1000 euron väliltä ilman kuluja, laina tulee maksaa takaisin kolmessa samansuuruisessa erässä takaisin. Eli otat esimerkiksi 900 euroa lainaa, ja sinulla on kolme kuukautta 300 euron suuruista erää maksettavana takaisin.

Kuluton lainahakemus on mahdollista tehdä Nordic Bankin lainahakemuksen avulla. Saat siis kymmenien eri lainantarjoajien lainat yhdellä hakemuksella muutamassa minuutissa täytetyn hakemuksen tekemällä.

Creditstar Group hallinnoi asiakaspalvelua jokaisena päivänä viikossa klo 9-21 välisenä aikana. Lainaa voi hakea aukioloaikojen ulkopuolella, mutta hakemukset käsitellään seuraavana päivänä.

Monefit luottotili maksetaan takaisin itselleen sopivalla ajankohdalla, kuitenkin vähintään 8% luoton suuruudesta kuukausittain. Monefit Split laina-aika on kolme kuukautta.

Lainat käsitellään nopeasti asiakaspalvelun aukioloaikojen sisällä. Jos haet lainaa niiden ulkopuolella, alkaa käsittely vasta 9 jälkeen aamulla.

Sinulla on aina mahdollisuus maksaa laina takaisin yhdellä kertaa tai esimerkiksi suuremmissa erissä. Täysin kuluton eri lainan takaisinmaksu kuitenkaan ole, sillä yritys saattaa periä lainan korot sen takaisinmaksun väliseltä ajalta. Kannattaakin selvittää asia aina yrityksen oman asiakaspalvelun kanssa.

Arvostele palvelu: Monefit

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 2.9 / 5. Arvostelujen määrä: 7

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.