MyLender

Saat MyLenderistä nopeasti lainaa 2 000-30 000 euron väliltä. Mikäli suosit kotimaisia palveluja, on MyLender valintasi lainaviidakossa.

Hae lainaa kun se sinulle parhaiten sopii. Täytä ilmainen lainahakemus ilman sitoumuksia ja voit saada rahat jo tilillesi samana päivänä!

Mikäli haluat tietää enemmän, voit myös kilpailuttaa lainat Nordic Bankilla, sillä vertailemme MyLenderin lisäksi jopa 30 muuta pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä helpolla hakemuksella.

 

Mylender

Mikä on MyLender?

MyLender Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kertalainaa Suomessa asuville henkilöille. MyLender on jo tarjonnut lainoja yli 50 000 suomalaiselle.

Jo vuonna 2015 perustettu rahoitusalan yhtiö tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja aina 30 000 euroon asti digitaalisilla ratkaisuilla.

Paikallinen osaaminen yhdistettynä kansainvälisen toimijan tuomaan vakauteen tekee MyLenderistä hyvän kilpailijan rahoitusmarkkinoille.

My Lender Oy on rekisteröity Etelä Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Mylender kokemuksia netissä

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous tästä!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä MyLenderista:

Paljonko voin saada lainaa?

MyLenderilta on mahdollista saada lainaa 2 000 € – 30 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset MyLender lainaa, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailu-palvelu, joka kilpailuttaa MyLender lainan lisäksi jopa noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua MyLender laina tarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä lainahakemuksella.

Hae monen pankin kautta kilpailutettua lainaa Nordic Bankilla. Voit hyvillä mielin hoitaa raha-asiat kuntoon saman tien, oli tarpeesi mikä tahansa!

Kilpailuta lainat fiksusti

MyLender palvelut

MyLender Online auttaa sinua tutkimaan omaa asiakassivustoasi kätevästi netissä. Näet asiakassivultasi lainan tiedot, voit hakea lainan korotusta, tehdä lainaan muutoksia tai hakea lyhennysvapaan kuukauden.

Voit hakea helpolla, nopealla ja luotettavalla hakuprosessilla jopa 30 000 euroa lainaa! Täytä lainahakemus ja voit saada maksun tilillesi jo saman päivän aikana.

Kilpailukykyinen ja edullinen korko on varteenotettava vaihtoehto kilpailevien rahoituspalveluiden ohelle. Muista kilpailuttaa lainasi kätevästi Nordic Bankin avulla täysin kuluttomasti!

Kenelle MyLender palvelut sopivat?

MyLenderin palvelut sopivat henkilölle, joka haluaa nopeasti ja tehokkaasti hyvällä korolla varustettua lainaa suomalaiselta rahoituspalvelutarjoajalta.

Kaikki lainaan liittyvät asiat hoituvat kätevästi verkossa MyLenderin verkkopalvelun kautta. Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilille jopa samana päivänä.

Lainanhakijan pitää täyttää lainanmyöntämisen minimivaatimukset:

  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Hakija on työsuhteessa, yrittäjä tai eläkeläinen sekä bruttotulot vähintään 1000 euroa kuukaudessa.
  • Ei luottohäiriömerkintöjä

MyLender tuotteet ja palvelut

Saat alustavan lainapäätöksen heti ja voit hakea lainaa jopa 12 vuotta pitkällä maksuajalla sekä edullisella korolla.

Lainaa voi hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa parantaen yhteistä lainan saamisen todennäköisyyttä ja saaden suurempaa lainaa helpommin. MyLender on suomalainen yritys ja palvelee asiakkaitaan nopeasti, tehokkaasti ja ystävällisesti.

MyLender lainan korko lasketaan henkilökohtaisiin tietoihin perustuen ja voit tarvittaessa hakea yhdistelmälainaa, maksuvapaita kuukausia,  muuttaa kuukausieriä tai tehdä uuden maksusuunnitelman.

Vakuudeton laina

Vakuudetonta lainaa voit hakea jopa 30000 euroon asti joustavalla takaisinmaksuajalla.

Lainaa voit hakea 2 000-30 000 euroa määräaikaisena kertalainana, mikä maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä.

Voit maksaa sen takaisin joustavasti ja laina-aika on 1-10 vuotta. Lainasumma sekä taloudellinen tilanteesi vaikuttaa siihen, mikä on lopullinen takaisinmaksettava summa lainastasi.

Yhdistelylaina

MyLender yhdistelylaina on kätevä keino yhdistää pienet kulutusluotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainalla maksetaan kaikki yksittäiset lainat pois ja lyhennät vain yhtä myLenderin tarjoamaa lainaa.

Yhdistelylainalla voi maksaa kulutusluotot, pikavipit, osamaksut, luottokorttivelat sekä palkkilainat.

Enään ei tarvitse miettiä milloin taas uusi kirje tulee postissa vain lyhennät yhtä lainaa ja säästät suoraan aikaa ja rahaa lainasi hallinnoinnissa.

Lisälaina

Joskus saattaa tulla tilanne, kun tarvitsee lainaa lisää. Silloin kannattaa hyödyntää samaa palveluntarjoajaa, millä laina ennestäänkin on jo olemassa. My Lender Oy on suomalainen rahoituspalvelu, mikä antaa hyvin asioita hoitaneelle asiakkaalle mahdollisuuden ottaa lisälainaa.

Kun lainaa on hoidettu pitkään hyvin, ottaa MyLender suoraan asiakkaaseen yhteyttä kysyäkseen mikäli lisälainalle voisi olla tarvetta. Sitä ei ole pakko ottaa vastaan vaikka MyLender tarjoaa lainaan korotusta.

Mikäli et ole saanut yhteydenottoa ja olet omasta mielestäsi hoitanut asiat hyvin, voit olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluun 0800 92202 (ma-pe klo 9-16) tai sähköpostilla: [email protected]

Kilpailuta MyLender ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Lainasopimuksen ehdot

Täytä lainahakemus yhdessä kumppanin kanssa ja voitte saada lainan varmemmin tilille. Lainatarjouksen täytettyäsi saat alustavan lainapäätöksen heti ja voit jatkaa lainanhakuprosessia eteenpäin.

Voit katsoa lainasumman esimerkki kuukausieriä ja lopullista lainasummaa korkoineen kätevästi kotisivujemme lainalaskurista. Samalla laskurilla voit hakea myös lainan.

Laskurin alla näet esimerkin lainasta ja siitä mitä on: todellinen vuosikorko, tilinhoitomaksu 0 euroa, lainan avausmaksu 0 euroa, lainakorko ja muuta sekalaista tietoa. Huomioithan että esimerkki perustuu keskiarvoon ja voit saada itsellesi parempikorkoisen lainan hyvällä talouden tilanteella.

Laina-aika ja määrä

MyLender myöntää vakuudetonta lainaa 30000 euroon asti tasaisella kuukausierällä. Lainan voit käyttää valitsemaasi kohteeseen ja helpottaa arjen rahanmenoa tuntuvasti.

Laina-aika vaihtelee 1-12 vuotta lainasummasta sekä haluamastasi kuukausierästä riippuen. Vaikka laina on suurempi ja sinulla on varaa lyhentää enemmän kuukaudessa voit saada myös lyhyemmällä takaisinmaksuajalla varustetun lainan.

Alle 2000 euron lainassa maksimi laina-aika on 12 kuukautta.

Maksuvapaat kuukaudet

Maksuvapaata kuukautta voi tarpeen mukaan hakea MyLenderiltä helpottamaan hetkellistä taloudentilaa. MyLenderin ei välttämättä ole pakko tarjota maksuvapaata kuukautta, mikäli laskuja ei ole maksettu sopimuksen mukaisesti.

Maksuvapaita kuukausia voi olla enintään 2 kappaletta kalenterikuukautta kohden, ja kyseisenä kuukautena ei tarvitse maksaa lainalyhennystä. Lainan korot muut kulut lisätään pidentyneen lainan maksettavaksi kuluksi. Kuukausierien pysyvän kuitenkin samoina.

Maksuvapaan kuukauden voi pyytää hinnaston mukaisesti ja maksaa pienen kulun siitä, että ei tarvitse lyhentää tiettynä kuukautena lainaa.

Laskut

Laskut saat postitse itsellesi aina uuden laskun muodostuessa, voit kuitenkin tehdä niistä myös helposti e-laskun suoraan verkkopankkiisi ja maksaminen hoituu helpommin.

Voit laina asiakkaana kirjautua omille sivuillesi suoraan ja maksaa paytrail maksupalveluntarjoajan kautta lainalyhennyksen haluamallasi ajankohdalla tai lyhentää lainaa enemmän kuin haluat.

Voit maksuttomasti lyhentää lainasi yhdellä kertaa, otathan yhteyttä asiakaspalveluun varmistaaksesi ettei sinulle ole muodostunut jo laskua ja voit peruuttaa sen.

Pidennä laina-aikaa

Voit tarpeen tullen hyödyntää maksuvapaata kuukautta tilapäisen tilanteen vuoksi ja voit pidentää laina-aikaa kuukaudella kerrallaan.

Mikäli rahatilanteesi vaatii, voit myös tehdä maksusuunnitelman uudestaan lainallesi, asiakkaan tyytyväisyys on tärkeää ja uusi maksusuunnitelma auttaa pahoissa tilanteissa.

Peruutusturva

Voit kahden viikon kuluessa lainan saannista peruuttaa lainan ilman ylimääräisiä kuluja lähettämällä rahat takaisin MyLenderille. Kannattaa olla yhteydessä tarpeeksi ajoissa asiakaspalveluun, että voit hyödyntää sitä tarpeen tullen.

MyLender on yksi harvoista lainantarjoajista joka mainitsee tästä palvelusta omilla sivuillaan ja läpinäkyvyys palveluiden tuottamisessa kertoo hyvästä palvelualttiudesta.

Kilpailuta Mylender ja monet muut pankit turvallisesti Nordic Bankissa

MyLender lainan todellinen vuosikorko

MyLender tarjoaa lainaa edullisella korolla, sitä voi hakea kätevästi suoraan verkkosivuilta tai yhteistyökumppanin sivustolta kilpailuttamalla monta lainaa yhdellä kertaa.

My Lender Oy on suomalainen lainan tarjoaja, ja lainan saamiseksi edellytetään moitteetonta raha-asioiden hoitoa. Siksi lainan korko vaihteleekin 8,9-20% väliltä, kokonaisvaltaisen asiakkaan tietojen antamisen perusteella.

10 000 euron keskimääräisellä lainalla ja maksuajalla 10 vuotta on todellinen vuosikorko 13,69% jos lainakorko on 12,9%.

Lainalaskuri

Lainaa hakiessasi voit ennen hakemuksen lähettämistä laittaa laskuriin kätevästi omien summien ja aikojen perusteella arvion siitä millaisia kuukausittaiset lainalyhennykset voisivat olla. Saat laskurin ympäristöstä kätevästi tiedon mitä kaikkea vaatii, että saat lainaa sekä ylimääräistä arviota keskimääräisen lainan kustannuksista.

MyLender kokemuksia

Asiakkaiden kokemuksia löytyy suoraan MyLenderin omilta verkkosivuilta ja muiden pankkien sivuja tutkineena tätä ei monelta löydy. Kokemusten perusteella lainaa tulee nopeasti sekä hyvällä korolla, kun etsii vakuudetonta lainaa.

Monia on miellyttänyt yleisesti lainanhakuprosessin helppous sekä nopea ja hyvä palvelu. Myös rahat ovat tulleet nopeasti tilille, mitä mainostetaankin jo sivustolla ja se näyttää pitävän myös paikkansakin.

Yhteystiedot sekä kätevä asiakassivusto helpottaa asiakkaiden toimintaa MyLenderin sivuilla ja parantaa mielikuvaa lainantarjojasta.

MyLender verkkopalvelut

MyLenderin verkkosivuilta on mahdollista löytää kaikki yleisimpien kysymysten vastaukset, nopea lainanhakuprosessi sekä yhteystiedot löytyvät todella helposti.

Omasta sivustosta pääset kirjautumaan pankkitunnuksillasi ja tekemään monia lainaan liittyviä toimenpiteitä kätevästi verkossa.

Verkkosivuilta on helppo löytää mm. ehdot, hinnasto, ohjeet lainahakuun, yhteistyölomake ja tietoa yrityksestä.

MyLender Online

MyLender online palvelu on tehty helpottamaan lainaan liittyviä toimenpiteitä ja tehokkaampaan arjen hallintaan.

Lainaan liittyviä tietoja pääsee tarkastelemaan esim.

  • maksusuunnitelmaa
  • tehdä eräpäivän muutoksen
  • maksuerän muutoksen
  • hakea maksuvapaan kuukauden
  • tehdä lainan korotuksen tai maksaa lainalyhennyksen suoraan netissä.

Pääset lähettämään omien sivujen kautta myös viestin suoraan asiakaspalveluun esim. lainahakemukseen liittyen sekä päivittämään omia tietojasi muuton tapahtuessa.

Asiakaspalvelu

MyLender kokemuksia asiakaspalvelusta on mukavaa luettavaa, sillä sieltä saa hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelu palveleekin sinua arkisin ma-pe klo 9-16 välisenä aikana numerosta 030 105 690 tai sähköpostilla [email protected]

Mikäli olet laina-asiakas, voit kirjautua omien sivujesi kautta hoitamaan monia asioita lainaasi liittyen tai laittaa suoraan lomakkeen kautta suojatun viestin asiakaspalveluun esim. puhelimen ollessa ruuhkautunut.

Mylender asiakaspalvelu verkossa

Usein kysytyt kysymykset MyLenderistä:

Minimivaatimukset MyLenderin lainalle ovat puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite pysyvästi Suomessa, työsuhteessa yrittäjä tai eläkeläinen burttotuloilla vähintään 1000 euroa kuukaudessa ennen veroja. Lainapäätös tehdään aina kokonaisvaltaisen arvion perusteella ja moni muu asia vaikuttaa vähimmäisvaatimusten lisäksi lainan saantiin.

Kyllä, MyLender on suomalainen rahoitusyhtiä ja on tarjonnut palveluitaan jo yli 50 000 henkilölle lainojen muodossa.

MyLenderistä voi hakea lainaa 2000-30000 euron väliltä joustavalla takaisinmaksulla ja edullisella korolla. Mikäli haluat kilpailuttaa Mylenderin lisäksi 30 muuta pankkia ja saada tarjouksia 500 € - 70 000 € väliltä suosittelemme tekemään lainahakemus Nordic Bankilla, näin säästät aikaa ja rahaa!

MyLenderin todellinen vuosikorko määrittyy hakemisen yhteydessä täytettävien tietojen ja kokonaisarvion perusteella. Esimerkkilainalla todellinen vuosikorko on 9,17%, mikä on pieni moneen muuhun verrattuna.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9-16 välisenä aikana puhelinnumerosta 030 105 690 tai sähköpostista: [email protected]

Monien positiivisten kommenttien perusteella saat hyvää ja helppoa lainaa kilpailukykyisillä lainakustannuksilla. Sivusto on helppo käyttää ja näin haet lainaa nopeasti.

Lainaa voi saada jo saman päivän aikana tilille ja alustavan luottopäätöksen muutamassa minuutissa hakemuksen täyttämisestä.

Voit hakea maksuvapaan kuukauden jos olet hoitanut raha-asioitasi moitteettomasti. Kuitenkin kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa on maksimi ehtojen mukaan. Maksuvapaa kuukausi maksaa hinnaston mukaisen summan sekä laina pitenee ja sen kulut ja korko lisätään loppusummaan.

Arvostele palvelu: Mylender

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.6 / 5. Arvostelujen määrä: 5

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.