Nordax Bank kokemuksia

Nordax Bank on pohjoismaissa toimiva pankki, joka tarjoaa asiakkailleen vastuullista lainojen yhdistämistä ja luotettavaa lainaa.

Nordax haluaa tarjota asiakkailleen sisäisen rauhan, terveemmän oman talouden hallinnan avulla. Voit hakea lainaa Nordax Bankilta kauttamme jopa 60 000€

Nordax tarjoaa lainapalvelujensa lisäksi talletustilin säästämiseen. Kaikkia palveluita voidaan hallinnoida kätevästi Nordaxin omien sivujen kautta ja sähköiset palvelut helpottavat asiointia.

Lue lisää Nordax Bankin eri tuotteista niin voit löytää sisäisen rauhan!

Mikä Nordax Bank on?

Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa toimiva Nordax myöntää lainaa Suomalaisille asiakkaille verkossa läpinäkyvästi ja vastuullisesti. Ruotsissa Nordax Bank AB aloitti toimintansa vuonna 2004 ja on nykyään yksi johtavista pohjoismaisista verkkopankeista.

Pohjoismaiden markkinoilla Nordaxilla on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa jo yli 300 000 asiakasta. Nordax Bank toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa sekä kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Nordax Bank AB on jopa 400 työntekijää, jotka auttavat asiakkaitaan oman talouden hallinnassa.

Vastuullisuus on suuressa roolissa Nordax Bankin toiminnassa. Hakiessasi lainaa Nordaxilta saat neuvoja ja ohjeita, jotka auttavat sinua tekemään hyvin perusteltuja lainapäätöksiä.

Kilpailuta pankit verkossa!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Nordax Bankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Nordax Bankista on mahdollista saada lainaa 1000 € – 60 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa Nordax Bankilta, kannattaa se kilpailuttaa ilmaisessa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa Nordax Bankin lisäksi noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä lainahakemuksella. Lainan kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua Nordax Bankin lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä hakemuksella.

Voit hakea kauttamme esimerkiksi lainojen yhdistelyä, autolainaa tai remonttilainaa. Lainavertailun avulla säästät selvää rahaa.

Kilpailuta lainatarjous

Nordax Bank palvelut helposti omilla sivuilla

Saat kätevästi hoidettua asioitasi Nordax Bank omien sivujen kautta netissä. Pääset hallinnoimaan lainoja sekä näkemään ajantasaisen tiedon säästötilisi tilanteesta.

Nordax Bankilla voit tarpeen mukaan hakea suoraa pidempää maksuaikaa, hakea lisälainaa, maksuttomia lyhennysvapaita kuukausia tai nostaa rahaa talletustililtäsi.

Kenelle Nordax Bank palvelut sopivat?

Nordax Bankilla on tavoitteena toteuttaa haaveesi vastuullisesti ja hyvin harkituilla valinnoilla. Jos saat lainapäätöksen, on oma tilanteesi otettu huomioon ja sinut on luokiteltu vastuulliseksi taloustilanteesi puolesta.

Voit tehdä Nordax Bankille hakemuksen yksin tai yhdessä. Esimerkiksi kumppanin kanssa yhdessä haettu yhteislaina voi nostaa lainasummaa ja parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

Nordax Bank myöntää lainaa, kulutusluottoja, ja säästötilejä tietyillä ehdoilla. Sinun tulee olla 20-vuotias, vakituisten vuositulojen on oltava vähintään 16 000 euroa, ja sinun tulee olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Minkälaisia palveluja Nordax Bank tarjoaa?

Nordax Bank antaa vakuudetonta lainaa, talletustilin, yhdistelylainan sekä helpon väylän lainan hallinnointiin.

Voit kätevästi Nordax Bankin kautta hakea lainallesi maksuvapaita kuukausia, lisälainaa tai hallinnoida yleisesti lainaasi liittyviä dokumentteja.

Saat lainaa 100060 000 euron väliltä, kuukausierä määräytyy korkoprosentin ja takaisinmaksuajan mukaan. Takaisinmaksettava summa määräytyy pitkälti laina-ajan ja korkoprosentin mukaan. Laina-aika on 1-15 vuotta ja korko määräytyy asiakkaan mukaan 4,9-19,9 prosenttiin.

Tuottotili

Nordaxin säästötili kulkee nimellä Tuottotili. Talleta 100 000 euroa ja saa jopa 0,40 % korko. Voit nostaa säästötililtäsi 12 kertaa veloituksetta vuoden aikana, minkä jälkeen ylimääräisistä nostoista veloitetaan 1 % noston määrästä, vähintään 25 euroa.

Yhdistelylaina

Pienet yksittäiset lainat kannattaa kilpailuttaa yhdellä lainalla pois ja säästät aikaa ja rahaa yhden lainan lyhentämisellä. Vältyt muilta yksittäisiltä tilinhoitokuluilta sekä vaivalta lyhentämällä vain yksittäistä lainaa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina, sillä voit kilpailuttaa yhden parempikorkoisen lainan millä maksat vanhat lainat pois.

Vakuudeton laina

Nordax-lainan saat 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa voi hakea 1000-60 000 euroa ilman vakuuksia. Mitä paremmat maksuvalmiudet sinulla on ja täytät perusvaatimukset, sitä todennäköisemmin on mahdollista saada suurempaa lainasummaa.

Hae edullinen laina netistä ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Lainasopimuksen ehdot

Nordax Bankin lainan ehdot ovat aina yksilölliset ja omasta sopimuksestasi tai kirjautumalla omille sivuillesi Nordax Bankissa näet omat lainaehdot. Alla listattuna muutama ehto mihin voit vaikuttaa lainaa Nordax Bankista hakiessasi.

Nordax Bankilta hakiessasi lainaa kannattaa miettiä mikä on lainan todellinen tarve ja millainen laina-aika sopii sinulle.

Lainassa voi myös hyödyntää laina-ajan pidennystä, maksuvapaita kuukausia sekä lisälainaa tarpeen vaatiessa.

Laina-aika ja määrä

Nordax Bank myöntää vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti. Pienin haettava lainasumma on 1000 euroa. Lainan avausmaksu 0 euroa.

Laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuotta ja laina-aika sekä summa vaikuttavat merkittävästi lainan korkoon sekä todellisiin kustannuksiin.

Maksuvapaat kuukaudet

Joskus ei pysty lyhentämään lainaansa sovitun mukaisesti ja siksi Nordax Bank tarjoaa asiakkailleen kolme maksuvapaata kuukautta vuosittain.

Voit saada maksuvapaita kuukausia mikäli kolme edeltävää kuukausierää lainastasi on maksettu maksuaikataulun mukaisesti ja asiakkuus on kestänyt vähintään kolme vuotta. Maksuvapaat kuukaudet eivät saa olla peräkkäisiä kuukausia.

Maksuvapaiden kuukausien käyttäminen helpottaa hetkellisesti, mutta huomioithan, että se kasvattaa takaisin maksettavaa summaa korkojen ja tilihoitomaksujen muodossa. Esimerkiksi tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa, ja jokaiselta lyhennysvapaalta kuukaudelta veloitetaan sen verran. Kuukausierien summat nousevat myös kokonaislainamäärän lyhentyessä.

Lainaturva

Voit saada Nordax Bankin lainan vapaaehtoisen vakuutuksen turvaamaan talouttasi yllättävissä tilanteissa. Työttömyys tai sairaus on turvattu ja lainaturvavakuutus vastaa lainan takaisinmaksusta. Kuolemantapauksessa loppu lainasumma voidaan vakuutuksen puolesta maksaa aina 60 000 euroon asti.

Lisälaina

Nordax Bank tarjoaa suunnitelman mukaisesti takaisin maksaneille asiakkailleen mahdollisuuden hakea lisälainaa! Lainaa voi hakea jopa 60 000 euroon asti oma laina sisällytettynä. Laina on kuitenkin uusi erillinen laina eikä se sisälly edelliseen lainaasi.

Lisälainaa voidaan myöntää jos tämänhetkisen lainasi viimeisin maksuerä on maksettu, kuitenkin jos laina on uusi, pitää ensimmäisen lainan kuukausierän olla maksettu ennen uuden lainan myöntämistä. Mikäli lisälainaa on otettu aiemmin, tulee viimeiset kolme kuukausierää olla maksettuna ennen kuin saat lisää Nordax Bankin kautta lainaa.

Muut vaatimukset ovat samat mitkä ovat tämänhetkisessä lainassasikin.

E-lasku

Nordax Bank haluaa laskujen maksamisen ja niiden vastaanottamisen olevan helppoa, joten Nordax Bank tarjoaa sähköisessä muodossa kuukausittaiset laskut suoraan verkkopankkiin paperilaskun sijaan. E-lasku tulee automaattisesti verkkopankkiisi ja voit tarkistaa laskun tiedot kätevästi ja hyväksyä maksun. E-laskun voi aktivoida omassa verkkopankissa todella kätevästi. Se ei maksa mitään ja e-laskujen aktivoinnista voi kysyä omasta pankistaan lisätietoja.

Pidennä laina-aikaa

Voit pienentää kuukausieriä pidentämällä takaisinmaksuaikaa. 15 euroa on pienin takaisinmakettava summa kuukausittain ja lainan ottajista yhden tulee olla alle 75 vuotias maksuajan päättyessä.

Laina aika on mahdollista pidentää kirjautumalla Nordax Bankin omille sivuille, mikäli sinulla ei ole mahdollisuuksia käyttää sähköisiä palveluita, voit soittaa Nordax Bankin asiakaspalveluun numerosta 030 603 60 60.

Alle 3000 euron lainoihin voit hakea maksuaikaa jopa 8 vuotta. 3000 – 50 000 euroon asti voit saada maksuaikaa jopa 15 vuotta.

Nordax Bankilta haetun lainan todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko määräytyy aina asiakkaan ja hakemishetkellä olevan sopimuksen mukaisesti. Nordax Bank tarjoaa lainaa 4,9-19,9 % väliltä.

Nimelliskorko kertoo kuukausittaisen todellisen maksuerän suuruuden ja todellinen vuosikorko kertoo loppujen lopuksi mikä on takaisin maksettava summa. Kannattaa ottaa myös huomioon lainan muut kulut lainoja vertaillessa.

Tarkista arvio Nordax Bankin laskurilla

Voit kätevästi tarkistaa laskurin avulla mikä on suunnittelemasi lainan arvioitu nimelliskorko sekä todellinen vuosikorko. Syötä laskuriin summa ja takaisinmaksuaika. Näet laskurista kätevästi arvion minkä suuruisesta kuukausierästä sekä korkoprosenteista ollaan puhumassa.

Katso korkotasosi

Asiakkaiden kokemuksia Nordax Bankin lainoista

Lainan hakemiseen ja säästötilin avaamiseen menee muutama päivä, minkä asiakkaat ovat kokeneet tehokkaaksi ja simppeliksi, mikä on juurikin Nordaxin palvelulupaus. Asiakaspalvelu on saanut positiivista palautetta nopeasta ja asiakaspalveluhenkisestä palvelusta.

Nordax Bankin verkkopalvelut

Nordax Bank tarjoaa Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa toimivan lainapalvelun asiakkailleen ja tällä hetkellä on mahdollista toimia verkossa Nordax Bankin Omien sivujen kautta tai toimittaa postitse täytettyjä lomakkeita lainan hoitamiseen liittyen.

Löydät yleisimmät sinua askarruttavat asiat Nordax Bankin lainan ehtoihin liittyen, asiakaspalvelun yhteystiedot, lainalaskurin sekä monia muita lainaan liittyviä asioita verkkosivuilta.

Omat sivut on tarkoitettu laina-asiakkaille helpomman asiakkuuden hoitamisen tueksi.

Nordax Bankin omat sivut

Hakiessasi lainaa Nordax Bankilta saat pääsyn Omille sivuille, missä voit hallinnoida sähköisesti lainaasi liittyviä asioita sekä säästämistä. Monille kirjepostin korvannut sähköinen palvelu on toiminut helpompana väylänä laina asiakkaille.

Omilla sivuilla voit hoitaa kätevästi lainan lyhennykset, seurata talletustiliäsi, tai hakea lainan muutoksia. Lomakkeiden lataaminen onnistuu kätevästi ja voit toimittaa ne verkossa asiakaspalveluun suljetun viestin muodossa.

Omien sivujen käyttö on kätevää puhelimella selaimessa ja pöytäkoneella. Sovelluksia ei tarvitse erikseen ladata.

Nordax Bank yhteystiedot

Asiakaspalvelu

Nordax Bankin asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa kysymyksissä mitä sinulla voi tulla lainaasi liittyen. Asiakaspalvelu on pääsääntöisesti avoinna arkisin klo 9-16 numerosta 030 603 6060.

Voit myös kirjautua Omien sivujen kautta palveluun ja lähettää suojatussa viestissä kysymyksiä lainaasi koskien.

Mikäli et ole Nordax Bankin asiakas, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluun osoitteesta [email protected].

Nordax palvelut toimivat myös lomakkeilla

Mikäli sähköinen asiointi ei onnistu, voit kätevästi ladata erilaiset lomakkeet pankkiasioiden hoitamiseen Nordax Bankin verkkosivuilta. Löydät sieltä vastaukset myös kaikkiin sinua askarruttaviin lisäkysymyksiin niiden toimittamiseen liittyen.

Voit tallettaa Nordax Tuottotilille kätevästi suoraan lähetämällä Nordaxin Nordean pankkitilille FI5718203000030759 ja laittamalla viitteeksi säästötilisi numeron. Säästötilille voi tallettaa enintään 100 000 euroa kerrallaan.

Voit täyttää lomakkeen myös Nordax Tuottotilin nostoja varten, toimittaa sen Nordaxille ja vahvistuksen jälkeen saat rahat ilmoittamallesi tilille noin 4 pankkipäivän päästä lomakkeen vastaanottamisesta.

Tilaa tiliote Nordax.fi -sivulta. Tammikuun lopussa Nordax Bank lähettää sinulle maksetuista tai korkoa kerryttäneistä pääomista laskelman edellisen vuoden tiedoista automaattisesti.

Mikäli haluat sulkea tuottotilin, voit ladata siihen soveltuvan lomakkeen Nordaxin sivuilta ja sen täyttämällä ja lähettämällä voidaan tuottotili sulkea ja kerrytetyt varat toimittaa ilmoittamallesi tilille.

Kilpailuta lainat Nordic Bankissa

Usein kysytyt kysymykset Nordax Bankista:

Lainattava summa perustuu aina yksilölliseen kokonaisarvioon lainaajan maksukykyyn perustuen. Hakemuksen sekä taloudellisen tilanteesi kokonaiskuvan arviointi on tärkeää vastuullisen lainan myöntämiseksi.

Haet lainaa täyttämällä ja lähettämällä lainahakemuksen, sen jälkeen hakemus tarkistetaan ja saat mahdollisen lainatarjouksen. Saat sähköpostiisi allekirjoitettavan lainasopimuksen ja rahat tilillesi. Hakiessasi lainaa Nordic Bankin kautta saat lainatarjouksia Nordax Bankin lisäksi myös jopa noin 30 muulta rahoitusyhtiöltä ja pankilta, joten sinun on helppo vertailla, että onko Nordax Bankin laina itsellesi taloudellisin vaihtoehto.

Lainan korko on 4,99 - 19,99 prosenttia riippuen lainan hakijan yksilöllisistä tiedoista sekä lainamäärästä ja ajasta.

Nordax Bankin asiakkaana olet oikeutettu ottamaan maksuvapaita kuukausia kolmesti kalenterivuoden aikana. Maksuvapaana kuukautena sinun ei tarvitse lyhentää lainaasi.

Tuottotilille voit tallettaa jopa 100 000 euroa, ja saat sille 0,40 % korkoa vuosittain tällä hetkellä. Talletussuoja takaa rahasi turvallisuuden.

Nordaxin on omistanut Sampo Oyj ja Nordic Capital Fund VIII vuodesta 2018 asti. Nordic Capital Fund VIII on Ruotsin johtavia pääomasijoitusyhtiöitä.

Kyllä, lainan voi maksaa ehtojen mukaan aina ennen lopullista lainan maksusopimuksen päättymispäivää. Olethan yhteydessä Nordax Bankin asiakaspalveluun mikäli haluat maksaa lainasi pois ennenaikaisesti.

Voit saada lainaa pisimmillään 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Tämän lisäksi voit halutessasi käyttää maksuvapaita kuukausia tai hakea pidennystä laina-aikaan.

Arvostele palvelu: Nordax Bank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.8 / 5. Arvostelujen määrä: 10

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.