Nordea

Pohditko lainojen yhdistelyä tai tarvitsetko lainaa arjen rahoittamiseen?

Nordic Bankilla kilpailutat lainat Nordean ja muiden pankkien välillä vain muutamassa minuutissa.

Voit saada yhdellä helpolla lainahakemuksella paljon lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

 

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki sekä yksi maailman viidestäkymmenestä suurimmasta pankista. Nordea haluaa olla henkilökohtainen, asiantunteva sekä vastuullinen pankki. Pankki haluaa auttaa toteuttamaan unelmia sekä arjen toiveita.

Nordea Bank Oyj on saanut alkunsa ruotsalaisen Nordbankenin ja suomalaisen Merita Pankin yhdistyessä 1998. Myöhemmin mukaan tuli Tanskalainen Unibank ja norjalainen Christiania Bank og Kreditkasse. Nordea nimi on tullut käyttöön 2001 vuoden alusta.

Nordea Bank avainluvut

Nordealla on noin 10 miljoonaa yksityisasiakasta. Yritysasiakkaita on noin 600 000. Nordea on listattuna pörssiin ja sen omistajia on jopa 500 000 sijoittajaa. Nordea työllistää kymmeniä tuhansia työntekijöitä ympäri maailmaa.

Vuonna 2021 Nordea oli tilastojen mukaan Pohjoismaiden ykkönen päivittäispankkipalveluissa, yrityspankkipalveluissa, suurien yritysten ja instituutioiden pankkipalveluissa sekä varainhoidossa. Nordealla on myös Pohjoismaiden suosituin mobiilisovellus AppStoren arvioiden perusteella.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Nordea tarjoaa palveluja monelle

Nordea pyrkii tarjoamaan erilaisille toimijoille kattavan valikoiman palveluita. Asiakas on Nordealle tärkein voimavara ja sen vuoksi asiakkuuksia pyritäänkin tarjoamaan laajalle asiakaskunnalle.

Suuret yritykset & yhteisöt

Nordea hoitaa suurten instituutioiden varainhallintaa ja rahoitusta. Pankki palvelee monia suuryrityksiä Pohjoismaissa sekä kansainvälisesti. Pankki on saanut arvostusta markkinajohtajana erityisesti innovatiivisten ratkaisujen osalta.

Pk-yritykset

Myös PK-yritykset saavat kattavaa palvelua Nordealta. Niihin kuuluvat muun muassa varainhallinta, maksupalvelut, lainat sekä leasing-palvelut. Erityisesti Nordea mahdollistaa yritysten laitehankintoja ja on siihen luotettava kumppani.

Henkilöasiakkaat

Nordea tarjoaa henkilöasiakkaille yhä laajenevan valikoiman digitaalisia palveluja. Perinteisten pankkipalveluiden lisäksi Nordea mainostaa paljon uutta lainansiirtopalvelua. Tämä on käytännössä yhdistelylaina, jonka voi kilpailuttaa myös meillä Nordic Bankilla.

 

Halvempaa lainaa yhteishakijan kanssa

Tiesitkö, että voit saada lainalle matalamman koron, kun haet lainaa yhteishakijan kanssa? Lainanantajan riski pienenee, kun lainasta on vastuussa kaksi henkilö. Sen vuoksi lainalle voidaan antaa matalampi korko. Yhteinen laina voi siis olla paljon edullisempi kuin yksin haettu!

Yhteishakija helpottaa lainan saamista, varsinkin kun kyseessä on isompi lainasumma. Hakemus kannattaa siis tehdä yhdessä aina, kun kyseessä on iso laina. Kun olet hakemassa rahoitusta esimerkiksi puolisosi kanssa mitä tahansa isoa hankintaa varten, kannattaa lainahakemus tehdä yhdessä. Kun hakijoita on kaksi, isompi laina myönnetään todennäköisemmin.

Yhteishakijasta on erityisen paljon hyötyä, kun toisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Isompituloinen yhteishakija, jolla on vakaammat tulot, tuo turvaa takaisinmaksuun ja helpottaa lainan saamista. Kumpaakin hakijaa koskevat samat vaatimukset iän ja luottotietojen suhteen. Jos luottotiedot, tulot ja raha-asiat muutenkin ovat kunnossa, voidaan laina ehkä myöntää.

Nordea lainan kilpailutus

Suurena pankkikonsernina Nordealla on iso kulurakenne sekä korkeat tavoitteet osakkeenomistajille. Sen vuoksi pankin tarjoamat lainat kannattaa aina kilpailuttaa kulujen säästämiseksi.

Kilpailutat kätevästi Nordean lisäksi jopa kymmeniä eri rahoituslaitoksia ja pankkeja Nordic Bankin avulla. Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti. Voit saada rahat pankkitilillesi jopa seuraavana pankkipäivänä lainan hyväksymisestä. Voit kilpailuttaa kauttamme myös yrityslainat.

Kun kilpailutat lainan Nordic Bankilla, säästät aikaa ja rahaa. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja voit aina päättää itse minkä tarjouksen hyväksyt. Jos et tee kilpailuttamista, et voi saada selville miten paljon voisit säästää lainojen vertailemisen avulla.

Lisätietoa Nordea pankista

Jäitkö vielä miettimään jotakin Nordeaan liittyen? Olemme keränneet alle yleisiä kysymyksiä sekä vastauksia niihin.

Nordealta löytyy asuntolainojen lisäksi muun muassa lainojen yhdistelypalvelu sekä vakuudettomia ja vakuudellisia lainoja kuluttajille. Vakuudetonta lainaa voi saada aina 50 000 euroon asti ja vakuudellista lainaa yli 15 000 euron hankintoihin.

Kyllä. Nordea tarjoaa mahdollisuuden yhdistää lainoja, jos olet pankin asiakas. Pääset kuitenkin huomattavasti helpommalla, jos haet yhdistelylainaa Nordic Bankin avulla. Kilpailutamme Nordean lisäksi monia muita pankkeja, jotka voivat tarjota sinulle sopivan lainan.

Nordean pääkonttori sijaitsee Helsingin Vallilassa. Nordea-korttelissa on menossa laajat rakennusprojektit, joiden on määrä valmistua alkuvuonna 2024. Valmistuessaan kortteli tulee olemaan Helsingin kantakaupungin ensimmäinen maalämpöä hyödyntävä toimistorakennus.

Tällä hetkellä Nordean suurimpiin omistajiin kuuluu mm. BlackRock, Vanguard, Cevian Capital ja Norges Bank. Pörssiin listattuna yrityksenä sillä on yksittäisiä omistajia jopa 500 000. Yhteensä osakkeita on 3.753 miljardia kappaletta, mistä 5 suurinta omistusta yhteenlaskettuna on jopa yli 20 %.

Tuohi on luottokortti, joka on Nordea pankin omistama tuote. Siinä on kova korko, jopa 27,7% prosenttia vuodessa. Suosittelemme tämän takia kilpailuttamaan Tuohi-kortin, koska monen yhteistyökumppanimme valikoimasta löytyy huomattavasti edullisempia vaihtoehtoja.

Ukrainan kriisin myötä Nordea on vetänyt liiketoimintansa pois Venäjältä sekä lopettanut saapuvien ja lähtevien maksujen käsittelemisen maasta. Nordea haluaa noudattaa kaikkia asiaankuuluvia pakotteita, lakeja sekä säännöksiä tarkasti. Tämän vuoksi rahaa ei toistaiseksi liiku Venäjälle tai Valko-Venäjälle.