OPR yritysluotto

Hae OPR-Yritysluotto yritystoimintasi kasvuun! Voit hakea lainaa 100 000 euroa ja saada rahat tilille jopa päivässä.

Meillä Nordic Bankin kautta vertailet OPR-yritysluoton ja muut yrityslainat helposti yhdellä hakemuksella. Meidän kanssamme voit saada enemmän yrityslainaa, jopa 250 000 euroa. Se suurempi summa ja todennäköisesti myös kuluiltaan edullisempi tarjous, kuin yksittäisen pankin tarjoama yrityslaina.

Lue lisää OPR-Yritysluotosta tällä sivustolla.

OPR Yritysluotto

Yrityslainavaihtoehdot:

OPR-Yritysluotto yhtiönä

OPR-Finance on tarjonnut rahoituspalveluita ja löytänyt asiakkailleen lainaratkaisuja aina vuodesta 2005 asti. Tällä hetkellä yhtiö palvelee 40 miljoonan ihmisen markkinaa neljässä eri EU-maassa.

Yritysrahoitusta OPR-Yritysluotto on tarjonnut vuodesta 2013 saakka. Se on ollut yksi ensimmäisistä suomalaisista yrityksistä, joka tarjoaa lainaa yrityksille netissä. Asiakkaat ovat kertoneet arvostavansa lainan hakemisen helppoutta sekä lainan tilittämisen nopeutta.

Yhtiö ymmärtää, miten yritysten kassavirta vaihtelee sekä minkälaisia haasteita yrityksen taloudenpidossa saattaa tulla vastaan. Yritysluottoa käytetään useimmiten liiketoiminnan kehittämiseen ja uusiin investointeihin.

Vuoden 2020 syksyn aikana OPR-Yritysluotto on tuonut uuden rahoituspalvelun yritysten toiminnan tukemiseksi. Yritysluotto Flex on joustava rahoitusmuoto, mikä joustaa yrityksesi tarpeiden mukaisesti jatkuvana tililuottona.

OPR-Yritysluotto auttaa hetkessä

OPR-Financella ymmärretään, miten yrityksen taloudenpidon sekä kassavirran vaihtelun aiheuttamat heittelyt voivat vaikuttaa talouteen. Nopeat ennakoimattomat muutokset voivat vakavaraisillakin yrityksillä aiheuttaa hankalia tilanteita.

Liiketoiminnan kasvu, pitkät myyntilaskujen maksuajat ja muut arkipäiväiset haasteet saattavat heikentää yrityksen maksukykyä. Kun maksukykyä halutaan parantaa, on silloin OPR-yritysluotto turvanasi.

OPR-Yritysluoton palvelut

OPR-Yritysluotto tarjoaa palveluja kaikenlaisille ja kaiken kokoisille yrityksille. Voit lähettää helposti OPR-Yritysluotolle lainahakemuksen Nordic Bank lainavertailupalvelussa. Lähetämme lainahakemuksesi myös muille yrityslainoja myöntäville pankeille ja rahoitusyhtiöille, jotta saat enemmän tietoa lainamarkkinasta ja voit helposti vertailla eri tarjoajien lainat.

Voit hakea luottoa, mikäli sinulla on kaupparekisteriin merkitty suomalainen yritys, eikä yrityksellä tai sen vastuuhenkilöllä ole luottohäiriömerkintöjä.

Yritysluotto

OPR-Yritysluotto on ilman vakuuksia myönnettävä vakuudeton yrityslaina, joka sopii monen kokoisen yrityksen rahoituksen tarpeeseen. Tasapainota kassavirran vaihtelua hakemalla yrityksellesi lainaa!

OPR-Yritysluottoa voi hakea 3000 – 100 000 euroon saakka. Laina-aika on 3 – 18 kuukautta.

Yritysluotto Flex

Yritysluotto Flex on OPR-yritysluoton tarjoama palvelu, jonka kautta voit hakea yrityksellesi jatkuvan lainalimiitin. Voit hakea jopa 20 000 euroa lainalimiittiä ja nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa. Maksat korkoa vain käytetystä luotosta ja takaisinmaksu tapahtuu aina kuukausierä kerrallaan.

Yritysluotto Flexin korko on 5% kuukaudessa sekä yksittäisistä nostoista peritään 3% palkkio. Luottoa maksetaan takaisin aina kuukausierissä, mikä on suuruudeltaan vähintään 4% lainasummasta, tai 200 euroa.

Hae OPR-Yritysluottoa

Lainaa voit hakea helposti ja saat lainasumman nopeasti tilille, jopa päivässä. Täytät vain lomakkeelle muutamia tietoja, ja pääset prosessissa eteenpäin.

 • Lainasumma 3 000 – 100 000 euroa
 • Laina-aika 3 – 18 kk
 • Yrityksen y-tunnus
 • Yrityksen nimi
 • Hakijan sähköpostiosoite
 • Hakija puhelinnumero

Helpoiten teet hakemuksen OPR-Yritysluotolle Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Vertailet kauttamme lukuisia muita eri yrityslainojen myöntäjiä. Sen ansiosta saat aina parhaan lainatarjouksen ja rahoituskumppanin joka tukee yritystäsi eri tilanteissa.

OPR-Yritysluoton korko

Yrityksesi saa aina yksilöllisen lainatarjouksen. Yrityslainatarjous on tehty kokonaisvaltaisen arvion perusteella yrityksesi talouden tilanne ja tulevaisuuden maksukyky huomioon ottaen.

OPR-Yritysluotto on kiinteä kuluiltaan ja luoton ainoa kustannus on kiinteä toimituspalkkio. Jokaiselle laina-ajalle sekä summalle on omat kiinteät toimituspalkkionsa. Toimituspalkkion päälle ei peritä korkoa, muita kuluja tai ylimääräisiä kuukausimaksuja.

Yhtiö mainostaa lainaansa korottomana sekä piilokuluttomana. Oikeasti korko sekä kulut lasketaan vain etukäteen kuukausittaiseen lyhennykseen. Korkoa ei suoraan mainita, joten lainan hinta voi olla huomattavasti korkeampi kuin muilla lainantarjoajilla.

Kilpailuta OPR yritysluotto turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

OPR-Yritysluotto kilpailijoihin verrattuna?

OPR-Yritysluotto kertoo tarjoavansa erittäin nopean luottopäätöksen sekä rahat tilille jopa samana päivänä. Jos yrityksesi tarvitsee rahaa nopeasti, silloin OPR-Yritysluoton tarjoama yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto.

Suosittelemme kuitenkin aina kilpailuttamaan lainan, jotta saat selville minkälaisia lainoja markkinoilla on tarjolla. Näin vältyt turhilta liikamaksuilta.

Kilpailuta eri lainatarjoajat yhden yrityslainahakemuksen avulla Nordic Bankilla. Ei enää yksittäisiä lainahakemuksia eri toimijoille. Täytä vain yksi yrityslainahakemus ja lainatarjoukset tulevat luoksesi yhden palvelun periaatteella.

Kilpailuttamalla lainan netissä varmistut siitä, että voit vertailla ja valita oikean ratkaisun yrityksellesi rauhassa ilman myyjän tekemää painostusta. Voi olla myös, että kiireessä tehdyt päätökset tuottavat huonon lopputuloksen.

Meidän kanssamme teet 100% puolueettoman lainavertailun. Kerromme monipuolisesti eri lainantarjoajista verkkosivuillamme ja voit olla huoleti yrityslainaa hakiessa. Autamme myös henkilörahoituksessa. Mikäli tarvitset apua rahoituksen hakemiseen liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteessa [email protected]

OPR-Yritysluoton asiakaspalvelu

Voit tehdä lainahakemuksen koska tahansa netissä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Hakemuksia käsitellään asiakaspalvelun puitteissa arkisin klo 9-17.

Asiakaspalvelu palvelee sinua numerosta 020 741 2030 aina arkisin klo 9-17. Asiakaspalveluun yhteyden sähköpostitse osoitteesta [email protected] Verkkosivuilta löytyy myös suoraan palautelomake, jonka kautta voit laittaa viestiä asiakaspalveluun.

Jos sinulla on tarve lähettää yritykselle kirjepostia, onnistuu se seuraavilla tiedoilla:

 • OPR-Yritysrahoitus Oy
 • Lautatarhankatu 8 B
 • 00580 Helsinki
 • Y-tunnus 2575602-3

Löydät tämän lisäksi verkkosivuilta usein kysyttyihin kysymyksiin vastaukset sekä Oppaat ja artikkelit-osiosta erilaisia vinkkejä sekä oppaita liiketoiminnan kehittämiseen ja talouden suunnitteluun.

OPR-Yritysluoton kokemuksia

OPR-Yritysluotto on asiakkaiden mukaan ollut PK-yrittäjälle hyvä rahoitusratkaisu. Lainahakemus on helppo täyttää netissä eikä perinteistä tilinpäätösdokumenttia tarvitse toimittaa. Rahat saa nopeasti tilille ja alustava lainapäätös hoituu jopa minuuteissa.

Yrityksen sivuilla lukevia asiakaskommentteja:

”Henkilökunta on ystävällistä ja asiansa tuntevaa ja hakemukset käsitellään nopeasti. Palvelu on toiminut joka kerta hyvin, joten ei ole ollut tarvetta vaihtaa luotonantajaa toiseen” – Ritva, hoitoalan yrittäjä.

”Lainapäätöksestä ilmoitettiin tekstiviestitse alle 30 minuuttia hakemuksen teosta. Rahat tulivat pankkitilille samana päivänä parin tunnin kuluessa, kun olin hakenut luoton. Se, ettei lainaa hakiessa tarvinnut toimittaa tilinpäätösdokumentaatiota oli nopeusetu” – Aapo, autoalan yrittäjä.

Lähtökohtaisesti OPR-Yritysluotolta voi saada nopeasti lainaa, myös yrityksen iästä riippumatta vanhalle ja uudelle yritykselle. Se, kuinka paljon lainaa saa, riippuu toki yrityksen maksukyvystä ja yksilöllisestä tilanteesta. Rahat saat yrityksesi tilille parhaillaan päivässä ja näin haet yrityslainaa nopeallakin aikavälillä tärkeisiin investointeihin.

Hae Yrityslainaa

Hae OPR-Yritysluottoa kätevästi netistä. Helpoiten teet sen vaivattomasti Nordic Bank lainavertailupalvelussa, johon olemme koonneet tietoa ja vaihtoehtoja eri pankeista ja yrityslainan tarjoajista.

Kun haet yrityslainaa, tarjous lasketaan yksilöllisesti hakemukselle syöttämiesi tietojen perusteella. Laina-ajan sekä yrityslainan kokoluokan perusteella saat selkeän kustannusarvion koko laina-ajalle. Huomioithan, että yrityksen taloudellinen tilanne sekä lainahakijan maksuhistoria vaikuttavat oleellisesti kaikkiin näihin asioihin.

Yritys voi hakea tarpeesta riippuen kasvurahoitusta, yksittäistä lainaa tai joustavaa luottoa. Yrityksen tarpeisiin mukautuvat lainapalvelut ovat sopivia kaiken kokoisille yrityksille.

OPR-Yrityslainan korko ja kulut paketoidaan kaikki selkeästi budjetoitaviin kuukausilyhennyksiin. Joustoluotossa maksat kuluja vain nostetusta luotosta.

Yrityslainaa hakiessa kannattaa muistaa se, ettei helposti saatavaa rahoitusta ole olemassakaan. Hinta voi vaihdella huomattavasti eri pankkien ja lainatarjoajien välillä. Muistathan kilpailuttaa lainasi, kun haet yrityslainaa!

Nordic Bank kilpailuttaa yrityslainan

Kun haet yritykselle yrityslainaa, kannattaa se aina kilpailuttaa. Yrityksesi on mahdollista säästää pitkä penni yrityslainan kuluissa, mikäli olet kilpailuttanut lainan. Yritykselläsi voi olla kiireellinen rahan tarve, mutta malttamalla hetken voit säästää tuhansia euroja lainan takaisinmaksussa. Nordic Bankin hakemuksen tekeminen on helppoa, joten ylimääräinen vaiva se ei ole – päinvastoin: säästät rahaa ja aikaa.

Kilpailutamme monia eri yrityslainan tarjoajia sekä pankkeja puolestasi yhden hakemuksen avulla. Ei enää turhia yksittäisiä hakemuksia eri palvelujen nettisivuille, vaan yksi hakemus hoitaa kaiken.

Vaikka yrityslainan summa olisi vain 1 000 euron väliaikaisrahoitus, kilpailuta se silti! Äkkipikaisesti tehdyt päätökset voivat tulla rahoitusta kaipaaville yrityksille kalliiksi.

Hakemuksen tekeminen on aina ilmaista ja voit tehdä sen heti. Kilpailuttamalla eri toimijoita, on sinulle tarjolla esimerkiksi huomattavasti joustavampi yrityslainan summa sekä laina-aika. Hakemuksen tekemällä et sitoudu mihinkään ja voit rauhassa valita minkälaisen lainan otat. Hae yrityslainaa Nordic Bankin kautta ilman vakuuksia jo tänään!

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset OPR-Yritysluotosta:

Olemme listanneet tähän yleisimmät kysymykset OPR-Yritysluotosta sekä vastaukset niihin. Mikäli tältä sivulta ei löydy kaikkiin kysymyksiin vastauksia, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yrityksen tulee täyttää muutamia ehtoja, mikäli haluat lainaa saada.

 • Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä.
 • Sinulla tai toisella takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.
 • Yrityksen maksuhistoriassa ei merkintöjä.

Nämä muutamat perusehdot täytettyäsi pääset hakemusprosessissa eteenpäin.

Lainan voi saada yrityksen tilille helposti, jopa päivässä. Mikäli kaikki tiedot ovat kunnossa ja lähetät hakemuksen tarpeeksi, varhain tulee laina nopeasti maksuun.

Jos haet lainaa yrityksen tilille kilpailuttamalla sen Nordic Bankilla, saat yhden pankin lisäksi monia muita laintarjouksia. Kilpailuttamalla saat yrityslainaa paremmilla ehdoilla.

OPR-yritysluottoa haetaan sivustolta www.yritysluotto.fi. Palvelua ylläpitää suomalainen yritys nimeltä OPR-Yritysrahoitus Oy, joka on OPR Finance Oy:n tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu jo vuonna 2005, ja se on vakavarainen, alallaan tunnettu sekä hyvämaineinen toimija. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingin Sörnäisissä.

Yrityslaina voidaan myöntää ilman reaalivakuuksia tai käsirahaa. Ilman reaalivakuuksia haetulla lainalla on yleensä henkilötakaus tai yritystakaus.

Voit hakea OPR-yritysluottoa 3 000 - 100 000 euroa. Laina-aika on 3 - 18 kuukautta sovitun takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Tämän lisäksi jos haet OPR-yritysluottoa meidän kauttamme, tarjoamme samalla hakemuksella muidenkin pankkien tarjouksia yhdellä hakemuksella. Tämä mahdollistaa jopa 250 000 euron yrityslainan, mikäli yritykselläsi on siihen riittävä maksukyky.

Yrityslainaa voi hakea tilanteessa kuin tilanteessa. Yleensä sitä käytetään kassavajeen hetkelliseen paikkaamiseen, henkilöstön palkkaamiseen tai laiteinvestointeihin. Mikäli tiedät, että yrityksesi saa rahaa suuresta projektista myöhemmin ja voit maksaa lainan pois, on tämä melko riskitön tapa paikata väliaikanen rahan tarve esimerkiksi silloin, kun oma palkka ja laskut täytyy maksaa.

Yrityslainaa myönnetään suomalaisille yrityksille, joilla on puhdas luottorekisteri. Luottopäätös tehdään aina arvioimalla yrityksen kokonaistilanne sekä mahdolliset henkilötakaajien tiedot. Mikäli kaikki on kunnossa, on yrityslaina nopeasti tilillä.

Yritys voi saada lainapäätöksen jo muutamissa kymmenissä minuuteissa hakemuksen tekemisestä. OPR-yritysluoton tapauksessa rahat voi saada tilille jopa samana pankkipäivänä. Yrityslainan käsittelemiseen menee automaation vuoksi todella vähän aikaa ja saat sitä kautta yrityksen talouden kuntoon hyvinkin sujuvasti.