POP Pankki

Etsitkö lainaa POP Pankilta? POP Pankki tarjoaa monipuoliset lainapalvelut, jotka voit kilpailuttaa maksutta Nordic Bank lainavertailupalvelussa.

Kilpailuta kauttamme yhdellä lainahakemuksella noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainavaihtoehdot, myös POP Pankin lainat. 

Vertaile lainasi tänään ja säästä aikaa ja rahaa!

POP pankki

Rahoitusyhtiöt:

POP Pankki -ryhmä on kotimainen pankki

Vuonna 1997 perustettu POP Pankki sai alkunsa, kun 44 Osuuspankkia erosi Osuuspankki-ryhmästä. Siitä asti POP Pankki on tarjonnut pankki- ja rahoituspalveluja erityisesti yksityisasiakkaille, PK-yrityksille ja maa- ja metsätalousyrityksille Suomessa.

Nykyään vuonna 2022 POP Pankki-ryhmä koostuu yli 20 paikallisesta Osuuspankista ja toimipisteitä POP Pankilla on Suomessa yli 70. POP Pankki -ryhmän sisällä on myös POP-Vakuutus eli Suomen Vahinkovakuutus.

POP Pankin toimipisteet sijaitsevat enimmäkseen Länsi-Suomessa sekä Pohjanmaalla. POP Pankki ei ole välttämättä yhtä suuri kuin kilpailijansa, mutta laatu korvaa määrän ja se onkin valittu monena vuotena Suomen parhaimmaksi pankiksi.

POP Pankilla on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat

Vuosina 2011 – 2013 POP Pankki valittiin Suomen parhaaksi pankiksi. Sen lisäksi se on sijoittunut Taloustutkimus Oy:n parhaimman asiakaspalveluyrityksen paikalle jopa 11 kertaa.

2021 tehdyn tutkimuksen mukaan POP Pankilla on tyytyväisimmät asiakkaat Suomessa. Pienempänä pankkina asiakaspalvelun laatuun ollaan pystytty panostamaan enemmän.

Pankkiasiointia helpottaa yksinkertainen POP Pankin mobiilipankkisovellus, mikä helpottaa arjen raha-asioiden hallintaa.

Halvempi laina yhteishakijan kanssa POP Pankista

Voit hakea lainaa POP Pankista yksin tai yhteishakijan kanssa. Lainaa kannattaa hakea yhdessä, koska lainaa saa helpommin, kun sitä on hakemassa kaksi henkilöä. Lisäksi yhteiselle lainalle voi saada matalamman koron, eli yhdessä haettu laina saattaa olla paljon halvempi kuin yksin haettu. Tämä johtuu siitä, että luotonmyöntäjän riski on hieman pienempi, kun lainan takaisinmaksusta on vastuussa kaksi henkilöä.

Yhdessä voitte saada isomman summan lainaa, koska molempien tulot otetaan huomioon laskelmissa. Siksi lainaa kannattaa hakea yhdessä varsinkin, kun kyseessä on iso laina. Yhteishakijasta on paljon hyötyä silloin, kun päähakijalla on pienet tulot tai tulot ovat kovin epäsäännölliset. Tällaisessa tilanteessa isompituloinen yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta huomattavasti.

Kumpaakin hakijaa koskevat samat vaatimukset ja vastuut. Kummankin pitää olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kumpikin hakija on tavallisesti vastuussa koko lainasummasta, eli jos toinen ei pystykään maksamaan omaa osuuttaan siitä pois, siirtyy vastuu koko summasta toiselle.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Vertaile POP Pankki Nordic Bank lainavertailussa

Kilpailuta Pop Pankin tarjoamat lainat kätevästi Nordic Bankin lainavertailussa. Saat helposti kilpailutettua jopa yli 30 eri rahalaitosta sekä pankkia yhdellä hakemuksella!

Hakemuksen tekeminen on nopeaa sekä maksutonta. Valitse vain haluamasi lainasumma ja täytä hakemus. Saat alustavan lainapäätöksen jopa muutamissa minuuteissa!

Kilpailuttamalla lainat kauttamme säästät aikaa ja rahaa. Saat eri pankkien tarjoamia lainatarjouksia ja voit valita listauksesta itsellesi edullisimman lainan. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja saat rauhassa valita itsellesi sopivan lainan.

Voit löytää moniin POP Pankin lainoihin paremman vaihtoehdon

POP Pankki tarjoaa erilaisia lainoja tavallisen arjen rahoittamiseen. Heiltä löytyy esimerkiksi autolaina, mökkilaina, moottoripyörälaina, pikalaina, joustoluotto ja venelaina.

Voit nähdä samat POP Pankin lainat palvelussamme, mutta meidän palvelumme kautta lainaa hakiessasi vertailet ne samalla maksutta eri pankkien kesken yhdellä hakemuksella. Lainavertailu parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa paremmilla ehdoilla. Kilpailutamme vakuudettomat lainat jopa 70 000 euroon saakka.

POP Pankista usein kysyttyä

Harkitsetko lainaa Pop Pankista? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ennen valintaasi!

Aluksi pankin nimi oli Paikallisosuuspankkiyhdistys ja myöhemmässä vaiheessa nimeksi on lanseerattu POP Pankki. Monet yhtiössä olleet pankit omaavat jo pitkän historian 1900-luvun alusta saakka. Pankkeja kutsutaan myös koivunlehtipankeiksi.

POP Pankki ryhmä tarjoaa yksityisasiakkaille mm. asuntolainaa, luottoa, säästämisen palveluja, vakuutuksia ja muita päivittäispankkipalveluita. Yrityksille on tarjolla vastaavanlaisia palveluja.

POP Pankki ryhmä on osuuskunta ja täysin asiakkaidensa omistama. Pankin omistajina ovat täten sen asiakkaat, joita ovat suureksi osaksi yksityishenkilöt, pienet ja keskisuuret yritykset sekä maa- ja metsätalousyritykset.

POP Pankki ei enää liity Osuuspankkiryhmään. Se on saanut alkunsa niin sanotulta "kapinapankki"-ajoilta, kun se perustettiin vuonna 1997. Pankit pelkäsivät joutuvansa suurten pankkien riskin alle, ja perustivat oman toiminnan sen seurauksena.

POP Pankki toimii pääosin Länsi- ja Keski-Suomessa, mutta pohjoisimmat pankin konttorit sijaitsevat jopa Torniossa ja Rovaniemellä asti. Pankki toimii myös digitaalisesti ja voit olla pankin asiakas paikasta riippumatta.

POP Pankki on ollut monessa tutkimuksessa pankki, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat. Suosittelemme kuitenkin ennen pankin tai lainasopimuksen lopullista valitsemista kilpailuttamaan lainat Nordic Bankilla. Saat kauttamme vertailun jopa 27 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Vertailu on maksuton, sitoumukseton, turvallinen ja nopea!