Qred Yrityslaina

Etsitkö yrityslainaa? Qred on yksi suomen suosituimmista yrityslainoista, jonka avulla saat nopeaa ja joustavaa rahoitusta.

Vertailemme Qred yrityslainan lisäksi kymmeniä rahoituslaitoksia, jotka rahoittavat kasvuasi jopa 250 000 euroon saakka. Saat nopeasti ja edullisesti yrityslainaa, jonka myötä yritystoimintasi ei pysähdy ainakaan rahatilanteen vuoksi.

Lue lisää Qredistä tällä sivulla.

Qred Yrityslaina

Yrityslainavaihtoehdot:

CapitalBox

BusinessCredit

Ameron Yrityslaina

CrediNord

Vauraus

Kasvurahoitus

OPR Yritysluotto

Qred yrityslaina

Qred Yrityslaina lyhyesti

Qred tarjoaa joustavat rahoitusratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Yhtiö on perustettu Tukholmassa vuonna 2015, tarkoituksenaan helpottaa pienten yritysten rahoitusta. Pienet yritykset ovat Qredin ensimmäinen prioriteetti.

Suomessa sekä Latviassa toiminta on aloitettu vuonna 2016 ja pikkuhiljaa yritys on levinnyt moneen muuhunkin eri maahan. Tällä hetkellä Qred palvelee asiakkaitaan jopa seitsemällä eri markkina-alueella ja yrityksellä on työntekijöitä jopa yli 150.

Yhtiössä ymmärretään se, että yrityksillä voi olla haastavaa saada rahoitusta liiketoiminnan tueksi. Sen vuoksi yhtiö pyrkii tarjoamaan joustavasti lainaa pienemmille yrityksille helposti, sekä nopeasti. Qred yrityslainaa voivat hakea myös uudet yritykset.

Qred myöntää lainaa koosta riippumatta

Qredin tarina on lähtenyt siitä, ettei yrityksen perustaja saanut uudelle yritykselleen edes pankkitiliä perustettua. Siitä on lähtenyt kova kasvu ja tavoite tarjota laadukkaampia rahoituspalveluja mahdollisimman monelle yritykselle.

Qredistä voidaan hakea lainaa yritykselle vaivattomasti, huolettomasti ja ilmaisella tarjouksella. Lainan hakeminen vie vain minuutin, tarjous tulee sinulle nopeasti ja lainan allekirjoitus voidaan tehdä etänä verkkopankkitunnuksilla. Allekirjoituksesta voit saada rahat tilille jopa samana päivänä.

Palveluihin kuuluu yksittäinen yrityslaina sekä siihen lisäksi myös yrityksen luottokortti. Lainalla voidaan kattaa suuremmat kustannukset ja luottokortti tarjoaa maksutapaetua jokaiselle ostokselle, sekä pitää huolen kassavirrasta ja rahankäytön selkeydestä.

Qredin rahoitusratkaisut yrityksille

Qredin pienyrittäjille suunnattuja rahoitusratkaisuja laajennetaan jatkuvasti. Nyt palveluvalikoimasta löytyy yrityslaina, luottokortti, sekä mobiilisovellus. Tietojen hallinta käy sopivasti mobiilisovelluksen kautta ja jatkossa luottokortille on tulossa esimerkiksi laskunmaksuominaisuus.

Luottokortin avulla hallitaan päivittäisiä kuluja sekä helpotetaan arkea. Yrityslainan avulla maksetaan suurempia investointeja, sekä tasataan yrityksen taloudellista tilannetta. Moni muu yritys ei tarjoa luottokorttia, mikä on täysin erilainen kuin esimerkiksi joustoluotto tai yritysluotto.

Lainaa voi hakea erilaiset yritysmuodot sekä toiminimellä toimivat yrittäjät. Lainan myöntämishetkellä tulee yrityksen tiedot löytyä Suomen kaupparekisteristä. Lainaa hakevan yhtiön vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa.

Yrityslaina

Qred yritylainasta on moneksi, sillä lainaa voit hakea 1 000 – 200 000 euroa joustavasti. Laina-aikaa on mahdollista hakea 1 – 18 kuukautta. Yrityksen asiantuntijat ovat perehtyneet juurikin pienyritysten rahoitusratkaisuihin, joissa rahoituksen puute voi yllättää nopeastikin. Sen vuoksi lainapäätös voidaan mahdollistaa nopeallakin aikataululla.

Voit esimerkiksi hakea 10 000 euron yrityslainan, jota maksetaan saman suuruisissa erissä takaisin kuuden kuukauden aikana. Kuukausittainen takaisinmaksuerä on 1667 euroa, sillä summaan lisätään vain yrityskohtainen kuukausikulu. Avoimesta lainasta laskutetaan alkaen 1,75 % kuukausikulu.

Luottokortti

Qred Visan avulla voit säästää kaikessa, mihin käytät rahaa tai mitä ostat. Voit ostaa tavarat nyt ja maksaa ne myöhemmin. Kuukauden aikana ostetut tavarat kootaan yhdelle kätevälle laskulle. Laskun loppusummasta vähennetään 1% käyttöetua vastaava summa, peilaten siihen mitä olet kuukauden aikana hankkinut.

Maksat luottokorttilaskulla vain siitä mitä olet ostanut. Luottokortin laskun yhdellä kertaa maksamalla ei koidu minkäänlaisia lisäkustannuksia, joten saat pelkkää hyötyä! Mikäli päätät kuitenkin maksaa laskun osissa takaisin, lisätään avoimelle luotolla kuukausikorko alkaen 1,95%.

Qred yrityslainan hakeminen

Yrityslainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit täyttää yrityslainahakemuksen minuuteissa ja saat tunnin aikana tarjouksen lainalle. Tarjous on voimassa seitsemän päivää ja mikäli et hyväksy lainaa sinä aikana, ei sinun tarvitse tehdä yhtään mitään.

 • Valitse lainasumma
 • Täytä ja lähetä hakemus
 • Allekirjoita lainasopimus
 • Rahat tilille

Lainan hakeminen on Qred-palvelussa helppoa ja nopeaa, mutta silloin haet lainaa vain yhdestä paikasta. Kun haet lainan Nordic Bankin lainavertailupalvelussa, saat yhdellä hakemuksella monta eri lainatarjousta. Näin saat todennäköisesti kilpailukykyisimmän tarjouksen, kuin vain yhdestä pankista hakemalla.

Qred-yrityslainan korko

Qred kertoo lainansa olevan koroton, mutta avoimesta yrityslainasta laskutetaan sen sijaan kiinteä yrityskohtainen kuukausikulu. Kuukausikulu on alkaen 1,75% ja se voi nousta yrityksestä riippuen. Käytännössä katsoen tämä on suoraan verrattavissa korkokuluun.

Kuukausittain monen prosentin nousu voi tulla pidemmässä juoksussa kalliiksi lainaksi. Kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa sen kokonaiskustannukset, ja selvittää lainasopimuksen ehdot hyvin tarkkaan ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Qredillä lainasta ei makseta kuukausittaisen maksun lisäksi avausmaksuja tai piilokuluja. Lainasta laskutetaan kuluja pelkästään siitä ajasta, kun laina on käytössä. Mikäli laina halutaan maksaa nopeammin takaisin, on se maksutonta ja säästät lainakuluissa pitkän pennin.

Kilpailuta Qred yrityslaina turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

Miten Qred-laina eroaa muista lainoista?

Muista pankeista poiketen Qredillä on huomattavasti enemmän arvosteluita sivustoillaan ja arvostelut ovat vieläpä erinomaisia. Qredillä on 858 eri arvostelua, missä arvosteluiden keskiarvo on 4.9 tähteä palvelulle. Se, jos mikä kertoo toiminnan sujuvuudesta.

Qred kertoo olevansa helppo ja nopea palvelu, jossa asiakkaat saavat henkilökohtaista palvelua. Lopullista lainan hintaa on kuitenkin hankala etsiä sivuilta, koska lainatarjoukseen vaikuttaa yrityksen oma tilanne.

Siksi yrityslainat kannattaa aina kilpailuttaa. Qred yrityslaina voi näyttää hyvältä, mutta todellisen tiedon saat vasta lainatarjouksia vertailemalla ja analysoimalla. Kahdenkin lainatarjoajan vertailun tehtyäsi, voit huomata suuria eroja lainan kokonaiskustannuksissa.

Qred asiakaspalvelu

Qredin ammattitaitoinen asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin klo 8-18. Saat asiakaspalveluun yhteyttä puhelimitse numerosta 09 424 503 99, sähköpostilla [email protected] sekä live chatin avulla verkkosivujen kautta.

Yritys on kerännyt todella selkeästi ja jäsennellysti kaikenlaisia kysymyksiä ja vastauksia sivuilleen asiakkaidensa avuksi. Sinun on myös mahdollista tilata uutiskirje, minkä kautta saat ajankohtaista tietoa Qredistä, sekä ideoita ja inspiraatiota yrittäjyyteen.

Kirjepostia lähettäessä tulee seuraavat tiedot kirjoittaa kirjeeseen:

 • Qred Oy, Suomen sivuliike.
 • Y-tunnus: 2868615-5
 • Pieni Roobertinkatu 11, 00130 Helsinki

Kokemuksia Qred lainasta

Trustpilot-arvostelupalvelun kautta on Qred saanut keskiarvoksi 4.9/5 tähteä ja arvostelijoita on ollut huimat 858 kappaletta. Muihin lainapalveluihin verrattuna määrä on todella suuri, koska useimmilla pankeilla on joitain kappaleita tai kymmeniä arvosteluita sivuillaan.

Kommentteja sovelluksen kautta on tullut muun muassa seuraavia:

”Erittäin hyvä palvelu yrittäjälle ja taloustilanteeseen saa apua nopeasti ja vaivattomasti. Yrityksen omista pankeista ei saa helposti apua eikä siellä ymmärretä
pienyrittäjän tarpeita akuuttiin lainatarpeeseen.”

”Nopeasti ja asiallisesti sujui asiat. Jotta olisi tullut viisi tähteä niin korko olisi voinut olla hiukan maltillisempi.”

”Haimme yritykselle lainan korotusta, otettiin etukäteen yhteyttä ja kun vanhan lainan lainaerä oli saatu maksuun, Qred hoiti lainan korotuksen tosi tehokkaasti.”

”Yhteistyö toimii erinomaisesti. Aina saanut lainaa, kun on ollut tarvetta rahoitukselle. Palvelu ollut ystävällistä ja nopeaa.”

Kommentit näyttävät olevan erittäin positiivisia palvelusta. Joitakin Qredin asiakkaita on saattanut ärsyttää korkea korko, mutta tämä toisaalta riippuu aina lainaa hakevan yrityksen tilanteesta. Lisäksi on huomioitava, että vakuudettomien lainojen korot ovat yleensäkin hieman vakuudellisten pankkilainojen korkoja korkeampia.

Qredin kumppanuusohjelma

Qredillä kumppanuusohjelma tarkoittaa käytännössä sitä, että mainostat Qredin lainoja omille asiakkaillesi sekä heidän yrityksilleen. Kumppanina saat aina palkkion, jos asiakasyrityksesi hankkii rahoitusratkaisuja kauttasi.

Asiakkaasi voivat tarvita rahoitusta esimerkiksi tuotteidesi tai palveluidesi ostamiseen, varaston täydentämiseen, liiketoiminnan investointeihin tai vaikkapa laskujen maksamiseen. Käyttökohteita on monia ja yritys voi itse päättää, mihin Qred-yrityslainaansa käyttää.

Hyödyt Qredin kumppanina esimerkiksi siitä, että asiakas voi käyttää lainaa palveluidesi ostamiseen sekä saat komission jokaisesta lainasta, mitä on haettu kauttasi.

 • Korvaus kauttasi tulleesta yrityslainasta
 • Qredillä rahoitusriski – sinulle turvallinen vaihtoehto
 • Kasvata myyntiä tarjoamalla nopeaa yrityslainaa
 • Laajenna toiminnan kattaviuutta sekä asiakaskuntaa

Voit esimerkiksi verkkokauppayrittäjänä tarjota yrityksille parempaa palvelua Qredin kumppanuuden avulla.

Nordic Bank kilpailuttaa myös Qredin

Kun etsit yrityslainaa, Nordic Bank on oikea paikka lainojen kilpailutuksen tekemiselle. Kuten kaikki lainat, myös Qred yrityslaina kannattaa kilpailuttaa, sillä voit säästää huomattavan määrän rahaa. On olemassa monia eri rahoitustoimijoita, eikä yksikään voi sanoa varmasti olevansa halvin vaihtoehto. Halvimman saa vain kilpailuttamalla.

Saat aina yksilöllisen tarjouksen pankeilta, joten eri pankit voivat tarjota hyvinkin erilaisia ratkaisuja sinulle. Nordic Bank kilpailuttaa yhdellä hakemuksella montaa rahalaitosta puolestasi, ja saat hetkessä monen eri toimijan tarjoukset lainallesi. Täytä vain hakemus ja me hoidamme loput puolestasi.

Saat tehtyä lainahakemuksen netissä vuorokauden ympäri – täysin veloituksetta. Et sitoudu mihinkään hakemalla lainaa ja voit omassa rauhassa päättää otatko lainaa ollenkaan, jos tarjoukset eivät miellytä.

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset Qred lainasta:

Mikäli Qred yrityslaina jäi mietityttämään, tässä vielä lisätietoa usein kysyttyjen kysymysten ja niiden vastausten muodossa.

Qred yrityslaina on koroton, joten korko on 0%. Yrityskohtainen kuukausikulu veloitetaan kuitenkin avoinna olevasta lainasta. Kuukausikulu on alkaen 1,75 %. Lisämaksuja tulee mahdollisesta paperilaskun lähettämisestä. Kuukausikuluja laskutetaan avoimilta laskuilta, joten jos maksat lainasi pois aiemmin, säästät kuluissa.

Qred laina maksetaan aina samantien yrityksen tilille, kun allekirjoitus on vastaanotettu lainasopimukselle. Mikäli allekirjoitat lainasopimuksen saman päivän aikana arkisin ennen klo 9:30, voi silloin raha näkyä tililläsi jo samana pankkipäivänä. Jos teet allekirjoituksen myöhemmällä ajankohdalla tai viikonloppuna, saat rahat seuraavana pankkipäivänä tilillesi.

Qred myöntää lainaa avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille, osakeyhtiöille sekä toiminimellä toimiville yrittäjille. Yrityksen tiedot täytyy lainan hakemisen yhteydessä löytyä Suomen kaupparekisteristä sekä yrityksen vastuuhenkilöiden täytyy asua Suomessa.

Qred VISA on sinulle ilmainen, jos maksat ostoksesi yhdellä laskulla. Saat korttia käyttäessäsi jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa. Mikäli haluat maksaa laskusi osissa, tulee silloin laskulle kuukausikorko alkaen 1,95% avoimesta summasta.

Qred kumppanina voit tarjota asiakkaillesi joustavaa yrityslainaa, minkä avulla asiakkaasi voivat ostaa palveluitasi tai tuotteitasi. Saat komissiota jokaisesta kauttasi haetusta Qred-yrityslainasta. Qred-kumppaniohjelma on siksi oiva tapa tarjota asiakkaillesi lisäarvoa ja hyötyä.

Tottakai. Voit kilpailuttaa yrityslainasi helposti Nordic Bankin kautta. Saat meiltä yhden hakemuksen avulla kilpailutettua Qred yrityslainan ja kymmenet muut lainantarjoajat. Olemme myös koonneet sivustollemme tietoa eri rahoitusyhtiöistä, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Näin sinun ei tarvitse etsiä tietoa eri paikoista, vaan voit käyttää aikasi tärkeämpiin työtehtäviin.

Qredin asiakaspalvelu palvelee arkisin chat-palvelun, sähköpostin sekä puhelimen välityksellä. Mikäli puhelimessa on ruuhkaa, kannattaa silloin olla suoraan chattiin yhteydessä, sillä sieltä voidaan vastata sinulle erittäin tehokkaasti.

Qred yrityslaina on mahdollista hakea 1 000 - 200 000 euroa ilman vakuuksia. Täytä hakemus, hae lainaa ja allekirjoita sopimus. Lainan hakeminen on helppoa ja saat samantien turvattua yrityksesi kassavirran ja tulevaisuuden näkymät samalla kertaa. Suosittelemme kuitenkin hakemaan Qred yrityslainan meidän sivustollamme, sillä voit saada kauttamme suuremman lainasumman, jopa 250 000 euroa, edullisemmilla kustannuksilla.