Säästöpankki

Vertaile Säästöpankki, muut pankit ja rahoitusyhtiöt Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. 

Säästöpankki tarjoaa monenlaisia lainatuotteita. Nordic Bankin avulla voit kilpailuttaa Säästöpankin ja noin 30 muun pankin ja rahoitusyhtiön vakuudettomat lainat. Lainavertailu kannattaa ja tuo säästöjä.

Laita oma taloutesi kuntoon ja kilpailuta lainat jo tänään!

Säästöpankki

Säästöpankki on suomalainen pankkiryhmä

Säästöpankkiryhmä on yli 200 vuotta vanha pankki ja se on perustettu jo 1800-luvun alkupuoliskolla. Se koostuu 23 eri itsenäisestä säästöpankista, 500 000 asiakkaasta sekä 1000 työntekijästä.

Nimensä mukaisesti Säästöpankin perusideana on toimia varainhoidon puolella, mutta sen lisäksi pankilta löytyvät esimerkiksi peruspankkipalvelut, henkivakuutukset sekä kiinteistönvälityspalvelut.

Säästöpankkiryhmän rakenne

Säästöpankeilla ei ole varsinaisia omistajia ja niiden ylin päätäntävalta on isännistöllä. Osakeyhtiömuotoisilla säästöpankeilla on omistajina säästöpankkisäätiöt ja niissä ylin valta on valtuustolla.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Lainaa Säästöpankista

Säästöpankista voi hakea erilaisia lainoja oman tarpeen mukaan. Lainahakemukset voi tehdä netissä joko luottokortteihin tai yksittäisiin lainoihin.

Tarjonnasta löytyy muun muassa asuntolaina, remonttilaina, autolaina tai kulutusluotto. Nämä lainat ovat kuitenkin pääsääntöisesti vakuudellisia. Säästöpankista voi hakea myös opintolainaa, kuten useasta muustakin suomalaisesta pankista.

Matalampi korko yhteishakijan kanssa

Voit hakea lainaa Säästöpankista yksin tai yhteishakijan kanssa. Hakemuksen tekeminen yhdessä yhteishakijan kanssa on fiksua, koska se helpottaa lainan saamista. Yhteinen laina voi tulla paljon halvemmaksi kuin yksin haettu, sillä yhteishakija pienentää luotonmyöntäjän riskiä. Molempien tulot otetaan huomioon, minkä vuoksi yhteinen laina voi olla suurempi. Isoja lainoja kannattaakin hakea aina yhdessä.

Yhteishakijasta on tavallisesti paljon hyötyä varsinkin silloin, kun toisella hakijalla on pienet tulot tai tulot ovat kovin epäsäännölliset. Tällöin parempituloinen yhteishakija voi helpottaa lainan saamista huomattavasti. Pienituloinen ei välttämättä edes voisi saada lainaa yksi, tai sitten lainasumma olisi paljon pienempi kuin hän toivoi. Yhteishakija voi mahdollistaa suuremman lainan.

Molempia lainanhakijoita koskevat samat vaatimukset ja vastuut. Lainaa voi saada aikuinen henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tavallisesti kumpikin hakija on vastuussa koko lainasummasta, eli jos toinen ei pysty maksamaan lainaa takaisin, siirtyy vastuu siitä kokonaan toiselle.

Säästäminen Säästöpankissa

Nimensä mukaisesti Säästöpankin ydintoimintaa on varainhallinta ja säästäminen. Talletustilin lisäksi asiakkaat voivat säästää rahastoihin, vakuutuksiin, osakkeisiin sekä yhdistelmärahastoihin. Säästöpankki tarjoaa kattavat palvelut säästämisen tueksi sekä ylipäätään omien arjen raha-asioiden ylläpitämiseksi.

Kilpailuta Säästöpankki Nordic Bank lainavertailupalvelussa

Lainojen kilpailuttaminen on Nordic Bankilla turvallista, nopeaa ja helppoa. Säästöpankki mahdollistaa pääsääntöisesti vain vakuudellisia lainoja, mutta Nordic Bankin kautta voit saada vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroon asti.

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäisiä alustavia lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Et sitoudu lainahakemuksen täyttämisessä mihinkään ja voit rauhassa valita itsellesi sopivimman lainan.

Jos et jostakin syystä saanut kauttamme lainaa, kannattaa hakemus täyttää huolellisesti uudestaan, sillä yksi yleisimmistä kielteisistä lainapäätöksien syistä on väärin täytetty hakemus.

Asiakkaiden kokemuksia Säästöpankista

Kuten jokaisessa pankissa, niin myös Säästöpankissa on monenlaisia asiakaskokemuksia. Yhtiön asiakaslähtöisyydestä ollaan pidetty sekä varsinkin pienemmillä paikkakunnilla se on ollut pidetty toimija.

Toisten kommenttien mukaan taas maaseudulla ei olekaan pankkipalveluita tai asiointi ei ollutkaan niin sujuvaa. Kommenteista voisi päätellä pankin toiminnan olevan erilaista paikkakunnasta riippuen.

Usein kysyttyä Säästöpankista

Olemme keränneet alle kätevän listauksen usein kysytyistä kysymyksistä Säästöpankkiin liittyen.

Säästöpankin lainat ovat lähtökohtaisesti vakuudellisia. Asuntolainassa vakuutena toimii asunto, autolainassa auto, ja niin edelleen. Säästöpankista voi siis olla haastavaa saada lainaa ilman omistuksia.

Voit kilpailuttaa Säästöpankin lainan kätevästi suoraan meillä Nordic Bankilla. Yhden hakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja kilpailutat samalla kymmeniä eri rahalaitoksia samanaikaisesti. Tarjoukset on helppo kilpailuttaa keskenään, sillä niitä voi seurata korkojärjestyksessä halvimmasta kalleimpaan. Et sitoudu hakemuksen tekemisessä mihinkään ja voit päättää rauhassa, mikä laina sopii sinulle.

Säästöpankki vaatii useisiin lainoihin vakuuden. Voi myös olla, että tulosi ovat liian pienet suhteessa kuluihin. Mikäli tilanteesi muuttuu tai haluat kartoittaa vaihtoehtoja heti, voit tehdä uuden hakemuksen sivustollamme. Mikäli haluat parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia, voit hakea lainaa kumppanin kanssa. Lainan hakeminen alentaa myös lainan kustannuksia.

Säästöpankkiryhmä koostuu itsenäisistä Säästöpankeista, joilla osalla on omistajina säätiöitä sekä osalla ei ole laisinkaan varsinaisia omistajia, vaan ne ovat yhtiömuotoisesti säästöpankkeja, jonka hallinnoijana toimii Säästöpankkiliitto. Säästöpankki on Suomen säästöpankkilain muokainen yhtiömuoto, jonka tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa vaan edistää asiakkaidensa säästämistä.

Säästöpankin asiakkaaksi pääset jättämällä yhteydenottopyynnön tai varata ajan asiantuntijalta. Keskustelun jälkeen sekä mahdollisten selvitysten jälkeen voit päästä pankin asiakkaaksi. Mikäli lainan hakeminen on kyseessä, voi yleisen lainahakemuksen avulla hakea lainaa tai asuntolainahakemuksen avulla.

Säästöpankki tarjoaa lähtökohtaisesti vakuudellisia lainoja, joten yksinkertaisempaa lainaa hakiessa kannattaa kilpailuttaa lainahakemus meidän kautta. Asuntolainaa tai opintolainaa hakiessa kuitenkin Säästöpankki voi olla oikea ratkaisu sinulle. Kannattaa kuitenkin tiedustella lainoja eri pankeista yksitellen, sillä voi olla että kustannusten erot ovat suuria.