Saldo

Saldo tarjoaa vaivatonta ratkaisua arjen menoihin. Hae Saldo-limiittiä tai Saldo lainaa.

Kun haluat enemmän vaihtoehtoja tai suurempaa lainaa, Nordic Bank kilpailuttaa Saldo-lainan lisäksi kymmeniä muita rahalaitoksia yhdellä hakemuksella puolestasi!

Lue lisää Saldo tuotteista alta!

Saldo

Saldo pähkinänkuoressa

Saldo (Tact Finance Oy, entinen Saldo Finance Oyj) on palvellut jo yli kymmenen vuotta suomalaisia rahoituspalveluillaan. Tarjonta on laajentunut Liettuaan ja Ruotsiin palvelemaan yksityisiä kuluttajia sekä pk-yrityksiä.

Tact Finance Oy pyrkii tekemään Saldon tarjonnasta automatisoitua sekä nopeaa rahoituspalvelua. Yli 500 000 asiakasta jo palvelleena Tact Finance jatkaa kasvamistaan ja tuotteiden kehittämistä paremmaksi.

Esittelyssä Saldo Suomi

Koska Saldo on suomalainen pankki, on Saldolla täällä laajin palveluvalikoima muihin maihin verrattuna. Palveluita ovat Saldo Limiitti, Saldo Laina, Saldo Autolaina sekä Saldo Yrityslaina.

Esittelyssä Saldo Ruotsi

Ruotsissa Saldolla on kaksi palvelua, Saldo SMS Lån pienlaina ja Saldo Kredit 20 000 Ruotsin kruunuun saakka. Saldo Lån on tulossa palveluvalikoimaan pian.

Esittelyssä Saldo Liettua

Liettuassa tällä hetkellä tarjolla vain Saldo kulutusluotto, 3 000 euroon saakka.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Kenelle Saldon palvelut sopivat?

Saldon palvelut toimivat todella nopeasti ja täysin digitaalisesti. Saat lainan parhaimmassa tapauksessa parissa minuutissa eikä sinun tarvitse toimittaa liitteitä.

Saldo Limiitti toimii luottokortin mukaisesti ja on aina varalla odottamassa jos sitä tarvitsee. Saldo Laina on taas suurempi laina, joka nostetaan kerralla auttamaan rahoitustarpeita.

Saldolta voi hakea lainaa vähintään 18 vuotias Suomessa asuva, jolla on suomalainen puhelinnumero sekä verkkopankkitunnukset. Edellytyksiä ovat myös, että luottotiedot on oltava puhtaat ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin.

MySaldo verkkopalvelut

MySaldon omien asiakassivujen kautta hoidat helposti lainaasi liittyvät asiat netissä ajasta ja paikasta riippumatta.

MySaldon sivuilla voit kirjautua turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tai puhelinnumerolla.

Voit tarkastella avoinna olevia laskuja tai maksaa suoraan verkossa laskun MySaldon sivujen kautta.

Minkälaisia palveluja Saldo tarjoaa?

Saldon palvelut ovat nopeasti ja helposti saatavilla korjaamaan rahatilannetta yksityishenkilöille sekä yrityksille.

Saldo Limiittiä pienempään joustavampaan varasuunnitelmaan ja Saldo Lainaa suurempaan hankintaan. Jos rahatilanne heikkenee takaisinmaksun suhteen, auttaa sen takaamisessa Saldo Turva.

Muutamassa minuutissa täytät hakemuksen ja saat rahat tilillesi ilman liitteiden toimittamista.

Saldo verkkosivut

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia Saldosta:

Paljonko voin saada lainaa?

Saldolta on mahdollista saada lainaa 300 € – 10 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Saldo Limiitti

Saat Saldo Limiittiin jopa 2 000 euron rajan, mitä voit nostaa tarpeen vaatiessa. Maksamalla limiittiä takaisin saat sitä taas käyttöösi uudestaan. Lainapäätös tulee jopa 5 minuutissa. Alkuun sinun tulee nostaa minimissään 300 euroa, mutta jatkossa voit nostaa minimissään 100 euroa, kun lainaa taas tarvitset.

Saldo Laina

Saldo Laina on 1 000 euron ja 10 000 euron välillä oleva vakuudeton luotto. Lainaa Saldolta saat 12 – 88 kuukauden maksuajalla ja kuukausierä on 29-399 euroa. Avausmaksu on 0 euroa.

Luotto sopii kaikenkokoisiin hankintoihin ja saat henkilökohtaisen arvion perusteella olevan lainatarjouksen. Saat varat tilillesi valittuna ajankohtana 7-23 välisenä aikana.

Saldo Yrityslaina

Saldo tarjoaa myös yrityslainaa. Yrityslainaa on mahdollista hakea 1 000 – 50 000 euroa ilman reaalivakuuksia. Automaattinen lainaprosessi hoituu Saldolta kätevästi ilman dokumentteja ja täysin sähköisesti. Saldo tarjoaa kätevän väylät yrityslainan hakemiseen verkossa. Erikoisuutena yrityslainassa kuitenkin on, että siihen vaaditaan aina henkilötakaus.

Saldo Autolaina

Lainaa Saldolta myös autoa varten. Maksa autosi käsiraha tai vaikka koko auto kerrallaan omaksi. Autolainaa voi saada Saldon kautta 600-6 000 euroa ilman vakuuksia. Korko on 9,9% – 19,9% ja lainanhoitokulu 0,01 % päivässä. Alle 1000 euron lainoissa laina-aika on maksimissaan 13 kuukautta.

Saldo Turva

Saldo Turva takaa lainan takaisinmaksun heikommassakin tilanteessa. Turva takaa lainan takaisinmaksukyvyn työkyvyttömyyden, työttömyyden tai kuolemantapauksen varalta.

Voit lopettaa sopimuksen koska tahansa omilla asiakassivuillasi, ei pitkiä sitoutumisia. Hinta alkaen 0,44e/kk.

Miten haen lainaa?

Saldon lainat on mahdollista hakea nopeasti ja täysin ilman liitteitä suoraan verkosta. Valitse tarvittava laina ja täytä lomaketiedot.

Laina hakiessa kannattaa pohtia sen käyttötarkoitusta sekä valita oikea laina oikeaan tilanteeseen.

Lainaa voit myös hakea Nordic Bankin kilpailuttamana yhdellä hakemuksella. Silloin valitset vain määrän mitä olet hakemassa ja saat tarjouksia sopivista lainoista yhdellä hakemuksella!

Näin haet Saldo lainaa

Lainasopimuksen ehdot

Jokainen asiakas saa yksilöllisen tarjouksen ja jokaisen kulut ovat erilaisia. Lainahakemus voidaan hylätä jos tiedoissa on jotain vikaa tai hakijalla on maksuhäiriömerkintä!

Lainan saa maksaa kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkuluja, sen voi perua 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen tekemisestä ja jos ei lainaa maksa takaisin sovitun mukaisesti, tulee siitä maksuhäiriömerkintä.

Kannattaa olla Saldon asiakaspalveluun yhteydessä jos lainan takaisinmaksussa ilmenee jotain ongelmia.

Laina-aika ja määrä

Saldolta voit lainamuodosta riippuen hakea 100 – 50 000 euroa lainaa 3 – 80 kk takaisinmaksuajalla. 

Tavallinen Saldo Laina on 1000 – 10 000 ja Saldon yrityslaina on 2 000 – 50 000. Voit katsoa yksilölliset laina-aika määritelmät eri lainojen tiedoista. Jos haluat hakea yhdellä kertaa montaa erilaista lainaa turhia miettimättä, käytä Nordic Bankin lainahakemusta!

Takaisinmaksu

Pääset näkemään omilta asiakassivuiltasi avoinna olevat laskut, saldon sekä maksamaan kuukausittaisia eriä takaisin.

Lainan takaisinmaksusuunnitelma on esillä lainatarjouksessasi ennen hyväksyntää. Huomioithan, että moni lainatarjoaja ei välttämättä ole kovin joustava maksusuunnitelman muuttamisessa.

Saat kuukausittaisen laskusi sovitun mukaisesti sähköpostiisi. Myöhästyneestä laskun maksamisesta tulee maksumuistutus ja ylimääräisiä kuluja. Maksathan laskusi ajoissa!

Peruuttaminen

Lainasopimuksen voi peruuttaa 14 vuorokauden kuluessa sen sopimisesta. Yleensä lainanmyöntäjälle riittää kirjallinen peruutuspyyntö sähköpostilla tai kirjeellä.

Muistathan lukea tarkasti lainan sopimusehdoista mitä tietoja lainan peruuttamiseen vaaditaan. Ole tarvittaessa yhteydessä Saldon asiakaspalveluun varmistaaksesi mitä toimenpiteitä sinun tulee tehdä.

Tilinhoitomaksu

Eri lainoissa on erilaisia tilinhoitomaksuja. Yleisenä kuluna voi miettiä lainanhoitokulu 0,01% päivältä suhteessa lainan summaan. Saat aina kaikki kulut selville lainaasi liittyen ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Maksuvapaa

Maksuvapaa kuukausi on mahdollinen, jos lainaa on maksettu takaisin sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, että lainaa ei tarvitse lyhentää kyseisen kuukauden aikana. Maksat silloin vain korot ja kulut lainasta.

Saldo-lainan kilpailuttaminen

Saldo tarjoaa omilla sivuillaankin jo monenlaista eri lainaa. Lainojen summat, ehdot tai takaisinmaksuajat eroavat toisistaan merkittävästi. Jos kiinnostaa Saldon eri lainojen hakeminen yhdellä hakemuksella, niin meillä löytyy sinulle siihen ratkaisu!

Kilpailutamme Nordic Bankilla yhdellä lainahakemuksella Saldon eri lainatuotteet yli 30 muun pankin ja rahoitusyhtiön lainatuotteiden kanssa. Voit löytää kilpailuttamalla todennäköisesti halvemman lainan ilman, että sinun tarvitsee hakea lainaa monesta eri paikasta.

Saat lainatarjouksia jo muutamien minuuttien jälkeen hakemuksen tekemisestä. Tarjoamamme palvelu mahdollistaa helpon lainojen kilpailuttamisen.

Nordic Bankin lainavertailu

Lainavertailuun syötät vain laina-ajan, lainan määrän, sähköpostin sekä puhelinnumeron. Sen jälkeen saat jo muutamassa minuutissa alustavia lainapäätöksiä eri rahoituslaitoksilta.

Kilpailuttamalla kymmeniä rahoituslaitoksia puolestasi, saat tarjoukset parhaimmista lainoista Suomessa. Tarjoukset saatuasi voit päättää otatko lainan vai et. Jos haluat hyväksyä jonkin lainatarjouksista, voit allekirjoittaa sen verkkopankkitunnuksillasi. Laina haetaan netin kautta – konttoriin ei tarvitse mennä lainkaan.

Katso korkotasosi

Saldolainan todellinen vuosikorko

Saldo tarjoaa monenlaisia eri lainoja henkilökohtaisilla korkoprosenteilla. Saldo tekee kokonaisvaltaisen arvion kyvystäsi maksaa laina takaisin, ja saat oman tarjouksen.

Saldo Laina on vakuudeton kertalaina, jonka lainasumma on 1 000-10 000 euroa, lainanhoitokulu 0,01% päivässä, laina-aika 12-88 k, todellinen vuosikorko 21,3 – 29,5% ja kuukausierä 29-399 euroa. Eri hintaisia lainoja löytyy moneen lähtöön ja oman henkilökohtaisen lainatarjouksen kustannukset löydät ennen lainan hyväksyntää sopimukselta.

Tarkista arvio Saldon sivuilta

Kun haet lainaa Saldolta, voit lainaa hakiessasi syöttää summan ja kuukausierän laskuriin, minkä avulla saat arviot kuukausittaisesta takaisinmaksettavasta erästä. Huomioithan että laskuri antaa vain arvion ja todellinen tieto löytyy lainasopimuksestasi.

Saldo kokemuksia asiakkailta

Saldon nopea hakulomake, edullinen korko ja täysin digitaalinen hakuprosessi mahdollistavat asiakkaille joustavan palvelun lainan hakemiselle.

Positiivisia kokemuksia asiakkailleen antanut Saldo on palvellut Suomessa jo monia vuosia tyytyväisiä asiakkaitaan. Näin Saldo on kerännyt netissä lukuisia hyviä arvosteluja käyttäjiltään.

Jos nettisivuilta ei löydy vastauksia kaikkiin kysymyksiin, niin asiakaspalvelun chat  vastaa kysymyksiisi nopeasti.

Lainan saa nopeasti tilille ja kaikki toimii automaattisesti netissä. Lainaa ei makseta öisin tilille Suomen lain puitteissa, mutta heti aamun sarastaessa on mahdollista saada rahat nopeasti tilille.

Saldon verkkopalvelut

Saldon lainapalvelu mahdollistaa täysin digitaalisen ja liitteettömän lainan hakemisen. Lainasopimuksen tehdessäsi saat myös pääsyn omille asiakassivuillesi lainan hallinnoinnin tueksi.

Netissä löytyy myös vastaukset useimpiin kysymyksiin mitä lainaasi saattaa liittyä sekä tietoa yrityksestä ja lainojen ehdoista.

Voit olla Saldon asiakaspalveluun yhteydessä reaaliajassa nettichatin avulla.

MySaldo

MySaldon omien asiakassivujen kautta pääset hallinnoimaan lainaasi, maksamaan laskuja, tarkastelemaan avoimia laskuja tai nostamaan luottotililtä varoja.

Pääset myös tekemään pyyntöjä ja muutoksia lainaasi liittyen, kuten maksuvapaa kuukausi.

Asiakaspalvelu

Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot selkeästi verkkosivuilta ja kannattaa olla yhteydessä asiakaspaveluun jos ei joku asia aukene ilman!

Tavoitat asiakaspalvelun numerosta 06000 55000 sekä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Jos sinulla on kirjepostia, tulee se lähettää osoitteella Tact Finance / Saldo, Juhana Herttuan puistokatu 3, 20200 Turku. Huom. osoitteessa ei ole fyysistä asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelu chat

Jos tarvitset nopeaa apua, on Saldon asiakaspalveluchat silloin apunasi. Tavoitat päiväsaikaan chatin avulla asiakaspalvelijan, joka auttaa sinua hankillimmissa kysymyksissäsi samantien.

Muut tiedot netissä

Löydät verkkosivuilta kattavat tiedot yrityksestä ja sen kansainvälisestä toiminnasta rahoituspalveluiden tarjoajana.

Jos et keksi kysymyksiin vastauksia, löydät usein kysytyt kysymykset kätevästi verkkosivuilta. Jokaiselle lainatuotteelle löytyy omat kuvaukset omilta sivuiltaan erittäin kattavasti.

Kilpailuta Saldo laina Nordic Bankissa

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Saldo tarjoaa yksinään jo monta erilaista lainatuotetta. Kilpailuta niiden ohella kymmeniä muita rahoituslaitoksia Nordic Bankin avulla!

Saat yhdellä hakemuksella kilpailutettua yli 30 rahoitusyhtiön ja pankin lainat Saldon lisäksi. Lainahakemuksen tekemiseen menee muutama minuutti ja saat alustavan lainapäätöksen jopa 15 minuutissa. Alat saamaan yksittäisiä lainatarjouksia eri toimijoilta, ja voit sen jälkeen kilpailuttaa parhaimmat kulut sopimaan itsellesi.

Lainatarjoama on huomattavasti joustavampi Nordic Bankin kautta haettuna. Lainasummat ovat suurempia, korot halvempia, laina-ajat eri mittaisia sekä ehdot tai minimivaatimukset täysin erilaisia.

Hae edullinen lainatarjous

Usein kysytyt kysymykset Saldon lainoista:

Saldon minivaatimukset ovat 18 vuotta ikää, Suomen kansalaisuus, osoite Suomessa, vakituiset tulot, ei maksuhäiriömerkintää ja vakituiset tulot. Digitaalinen prosessi tarkistaa tilisi tiedoista mihin lainaan varasi riittävät.

Valitse haluamasi laina ja mene Saldon sivuilta hakemaan yksittäistä lainaa. Vaihtoehtoisesti voit hakea Nordic Bankin kautta yhdellä hakemuksella monia eri lainoja!

Saldon lainat voit kilpailuttaa kaikista kätevimmin Nordic Bankin lainahakemuksen avulla. Saat yhdellä hakemuksella lähetettyä hakemuksen kymmeniin eri pankkeihin yhdellä kerralla!

Lainan korko riippuu hakemasi lainan tyypistä, mutta vuosikorko on tyypillisesti maksimissaan 20 %. Lainan kulut voivat nostaa todellisen vuosikoron hieman korkeammalle.

Saldo tarjoaa monia erilaisia lainoja erilaiseen tarpeeseen. Saldo joustoluotto on esimerkiksi 100-2000 euron suuruinen, mutta yrityslaina puolestaan on enintään 50 000 euroa.

Lainojen takaisinmaksuaika riippuu hakemastasi lainasta. Saldo Limiitti joustoluotto on mahdollista ottaa 2 000 euroa 36 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Lainoja käsitellään automaattisesti ja hakemukset hyväksytetään nopealla aikataululla. 7-23 välillä lainat maksetaan nopeasti tilille. Öisin ei Suomen lain mukaan saa maksaa lainaa tilille.

Lainan voi maksaa ilman ylimääräisiä kuluja takaisin koska tahansa. Kannattaa olla asiakaspalveluun yhteydessä lainan takaisinmaksuun liittyen, ettet vahingossa maksa ylimääräistä rahaa pankille!

Arvostele palvelu: Saldo

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4 / 5. Arvostelujen määrä: 2

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.