Sweepbank

Hae SweepBankin 100% virtuaalista luottokorttia minuuteissa! Saat maksuaikaa jopa 60 päivää ilman kuukausimaksuja, jonka turvin voit maksaa ostoksiasi eri verkkokaupoissa.

Mikäli haluat selvittää onko SweepBank oikeasti edullinen vaihtoehto, kilpailuta lainat Nordic Bankin kautta. Vertailet palvelussamme yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjoukset, joten meidän kauttamme saat markkinoiden parhaan lainatarjouksen! Lue lisää SweepBankin tarjonnasta alta.

Sweepbank

Mikä on SweepBank?

Yhdessä Ferratum Bank P.L.C kanssa Sweep Bank on toiminut finanssialalla jo yli 10 vuoden ajan. Sweep Bankin missiona on mahdollistaa missä tahansa, milloin tahansa, kelle tahansa ja nykyisten palveluiden avulla myös mitä tahansa. Palveluista löytyy alennusdiileistä lainoihin. Ja valikoima vaan kasvaa.

SweepBankin sanojen mukaan tulevaisuuden pankki on virtuaalinen ja siksi heidän avullaan saatkin pankin omaan taskuusi ilman piilokuluja tai pankkijargonia.

Yrityksellä on tavoitteena toimia eettisesti ja vastuullisesti ympäristöä sekä ihmisiä kunnioittaen. Sweep Bank paperittomat palvelut ja digitaaliset tuotteet antavat parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaille säästäen luontoa.

Virtuaalinen luottokortti

Saat virtuaalisen luottokortin jopa minuuteissa puhelimeesi. Luottokortin käyttö ei ole ikinä ollut näin helppoa ja kätevää.

Hae korttia, aktivoi se ja saat virtuaalisen Mastercard Debit kortin käyttöösi tuota pikaa.

Kilpailukykyinen korko pitää huolen ettet maksa liikoja luotolla tehdyistä ostoksista ja 60 päivää korotonta maksuaikaa takaavat, että kortista on sinulle varmasti hyötyä.

Voit maksaa SweepBankin kortilla netissä sekä yli 30 miljoonassa kaupassa kansainvälisesti. Sen lisäksi olet turvattu ilmaisella vastuuvakuutuksella kortin mahdollisilta väärinkäytöksiltä.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Kenelle Sweep Bank luottokorttia myönnetään?

Sweep Bank Luottokorttia hakiessa täytyy aina tehdä luottokelpoisuustesti, sillä luotonantajalla on aina riski jos lainaa ei makseta takaisin.

Muutamia perusehtoja hakemusta tekemisessä tulee täyttyä:

  • Ei luottohäiriömerkintöjä
  • Säännölliset tulot vähintään 1600 euroa kuukaudessa
  • Jatkuva työsuhde vähintään neljän kuukauden ajalta
  • Ikää vähintään 20 vuotta

Sweepbank luottokortti

Virtuaalinen pankki taskussasi

SweepBank Mastercard Debit maksukortti on heti valmiina käyttöösi. Tilin avaaminen on nopeaa ja voit unohtaa vanhat muoviset kortit lompakostasi.

Voit avata tilin puhelimesi avulla muutamissa minuuteissa ja virtuaalinen kortti toimii maksamisen välineenä jatkossa.

Kortti toimii puhelimessasi etämaksuominaisuudella kaupoissa sekä verkossa normaalisti. Muihin pankkeihin verrattuna SweepBank tarjoaa tilillä oleville varoillesi korkoa.

Käyttötilille laittamistasi varoista saat 0.2% vuosikorkoa vaikka et edes tekisi mitään niiden eteen. Kuukausittain maksettava korko ulottuu jopa 10 000 euroon asti talletetuille summille.

Voit myös tehdä SweepBankille määräaikaistalletuksen 100 000 euroon asti ja esimerkiksi kolmen vuoden määräaikaistalletukselle maksetaan 1% vuosikorkoa.

Kortin tarjoama ilmainen talletusturva, tilitapahtumien älykäs seuraaminen sekä kortin turvarajaominaisuuksien avulla voit käyttää korttia turvallisesti ja rauhallisin mielin.

Yleisiä kysymyksiä Sweepbankista:

Paljonko voin saada lainaa?

Sweepbankista on mahdollista saada lainaa 1 € – 8 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Sweep Deals

SweepBankin keräämien tarjousten avulla saat mahtavia säästöjä verkkokaupassa tehdyistä ostoksistasi. Sen lisäksi ansaitset ostoksistasi 1% kanta-asiakaspisteitä sovelluksessa.

Tarjouksia löytyy monilta suosituilta verkkokaupoilta. Voit aktivoida tarjoukset kätevästi mobiilisovelluksesta käyttöösi.

Säästät rahaa käyttämällä etuja ja voit vaihtaa käyttämäsi bonuspisteet käteiseksi suoraan SweepBank sovelluksen avulla.

Asiantuntijoiden valitsemat parhaat edut ovat tunnettuja laadustaan ja brändien toimintaa ajavat samanlaiset arvot kuin SweepBankissä – tahdotaan tarjota vain parasta. Kaikki edut ovat ilmaiseksi käytössä SweepBankin asiakkaiden kesken!

Sweepbank kokemuksia

Lainasopimuksen ehdot

Luottokortilla on siitä helposti ymmärrettävät ehdot, että ne ovat kaikilla samanlaisia ja pääset lukemaan niitä etukäteen jo sivuilta ladattavasta dokumentista.

Löydät kaiken mahdollisen aina hinnastosta ulkomailla tehtävien maksujen lisäksi käteisnostoihin.

Luottokortilta peritään korkoa kun luottoa on nostettu ja joustavuutta tuo mukanaan 60 päivää korotonta maksuaikaa.

Laina-aika ja määrä

Sweepbank luottoa voi saada 1-8000 euron väliltä ja laina maksetaan takaisin tasaerissä 1-120 kuukauden välillä.

Luotolla tehdyille ostoille on 60 päivän koroton maksuaika, mikä mahdollistaa sen, ettei kuluja muodostu turhaan.

Maksuton ostoturva

Luottokorttiin sisältyy maksuton ostoturva, mikä vapauttaa sinut maksuvelvollisuudesta jos korttiasi on käytetty väärin ilman lupaasi!

Korko

SweepBank luottokortin nimelliskorko on aina kiinteä 19,9%. Korko astuu voimaan jos et maksa 60 vuorokauden kuluessa luottokortillasi tehtyjä ostoksia.

Esimerkiksi 1 500 euron luottosummalla ja 12 kuukausittaisessa maksuerässä luottokustannukset ovat kokonaisuudessaan vain 166,56 euroa.

SweepBankin luoton kilpailuttaminen

Joustoluottoja on myös mahdollista kilpailuttaa, vaikka ominaisuuksiltaan on hieman hankalampi kilpailla vastaavien toimijoiden kanssa. Jos kuitenkaan ei täysin samanlaista virtuaalista pankkia taskuunsa halua, vaan matalahintaisen luoton, kannattaa se kilpailuttaa.

Paras tapa kilpailuttaa luotot on Nordic Bank lainavertailu. Voit etsiä itsellesi sopivaa lainatarjoajaa. Saat luottoa moniin eri tarkoituksiin edullisesti.

Lainan hakeminen ei sido mihinkään ja voit kilpailuttaa lainoja ilman minkäänlaista huolta. Ei kannata ottaa heti ensimmäistä vastaantulevaa luottokorttitarjoajaa, vaan tarkastele rauhassa lainoja sekä mieti minkälainen laina on sinulle oikea.

SweepBankin todellinen vuosikorko

SweepBankin luottokortissa on tarjolla kiinteä nimelliskorko 19,9%. Korko on aina sama kaikille ja korkoa maksetaan vain jos 60 päivän koroton maksuaika ylittyy.

SweepBank käyttää esimerkkinä sivuillaan 1500 euron suuruista lainaa, mikä maksetaan 12 kuukauden tasaerissä takaisin. Silloin todellinen vuosikorko on 21,82%.

Tarkista arvio Nordic Bankin sivuilta

Nordic Bankin sivuston kautta voit tarkistaa lainasummaa ja -aikaa hyödyntämällä arvion mahdollisista kuukausittaisista maksueristä. Hakemalla lainaa kauttamme, voit arvioida samantien minkälainen summa takaisin maksettavaksi.

Tarkista korkotasosi

SweepBank kokemuksia asiakkailta

SweepBank tarjosi alussa asiakkailleen ilmaista rahaa 20 euroa, joka aiheutti monelle asiakkaalle kokemuksia puolesta sekä vastaan. Joillakin sovellus ei latautunut ja rahaa ei tullut tilille laisinkaan. Ongelmat johtuivat osittain asiakkaan puhelimen ominaisuuksista ja uudemmilla malleilla onnistui.

SweepBank tilin avaamisesta on löytynyt muutoin melko positiivisia kommentteja. Kokemuksesta on tehnyt positiivisen tilin nopea avaaminen ja luottokortin helppo saatavuus.

SweepBank sovellus on helposti ladattavissa ja kortti heti käytettävissä. Ilmeisesti sovelluksella on kuitenkin mahdollista maksaa vain Apple Payllla, mutta Android puhelimella ei ole samaa mahdollisuutta. Tämä on aiheuttanut joillekin asiakkaille huonon asiakaskokemuksen.

SweepBankin verkkopalvelut

Sweep Bank kertoo olevansa täysin virtuaalinen luottokortti sekä pankki taskussasi. Siksi kaikki toimiikin verkossa mobiilisovelluksen sekä selaimessa olevan sivun avulla.

Käytännössä kaikki palvelut voidaan hoitaa sovelluksen avulla ja sillä voidaan myös maksaa lähimaksuominaisuudessa kaupassa sekä kortin avulla verkkokaupassa.

Sweep Bankin sivuilta löytyy todella kattavasti kaikkiin asiakaspalvelun kysymyksiin vastaukset sekä sivusto on tyylikkäästi rakennettu ohjaamaan asiakasta oikeaan paikkaan.

Mobiilisovellus

Mobiilisovellus toimii saumattomasti, sinulla on oma pankki taskussa. Luottokortin käyttö sekä tilin hallinnointi onnistuu kätevästi sovelluksen avulla.

Pääset tekemään ostoja, nostoja, siirtoja, etsimään tarjouksia verkkokaupoista, hallinnoimaan talouttasi sekä maksamaan kortilla kaupassa lähiominaisuuden avulla.

Talletustili

Pitämällä varoja talletustililläsi debit puolella, saat sijoituksellesi pientä 0,2% talletuskorkoa, vaikka et edes tekisi niille mitään. Normaaliin pankkiin verrattuna saat siis rahaa siitä, että pidät varoja tililläsi.

Palvelu mahdollistaa myös määräaikaistalletukset paremmalla korolla sekä talletussuojalla jopa 100 000 euroon asti.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun tiedot löytyvät hyvin huonosti verkkosivuilta. Vaikuttaa siltä ettei puhelimessa toimivaa asiakaspalvelua ole. Jos linkistä klikkaa asiakaspalveluun, ohjaa se silloin suoraan kirjoittamaan sähköpostin.

Mobiilisovelluksen avulla voi olla yhteydessä asiakaspalveluun suoraan, mutta ainakin joidenkin kommenttien perusteella asiakaspalvelun vastauksissa kesti todella kauan.

Pankin fyysinen osoite sijaitsee osoitteessa: Ferratum Bank p.l.c, ST Business Centre 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta. Yritys on julkinen osakeyhtiö, joka on Maltalle rekisteröity Malta Financial Services Authority alaisuuteen.

Muut tiedot netissä

Sivuilta löytyy myös mahdollisuudet tulla SweepBankin partneriksi ja tiedot löytyy mitä SweepBank tarjoaa asiakkailleen.

Todella laajat vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy myös kätevästi netistä kaikkien saatavilta. Jos tiedot pitävät paikkaansa ja asiakaspalvelu on hidasta, on silloin myös tärkeää että kaikki tieto löytyy etukäteen.

Kilpailuta lainat turvallisesti Nordic Bankilla

Kilpailuta lainat turvallisesti Nordic Bankilla

Jos etsit matalakorkoista lainaa ja haluat tehdä itse omat kilpailutukset lainoista, kannattaa silloin tehdä lainavertailu Nordic Bankin kautta.

Voit kilpailuttaa Nordic Bankin kautta kymmeniä eri rahalaitoksia ja saada yhdellä hakemuksella itsellesi tarjouksia erilaisista pankeista sekä rahoituslaitoksista. Tutki mitä SweepBank tarjoaa ja sen jälkeen katso minkälaisia tarjouksia meidän kauttamme on mahdollista saada.

SweepBankin luottoraja on mahdollista saada vain 8 000 euroon asti, joten ainakin sen osalta Nordic Bank tarjoaa mahdollisuuden laajempaan lainatarjontaan.

Kilpailuta lainat fiksusti

Hae SweepBank partneriksi

Hae nyt mukaan SweepBankin partneriohjelmaan ja osaksi tarjoamaan parempia diilejä asiakkaille, jotka käyttävät sovellusta.

SweepBankin missiona on mullistaa perinteinen pankki ja tarjota uniikkeja palveluita sopivien partnerien avulla.

Tekoälyyn perustuvien ratkaisujen avulla tarjouksenne tavoittaa juuri oikean kohdeyleisön ja asiakas saa hänelle räätälöidyn tarjouksen suoraan eteen.

Voit luoda asiakkaille lisäarvoa sekä kokemuksia räätälöidyllä tuotteella. SweepBank haluaa auttaa yrityksiä luomaan mukaan tempaavia asiakaskokemuksia mobiilipankkialustansa avulla. Partnerina voit lähettää SweepBankin jopa yli 30 000 asiakkaalle tarjouksia Euroopan alueella.

Partneriksi hakeminen on helppoa ja voit aloittaa uusien asiakaskokemusten luomisen.

Yhteenveto SweepBank luottokortista

SweepBank tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia hyötyjä luottokortti palvelullaan. Saat rahaa ostoksista, kortti aina käytettävissä sekä lukuisat tarjoukset kätesi ulottuvilla.

Korkoprosentti on hieman korkea verrattuna muihin lainoihin, mutta 60 päivää korotonta maksuaikaa takaa sen, että et välttämättä joudu maksamaan mitään ylimääräistä ostoksistasi.

Tilin avaaminen on nopeaa sekä helppoa, tilin avaamisessa menee maksimissaan 10 minuuttia. Automaattinen turva väärinkäytösten varalta.

Kortista löytyy hyvät ja huonot puolensa, mutta loppujen lopuksi sinä päätät mikä luottokortti sopii parhaiten tarkoituksiisi. Mikäli haluat lisää vaihtoehtoja, kilpailuta lainat Nordic Bankin avulla ja löydät varmasti itsellesi parhaimman tarjouksen lainoista. Oli se sitten luottokortti, saldolimiitti, yhdistelylaina tai normaali kertalaina.

Usein kysytyt kysymykset SweepBankin lainoista:

Voit kilpailuttaa Nordic Bankin avulla muutamassa minuutissa tehdyn lainahakemuksen avulla jopa kymmeniä vastaavia lainantarjoajia ja kilpailuttaa ne itse vielä parhaimman koron saamiseksi.

SweepBank sovelluksen avulla hoidat kätevästi asioitasi verkossa tai kaupassa. Sovellusta voi käyttää pankkikortin tapaan ja maksaa lähimaksuna kaupassa tai ostaa verkossa tuotteita. Voit nostaa tilille rahaa ja siirtää sovelluksen avulla varoja.

SweepBank on Maltalle rekisteröity julkinen osakeyhtiö, joka on saanut Suomen markkinoilla jo positiivisia kokemuksia virtuaalisen luottokorttinsa puolesta. Ei löydy mitään merkkejä, että pankin toimintaa tarvitsisi pelätä.

Tilin avaaminen uusille asiakkaille on nopeaa ja tili on rekisteröity hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen muutamassa minuutissa. Debit tilin avaaminen on huomattavasti helpompaa, sillä pankilla on käyttötilille pienempi riski.

Sweepbank Mastercard on mahdollista saada jopa 8 000 euron luottorajalla ja erilaisilla etuuksilla. Virtuaalinen Mastercard toimii perinteisen muovisen kortin tapaan.

Käyttötilille talletetut varat kasvattavat korkoa säästöillesi automaattisesti. Talletussuoja on jopa 100 000 euroon asti turvaamassa varojasi, vaikka yritys ei voisi maksaa talletussummaasi takaisin sinulle.

Aiemmin SweepBank tarjosi uusille asiakkailleen 20 euroa rahaa käyttöön jos tili perustettiin. Nykyään SweepBank ei tarjoa enää 20 euron aloitusbonusta.

Ostaessasi pankin sovelluksen kauppa verkkokaupasta tuotteita, saat bonusta 1% verran tehdyistä ostoksistasi. Voit muuttaa saadut bonukset itsellesi käyttörahaksi debit tilille sovelluksen avulla.

Arvostele palvelu: Sweepbank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 5 / 5. Arvostelujen määrä: 3

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.