TF Bank

TF Bank AB on jo vuodesta 1999 lähtien palvellut kymmeniä tuhansia asiakkaita Suomessa tarjoten rahoituspalveuilta arjen menoihin.

Hae TF Bankin lainaa jopa 40 000 euroon asti autorahoitusta, lainojen yhdistelyä tai vaikkapa remonttikuluja varten.

Tarvitsetko lainaa? Lue lisää kokeneesta lainantarjoasta TF Bankista.

TF Bank

Mikä TF Bank on?

TF Bank on toiminut rahoittajana jo 1987 vuodesta lähtien ja Suomessa vuodesta 1999 lähtien. TF Bank on siis erittäin kokenut lainantarjoaja yli 35 vuoden kokemuksella.

Suomen markkinoilla TF Bank tarjoaa kulutusluottoja henkilöasiakkaille, ostorahoitusta verkkokaupoille sekä säästötilin henkilöasiakkaille. TF Bank verkkokauppojen ostorahoitus toimii Avarda-aputoiminimen kautta.

TF Bank haluaa tarjota suomalaisille joustavuutta talouteen ja haluavat etsiä yhdessä kanssasi ratkaisun taloudellesi.

TF Bankin omat sivut

TF Bank tarjoaa kätevän tavan seurata säästötilin korko tuloja, nostaa rahaa, tai tehdä talletuksia säästötilille. Voit hakea omilla sivuilla lisää lainaa, seurata lainahakemuksesi tilannetta sekä tarkastella avointen laskujen tilannetta. Omien sivujen käyttö on kätevää internetin selaimesta käsin.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen korko lainallesi!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä TF-Bankista:

Paljonko voin saada lainaa?

TF Bankista on mahdollista saada lainaa 2 500 € – 40 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta TF Bankin lainat Nordic Bankilla

Mikäli harkitset lainaa TF Bankista, kannattaa se kilpailuttaa lainavertailupalvelussamme Nordic Bankilla.

Nordic Bank on maksuton lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa TF Bankin lisäksi jopa noin 30 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Meillä siis teet saman asian 30 kertaa nopeammin ja saat lainallesi aina markkinoiden parhaan koron. Lainojen kilpailutus kauttamme on nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat vertailtua TF Bank lainatarjouksen eri vaihtoehtoihin kätevästi yhdellä lainahakemuksella.

Voit hakea Nordic Bankilla monen pankin kautta kilpailutettua lainaa ilman minkäänlaista sitoutumista tai veloitusta. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi parissa minuutissa.

Kilpailuta lainat

TF Bankin palvelut

TF Bankin palvelut löydät helposti verkossa ja sinun ei tarvitse poistua kotoasi lainan saamiseksi. Mikäli et ole lainaasi tyytyväinen, voit lainan palauttaa 14 vuorokauden kuluessa ilman lisäkuluja.

Mikäli et tarvitse lainaa, TF Bank tarjoaa ratkaisuja myös säästämiseen. Talletetut rahasi on suojattu 100 000 euroon saakka. Saat talletuksellesi kilpailukykyistä korkoa.

Lainanhakuprosessi on nopea ja simppeli – laina haetaan netin kautta. Voit myös tarkastaa ajankohtaiset lainojesi tai säästöjesi tilanteet omilta pankin sivuilta kun sille päälle satut.

Kenelle TF Bank sopii?

TF Bank tarjoaa vakuudetonta luottoa kaikenlaisiin arjen menoihin jopa 40 000 euroa. Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä, ilman vakuuksia. Lisäksi voit perustaa säästötilin, minne voit alkaa kerryttämään ylimääräistä rahaa keräämään korkoa!

Voit hoitaa kaiken lainaamisen liittyvän kätevästi verkon välityksellä ja lainahakemuksen tekeminen sekä allekirjoittaminen on erittäin helppoa. Kirjoitat vain yhteystietosi lainalaskuriin sekä summan mitä lainaa olet hakemassa ja pääset nopeasti eteenpäin lainahakemuksesi kanssa!

TF Bank lainaa voi hakea yli 22 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainan hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla täytyy myös olla vakituinen osoite Suomessa sekä julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä. Kaikkia lainakriteerejä ei pankit kerro suoraan, vaan lainan myöntäminen perustuu aina kokonaisvaltaiseen luottoarvioon.

TF Bankin tuotteet

TF Bank AB myöntää lainaa vakuudettomasti ja säästötilin korko on yksi markkinoiden parhaista, jopa 0,50 %. Lisäksi TF Bankin aputoiminimi Avarda myöntää verkkokauppojen ostorahoitusta.

Pääset TF Bankin verkkopalveluista hallinnoimaan omia lainaasi liittyviä tietoja sekä hakemaan uutta lainaa tarvittaessa.

Vakuudetonta lainaa voit hakea 2 500 – 40 000 euroon asti, 2-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Huomioithan, että lainalaskurista saat arvion lainan kuluista ja vain lainatarjouksessa tulet näkemään oikeat korkoprosentit.

TF Bank verkkosivut

TF Bank säästötili

Turvallinen ja riskitön tapa säästää rahaa markkinoiden kilpailukykyisimmillä talletuskoroilla ilman määräaikaa. TF Bank säästötilin avaaminen on maksutonta, nopeaa ja helppoa. Voit koska vain siirtää rahaa tilillesi ja nostaa varoja tarvittaessa yhtä helposti. Omien sivujen kautta pääset seuraamaan talletuksesi tilannetta ja säästöjen kehittymistä.

Säästötilin avausmaksu 0 euroa ja ilman vuosimaksua tarjoaa helpon tavan alkaa säästämään. Säästötilille tehdyt talletukset ovat Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvaamia 100 000 euroon asti. Se tarkoittaa että saat nostettua rahasi vaikka TF Bank olisi maksukyvytön.

Talletuskorko tilillä on 0,50 % ja saat 2 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, sen jälkeen nostopalkkio on 1 % nostetusta summasta. Samaa prosenttiveloitusta sovelletaan myös tilin sulkemishetkellä, mikäli sinulla on kaksi nostoa tehtynä kuluneen kalenterivuoden aikana.

Yhdistelylaina

Yhdistä useasta eri paikasta kertyneet luotot yhdeksi yhdistelylainaksi. Esimerkiksi yksittäisellä lainalla voi olla iso tilinhoitomaksu, minkä saat pois yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistelyllä säästät selvää rahaa sekä aikaa.

Sinun täytyy vain selvittää tarkat tiedot nykyisistä luotoistasi mitä haluat yhdistää ja täyttää lainahakemuksen yhteydessä toiveesi lainojen yhdistämisestä. Kun saat hyväksytyn päätöksen, TF Bank maksaa summan tilillesi ja voit maksaa kaikki vanhat lainasi pois ja alkaa lyhentämään yksittäistä lainaa.

Sinun ei tarvitse enää murehtia monista kirjekuorista mitä postiluukustasi tulee, vaan tiedät että sinulla on vain yksi laina lyhennettävänä, minkä verkkosivuja on vieläpä helppo käyttää ja hallinnoida.

TF Bank laina

Voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 40 000 euroa! Lainan korot ja kulut määritellään kokonaisvaltaisen luottoluokituksen perusteella riippuen taloudellisesta tilanteestasi.

Lainaa voi maksaa pisimmillään 12 vuotta ja lyhimmillään 2 vuotta. Lainasummasta riippuen laina-aika on eri pituinen. Valitse sinulle sopiva laina-aika sekä summa laskurin avulla!

Kilpailuta TF Bank netissä ja toteuta unelmasi fiksusti

Lainaturva

Lainaturva on hyvä ratkaisu niille jotka haluavat turvata lainanmaksukyvyn yllättävien tilanteiden varalta. Mikäli yllätyksiä tulee, lainaturva takaa lainan lyhentämisen ja sinun ei tarvitse olla huolissaan itsesi tai perheesi taloudellisesta tilanteesta.

Lainaturvan hinta on 9% lainasopimuksesi mukaisesta kuukausimaksusta. Ei siis suuri summa verrattuna turvan suuruuteen! Vakuutus kattaa esim. vastentahtoisen työttömyyden, työkyvyttömyyden tai kuoleman.

Lainaturvan voi hankkia soittamalla TF Bankin asiakaspalvelun numeroon 0206 90681.

Lainasopimuksen ehdot

Lainatarjous perustuu aina yksilölliseen kokonaisvaltaiseen taloudellisen tilanteen arviointiin, eikä TF Bank ole tässä poikkeus. Korkoprosentti on kilpailukykyinen ja kannattaa vertailla muiden pankkien tarjoamien lainojen kanssa mikäli TF Bank laina sopii sinulle.

Lainalaskurista voit katsoa kätevästi eri suuruisten lainanlyhennysten summaa ja miettiä mikä olisi sinulle sopiva lainaerä, summa sekä takaisinmaksuaika.

TF Bank AB tarjoaa mahdollisuuksia mikäli et pysty lyhentämään lainaasi. Voit ottaa käyttöösi lainalyhennyksen, tehdä uuden maksusuunnitelman tai hakea lisälainaa.

TF Bank laina netissä

Laina-aika ja määrä

TF Bank myöntää lainaa 2 500 – 40 000 euroon asti ilman vakuuksia. Asiakaskohtainen vuosikorko on 5,99 – 14,99 %. Tilinhoitomaksu on maksimissaan 12 euroa kuukaudessa.

Laina-aika riippuu lainasummasta, lainaa saa 2-12 vuotta maksimissaan. Huomioithan, että pidemmällä lainalla tulee myös lainan kokonaiskustannukset olemaan suuremmat.

Maksuvapaat kuukaudet

Mikäli rahatilanteesi heikkenee yhtäkkiä, voit ottaa käyttöön lainalyhennyksen helpottamaan hetkellistä rahatilanteen korjaamista.

Mikäli olet hoitaa hyvin lainaasi ja maksanut lainaasi takaisin vähintään neljän kuukauden ajana, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden tarvittaessa. Maksuvapaita kuukausia voit pitää enintään 2 vuodessa. Laskussa ilmoitetaan kun maksuvapaan kuukauden pitäminen on mahdollista.

Maksuvapaa kuukausi ei ole kuitenkaan täysin maksuton, vaan velan korot ja kulut lisätään lopulliseen velkamäärään ja sitä mukaa pidentää laina-aikaa ja summaa.

Lisälaina

Lainaa ei voi hakea kahta kappaletta, mutta voit joissain tapauksissa hakea itsellesi korotusta entiseen lainaasi. Lisälainan hakeminen tapahtuu verkossa täyttämällä hakemus tai olemalla yhteydessä TF Bankin asiakaspalveluun.

Lainalyhennykset tulee olla ajan tasalla TF Bank lisälainaa hakiessa ja edellinen laina on pitänyt olla voimassa vähintään 6 kuukautta.

Laskut

Laskut löydät kätevästi verkkosivuston kautta ja voit nähdä laskujesi tilan tai maksaa vaikka lainaasi pois enemmän kuin oli tarkoitus alunperin. Laskut tulevat sähköisesti sähköpostiisi ja niitä on kätevä pitää siellä tallessa maksamista varten.

Pidennä laina-aikaa

Lainaa ei voi suoraan sanottuna pidentää mutta siihen voi vaikuttaa esimerkiksi käyttämällä maksuvapaita kuukausia, milloin et lyhennä lainaa vaan maksat vain korot ja kulut.

Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluun mikäli tarvitse uuden maksusuunnitelman lainallesi.

TF Bank lainan todellinen vuosikorko

TF Bankin lainan todellinen vuosikorko selviää vasta henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi. Voit arvioida korkoprosenttia laskurien avulla.

Vuosikorko on 5,99% – 14,99% riippuen henkilökohtaisesta luottoluokituksestasi ja siihen sisältyy tilinhoitomaksut.

Katso korkotasosi

Lainalaskuri

Voit kätevästi kokeilla minkälaisia summia ja takaisinmaksuja tietynlaisista lainoista kertyy lainalaskurin avulla. Lainaa hakiessasi määrität vain laskuriin mitä lainaa olet hakemassa ja voit mennä hakemuksen kanssa eteenpäin tai muuten vaan testailla eri summien kanssa lopputulosta.

TF Bank Laina kokemuksia

TF Bankin kokemukset netissä näyttää olevan positiivisia, ja nimenomaan nopeat ja digitaaliset prosessit ilman liitteitä on ollut asiakkaiden mieleen.

Asiakaspalvelun laadusta ollaan yleisesti ottaen oltu tyytyväisiä ja nopeasta palvelusta. Toki joitain huonoja kommentteja mahtuu hyvien joukkoon, mutta tutkinnan perusteella ne johtuvat lähinnä ihmisistä jotka eivät ole saaneet luottopäätöstä omien tietojensa takia.

TF Bank verkkopalvelut

Tällä hetkellä TF Bank sekä säästötili on mahdollista hallinnoida kätevästi Omien Sivujen kautta suoraan verkossa. Lainat on helppo pitää ajan tasalla sekä tehdä muutoksia tarpeen tullen asiakkaan omalla tilillä.

TF Bankin kotisivuilta löydät koko palvelutarjonnan sekä suomenkieliset vastaukset kaikenlaisiin yleisiin kysymyksiin. Verkkosivuilta on lisäksi helppo saada tiedot oikeista paikoista helpon rakenteen avulla.

Asiakaspalvelu

Pankkisalaisuuden vuoksi TF Bank suosittelee puhelinasiointia. Ota yhteyttä TF Bank suomenkieliseen asiakaspalveluun ma-pe klo 8-16 numerosta 0206 90681 tai säästötiliä koskien 0206 90691.

TF Bank laina postiosoite on PL 5600 00002 Helsinki ja sähköposti on [email protected] Lisäksi on mahdollista laittaa suora viesti yhteydenottolomakkeen avulla verkosta. Älä kuitenkaan lähetä salaisia tietoja lomakkeiden kautta, vaan ota yhteyttä puhelimitse.

Kilpailuta TF Bankin laina Nordic Bankissa

Usein kysytyt kysymykset TF Bankista:

TF Bank laina on mahdollista Suomen kansalaiselle, kenellä on pysyvä osoite Suomen alueella. Hakijalta vaaditaan puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhelinliittymä Suomessa.

Korko lasketaan aina henkilökohtaisten tietojen perusteella ja mikäli sinulla on moitteettomat tiedot voit saada myös hyvä prosenttisen lainan.

TF Bank toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa ja säästötilin varat on turvattu 100 000 euroon asti. Suomessa lainoja on myönnetty alkaen vuonna 1999. Asiakkaan säästötili on turvattu myös mahdollista rahoituslaitoksen konkurssia vastaan.

Säästötilille voit tallettaa helposti varoja 100 000 euroon saakka ja saat talletussuojan sijoitetuille varoillesi. Saat vuoden aikana kaksi maksutonta nostoa säästötililtäsi veloituksetta. Säästötilillä ei ole ylimääräisiä hallinnointikuluja, joten se on erinomainen tapa laittaa rahaa sivuun tulevaa lomamatkaa varten.

Lainapäätöksen saaminen on nopeaa, alustava lainapäätös tulee yleensä samantien ja käsittelyssä menee muutama arkipäivä. Kun kaikki on valmiina saat rahat tilillesi jo parhaimmassa tilanteessa saman päivän aikana.

Lainaa hakiessa et tarvitse liitteitä välttämättä, mutta tulot tulee saada tietoon sähköisesti. Mikäli tiedoissa on puutteita, voi olla että asiakaspalvelu pyytää liitteitä tai asiakkaan olemaan muuten yhteydessä.

Laina-aika perustuu lainattuun summaan, ja sitä saa aina 2-12 vuotta. Oma takaisinmaksettava summa perustuu pitkälti lainasummaan, kuluihin sekä laina-aikaan.

TF Bank on saanut hyviä tilin ylläpitoon liittyvien ominaisuuksien kehuja asiakkailta. Asiakkaan on kätevä käyttää palveluita aina kun on tarve.

Arvostele palvelu: TF Bank

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.4 / 5. Arvostelujen määrä: 5

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.