Vauraus Suomi Kokemuksia

Vauraus Suomi yhdistää rahoitusta tarvitsevat yritykset sekä tuottoa etsivät sijoittajat. Hae Vauraus Suomen yrityslainaa yrityksesi rahoituksen tarpeisiin!

Vertaile Vaurauden ja muiden rahoitusyhtiöiden yrityslainat tai yhdistelylainat kätevästi Nordic Bankin lainavertailupalvelussa. Saat maksuttoman lainavertailun avulla edulliseman yrityslainan, kuin vain yhdestä pankista hakiessasi.

Lue lisää Vaurauden palveluista alta.

Vauraus

Yrityslainavaihtoehdot:

CapitalBox

BusinessCredit

Ameron Yrityslaina

CrediNord

Vauraus

Kasvurahoitus

OPR Yritysluotto

Qred yrityslaina

Tietoa Vauraus Suomi Oyj toiminnasta

Vauraus Suomi Oyj on Suomen yksi johtavista yrityslainaa välittävistä joukkorahoituspalveluista. Yhtiö yhdistää rahoitusta tarvitsevat yritykset sekä hyvää tuottoa kaipaavat sijoittajat.

Vauraus on myöntänyt joukkorahoitteista yrityslainaa Suomessa 2013 vuodesta lähtien. Yli 1000 yritystä on saanut rahoitusta jopa yli 200 miljoonalla eurolla. Yritys on omien sanojensa mukaan alansa suurin toimija Suomessa.

Vauraudelle on tärkeää olla mukana tukemassa suomalaista talouskasvua sekä yrittäjyyttä, yrityksen koosta riippumatta.

Vauraus lainaa yrityksille

Yritysrahoitus on nimenomaan sellainen keino, jolla yritys saa liiketoiminnan pyörittämiseen ja investointeihin tarvittavat pääomat. Yritykset tarvitsevat yleensä ulkopuolista rahoitusta kasvuun ja toiminnan kehittämiseen esimerkiksi laitehankintojen tai ihmisten palkkaamisen muodossa.

Vauraus välittää yritysrahoitusta joukkorahoituksena. Se täydentää valikoimaa eri rahoitusmuodoille ja perinteikkäämmille lainoille sekä strategisena kumppanina pankeille.

Perinteisesti yrityslainat on myönnetty pankin kautta. Nykyään yrityslainaa ei saa välttämättä perinteisen pankin kautta ja silloin tulee vaihtoehdoksi esimerkiksi Vauraus. Saat Vaurauden kautta nopeaa ja joustavaa yrityslainaa.

Yrityslainan kilpailutus Nordic Bankilla

Älä tyydy yhteen lainatarjoukseen, vaan kilpailuta lainasi Nordic Bankilla. Saat yhdellä hakemuksella monia eri yrityslainatarjouksia samalla vaivalla ja voit sitten vertailla parhaimman tarjouksen yrityksesi tarpeisiin.

Lainahakemuksen tekeminen kestää vain muutaman minuutin ja saat samalla monta eri lainanmyöntäjää yhdellä kertaa. Voit katsoa lainatarjoukset  verkkopalvelussamme korkojärjestyksessä, joten sinun on helppo saada vertailtua paras laina itsellesi.

Et sitoudu mihinkään tekemällä lainatarjousta, vaan voit rauhassa vertailla lainoja ja päättää minkä lainan valitset vai valitsetko ollenkaan. Voit tehdä lainahakemuksia tarvittaessa myös uudestaan verkkosivuillamme, ajasta ja paikasta riippumatta.

Sijoita yrityslainoihin

Voit sijoittaa Vaurauden yrityslainoihin hajautetusti, helposti sekä suomalaisia yrityksiä tukien. Sijoittaminen on hyvä tapa hoitaa oma talous sekä kasvattaa varallisuutta ja hyödyntää tilillä olevia ylimääräisiä varoja.

Perinteisemmät sijoittamismuodot voivat olla esimerkiksi kiinteistösijoittaminen, osakesijoittaminen, rahastot, indeksit tai korot. Jos etsit niiden sijaan jotain muuta vaihtoehtoa, niin Vauraus on paikka sinulle.

Saat mahdollisuuden laittaa rahaa suomalaisiin yrityksiin helposti, hajautetusti ja tasaisella korkotuotolla. Pörsseistä riippumaton mahdollisuus saada tasaista tuottoa sijoitukselle sekä tukea kotimaista talouskasvua ja yritystoimintaa.

Vaurauden yrityslaina

Vauraus välittää isoihin hankintoihin tarkoitettuja velkakirjalainoja, mitkä on joukkorahoitettu yksityisten sijoittajien toimesta. Vauraus tarjoaa lainaa yrityksille 100 000 eurosta aina 5 000 000 euroon saakka.

Saat haettua lainaa yritysmuodosta riippumatta, mikäli yrityksesi on suomalainen, vakiintunut liiketoiminta sekä takaisinmaksukykyinen. Yrityslainalle tarvitaan henkilötakaus yrityksen omistajalta tai jokin reaalivakuus.

Vakuudellinen yrityslaina

Vakuudellisessa lainassa rajataan sijoittajien riskiä tarjoamalla jokin asia laina vakuudeksi, millä on rahallista arvoa. Jos lainan takaisinmaksaja ei pysty lyhentämään lainaansa, silloin vakuutena ollut omaisuus myydään ja sijoittaja saa itselleen lainasumman takaisin.

Vauraus Suomi Oyj katsoo lainan vakuudelliseksi, jos vakuus kattaa yli 50% lainasummasta sekä se alentaa rahoittajan riskiä.

Vakuudeksi voidaan laskea esimerkiksi kiinteistöt, asunto-osakkeet, yrityskiinnitys, talletukset tai jotain muuta millä on rahallista arvoa.

Vakuudeton yrityslaina

Mikäli sinulla ei ole tarjota vakuutta, on silloin vakuudeton laina tarkoitettu sinulle. Vakuudettomat lainat ovat tietysti hieman kalliimpia, sillä lainan rahoittaja ottaa suuremman riskin.

Vakuudetonta lainaa myönnetään suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat rahoitusta investointeihinsa. Lainan hakijan henkilöllisyys ja nimenkirjoitusoikeus tarkistetaan. Lisäksi Vauraus vaatii hallituksen pöytäkirjan, jossa on päätös lainan hakemisesta.

Kilpailuta Vauraus Suomi yrityslaina turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

Näin haet lainaa Vauraudelta

Ota yhteyttä Vaurauden asiamiehelle, täytä lomake tai lähetä sähköpostia. Saat yhteydenoton 24 tunnin sisällä ja sen jälkeen yrityksesi tilanne käydään läpi.

Vauraus kerää hakemasi lainan tiedot ja käy läpi hakijan yhteystiedot, lainasumman sekä laina-ajan. Kun yrityksen luottoluokitus on määritetty, voidaan hankkeelle määrittää luottokelpoisuus.

Lainahankkeesta tarvitaan mahdollisimman tarkka kuvaus sekä luottokelpoisuudesta lainanhakijana. Yksityiskohtaiset ja tarkat tiedot mahdollistavat nopean hakemuksen käsittelemisen. Kaikki vaaditut liitteet saatuaan Vauraus voi käsitellä lainahankintaa koskevat tiedot ja tehdä vielä luottotietojen tarkistuksen Suomen Asiakastieto Oy:n kautta.

Kun luottoprosessi on hyväksytty, julkaistaan lainahakemus Vaurauden markkinapaikalla. Se on voimassa 60 päivää markkinapaikalla ja rahoittajat voivat sijoittaa silloin hankkeeseesi. Saat yhteydenoton lainan täytyttyä ja voit käydä nostamassa varoja.

Mikäli 60 päivän sisällä on hankkeesi saanut 25% haetusta rahoituksesta, voit silloin nostaa lainan. Voit seitsemän päivän kuluessa allekirjoittaa lainan ja tunnistautua pankkitunnuksillasi turvallisesti. Hyväksymisen jälkeen laina siirretään avauspalkkio vähennettynä muutamassa pankkipäivässä tilillesi.

Vauraus lainan hinnasto

Vauraus myöntää lainaa hieman erilaisilla hinnastoilla, kuin perinteiset pankit, joten kulut ovat myös eri luokkaa.

Lainaa hakiessa tulee sinulle kustannukseksi seuraavat asiat:

  • Avausmaksu: 2-8% nostettavasta pääomasta
  • Hallinnointipalkkio: 1,2% vuosittain, koko laina-ajan luoton alkuperäisestä pääomasta
  • Palvelumaksu: 10€ laskutetusta maksuerästä

Lainaamisen hinta perustuu pääasiassa lainattavan summan määrään sekä lainanhakijasta tehtyyn riskiarvioon. Paremmalla maksukyvyllä saat huomattavasti halvemman lainan.

Vaurauden yrityslainan hinta muihin verrattuna

Jos lainan hinta mietityttää, kannattaa lainat kilpailuttaa Nordic Bankin avulla yhdellä hakemuksella. Hinnan lisäksi Nordic Bankilla lainan haku on huomattavasti nopeampaa ja helpompaa. Samalla poistat turhat välivaiheet, joita useimmissa muissa lainaprosesseissa on.

Jos lainaa ei kilpailuteta, ei saada ikinä tietoa siitä minkä hintaisia muiden pankkien tarjoamat lainat ovat. Esimerkiksi Vauraus Suomi perustaa hinnoittelunsa suureksi osaksi omaan riskiluokitukseensa, joten suuremmissa lainasummissa on merkittäviä eroja lopullisissa kustannuksissa.

Vauraus Suomi Oyj asiakaspalvelu

Vaurauden asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin ma-pe klo 9-16 numerosta 020 33 2233 sekä sähköpostitse [email protected] Yksittäisten henkilöiden sähköpostit ovat [email protected]

Vauraus tarjoaa lisätietoa sivustollaan siitä, miten yritys toimii sekä erilaista tietoa lainan hakijoille sekä sijoittajille.

Vauraus asiakaskokemuksia

Vaurauden kotisivuilta löytyy selkeästi kirjoitettuja referenssitarinoita erilaisista asiakkaista. Tässä alla listattuna muutama niistä:

Vaasan Sisäsataman Terassin yhteyteen avattiin Saunaravintola Meri, mikä on koko länsirannikon suurin terassikokonaisuus. Yrittäjä Tommi Mäki kertoo seuraavaa: ”Nopeus, joustavuus, reagointikyky olivat todella valttia tässä tapauksessa. Siksi Vaurauden kumppanuus on ollut meille tosi iso juttu.”

Maskulainen Suomen Kaivosaneeraus Oy tekee erilaisia hulevesiongelmien ratkasuihin sekä vuotovesikorjauksiin ja välillä laitenhankinnat ja muut investoinnit vaativat yrityslainaa. ”Joukkorahoitus on mahdollistanut yrityksemme liiketoiminnan kehittämisen vaivattomasti, ilman aikaa vievää dokumenttien valmistelua ja raskaita vakuuksia”, toimitusjohtaja, yrittäjä Marko Myllyoja kertoo.

DevNet Oy tarjoaa ratkaisuja yrityksille koodauksen, IT-tuen sekä konesalien muodossa. Yrityksen liikevaihdon kasvaessa tarvittiin uutta pääomaa kiihtyvässä vauhdissa pysymiseen. ”Käytännössä hankimme lisää hosting-asiakkaita, ylläpitoasiakkuuksia sekä tiettyjen ohjelmistojen käyttäjiä ja ohjelmistoja. Toteutus tapahtui hybridipaketin avulla, jossa mukana oli sekä joukkorahoitusta tarjoava Vauraus että vakuudellista rahoitusta tarjoava pankki”, Hans Govenius kertoo.

Erilainen laina pk-yrityksille

Vauraus tarjoaa juniorilainaa, missä on erilaiset ehdot tavallisiin lainoihin verrattuna. Juniorilainassa on yleensä kalliimmat kustannukset, mutta se taas helpottaa lainan saantia ja nopeutta. Juniorilainat ovat olleet isommilla yrityksillä jo pitkään käytössä, mutta Vauraus on tuonut lainat myös suomalaisille pk-yrityksille.

Vauraus Suomen Juniorilaina

Saat haettua juniorilainaa, jos yritykselläsi on mahdollisuus maksaa lainaa takaisin sekä vakiintunut liiketoiminta. Juniorilaina haetaan joukkorahoituksella yksityisiltä sijoittajilta.

Seniorirahoittaja sekä Vauraus tekee omat riskiarvionsa, minkä jälkeen haluamasi lainasumma päätyy markkinapaikalle. Siellä summa kerätään joukkorahoitteisena yksityisiltä sijoittajilta.

Milloin Juniorilaina?

Juniorilaina helpottaa tilannetta silloin, kun lainaa tarvitsee saada nopeasti. Se on lainaajalle hieman kalliimpaa, mutta myös sijoittajalle parempi tapa saada tuottoa ja siksi helpompaa hakea.

Kilpailuta yrityslaina Nordic Bankilla

Vauraus on vain yksi lainantarjoaja muiden joukossa. Kilpailuta yrityslainasi Nordic Bankin lainavertailupalvelun kautta nopeasti sekä vaivattomasti. Nordic Bank on kilpailuttanut lainoja jo vuodesta 2018 alkaen ja eri rahoituspalveluita löytyy kymmeniä.

Tee vain yksi lainahakemus Nordic Bankiin ja saat tarjoukset monelta eri yrityslainan tarjoajilta. Suoraviivaista asioita meidän kanssamme ja säästä aikaa ja rahaa!

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja voit tehdä sen täysin ilman minkäänlaisia velvotteita puolin tai toisin. Saat parhaimmat lainatarjoukset yrityksellesi ja voit valita juuri sinun yrityksesi tilanteeseen sopivimman tarjouksen. Ilman kilpailuttamista voit joutua maksamaan turhia lainakuluja. Siinä ei ole mitään järkeä, joten ole fiksu ja kilpailuta yrityslainasi jo tänään.

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset Vaurauden yrityslainasta:

Sinulle jäi varmasti jotain kysymyksiä mieleen Vauraus Suomen toiminnasta. Tässä yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia.

Vauraus ylläpitää markkinapaikkaa, missä yrityslainan hakija kertoo suunitellusta hankkeesta ja sijoittajat voivat päättää sijoittaa tähän hankkeeseen. Yksityiset rahoittajat pääsevät keräämään tuottoa omalle sijoitukselleen ja lainaa tarvitseva pääsee käsiksi siihen entistä helpommin.

Vakuudellinen rahoitus pienentää sijoittajien riskiä ja silloin lainan hinta on myös pienempi. Vakuudeksi käy esimerkiksi kiinteistö, talletus, osakkeet tai jotain muuta reaalivakuus. Jos maksukyky heikkenee, silloin vakuutena käytetty asia realisoidaan ja lainan rahoittajalle annetaan oma osuutensa takaisin myyntisummasta.

Kyllä. Voit kilpailuttaa Vauraus Suomen ja muut lainantarjoajat helposti meidän palvelussamme Nordic Bankilla. Saat yhden pankin sijasta kymmeniä muita eri vaihtoehtoja yrityksesi eri rahoitustarpeisiin. Meidän kauttamme hakemusprosessi on nopea ja täysin maksuton, joten lainat kilpailuttamalla voit vain voittaa aikaa ja rahaa.

Juniorilainassa lainaehdot ovat hieman tarkempia, joten lainakin on lainaajalle kalliimpi, mutta taas rahoittajalle mieluisampi. Juniorilaina yhdistetään usein Seniorilainaan, ja voit saada yrityksenä hieman suuremman lainapotin sitä kautta. Juniorilainaa voit hakea, mikäli sinulla on vakiintunutta liiketoimintaa sekä hyvä takaisinmaksukyky lainalle.

Jos tarvitset rahaa yrityksesi kasvun tukemiseksi, kannattaa lainan ottamista harkita mikäli pystyt tekemään investoinnilla rahaa. Yrityslainojen hinnat ovat toisiinsa verrattuna hyvinkin eri hintaisia, joten yrityslaina kannattaa aina kilpailuttaa.

Vauraus Suomi on perustettu tukemaan suomalaisten pk-yritysten tarvetta saada rahaa talouskasvun tukemiseksi. Se on perustettu vuonna 2011 ja asiakkaita on palveltu jopa yli 6700. Vauraudella on yli 60 ammattilaista töissä ympäri Suomea ja yhtiön hallituksessa toimii tuttu suomalainen Veikka Gustafsson.

Vauraudesta voi hakea lainaa Suomessa rekisteröity yritys, jolla on riittävä takaisinmaksukyky. Lainan hakemiseen tarvitaan muun muassa viimeinen vahvistettu tilinpäätös, kirjanpitoajot kuluvalta tilikaudelta, tiliotteet yhtiön maksuliikennetililtä, kuvaus rahoitushankkeesta ja hallituksen kokouksen päätös lainan hakemisesta. Lainahakemuksen tekijän täytyy myös olla yhtiön nimenkirjoitusoikeudellinen edustaja.

Takaisinmaksuvelvollisuus alkaa siitä hetkestä, kun lainasopimus on allekirjoitettu. Saat kuukausittain sähköpostiin muistutuksen maksuerästä sekä maksutiedot, minkä perusteella lainaa tulee lyhentää. Vaikka laina on yksityisrahoitteinen, maksetaan sitä takaisin kuitenkin Vauraus Suomi Oyj asiakasvaratilille maksusuunnitelman mukaisesti.