Yrityksen kasvurahoitus

Suomen Kasvurahoitus tarjoaa kasvukykyisille yrityksille luotettavaa lainaa ja yrittäjä voi matalalla kynnyksellä kasvattaa liiketoimintaansa kilpailijoitaan nopeammin.

Kilpailuta Kasvurahoitus ja muut yrityslainat helposti Nordic Bankilla. Saat sinulle räätälöidyn yrityslainatarjouksen, jopa alle tunnissa hyväksyttäväksi. Rahat ovat yrityksesi käytössä jo saman päivän aikana.

Lue lisää Kasvurahoituksen palveluista alta.

Kasvurahoitus

Yrityslainavaihtoehdot:

Tietoa Kasvurahoituksesta

Suomen Kasvurahoituksen toiminta on alkanut vuonna 2018, kun yhtiö siirtyi kuluttajarahoituksesta yritysrahoitukseen. Yhtiö huomasi, että perinteisistä pankeista poikkeava ulkopuolinen rahoitus saattaa tuntua yrittäjille pelottavalta, ja rehellisiä toimijoita tarvittiin markkinoille lisää.

Kasvurahoitus haluaa mahdollistaa kaikille kasvaville yrityksille helposti saatavilla olevaa lainaa. Yhtiö ei sekoita yrittäjän päätä monimutkaisilla termeillä, vaan tiedot kerrotaan selkeästi, jotta jokainen ne ymmärtää. Kasvurahoitus haluaa auttaa kaikille mahdollisuuden investoida kasvuun, aina pienistä yrityksistä keskisuuriin yrityksiin.

100% suomalainen Suomen Kasvurahoitus Oy mahdollistanut jo yli 43 000 rahoituspäätöstä ja yli 4,5 miljoonan euron edestä rahoitushakemuksia päivittäin. Keskimääräinen myönnetty rahoitus on 13 000 euroa ja yrityslainan kesto keskimäärin 17 kuukauden pituinen.

Kasvurahoitus auttaa investoimaan kasvuun

Kasvurahoitus ymmärtää, että välillä yrittäjän arjessa saattaa tulla tilanteita vastaan, jolloin yrityksen tilanne voi vaatia ulkopuolisen rahoittajan apua. Voi olla, omia säästöjä ei ole mahdollista hyödyntää ja tutuilta ei kehtaa pyytää apua. Silloin rahoitus on mahdollista hakea helposti ja nopeasti Kasvurahoitukselta.

Nykyaikaisena ja luotettavana rahoituskumppanina Kasvurahoitus ymmärtää asiakkaan tarpeet sekä haluaa aidosti auttaa asiakkaitaan. Asiantuntevat rahoitusasiantuntijat vastaavat rahoitusprosessista, joten asiointi on helppoa sekä joustavaa.

Yrityksen sivuilta löytyvän laskurin avulla voidaan laskea keskimääräisen lainan kustannukset helposti.

  • Lainasumma 13 000 euroa
  • Laina-aika 17 kuukautta
  • Kuukausierä 890 euroa kuukaudessa
  • Kokonaiskustannus 15142 euroa.

Lisäksi uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukautta lyhennysvapaata maksuohjelman aloitukseen ilman minkäänlaisia kuluja.

Kasvurahoituksen palvelut

Kasvavalle pienyritykselle voi olla hankalaa hakea rahoitusta, varsinkin perinteisiltä lainamarkkinoilta. Pankit voivat vaatia reaalivakuuksia, ja lainaprosessit ovat hitaita. Lainaa ei välttämättä saa, jos pitkään vakiintunutta toimintaa ei ole jo olemassa. Kasvurahoitus tukee yrittäjää eri rahoitustarpeissa ja mahdollistaa rahoituksen kasvun tueksi.

Kasvurahoitus Yrityslaina

Kasvurahoitus toimii kasvukykyisen yrityksen luotettavana rahoituskumppanina, johon yrittäjä voi luottaa matalalla kynnyksellä.

Voit hakea Suomen Kasvurahoitus Oy:n tarjoamaa yrityslainaa ilman reaalivakuuksia sekä saat lainaa nopeasti. Sivusto antaa esimerkillä 10 000 euron lainalle ja 24kk takaisinmaksuajalle kokonaissummaksi hieman yli 12 000 euroa.

Rahoituskonsultointi

Yrittäjänä sinulle voi olla epävarmaa, minkälaisia tukipaketteja tai kehityshankkeita voit saada yrityksellesi.

Kasvurahoitus auttaa yritystäsi myös selvittämään edellytykset esimerkiksi Business Finlandin tai ELY-keskuksen tukiin. Rahoituskokonaisuus voi muodostua yksittäisistä tai monista eri tuista ja rahoituksista sekä niiden yhdistelmistä.

Ulkopuolisen konsultin palveluita on järkevää käyttää silloin, kun päättäjä haluaa säästää esim. koronatukihakemukseen käytettävästä ajasta ja saada hyvän lopputuloksen hakemukselle.

Laskurahoitus

Laskurahoituksen avulla saat rahoitettua yhden tai useampia myyntilaskuja. Saat myyntilaskuista rahat etukäteen tilillesi, jopa samana päivänä. Tämä mahdollistaa asiakkaillesi pidemmän maksuajan ja saat itsellesi kassavirtaa samantien.

Luottolimiitti

Luottolimiitti toimii siten, että saat itsellesi tietyn määrän luottoa käytettäväksi, kuten luottokortissa. Maksat korkoa vain nostetusta yritysluotosta ja takaisin maksettaessa luoton määrä palaa normaaliin. Se on aina käytettävissäsi pahan päivän varalle.

Yrityslainojen yhdistäminen

Yksittäisten lainojen kulut voivat nousta suuriksi, joten lainojen yhdistäminen yhdeksi ja kilpailutetuksi lainaksi on järkevää ajan sekä rahan säästämisen kannalta. Kasvurahoitus tarjoaa yrityslainojen yhdistämispalvelua, jonka myötä kaikki hoituu edullisemmin ja mutkattomammin yhden kumppanin kanssa.

Hae Kasvurahoitus yrityslainaa

Pääset edistämään kasvuasi hakemalla Kasvurahoituksen yrityslainaa. Prosessi on yksinkertainen ja voit aloittaa sen täyttämällä lainahakemuksen:

  1. Täytä yrityslainahakemus Nordic Bankin lainavertailupalvelussa.
  2. Vastaanota lainatarjous Kasvurahoitukselta ja samalla muilta pankeilta.
  3. Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse niistä paras.
  4. Hyväksy lainatarjous allekirjoittamalla se verkkopankkitunnuksilla.
  5. Vastaanota rahat tilille.

Yrityslainojen kulut sekä maksuaikataulu on esitetty selkeästi ja läpinäkyvästi. Kasvurahoitus ei peri avaus- tai tilinhoitopalkkiota eikä laskuille tule mitään piilokuluja.

Lainaa voit hakea yrityksellesi, mikäli kaikki yrityksen omistajat asuvat Suomessa, yrityksellä on suomalainen pankkitili sekä yrityksen fyysinen osoite on Suomessa.

Kilpailuta yrityksen kasvurahoitus turvallisesti verkossa ja toteuta unelmasi fiksusti!

Kasvurahoituksen lainan hinta

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on annuiteettilaina, joka tarkoittaa sitä, että maksuerät ovat aina saman suuruiset. Jokainen maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä, korko-osuudesta.

Kasvurahoituksen tarjoaman yrityslainan hinta määräytyy riskiperusteisesti. Lainasopimusta määritellessä kiinnitetään huomiota lähinnä yrityksen maksuhistoriaan, sekä vakuudellisissa lainoissa vakuuden arvoon suhteessa rahoituksen kokoon. Uusi yritys voi nostaa myös yrityslainaa, mikäli takaajan maksukyky sen mahdollistaa.

Onko Kasvurahoitus halpaa muihin verrattuna?

Kasvurahoitus kertoo heidän lainojensa keskiarvoksi 13 000 euroa sekä laina-ajaksi 17 kuukautta. Laskurin arvion mukaan kyseiselle lainalle tulee kustannukseksi noin 15 000 euroa.

Hinta voi näyttää hyvältä, jos miettii sitä että nyt tarvitsee nopeasti rahaa. Kannattaa kuitenkin aina kilpailuttaa lainat muiden pankkien kanssa, sillä ilman kilpailuttamista et voi, tietää onko yrityslainan hinta parempi jossakin toisessa pankissa.

Jos vertaa lainaa Nordic Bankin sivuilla tehtyyn laskelmaan, saadaan kokonaissumasta pelkän arvion perusteella jopa 1000 euroa pois. Kannattaa siis mielummin kysyä tarjous monesta eri paikasta, niin tiedät varmasti saavasi parasta lainaa.

Nordic Bankin lainahakemuksen tekeminen on veloituksetonta sekä nopeaa. Muutaman minuutin lainahakemuksen täyttämisellä saat itsellesi tuota pikaa monia eri tarjouksia hyvistä yrityslainoista. Voit päättää, minkä tarjouksen otat vastaan ja varmistua siitä, että olet kilpailuttanut lainasi mahdollisimman edulliseksi.

Kasvurahoituksen asiakaspalvelu

Kasvurahoituksen asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin ma-pe klo 9-17 numerosta 09 6829 8003 sekä sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Kasvurahoitus antaa paljon tietoa myös omien sivujensa kautta esim. usein kysytyistä kysymyksistä, sekä voit ottaa myös netissä lomakkeen kautta yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun.

Kilpailuta yrityslaina

Hyödynnä aikaa ja rahaa säästävää yrityslainalaskuria Nordic Bankin sivuilla. Sinulle tulee laskurin käytön jälkeen ja hakemuksen täyttämisen jälkeen saat tarjouksia useiden eri pankkien tarjoamista yrityslainoista.

Syötä vain lainamäärä, laina-aika ja yhteystiedot

Lainan hakemista varten sinun tarvitsee aluksi täyttää vain lainasumma, laina-aika sekä yhteystietosi. Pääset sen jälkeen prosessissa eteenpäin ja voit hetkessä täyttää loput hakemustiedot.

Lisätiedot myöhemmässä vaiheessa hakemusta

Yleensä lainan myöntäjä tulee pyytämään enemmän tietoja yrityksestäsi. Riippuen lainaajasta, voi olla että sinulta pyydetään tiliotteita tai tilinpäätöksiä tai mitä tahansa siltä väliltä.

Yrityksen perustiedot

Miten yrityksesi toimii ja minkälaista liiketoimintaa teet? Moni asia vaikuttaa yrityslainan hintaan ja yrityksesi riskin arviointiin lainan takaisinmaksulle.

Kuka sinä olet?

Vakuudettomissa lainoissa yleensä henkilötakaus on vastuussa lainasta. Sen vuoksi on tärkeää, että kerrot kuka sinä olet ja miten voit olla lainan takaajana.

Yrityslainan laskeminen

Jos kaikki liitteet on toimitettu sovitun mukaisesti, voidaan silloin parhaassa tapauksessa yrityslaina siirtää tilillesi jo saman päivän aikana. Eri pankeilla voi tietty olla erilaisia toimintatapoja, mutta yleensä prosessin viimeinen vaihe, eli rahojen siirto hoituu melko nopeasti.

Kasvurahoituksen asiakkaiden kokemuksia

Kasvurahoituksen sivuilta löytyy erikseen Trustpilot-palvelun takaa 85 arvostelua  keskimäärin 4.6/5 arvosanalla. Suurimmalla osalla asiakkaista on siis homma hoitunut todella mallikkaasti. Näyttäisi siltä, että huonot kokemukset ovat johtuneet pääasiassa riittämättömästä lainasummasta.

Netistä löytyy myös erilaisia arvosteluita muilta palveluilta. Kasvurahoitus saa kehuja siitä, että se on tunnettu suomalainen yrityslainaaja. Kasvurahoituksen hakemusprosessi on asiakkaiden mukaan vaivaton ja nopea.

Huonoa kommenttia taas tulee siitä, että Kasvurahoituksen sivuilla ei etukäteen ole tietoa lainan kuluista ja tarjous on aina yritykselle yksilöllinen, mikä ei ole aina läpinäkyvää. Myös laina-ajan pituudesta sanotaan huonoa, sillä se on pisimmillään vain 24 kuukautta.

Kilpailuta laina Nordic Bankilla

Yrityksen lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Se onnistuu kätevimmin meillä Nordic Bankilla. Nordic Bank kilpailuttaa monen eri rahoitusyhtiön kasvurahoitukset puolestasi yhdellä hakemuksella.

Saat selkeät tarjoukset vain muutamassa minuutissa sähköpostiisi ja pääset vertailemaan niitä helposti keskenään. Kilpailuttaminen on maksutonta, joten miksi sen jättäisi tekemättä jos se kerran on tehty näin helpoksi.

Voit tehdä lainahakemuksen täysin veloituksetta, ajasta sekä paikasta riippumatta ja ilman sitoutumista. Tarjoukset saatuasi voit päättää, minkä lainan otat yrityksellesi ja säästää turhissa kuluissa.

Kilpailuta yrityslainat fiksusti

Usein kysytyt kysymykset Kasvurahoituksesta:

Jäitkö pohtimaan miten Kasvurahoitus toimii? Tässä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin.

Kasvurahoitus yrityslaina on annuiteettilaina, eli maksuerät ovat aina samansuuruisia. Maksuerä sisältää pääomaosuuden lyhennyksen ja korkokulut. Koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä. Yrityslainassa ei tule muita ylimääräisiä tilinhoitomaksuja tai kuluja, maksat pelkästään saman summan aina lainan loppuun saakka.

Yrityslainassa laina otetaan yrityksen käyttöön kokonaisuudessaan ja sitä lyhennetään sovitun maksusuunnitelman mukaisesti.

Yrityksen luottolimiitissä saat niin sanotusti mahdollisuuden saada lainaa, mutta maksat kuluja vasta sen jälkeen, kun nostat yrityksellesi rahaa luottolimiitiltä. Kun maksat luottoa takaisin, voit nostaa sitä myöhemmin taas uudestaan sopimuksesi puitteissa. Luotto pysyy sinulla tallessa aina pahan päivän varalle.

Yrityslainan kilpailuttaminen on tärkeää, koska yrityslainojen hinta vaihtelee markkinoilla hyvinkin paljon. Lainan kilpailuttaminen on suotavaa myös siksi, että sen tekeminen on täysin ilmaista ja saat saman tien läpileikkauksen lainamarkkinoilla olevista vaihtoehdoista.

Yrityksen ei koskaan kannata ottaa turhia kuluja vastuulleen ja kilpailuttaminen on järkevä tapa minimoida kulut. Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat kymmeniä eri pankkeja ja rahoituslaitoksia yrityslainojen tai tavallisten kulutusluottojen osalta. Saat yhden palvelun periaatteella tarjouksia useammasta eri pankista, jolloin sinun ei tarvitse käyttää kilpailuttamiseen turhaan omaa aikaasi.

Lähtökohtaisesti Kasvurahoitus myöntää vakuudettomia lainoja. Lainoihin saatetaan kuitenkin vaatia henkilötakaus, tai joissain tilanteissa myös kiinteää omaisuutta lainan vakuudeksi, mikäli lainan saamisen edellytykset ovat heikommat. Henkilötakauksessa on henkilö itse vastuussa lainan maksamisesta, kun perinteisesti yrityslainoissa yritys on lainasta vastuussa.

Kasvurahoitus tarjoaa uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaan ilman lisäkustannuksia. Se tarkoittaa sitä, että voit ottaa lainan ja alkaa maksamaan sitä vasta kolmen kuukauden päästä takaisin ilman lisäkuluja. Investoinneilla kestää hetken toteutua, joten tässä tilanteessa kannattaa tarjous hyödyntää.

Kasvurahoitus on yrityslainan tarjoaja, jonka takana on Suomen Kasvurahoitus Oy. Yhtiön Y-tunnus on 2321467-7. Suomen Kasvurahoitus Oy on 100% suomalainen yrityslainojen tarjoaja, joka auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä kassavirran paikkaamisessa tai investoinneissa.

Suoraan tietoa kasvurahoituksen yrityslainan hinnasta ei saa, sillä laina tehdään aina yrityskohtaisten tietojen perusteella. Kasvurahoitus kertoo kuitenkin sivuillaan, että keskimääräinen laina heiltä haettuna on 13 000 euroa ja 17 kk takaisinmaksuajalla. Lainalaskurista muodostuu tuolle lainalle silloin takaisinmaksettavaksi summaksi hieman yli 15 000 euroa. Laskuri antaa kuitenkin vain arvion, eikä sitä pidä lukea täysin varmana tietona.

Nordic Bank on lainavertailupalvelu, jonka kautta saat vertailtua yrityslainat helposti yhdessä palvelussa. Kasvurahoitus on yksi monista lainantarjoajista, joita löydät palvelustamme. Kun haet lainaa kauttamme, saat yrityslainatarjouksen sekä Kasvurahoitukselta ja muilta pankeilta. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa eri pankkien kanssa keskustelemiseen, vaan kaikki hoituu helposti ja läpinäkyvästi kanssamme.