RAKENNUSLAINA

Rakennuslaina taloudellisesti Nordic Bankista

Rakennuslainan hakeminen on nyt mahdollista myös Nordic Bankista, hae lainaa omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakentamiseen fiksusti kilpailuttamalla mahdollisimman edullinen todellinen vuosikorko.

Voit hakea rakennuslainaa ilman vakuuksia heti tilille! Täytä helppo lainahakemus kätevästi tässä ja vertaile lainatarjoukset fiksusti!

Lainahakemuksen täyttäminen on helppo ja nopeaa mutta se ei vielä sido tai velvoita asiakasta vastaanottamaan rakennuslainaa. Voit siis kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi sopivin rakennuslaina.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Oman kodin rakentaminen rakennuslainalla

Rakennuslaina kuten tonttilaina ovat nykypäivänä erittäin suosittuja tapoja rahoittaa omakotitalon tai mökin viimeistely tai lisärakentelu joustavasti. Helposti saattaa budjetti karata rakentamisen edetessä jolloin lisälainalle tulee tarvetta.Nordic Bankin kautta hakiessa et tarvitse takaajia tai vakuuksia rakennuslainan saamiseksi, jolloin remonttilainan hakeminen on helppoa asunnon tai mökin viimeistelyyn.

Ennen rakennuslainan hakemista kannattaa tehdä tarkka kustannusarvio ja hakea rakennuslainaa hieman enemmän mitä kustannusarvio antaa ymmärtää, remonteissa nimittäin saattaa aina tulla yllättäviä rakennevikoja tai korjauksia mitä ei ole ennestään voitu huomioida.

Voit hakea remonttilainaa itse mutta suosittelemme hakemaan lainaa yhdessärinnakkaishakijan kanssa jolloin lainamäärä saattaa olla isompi ja korkotarjoukset edullisempia .

Rakennuslainan saamiseen ei toki edellytetä rinnakkaishakijaa tai muitakaan vakuuksia sillä asiakkaan säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat vakuutena.

Rakennuslaina kodin rakentamiseen netistä

Kodin rakentamisen kustannuksia

Rakennustöiden lisäksi muut tekijät vaikuttavat talon lopulliseen hintaan. Esimerkiksi tontin kunto on erittäin tärkeä. On suuri ero, rakennatko talon tontille, jolla on jo tietoliikennettä vai joudutko rakentamaan kaiken sinne itse, esimerkiksi tiet, sähköt, viemäröinti, kunnallistekniikka jne…

Monimutkaisen arkkitehtuurin omaavan talon rakentaminen on kalliimpaa. Taloudellisin neliömetrikustannusten suhteen on suorakulmainen talo, jossa on kaksi kerrosta: pohja ja katto ovat edelleen samat, mutta toisen kerroksen ansiosta saat enemmän neliöitä taloon.

Iso talo on kiva, mutta kodin suunnittelussa kannattaa miettiä pidempää perspektiiviä. Suomalaisessa perheessä kasvaa keskimäärin kaksi tai kolme lasta joten 140–170 neliömetrin talo riittää tällaiselle perheelle. Jos lapset ovat jo siinä iässä että muuttavat kohta kotoa niin on jo melko kohtuutonta ylläpitää liian suurta taloa.

Useimmissa tapauksissa on halvempaa rakentaa vakiomallin mukaan, koska tässä tapauksessa suunnittelukustannukset ovat pienemmät. Talon hintaan vaikuttavat suuresti myös monet toiminnalliset osat: esimerkiksi ikkunoiden hinta voi vaihdella monesti sen mukaan, mistä materiaalista ne ovat valmistettuja ja miten ne avautuvat, miten eristetyt ja myös koko vaikuttaa suuresti hintaan.

Kuka voi hakea rakennuslainaa?

Kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Rakennuslainan laina aika ja todellinen vuosikorko

Rakennuslainaa voi hakea 1 – 15 vuoden laina ajalle, voit valita itselleni sopivan laina-ajan laskurimme avulla jolloin näet myös suuntaa antavan kuukausierän lainallesi. Lainan voi toki maksaa myös kerralla pois ilman ylimääräisiä lisäkuluja.

Koska kyseessä on vakuudeton laina rakennuslainan korko saattaa vaihdella eri luotonmyöntäijen välillä reilusti ja perustuu hakijan antamiin tietoihin sekä jo olemassaoleviin lainoihin. Suosittelemme vahvasti aina kilpailuttamaan lainat Nordic Bankin avulla jotta lainalle löydettäisiin mahdollisimman edullinen korko. Rakennuslainan korko on selvästi näkyvillä heti lainatarjouksissa jolloin vertailu on helpompaa.

Rakennuslaina ilman vakuuksia vapaa ajan asunnon rakentamiseen

Yhdellä hakemuksella yli kaksikymmentä lainatarjousta?

Kyllä, koska lainan korko aina vaihtelee, hae lainaa Nordic Bankista! Me kilpailutamme lainat lähes 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen paneelista jotta sinulle jäisi mahdollisimman edullinen korko.

Laina aika voi olla jopa 15 vuotta, mutta lainan voi maksaa nopeammin pois.

Rakennuslaina heti, ilman vakuuksia!

Lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia heti tilille, kilpailuttamalla paras lainatarjous säästät huomattavasti kuluissa eikä korko pääse yllättämään.

Hae lainaa rakentamista varten ilmaiseksi täältä! Ei sitoutumista, lainapäätös heti!