Rakennuslaina

Edullinen rakennuslaina Nordic Bankista

Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta rakennuslainaa, jonka avulla saat talosi viimeisteltyä. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Omaa taloa tai mökkiä rakentaessa saattaa tulla kaikenlaisia yllätyksiä ja muutoksia, joiden vuoksi rakennusbudjetti ylittyy. Silloin voi tulla tarve lisälainalle.

Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta rakennuslainaa, jonka avulla saat talosi viimeisteltyä. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Lainarahat maksetaan tilillesi nopeasti, joten työmaata ei tarvitse jättää odottamaan pitkäksi aikaa.

Rakennuslainaa voi toki hakea myös lisärakentamista varten. Jos haluat laajentaa kotiasi tai mökkiäsi, tai rakentaa pihalle uuden ulkorakennuksen, voit hakea sitä varten rakennuslainaa meidän kauttamme.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Omaa taloa tai mökkiä rakentaessa saattaa tulla kaikenlaisia yllätyksiä ja muutoksia, joiden vuoksi rakennusbudjetti ylittyy. Silloin voi tulla tarve lisälainalle.

Lainarahat maksetaan tilillesi nopeasti, joten työmaata ei tarvitse jättää odottamaan pitkäksi aikaa.

Rakennuslainaa voi toki hakea myös lisärakentamista varten. Jos haluat laajentaa kotiasi tai mökkiäsi, tai rakentaa pihalle uuden ulkorakennuksen, voit hakea sitä varten rakennuslainaa meidän kauttamme.

Rakentamisen kustannuksiin vaikuttaa moni asia

Talon rakentamisen hintaan vaikuttaa todella moni eri asia, kuten talon sijainti, arkkitehtuuri ja rakennusmateriaalit.

Tietysti myös rakentajien palkkoihin menee rahaa. Kuluissa voi säästää, jos osaa tehdä osan töistä itse. Yllätyksiltäkään tuskin voi välttyä. Siksi rakennusbudjetti ylittyy helposti.

Rakennuksen hintaan vaikuttaa esimerkiksi tontin kunto ja sijainti. Jos talo rakennetaan alueelle, jossa ei ole vielä asutusta, sinne joudutaan rakentamaan mahdollisesti myös tie, sähköt, viemäröinti ja muu kunnallistekniikka. Se tulee totta kai kalliimmaksi kuin rakentaa alueelle, jossa nämä ovat jo olemassa.

Yleensä on halvempaa rakentaa talo vakiomallin mukaan, koska silloin suunnittelukustannukset ovat pienemmät. Monimutkainen arkkitehtuuri nostaa suunnittelun ja rakentamisen hintaa. 

Rakennuslaina kodin rakentamiseen netistä

Esimerkiksi oma grillikota olisi aivan ihana juttu. Siellä voisi paistaa makkaraa ja oleskella vielä viileinä syysiltoinakin. Kesällä se voisi toimia lisäksi vierasmajana.

Voit hakea lainaa meidän kauttamme yksin tai yhteishakijan kanssa. Jos haette lainaa yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, on mahdollista, että saatte isomman lainan ja edullisemman koron.

Neliömetrikustannusten suhteen taloudellisin rakennus on suorakulmion muotoinen talo, jossa on kaksi kerrosta. Toisen kerroksen ansiosta rakenne pysyy edelleen melko yksinkertaisena, mutta taloon saadaan mukavasti enemmän neliöitä.

Talon hintaan vaikuttaa paljon myös esimerkiksi ikkunoiden koko ja sijoittelu sekä ikkunoiden materiaali ja eristys.

Talon suunnittelussa kannattaa pyrkiä miettimään tulevaisuutta. Perheessä, jossa on pieniä lapsia, tarvitaan vielä pitkään paljon tilaa. Asumisviihtyisyyttä lisää, jos jokaisella on oma makuuhuone.

Lisäksi keittiöstä kannattaa tehdä mahdollisimman iso ja käytännöllinen. Jos taas perheen lapset ovat siinä iässä, että omaan kotiin muuttaminen on pian ajankohtaista, ei ehkä ole tarpeen rakentaa niin isoa taloa.

Hae lainaa rakentamiseen helposti netistä

Kuka voi saada rakennuslainaa?

Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, että niitä varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Sinulla pitää olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, jotta voit saada lainaa. Lisäksi sinun täytyy olla täysi-ikäinen.

Joskus käy niin, että lainatarjouksia ei tulekaan. Yleensä se johtuu siitä, hakijalla on maksuhäiriömerkintä, hänellä ei ole tuloja tai hänellä on jo liikaa lainoja suhteessa tuloihin.

Myös puutteelliset tiedot hakemuksessa voivat johtaa sen hylkäämiseen. Voit kuitenkin aina tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehtoja. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä sido tai velvoita mihinkään, joten voit täyttää hakemuksen ja katsoa, miten rahoituslaitokset vastaavat siihen.

Kilpailuta rakennuslaina ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Kuinka paljon voin saada rakennuslainaa?

Nordic Bankin kautta voit hakea rahoitusta rakentamiseen enintään 70 000 euroa, joten hieman isommatkin rakennusprojektit voi toteuttaa avullamme. Eri luotonantajat tarjoavat erilaisia korkoja. Juuri sen vuoksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää. Nordic Bankin tarjoaman lainavertailun avulla löydät helposti edullisimman lainan.

Kilpailutamme lainan puolestasi yhdellä lainahakemuksella 35 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Kun kyseessä on iso laina, voit säästää jopa tuhansia euroja, kun kilpailutat lainan ja valitset edullisemman vaihtoehdon.

70 000 eurolla saa rakennettua vaikka mitä! Se saattaa riittää jopa kokonaisen pienen mökin tai erillisen saunarakennuksen rakentamiseen. Tai jos haluat tehdä esimerkiksi laajennuksen kotiisi tai mökkiisi, voit hakea lainaa meiltä.

Vakuudetonta lainaa voi käyttää myös tilanteessa, jossa olet hakenut pankista rakennuslainaa, mutta budjetti syystä tai toisesta ylittyy, eikä tuo lainasumma riitäkään.

Silloin voit hakea meiltä lisäksi vakuudetonta rakennuslainaa. Lainan saa nostettua tilille nopeasti, joten pääset jatkamaan rakennushommia nopealla aikataululla.

Lainan määrä kannattaa aina miettiä tarkkaan etukäteen. Summaan kannattaa sisällyttää kaikki hankintaan menevät kulut. Jos aiot esimerkiksi rakentaa pienen saunamökin, kannattaa lainahakemukseen laskea kaikki mahdolliset kulut materiaaleista työntekijöihin.

Laina-aika on 1–15 vuotta, mutta lainan voi maksaa takaisin sovittua nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja. Muista myös, että voit saada isomman lainan ja pienemmän koron, jos haette lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Jos olet rakentamassa esimerkiksi puolisosi kanssa, kannattaa hakemus tehdä yhdessä.

Lainasumman pitää olla sellainen, että pystyt joka kuukausi lyhentämään lainaa ongelmitta. Lainalaskurillamme voit kätevästi kokeilla, minkälaisella takaisinmaksuajalla saisit sopivan kuukausierän. Laskurista näkyvä kuukausierä on suuntaa antava.

Siihen vaikuttaa esimerkiksi vuosikorko. Vuosikorko on yksilöllinen, eli se määräytyy lopullisesti sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Tutustu siis lainaehtoihin aina tarkasti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Rakennuslaina ilman vakuuksia vapaa ajan asunnon rakentamiseen

Lainat yhdistämällä voit säästää paljon rahaa

Jos sinulla on monia osamaksusopimuksia tai kulutusluottoja, voisit hyötyä lainojen yhdistämisestä. Usein on niin, että useampi pieni laina tulee kokonaisuutena kalliimmaksi kuin yksi isompi laina.

Kun lyhennät vain yhtä lainaa, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa käyttöön tai säästöön.

Voit yhdistää olemassa olevat lainasi samaan hakemukseen rakennuslainan kanssa. Laske yhteen lainojesi jäljellä olevat summat sekä tarvitsemasi rakennuslainan määrä. Kirjoita tuo summa laskuriimme, ja voit kokeilla, millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sopiva.

Mitä nopeammin maksat lainan pois, sitä edullisemmaksi se yleensä sinulle tulee. Mutta toisaalta kuukausierää ei kannata sopia liian isoksi, sillä silloin on vaarana, ettet pystykään aina maksamaan sitä sovitusti.

Miten rakennuslainan hakeminen toimii?

Täytä lainahakemus nettisivuillamme. Alat saada jo muutamassa minuutissa tarjouksia eri pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Voit rauhassa vertailla niitä toisiinsa. Jos päätät valita jonkun tarjouksista, saat rahat tilillesi heti tai ainakin yhden työpäivän kuluessa.

Saamillasi rahoilla voit maksaa rakentamisen kuluja tai jos otit yhdistelylainan, niin voit myös maksaa pois kaikki muut kulutusluottosi tai osamaksusi. Jatkossa lyhennät silloin vain yhtä lainaa. Tällä tavalla säästät todennäköisesti korkokuluissa ja muissa lainanhoitokustannuksissa paljon rahaa, ja sinulle jää enemmän rahaa käyttöön.

Yhdellä hakemuksella jopa 30 lainatarjousta!

Meidän kauttamme voit kilpailuttaa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Mikä parasta, hakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei myöskään sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten voit rauhassa vertailla tarjouksia. Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, koska sillä tavalla voit säästää suuria summia rahaa.

Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Sinulla ei siis tarvitse olla takaajia tai vakuuksia, jotta voit saada rakennuslainaa. Sinulla pitää kuitenkin olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Voit hakea lainaa myös yhdessä kanssahakijan kanssa. On mahdollista, että saatte yhdessä isomman lainan ja pienemmän koron.

Vakuudettomien lainojen etu on nopea lainanhakuprosessi. Voit saada lainarahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo muutamassa tunnissa sopimuksen allekirjoittamisesta. Yleensä laina maksetaan sinulle yhden työpäivän kuluessa. Nopean prosessin ansiosta vakuudettomat pikalainat sopivat erinomaisesti avuksi tilanteisiin, joissa ylimääräistä rahaa tarvitaan mahdollisimman pian.

Pienin lainasumma, jonka voit hakea meidän kauttamme, on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta, mutta lainan voi maksaa pois sovittua nopeamminkin. Sekä pienet että isot lainat kannattaa vertailla. Pienessäkin lainassa isompi korko voi tarkoittaa useita kymmeniä euroja lisää maksettavaa, ja isossa lainassa kyse voi olla jo tuhansista euroista.

Usein kysytyt kysymykset rakennuslainoista:

Rakennuslainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Rakennuslainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit pyytää henkilökohtaisen lainatarjouksen veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On myös mahdollista hakea myös maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Velalliset hyötyvät inflaatiosta, jos palkat nousevat samalla. Tällöin velalliset maksavat rakennuslainansa takaisin reaalisesti pienemmällä summalla. Jos korot pysyvät matalammalla kuin inflaatio, inflaatio syö lainaa.

Jos velallisen palkat eivät nouse samalla, kun elinkustannukset ja korot nousevat, voi inflaatiosta muodostua iso haaste velallisen taloudelliselle tilanteelle.
Lue lisää artikkelista: Miten inflaatio vaikuttaa lainaan?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti paremmat.

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa, koska kilpailuttamalla löydät halvimman lainan. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan turhan isoja lainanhoitokustannuksia!

Vakuudeton laina maksetaan tilille yleensä yhden työpäivän kuluessa.

Rakennuslaina tarkoittaa rakentamiseen tarkoitettua lainaa. Rakennuslainalla voi tehdä myös useita remontteja, mutta siihen sopii myös remonttilaina.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi.

Lue myös: