Mistä edullinen reissuluotto kesäksi?

Pian on taas lomakausi, ja moni haaveilee ihanista lomamatkoista. Ehkä haluat mennä rentouttavalle kylpylälomalle tai tehdä viikonlopun mittaisen shoppailureissun ystävien kanssa. Hotellin mukavassa sängyssä nukut hyvin ja aamulla pääset valmiiseen pöytään syömään herkullista aamiaista. Kaupungeista löytyy varmasti paljon tapahtumia ja kaikenlaista viihdetarjontaa, joten tylsyys ei pääse yllättämään.

Tai ehkä olet enemmän luontoihmisiä, joten haluat mennä mökkeilemään tai vaikka telttaretkelle. Jos et omista omaa mökkiä, voit vuokrata sellaisen käyttöösi. Mökillä tai telttaillessa saat nauttia luonnon rauhasta ja herätä aamulla auringonpaisteeseen ja luonnon ääniin. Saunassa viimeisetkin stressin rippeet lähtevät pois ja keho ja mieli lepää. Jos läheltä löytyy uimaranta, voit käydä vedessä viilentymässä vaikka monta kertaa päivässä.

Suomen kesä on kaunis, mutta välillä on silti mukavaa käydä ulkomaillakin. Pääset tutustumaan uusiin ruokiin ja kulttuureihin ja tapaat uusia ihmisiä. Maailmalla on paljon mahtavia lomakohteita. Valitsetko kaupunkiloman jossain Euroopan kaupungissa vai matkustatko kaukomaille esimerkiksi Thaimaahan tai Karibialle?

Suuntaatpa sitten lomalla naapurikaupunkiin tai toiselle puolelle maapalloa, saatat tarvita hieman lainarahaa reissun toteuttamiseen. Nordic Bankin lainavertailu auttaa sinua löytämään edullisen reissuluoton. Meidän palvelussamme voit vertailla jopa 27 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Rahat saat tilillesi jo yhden työpäivän kuluttua, joten voit ottaa reissuluoton myös äkkilähdön rahoittamista varten.

Reissuluotot ovat vakuudettomia lainoja, eli niitä varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Hakijan pitää olla ainoastaan täysi-ikäinen ja hänellä pitää olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, jotta hän voi saada lainaa.

Kilpailuta edullinen reissuluotto!

Hakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido vastaanottamaan lainaa. Voit kilpailuttaa jopa 30 pankkia turvallisesti netissä.

Nosta lomarahat tilillesi ennakkoon edullisena kulutusluottona

Yleinen käytäntö on, että lomarahat maksetaan työntekijälle vasta syksyllä tai loppukesästä, loman jälkeen. Rahat siis tulevat tilille vasta sitten, kun lomat on jo pidetty, vaikka oikeastaan rahoille olisi ehkä enemmän tarvetta loman aikana.

Lomarahoja odotellessasi voit ottaa edullisen kulutusluoton. Ota selvää, minkä verran lomarahaa olet saamassa ja hae tuota summaa vastaavaa kulutusluottoa. Kulutusluotolla voit maksella lomareissun kuluja ja muita lomailusta aiheutuvia kustannuksia.

Lainan voit maksaa pois sitten, kun olet saanut lomarahat tilillesi. Kun laina-aika on lyhyt, ei korkojakaan ehdi kertyä kovin paljon, joten lomalaina tulee sinulle todennäköisesti melko halvaksi.

Lainaa reissuun verkosta

Kuinka paljon reissuluottoa voin saada?

Nordic Bankin kautta voit hakea reissuluottoa oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Avullamme pystyt toteuttamaan sekä pienet viikonloppureissut lähellä olevaan kaupunkiin että unelmien ulkomaanmatkat kaukomaille. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, paitsi aivan pienissä pikalainoissa laina-aika on voi olla reilusti alle vuoden mittainen. 

Pohdi, mikä olisi sinun tilanteeseesi sopiva lainasumma. Pyri sisällyttämään lainahakemukseen kaikki matkasta aiheutuvat kulut. Näitä voivat olla esimerkiksi matkakustannukset, yöpyminen, ruoat, erilaiset aktiviteetit lomakohteessa, autojen vuokrakulut ja tuliaiset. Nettisivuillamme on kätevä lainalaskuri, jolla voit kokeilla, mikä summa ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Näet laskurista heti, miten laina-aika vaikuttaa lainan kuukausierään. Useimmiten lomareissua varten haetaan lainaa noin 20003000 euroa, mutta varsinkin lapsiperheet tarvitsevat monesti huomattavasti enemmänkin rahaa reissuun. 

Muista, että voit hakea reissuluottoa myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Jos olet puolisosi kanssa lähdössä ihanalle lomareissulle tai vaikkapa häämatkalle ja tarvitsette matkaa varten lainaa, voitte tehdä lainahakemuksen yhdessä. Kun lainaa on maksamassa kaksi henkilöä, luotonmyöntäjän riski pienenee. Sen vuoksi voitte saada yhdessä lainaa pienemmällä korolla. Rinnakkaishakijasta on hyötyä etenkin, jos lainasumma on iso.

Reissuluotto helposti netistä

Reissuluotot kannattaa kilpailuttaa

Luotot kannattaa kilpailuttaa riippumatta siitä, minkä kokoista luottoa olet hakemassa. Luotonmyöntäjien tarjoamat korot ja lainojen kulut vaihtelevat, joten voit säästää yllättävän paljon rahaa, kun etsit lainan, jossa on matala korko.

Kilpailuttaminen on todella helppoa, kiitos lainavertailupalveluiden. Nordic Bankissa saat vertailtua yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa lähes 27 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Meidän avullamme löydät edullisen reissuluoton.

Näin helppoa kilpailuttaminen ja lainan hakeminen on:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme.
  2. Jo parissa minuutissa alat saada tarjouksia sähköpostiisi.
  3. Vertaile tarjouksia rauhassa, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja nosta rahat tilillesi.

Laina haetaan siis netistä – alusta loppuun. Parhaassa tapauksessa saat rahat tilille jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Nopeus onkin vakuudettomien lainojen parhaita ominaisuuksia. Rahat saa todella nopeasti, joten reissuluotolla pystyy rahoittamaan myös äkkilähdön.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.