Remonttilaina laskuri

Remonttilaina laskuri

Näin käytät remonttilainalaskuria

Nordic Bankin helppokäyttöinen remonttilainalaskuri auttaa sinua suunnittelemaan remonttiprojektin rahoitusta. Laskurilla lasket nopeasti, minkä verran lainaa tarvitset remontin toteuttamista varten. Laskuri laskee sinulle myös kotitalousvähennyksen määrän.

Kirjoita laskuriin ensin, minkä verran materiaaleihin tarvitaan rahaa (materiaalikustannukset), kuinka paljon rahaa kuluu työn tekemiseen (remontointityön kustannukset) sekä minkä verran olet valmis käyttämään säästöjäsi projektiin (oma rahoitus). Valitse sitten vielä lainalle laina-aika ja vuosikorko.

Klikkaa kohdasta ”Laske”, niin näet heti rahoituksen tarpeen, mikä olisi lainan kuukausierä sekä minkä verran saat kotitalousvähennystä.

Remonttilainalaskuri
kk
Yhteenveto
Rahoituksen tarve:

0 €

Lainan kuukausierä:

0.00 €

Kotitalousvähennys:

0 €

Laske
Kilpailuta pankit verkossa!

Hakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido vastaanottamaan lainaa. Voit kilpailuttaa jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä ilmaiseksi netissä.

Miksi valita vakuudeton remonttilaina?

Vakuudettomien lainojen etu on niiden helppous ja nopeus. Sinun täytyy täyttää vain yksi ainoa lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit sillä saada parhaimmillaan jopa 27 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Sitten vain valitset niistä itsellesi sopivan, allekirjoitat lainasopimuksen, toimitat mahdollisesti vaaditut liitteet ja nostat remonttirahat tilillesi. Saat rahat yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Vakuudettomia remonttilainoja saa, vaikka käytettävissä ei olisi vakuuksia tai takaajia. Niitä ei tarvita, vaan vakuutena toimii hakijan vakaat tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat. Vakuudetonta remonttilainaa voidaan siis myöntää sinulle, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Kun sinulla on säännölliset, riittävän suuret tulot ja olet aikaisemmin maksanut laskut ja lainanlyhennykset ajallaan, voit saada lainaa.

Kotitalousvähennystä kannattaa ehdottomasti hakea verottajalta aina, kun on tehty sellaisia remontteja tai muita töitä, joista vähennystä on mahdollista saada. Kyseessä on merkittävä etu, joka voi olla parhaimmillaan jopa useiden tuhansien eurojen kokoinen. Saat jo pelkästään kotitalousvähennyksellä lyhennettyä remonttilainaasi mukavasti.

Toki pankeilta voi hakea myös vakuudellista remonttilainaa. Sen hakuprosessi on kuitenkin paljon hitaampi kuin vakuudettoman. Lisäksi voi olla niin, että vakuutta tai takaajaa ei ole käytettävissä, missä tapauksessa vakuudellista lainaa ei edes saa.

Vakuudetonta remonttilainaa voi tietysti käyttää myös täydentämään pankista haettua vakuudellista lainaa. Usein nimittäin käy niin, että remontin edetessä eteen tulee kaikenlaisia yllätyksiä ja muutoksia. Varsinkin vanhassa talossa eteen voi tulla melkeinpä mitä tahansa. Nämä yllätykset usein tarkoittavat käytännössä sitä, että remonttibudjetti ylittyy ja jostain tarvittaisiin äkkiä lisärahoitusta. Tällaisessa tilanteessa vakuudeton laina on erinomainen vaihtoehto. Rahat saa nopeasti tilille, joten remontti voi jatkua keskeytyksettä.

Vakuudeton remonttilaina kaikkiin remonttikustannuksiin

Niin pienten kuin isojenkin remonttien toteuttaminen onnistuu vakuudettomalla lainalla. Kodin pintoja on toisinaan mukava päivittää vastaamaan nykyistä makua. Samalla saa kätevästi piiloon elämisen jäljet, joita väistämättä seiniin ja lattioihin tulee ajan kuluessa. Pintaremontti ei välttämättä paljon maksa, varsinkin jos tekee ainakin osan töistä itse ja käyttää esimerkiksi kierrätyksestä löydettyjä materiaaleja.

Vakuudetonta lainaa voi hakea Nordic Bankista enimmillään jopa 70 000 euroa, joten isojenkin remonttien toteuttaminen onnistuu avullamme. Esimerkiksi märkätilaremontit ovat tavallisesti yksi kodin kalleimmista remonteista. Kyseessä on kuitenkin erittäin tärkeä tila, sillä jos tilaa ei pidetä kunnossa ja päivitetä ajoittain, voi talon rakenteisiin tulla vaurioita, mikä taas tarkoittaa paljon isompaa ja kalliimpaa remonttia myöhemmin.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti. Rahat saa käyttää mihin itse haluaa, joten kaikki remontointiprojektit onnistuvat avullamme. Vaikka tarvitsisit vain ihan pienen lainan, on lainat silti järkevää vertailla ensin. Voit säästää merkittäviä summia pitkässä juoksussa, kun etsit mahdollisimman matalakorkoisen lainan.

Lainavertailu on tehty helpoksi

Vaihtoehtona myös joustolaina

Jos remontin kustannukset eivät ole vielä täysin selvillä, voi joustolaina olla hyvä vaihtoehto. Joustoluottoa ei välttämättä makseta kerralla yhdessä erässä tilillesi, vaan voit tehdä luottotililtä nostoja silloin kun itse haluat. Päätät itse, minkä verran luottoa nostat käyttöösi ja milloin.

Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi juuri remontteja tehtäessä. Et välttämättä tiedä etukäteen aivan tarkasti, minkä verran rahaa projektiin lopulta menee. Eteen saattaa myös tulla yllätyksiä tai mielesi saattaa muuttua esimerkiksi joidenkin pintamateriaalien suhteen. Kaikki muutokset saattavat tarkoittaa sitä, että jostain tarvitaan äkkiä lisää rahoitusta. Joustoluottotililtä voit nostaa rahaa vasta sitten, kun tiedät tarkemmin, minkä verran lainaa tarvitset.

Korkoja joustoluotossa maksetaan vain siitä osasta, joka nostetaan omalle tilille. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit siis taas myöhemmin uudestaan nostaa lainaa omalle tilillesi.

Remonttilaina laskuri auttaa laskemaan kulut remonttiin

Kilpailuta remonttilainat

Riippumatta siitä, minkä verran olet hakemassa remonttilainaa, kannattaa sinun käyttää hetki lainojen kilpailuttamiseen. Oli kyse sitten keittiöremontin, kylpyhuoneremontin, pienen pintaremontin tai peruskorjauksen rahoituksesta, kannattaa lainat aina vertailla. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee luotonmyöntäjästä riippuen. Vaihtelu voi olla yllättävän suurta. Siksi kannattaa pyytää tarjous remonttilainasta mahdollisimman monesta eri paikasta ja vertailla sitten näitä tarjouksia. Tällä tavalla löydät lainojen joukosta edullisen ja itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Remonttilainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on näin helppoa:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus. Voit saada jopa 27 tarjousta.
  2. Vertaile tarjouksia.
  3. Allekirjoita lainasopimus ja nosta rahat tilillesi.

Sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen. Kun kilpailutat lainat palvelussamme, saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita tarjouksia. Voit saada parhaimmillaan jopa yli 20 lainatarjousta, eli saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Vertaile tarjouksia rauhassa. Useat niistä ovat todennäköisesti voimassa monta viikkoa, joten sinun ei tarvitse tehdä päätöstä nyt heti, vaan saat miettiä asiaa aivan rauhassa. Kun olet valinnut sopivan lainan, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Toimita sitten vielä liitteet, jos luotonmyöntäjä niitä vaatii. Usein lainanantaja haluaa nähdä esimerkiksi palkkakuittisi. Sillä todistat, että sinulla on tuloja ja maksukykyä.

Nosta sitten rahat tilillesi. Ne maksetaan sinulle yhden työpäivän kuluessa, mutta parhaassa tapauksessa jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Pääset siis melkein heti remonttiprojektin pariin.