Remonttilaina laskuri

Remonttilaina laskuri

Näin käytät remonttilainalaskuria

Nordic Bankin helppokäyttöinen remonttilainalaskuri auttaa sinua suunnittelemaan remonttiprojektin rahoitusta. Laskurilla lasket nopeasti, minkä verran lainaa tarvitset remontin toteuttamista varten. Laskuri laskee sinulle myös kotitalousvähennyksen määrän.

Kirjoita laskuriin ensin, minkä verran materiaaleihin tarvitaan rahaa (materiaalikustannukset), kuinka paljon rahaa kuluu työn tekemiseen (remontointityön kustannukset) sekä minkä verran olet valmis käyttämään säästöjäsi projektiin (oma rahoitus). Valitse sitten vielä lainalle laina-aika ja vuosikorko.

Klikkaa kohdasta ”Laske”, niin näet heti rahoituksen tarpeen, mikä olisi lainan kuukausierä sekä minkä verran saat kotitalousvähennystä.

Remonttilainalaskuri
kk
Yhteenveto
Rahoituksen tarve:

0 €

Lainan kuukausierä:

0.00 €

Kotitalousvähennys:

0 €

Laske

Hei! Katso tästä millaisia lainatarjouksia saisit muutamassa minuutissa, helposti!

  • Ilmainen ja helppo lainahakemus.
  • Ei velvoita tai sido vastaanottamaan lainaa.
  • Yhdellä helpolla hakemuksella jopa 30 lainatarjousta!
Kilpailuta pankit verkossa!
Hae edullinen remonttilaina

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Miksi valita vakuudeton remonttilaina?

Vakuudettomien lainojen etu on niiden helppous ja nopeus. Sinun täytyy täyttää vain yksi ainoa lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Voit sillä saada parhaimmillaan jopa 35 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Sitten vain valitset niistä itsellesi sopivan, allekirjoitat lainasopimuksen, toimitat mahdollisesti vaaditut liitteet ja nostat remonttirahat tilillesi.

Saat rahat yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä.

Hae edullinen remonttilaina

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Vakuudettomia remonttilainoja saa, vaikka käytettävissä ei olisi vakuuksia tai takaajia. Niitä ei tarvita, vaan vakuutena toimii hakijan vakaat tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat. Vakuudetonta remonttilainaa voidaan siis myöntää sinulle, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Kun sinulla on säännölliset, riittävän suuret tulot ja olet aikaisemmin maksanut laskut ja lainanlyhennykset ajallaan, voit saada lainaa.

Kotitalousvähennystä kannattaa ehdottomasti hakea verottajalta aina, kun on tehty sellaisia remontteja tai muita töitä, joista vähennystä on mahdollista saada. Kyseessä on merkittävä etu, joka voi olla parhaimmillaan jopa useiden tuhansien eurojen kokoinen. Saat jo pelkästään kotitalousvähennyksellä lyhennettyä remonttilainaasi mukavasti.

Toki pankeilta voi hakea myös vakuudellista remonttilainaa. Sen hakuprosessi on kuitenkin paljon hitaampi kuin vakuudettoman. Lisäksi voi olla niin, että vakuutta tai takaajaa ei ole käytettävissä, missä tapauksessa vakuudellista lainaa ei edes saa.

Vakuudetonta remonttilainaa voi tietysti käyttää myös täydentämään pankista haettua vakuudellista lainaa. Usein nimittäin käy niin, että remontin edetessä eteen tulee kaikenlaisia yllätyksiä ja muutoksia. Varsinkin vanhassa talossa eteen voi tulla melkeinpä mitä tahansa. Nämä yllätykset usein tarkoittavat käytännössä sitä, että remonttibudjetti ylittyy ja jostain tarvittaisiin äkkiä lisärahoitusta. Tällaisessa tilanteessa vakuudeton laina on erinomainen vaihtoehto. Rahat saa nopeasti tilille, joten remontti voi jatkua keskeytyksettä.

Hyödynnä kätevä remonttilainalaskuri

Vakuudeton remonttilaina kaikkiin remonttikustannuksiin

Niin pienten kuin isojenkin remonttien toteuttaminen onnistuu vakuudettomalla lainalla. Kodin pintoja on toisinaan mukava päivittää vastaamaan nykyistä makua. Samalla saa kätevästi piiloon elämisen jäljet, joita väistämättä seiniin ja lattioihin tulee ajan kuluessa. Pintaremontti ei välttämättä paljon maksa, varsinkin jos tekee ainakin osan töistä itse ja käyttää esimerkiksi kierrätyksestä löydettyjä materiaaleja.

Vakuudetonta lainaa voi hakea Nordic Bankista enimmillään jopa 70 000 euroa, joten isojenkin remonttien toteuttaminen onnistuu avullamme. Esimerkiksi märkätilaremontit ovat tavallisesti yksi kodin kalleimmista remonteista. Kyseessä on kuitenkin erittäin tärkeä tila, sillä jos tilaa ei pidetä kunnossa ja päivitetä ajoittain, voi talon rakenteisiin tulla vaurioita, mikä taas tarkoittaa paljon isompaa ja kalliimpaa remonttia myöhemmin.

Remonttilainaa voi hakea myös kodin lämmitysjärjestelmän uudistamiseen. Sähkön ja öljyn hintojen noustessa taloudellisempaan lämmitysjärjestelmään siirtyminen tuo entistäkin tuntuvampia säästöjä. Lue lisää eri lämmitysjärjestelmien hyvistä ja huonoista puolista artikkelista Kodin lämmitysjärjestelmän vaihto – vaihtoehtojen vertailu.

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti. Rahat saa käyttää mihin itse haluaa, joten kaikki remontointiprojektit onnistuvat avullamme. Vaikka tarvitsisit vain ihan pienen lainan, on lainat silti järkevää vertailla ensin. Voit säästää merkittäviä summia pitkässä juoksussa, kun etsit mahdollisimman matalakorkoisen lainan.

Lainavertailu on tehty helpoksi

Vaihtoehtona myös joustolaina

Jos remontin kustannukset eivät ole vielä täysin selvillä, voi joustolaina olla hyvä vaihtoehto. Joustoluottoa ei välttämättä makseta kerralla yhdessä erässä tilillesi, vaan voit tehdä luottotililtä nostoja silloin kun itse haluat. Päätät itse, minkä verran luottoa nostat käyttöösi ja milloin.

Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi juuri remontteja tehtäessä. Et välttämättä tiedä etukäteen aivan tarkasti, minkä verran rahaa projektiin lopulta menee. Eteen saattaa myös tulla yllätyksiä tai mielesi saattaa muuttua esimerkiksi joidenkin pintamateriaalien suhteen. Kaikki muutokset saattavat tarkoittaa sitä, että jostain tarvitaan äkkiä lisää rahoitusta. Joustoluottotililtä voit nostaa rahaa vasta sitten, kun tiedät tarkemmin, minkä verran lainaa tarvitset.

Korkoja joustoluotossa maksetaan vain siitä osasta, joka nostetaan omalle tilille. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit siis taas myöhemmin uudestaan nostaa lainaa omalle tilillesi.

Remonttilaina laskuri auttaa laskemaan kulut remonttiin

Lainalaskurin avulla hahmotat, miten laina-aika vaikuttaa lainan kustannuksiin

Remonttilainalaskuri toimii hyvänä apuna, kun suunnittelet remontin rahoitusta. Voi olla vaikea hahmottaa, miten laina-aika oikeastaan vaikuttaa lainan kustannuksiin. Laskurista näet heti, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin laina-ajalla. Muuttele laina-ajan pituutta, niin näet, miten se vaikuttaa kuukausierään. Pystyt helposti arvioimaan, mikä olisi sinun kuukausibudjettisi sopiva maksuaika.

Remonttilainalaskuri auttaa sinua suunnittelemaan myös, mikä olisi sopiva lainasumma. Laskurin avulla voit kaikessa rauhassa suunnitella remonttiprojektia. Laskuri sopii kaikenlaisten remonttien suunnitteluun, onpa kyse sitten pintaremontista, laiturin rakentamisesta tai suuresta kattoremontista. Laskuri on ilmainen ja erittäin helppokäyttöinen.

Remonttilaina on edullisempi yhdessä

Remonttilaina yhteishakijan kanssa

Lainaa kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, varsinkin jos kyseessä on isompi lainasumma. Rinnakkaishakija pienentää lainanmyöntäjän riskiä, koska lainasta on vastaamassa kaksi henkilöä. Sen vuoksi voitte yhdessä saada isomman remonttilainan ja pienemmän koron.

Rinnakkaishakija on tavallisesti puoliso tai perheenjäsen. Rinnakkaishakijasta on hyötyä etenkin, jos kyseessä on suuri lainasumma tai ensisijaisella hakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Tällaisissa tilanteissa pääasiallinen hakija ei välttämättä edes saisi lainaa yksin, mutta rinnakkaishakijan kanssa lainaa myönnetään.

Molemmilla hakijoilla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot. Kumpikin hakija on vastuussa koko lainasummasta, ei siis esimerkiksi vain puolikkaasta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos jompi kumpi ei jostain syystä pystykään maksamaan lainaa takaisin, lankeaa vastuu koko lainasummasta toiselle hakijalle.

Mitkä asiat vaikuttavat lainan korkoon?

Tällä hetkellä vakuudettomien lainojen korot liikkuvat 4 ja 20 prosentin välillä. Lainan korko riippuu lainasummasta, laina-ajasta ja pankin tai rahoitusyhtiön tekemästä luottoarviosta. Tavallisesti korko on sitä pienempi, mitä suurempi laina on kyseessä. Pienissä, lyhytaikaisissa lainoissa on usein korkeampi korko.

Luotonmyöntäjät arvioivat aina lainanhakijan taloudellista tilannetta kokonaisuutena. He tarkastelevat esimerkiksi hakijan tulotasoa, työsuhdetta, aikaisempia lainoja sekä haettavan lainan määrää ja laina-aikaa. Myös luottotiedot tarkistetaan ja niiden pitää olla kunnossa, jotta lainaa voi saada. Rinnakkaishakija saattaa madaltaa lainan korkoa, koska yhteishakija pienentää lainantarjoajan riskiä.

Henkilön taloudellisen tilanteen lisäksi korot vaihtelevat pankista ja rahoitusyhtiöstä riippuen. Siksi lainojen kilpailuttaminen on niin tärkeää. Luotonmyöntäjien kriteerit vaihtelevat jonkin verran, eli saattaa käydä jopa niin, että et saa luottoa jostakin rahoitusyhtiöstä, mutta joku toinen paikka myöntääkin lainan.

Vakuudettomien lainojen korot ovat tavallisesti korkeammat kuin vakuudellisten. Tämä johtuu siitä, että vakuus pienentää lainantarjoajan riskiä. Vakuuden ansiosta lainantarjoaja saa todennäköisesti ainakin osan lainaamistaan rahoista takaisin. Kun vakuutta ei ole, lainantarjoajan riski on suurempi, minkä vuoksi korko on korkeampi.

Katso korkotasosi

Kilpailuta remonttilainojen korot

Riippumatta siitä, minkä verran olet hakemassa remonttilainaa, kannattaa sinun käyttää hetki lainojen kilpailuttamiseen. Oli kyse sitten keittiöremontin, kylpyhuoneremontin, saunaremontin, pienen pintaremontin, saunaremontin tai peruskorjauksen rahoituksesta, kannattaa lainat aina vertailla. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee luotonmyöntäjästä riippuen. Vaihtelu voi olla yllättävän suurta. Siksi kannattaa pyytää tarjous remonttilainasta mahdollisimman monesta eri paikasta ja vertailla sitten näitä tarjouksia. Tällä tavalla löydät lainojen joukosta edullisen ja itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Kilpailuta remonttilainat netissä

Remonttilainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on näin helppoa:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus. Voit saada jopa 35 tarjousta.
  2. Vertaile tarjouksia.
  3. Allekirjoita lainasopimus ja nosta rahat tilillesi.

Sinun ei tarvitse lähettää lainahakemusta erikseen jokaiseen rahoituslaitokseen. Kun kilpailutat lainat palvelussamme, saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita tarjouksia. Voit saada parhaimmillaan jopa yli 20 lainatarjousta, eli saat avullamme kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Vertaile tarjouksia rauhassa. Useat niistä ovat todennäköisesti voimassa monta viikkoa, joten sinun ei tarvitse tehdä päätöstä nyt heti, vaan saat miettiä asiaa aivan rauhassa. Kun olet valinnut sopivan lainan, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi. Toimita sitten vielä liitteet, jos luotonmyöntäjä niitä vaatii. Usein lainanantaja haluaa nähdä esimerkiksi palkkakuittisi. Sillä todistat, että sinulla on tuloja ja maksukykyä.

Nosta sitten rahat tilillesi. Ne maksetaan sinulle yhden työpäivän kuluessa, mutta parhaassa tapauksessa jo samana päivänä hakemuksen tekemisestä. Pääset siis melkein heti remonttiprojektin pariin.

Kilpailuta rahoitukset

Remonttilainoista usein kysyttyä:

Kilpailuta remonttilainat Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 lainatarjousta. Tarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja sen lisäksi voit nähdä ne kirjautumalla palveluumme.

Nordic Bankin remonttilainalaskurilla lasket helposti, minkä verran tarvitset lainaa remonttia varten. Laskuri laskee myös kotitalousvähennyksen määrän.

Nordic Bankin remonttilainalaskuri on todella helppokäyttöinen. Kirjoita laskuriin materiaalikustannukset, remontointityön kustannukset ja oman rahoituksen määrä. Syötä vielä lainan tiedot ja klikkaa Laske-painikkeesta, niin näet heti rahoituksen tarpeen, lainan kuukausierän sekä kotitalousvähennyksen määrän.

Vakuudetonta remonttilainaa on helppoa hakea. Rahat saa tilille todella nopeasti – jo yhden työpäivän kuluessa. Vakuudetonta remonttilainaa varten ei tarvita ollenkaan takaajia eikä vakuuksia, joten sitä voi saada myös sellainen henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Nordic Bankin kautta haettavien remonttilainojen takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta.

Kotitalousvähennystä saa työn osuudesta 40 %. Vähennyksen enimmäismäärä vuonna 2022 on 2250 euroa/henkilö. Remonttilainalaskuri laskee myös kotitalousvähennyksen määrän.

Lainan korko riippuu lainan koosta, laina-ajasta sekä luotonmyöntäjän tekemästä luottoarviosta. Rinnakkaishakijan lisääminen lainahakemukseen voi madaltaa lainan korkoa.

Kilpailuta remonttilainat Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä maksuttomalla hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Saat yhdellä hakemuksella kattavan kuvan Suomen lainamarkkinoista ja löydät edullisen lainan.

Kyllä, voit hakea kerralla niin ison vakuudettoman lainan, että se kattaa muitakin hankintoja.

Nordic Bankin kautta remonttilainaa voi hakea 500–70 000 euroa.

Remonttilainaa kannattaa ottaa, jos taloudellinen tilanteesi on vakaa ja olet varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Remontin voi rahoittaa säästöillä ja lainalla. Muista, että saat työn osuudesta kotitalousvähennyksen. Sen voit käyttää esimerkiksi lainan lyhentämiseen.

Sinun voi olla mahdollista saada vakuudetonta remonttilainaa, vaikka pankki ei myöntäisi vakuudellista lainaa. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat tietää, voitko saada lainaa tällä hetkellä. Myös esimerkiksi lainasumman pienentäminen, laina-ajan muuttaminen ja rinnakkaishakijan lisääminen hakemukseen saattavat helpottaa lainan saamista.

Nordic Bankin remonttilainalaskuri laskee rahoituksen tarpeen, lainan kuukausierän ja kotitalousvähennyksen määrän.

Remonttilainaa voi käyttää sekä pieniin että suuriin remontteihin, kaikkiin remontin materiaali- ja työkustannuksiin. Vakuudettomalla remonttilainalla toteutat niin perusteelliset kylpyhuoneremontit kuin pienet pintaremontit.

Lue remontteihin liittyen myös: