Remonttilaina

Kilpailuta remonttilaina netissä

Nordic Bankin ilmaisen lainavertailupalvelun avulla löydät itsellesi helposti edullisimman remonttilainan. Täytä remonttilainahakemus maksutta ja ilman mitään sitoutumisia sivuillamme.
 
Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.
 
Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua vielä mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Kauttamme voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroa.

Nordic Bankin ilmaisen lainavertailupalvelun avulla löydät itsellesi helposti edullisimman remonttilainan. Täytä remonttilainahakemus maksutta ja ilman mitään sitoutumisia sivuillamme.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme lainasi jopa yli 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.
 
Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua vielä mihinkään. Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun. Kauttamme voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 70 000 euroa.

Remonttilaina pieniä ja isoja remontteja varten

Toisinaan kodissa tai mökissä ilmenee korjaustarpeita. Kattoa pitää korjata ja ikkunat täytyy vaihtaa. Lattiassa ja seinissä on elämisen jälkiä, joita täytyy korjailla. Keittiön pinnatkin ovat jo nähneet parhaat päivänsä, eikä vanha keittiö välttämättä muutenkaan enää vastaa nykypäivän tarpeita.

Tai sitten sisustusmakusi on muuttunut ja sen vuoksi haluat uusia kotisi tai mökkisi pintoja ja ostaa uusia huonekaluja. Kodinkoneitakin on hyvä päivittää nykyaikaisiksi aika ajoin. Ilmalämpöpumpun asentaminen voisi tuoda taloudellisia säästöjä. Mitä tahansa oletkaan remontoimassa tai uusimassa, voit hakea siihen meidän kauttamme lainaa.

Lainat kannattaa toki aina ensin kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää paljon rahaa. Me Nordic Bankissa kilpailutamme puolestasi yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta, jotta saisit hyvän kuvan Suomen lainamarkkinoista ja löytäisit mahdollisimman edullisen lainan.

Remonttilaina kylpyhuoneen remonttiin Nordic Bankista

Yleisiä kysymyksiä remonttilainoista:

Paljonko voin saada lainaa remonttiin?

Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä fiksusti, ja näin saat edullisen remonttilainan jonka avulla säästät aikaa ja rahaa!

Kuka voi saada remonttilainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Mikä on vakuudeton remonttilaina?

Remonttilaina on laina, jota käytetään esimerkiksi rakennusten peruskorjaukseen, kunnostamiseen, sisustamiseen, puutarhan viherrakentamiseen tai uusien kodinkoneiden ostamiseen. Vakuudeton remonttilaina on laina, jota voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit käyttää hakemasi vakuudettoman lainan mihin haluat. Voit remontoida sillä kotia ja mökkiä, rakennuksia ja pihaa, asuintiloja tai autotallia… Mitä tahansa tilaa, joka vaatii kunnostamista.

Kylpyhuone kannattaa pitää kunnossa, jotta sinne ei pääse syntymään kosteusvaurioita. Siksi se olisi hyvä remontoida viimeistään silloin, kun sen tekninen käyttöikä alkaa lähestyä loppuaan. Kylpyhuoneremontti on yksi kodin sisätilojen isoimmista remonteista ja sen yhteydessä tehdään usein samalla saunaremontti.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa, joka varmasti riittää myös märkätilojen remontoimiseen. 

Näin helppoa lainojen kilpailuttaminen ei ole aiemmin ollut. Palvelumme avulla säästät huomattavasti rahaa lainanhoitokustannuksissa. Eli samalla rahalla voisit siten tehdä vaikka vähän isomman remontin!

Kilpailuta remonttilainat netissä

Lainaa kaikkiin remonttikustannuksiin

Kannattaa pyrkiä sisällyttämään lainahakemukseen heti kaikki remontista aiheutuvat kulut: materiaalit, työt, kaatopaikkamaksut ja niin edelleen. Ehkä kannattaa hakea myös hieman omaa tarvetta isompaa lainaa, koska varsinkin märkätilaremonteissa vastaan voi tulla yllätyksiä, jotka vaativat ylimääräistä rahaa.

Jos olet saanut sisällytettyä tuon ylimääräisen summan heti alkuperäiseen hakemukseesi, sinun ei tarvitse hakea taas uutta lainaa kosteusvaurion korjaamiseen. Tai jos olet hakenut pankista remonttilainaa, mutta remontin edetessä eteen tuleekin yllätyksiä, voit hakea vakuudetonta lainaa täydentämään pankkilainaa.

Vakuudettomat lainat maksetaan tilille nopeasti, joten pystyt hakemaan remonttilainaa äkillisiä korjaustarpeita varten. Jos esimerkiksi lämminvesivaraaja menee rikki, haluat todennäköisesti vaihtaa sen uuteen pian, jotta et joudu elämään ilman lämmintä vettä.

Vuotavan katon kohdalla tilanne on vieläkin kriittisempi. Korjausten lykkääminen voi johtaa isoihin rakenteellisiin vikoihin ja suuriin rahallisiin tappioihin. Katto pitäisi laittaa kuntoon mahdollisimman pian. Onneksi vakuudettoman lainan saa nostettua tilille nopeasti.

Isojen ja kiireellisten remonttien lisäksi remonttilaina soveltuu myös kevyen pintaremontin tekemiseen ja uusien huonekalujen ostamiseen. Esimerkiksi 25 000 eurolla voisi saada ison muutoksen aikaan. Sillä voisi uusia tapetteja ja maalata seiniä sekä ostaa uusia huonekaluja, valaisimia ja mattoja.

Remonttilaina-laskuri auttaa maksuajan suunnittelussa

Remonttilainoja on hyvin monen kokoisia riippuen, onko kyse esimerkiksi pienehköstä 2000 euron pintaremontista vai isommasta 15 000 euron keittiöremontista. Voit hakea lainaa enimmillään jopa 70 000 euroa. Meidän kauttamme haettavien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Kätevällä remonttilainalaskurillamme voit kokeilla, minkälaisella takaisinmaksuajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva.

Laskurissa näkyvät summat ovat vain suuntaa-antavia arvioita. Niihin vaikuttaa esimerkiksi todellinen vuosikorko, joka on yksilöllinen. Se määräytyy sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Tutustu siis saamiisi lainatarjouksiin aina huolellisesti. Yhteishakijan kanssa lainalle on mahdollista saada pienempi korko. Muista myös, että voit hakea kotitalousvähennystä remontointityöstä. Remonttilainalaskurin löydät tämän sivun yläosasta.

Remonttilaina 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka

Kuinka ison remonttilainan voin saada?

Meidän kauttamme voit hakea remonttilainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on vuodesta 15 vuoteen.

Pienemmillä lainasummilla saat tehtyä esimerkiksi pieniä maalaushommia tai muita pieniä pintaremontteja. Isommilla lainoilla toteutat esimerkiksi kattoremontin tai kylpyhuoneremontin rahoituksen.

Remonttilainan koko riippuu hakijan yksilöllisestä tilanteesta ja tuloista.

Meidän kauttamme haettavat lainat ovat vakuudettomia, joten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Sinulla pitää kuitenkin olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Hyvin hoidetut talousasiat toimivat eräänlaisena vakuutena.

Voit hakea lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Kun teette hakemuksen molempien nimellä, teidän on mahdollista saada isompi laina pienemmällä korolla.

Kätevällä lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälaisella laina-ajalla lainan kuukausierästä tulisi sopiva. Harkitse lainan ottamista aina tarkkaan ja tutustu todelliseen vuosikorkoon ja ehtoihin aina huolellisesti ennen, kuin allekirjoitat sopimuksen.

Pyri sopimaan laina-aika sellaiseksi, että kuukausierästä tulisi budjettiisi sopiva. Liian iso kuukausierä voi pistää talouden tiukalle ja voi pahimmillaan aiheuttaa sen, että et pystykään maksamaan erää sovitusti. Pidempi laina-aika on siinä mielessä turvallisempi, että kuukausierästä tulee tällöin pienempi. Laina on yleensä mahdollista maksaa pois myös sovittua nopeammin!

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Muista, että jos teetät työt remonttifirmalla, voit hakea siitä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä saa vain työn osuudesta. Saat vähentää työn osuudesta 40 %. Vähennyksen enimmäismäärä on 2250 euroa vuodessa per henkilö. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kotitalousvähennyksen osuus on helppo laskea Nordic Bankin kotitalousvähennyslaskurilla.

Saat hyödynnettyä maksimivähennyksen, jos maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Jos siis haet 6000 euroa remonttilainaa, saat maksettua siitä huomattavan osan kotitalousvähennyksellä!

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Muista lainaa hakiessasi sisällyttää hakemukseen myös tarvikkeisiin ja materiaaleihin tarvittavat summat. Jos materiaaleihin menisi esimerkiksi noin 2000 euroa, hae lainaa esimerkiksi 8000 euroa.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Remonttilainan hakeminen on helppoa!

Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla ei tarvitse olla takaajia tai vakuuksia. Sinulla täytyy kuitenkin olla vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot. Lainaa ei voi saada, jos ei ole tuloja. Lainahakemus saatetaan hylätä myös, jos sinulla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihisi.

Voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö ehdot. Hakemus on ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Ensin voit kokeilla helpolla lainalaskurillamme, minkälaisen summan ja millä laina-ajalla haluaisit hakea. Täytä sitten hakemus huolellisesti. Alat saada tarjouksia jo muutamassa minuutissa.

Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Voit tutustua niihin ihan rauhassa ja tehdä päätöksesi. Saat nostettua rahat tilillesi tavallisesti yhden työpäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä. Parhaassa tapauksessa rahat tulevat tilillesi jo samana päivänä.

Kilpailuta remonttilainat fiksusti Nordic Bankissa

Remonttilaina on usein isokokoinen. Siksi se on järkevää kilpailuttaa. Eri luotonantajat tarjoavat erilaisia korkoja lainoille ja muutkin lainojen kulut vaihtelevat. Siksi sinun kannattaa pyytää lainatarjous mahdollisimman monesta eri paikasta.

Lainahakemuksen lähettäminen jokaiseen pankkiin erikseen olisi vaivalloista ja veisi paljon aikaa. Onneksi niin ei tarvitse enää tehdä, vaan meidän kauttamme voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa 35 lainatarjousta!

Kun vertailet lainat Nordic Bankissa, säästät myös kallisarvoista aikaasi.

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Hyvin hoidetut raha-asiat toimivat eräänlaisena vakuutena.

Remonttilaina pintaremonttiin edullisesti

Sinun on mahdollista hakea remonttilainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Voitte yhdessä saada isomman lainan pienemmällä korolla.

Meidän kauttamme saat remonttilainaa 500–70 000 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat pian vastauksia useista rahoituslaitoksista. Meidän kauttamme saat lainan nopeasti käyttöösi.

Remonttilaina ilmalämpöpumpun asentamiseen

Ilmalämpöpumput ovat nousseet Suomessa suureen suosioon. Isoin syy tähän lienee se, että Suomessakin on nykyään todella kuumia kesiä. Lämpötila taloissa nousee hurjan korkeaksi ja asukkaiden olo on tukala. Lämpötilaa voi yrittää alentaa tuulettimilla, pitämällä öisin ikkunoita auki ja erilaisilla muilla kikoilla, mutta ne eivät välttämättä ole kovin tehokkaita. Ilmalämpöpumpulla tilan saa viilennettyä helposti napinpainalluksella.

Ilmalämpöpumpulla myös lämmitetään taloa. Etenkin jos talossasi on sähkölämmitys, voi ilmalämpöpumppu tuoda merkittäviä säästöjä. Sen avulla lämmityskustannuksissa voi saada säästöä jopa useita kymmeniä prosentteja. Sähkön hinta nousee koko ajan, joten on varmasti paikallaan pohtia, mikä lämmitysmuoto olisi omaan kotiin tai mökille paras. Kannattaa lukea artikkeli kodin lämmitysjärjestelmien vertailusta.

Voit hakea vakuudetonta lainaa myös ilmalämpöpumpun hankkimista varten. Pumppujen hinnat vaihtelevat ja työn hintaan vaikuttaa myös asennuskohde. Nyrkkisääntönä pidetään sitä, että alle 150 neliön asunnon lämmitykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu paikalleen asennettuna maksaa noin 20003000 euroa.

Muista myös, että ilmalämpöpumpun asennustyöstä voi hakea kotitalousvähennystä. Saat verotuksessa takaisin 40 % asennustyön kustannuksista. Sillä summalla pystyt mukavasti lyhentämään ottamaasi lainaa. Omavastuu on 100 euroa.

Laske remonttilainan korko

Remonttilainan korko

Remonttilainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Lainan korkoon vaikuttaa moni asia, kuten lainan koko, laina-ajan pituus, hakijan maksukyky ja lainanantajan ehdot.

Tavallisesti on niin, että mitä parempi maksukyky ja taloudellinen tilanne lainanhakijalla on, sitä edullisempi laina hänelle voidaan myöntää.

Mitä suurempi riski lainan myöntäminen on, sitä korkeampi korko on. Korkoa voi saada matalammaksi hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Tavallisesti rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada suurempi laina matalammalla korolla.

Usein pienten, lyhytaikaisten lainojen korot ovat korkeammat kuin isojen ja pitkäaikaisten lainojen. 

Toisaalta lyhytaikaisista lainoista ei ehdi kertyä kovin paljon korkoja euroissa laskettuna, koska korkoja kertyy niin lyhyeltä ajalta. Pitkäaikaisille lainoille annetaan tavallisesti matalampi korko. Laina-aikaa ei kuitenkaan kannata venyttää tarpeettomasti pitkäksi, koska mitä pitempi laina-aika on, sitä enemmän siitä ehtii kertyä korkoja ja kuluja eli se tulee kokonaisuutena kalliimmaksi.

Vakuudettoman remonttilainan korko voi olla korkeampi kuin vakuudellisen lainan. Tämä johtuu siitä, että lainanantajan riskit kasvavat, kun takaisinmaksun turvana ei ole vakuutta. Tällöin lainanantaja ei voi realisoida omaisuutta, jos lainanottaja ei pystykään maksamaan sitä takaisin. Siksi lainalle määrätään korkeampi korko.

Koron lisäksi lainasta maksetaan kuluja. Jotkut niistä ovat kertaluontoisia eli ne maksetaan vain kerran, jotkut taas kuukausittaisia. Lainoja vertaillessa ei siis kannata tuijottaa pelkkää nimelliskorkoa, vaan todellinen vuosikorko antaa paremmin kokonaiskuvan lainan kustannuksista. Todellinen vuosikorko sisältää sekä koron että kaikki kulut. Matala nimelliskorko ei automaattisesti tarkoita halpaa lainaa, vaan muut kulut saattavat nostaa lainan kokonaiskustannuksia.

Remonttilainojen korkojen vertailu on todella helppoa lainavertailu-palvelussa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella kymmeniä tarjouksia eri tahoilta. Nordic Bankin verkkopalvelussa tarjoukset on asetettu järjestykseen koron mukaan, eli näet heti missä tarjouksessa on matalin korko.

Remonttilainalaskuri

Remonttilainalaskuri auttaa suunnittelemaan remonttiprojektin rahoitusta. Laskuri kertoo hetkessä, minkä verran tarvitset lainaa projektin toteuttamiseen. Laskuri kertoo myös kotitalousvähennyksen määrän. Kotitalousvähennystä voi saada enintään 2250 euroa/henkilö vuodessa.

Laskuriin kirjoitetaan arvio siitä, minkä verran rahaa kuluu materiaalikustannuksiin sekä työn tekemiseen. Lisäksi siihen kirjoitetaan omarahoituksen osuus, eli minkä verran olet valmis käyttämään omia säästöjäsi remonttiin. Sitten laskurista valitaan laina-aika sekä vuosikorko.

Kun kaikki nämä tiedot on syötetty, laskuri näyttää yhteenvedon luvuista. Se kertoo rahoituksen tarpeen, eli minkä verran lainaa tarvitset. Lisäksi se näyttää lainan kuukausierän ja kotitalousvähennyksen määrän. Kotitalousvähennys on merkittävä etu, joka kannattaa hyödyntää. Jo pelkästään tällä vähennyksellä saa lyhennettyä lainaa mukavasti. Katso myös kotitalousvähennyslaskuri.

Usein kysyttyjä kysymyksiä remonttilainoista:

Remonttilainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme: täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Lainatarjouksen hyväksyttyäsi voit nostaa edullisen remonttilainan tilillesi! Lainan hakeminen tapahtuu kokonaan verkossa. Paras nettilaina löytyy helpoiten Nordic Bankin lainavertailun avulla.

Lainaturvavakuutus on vakuutusyhtiöiden sekä pankkien tarjoama turva lainaajalle, mikäli lainaajalle tulee yllättävä maksukyvytön tilanne vastaan. Lainaturva voi tuoda turvaa esimerkiksi kuoleman, vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Lainaturvavakuutus tuo jonkun verran kustannuksia remonttilainan maksuun, mutta tuo myös turvaa yllättävien elämäntilanteiden varalta. Varsinkin isompien lainojen osalta kannattaa harkita lainaturvan ottamista.

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Kyllä, voit maksaa remonttilainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Pisin laina-aika on 15 vuotta. Yleensä remonttilaina otetaan pariksi vuodeksi, mutta taloudellesi sopivin laina-aika riippuu lainan määrästä.

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia lainavertailun avulla. Edullisemmasta lainasta maksat vähemmän lainanhoitokustannuksia joka kuukausi. Säästöt voivat olla vuositasolla todella mittavia!

Edullisen remonttilainan löydät helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä  saamasi lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan.

Remonttilaina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa lainatarjouksen allekirjoittamisesta. Voit siis lähteä rautakauppaan jopa samana päivänä lainatarjouksen hyväksymisestä.

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla remonttilainat kauttamme!

Remontin voi rahoittaa säästöillä tai remonttilainalla. Nordic Bankin kautta voit hakea vakuudetonta remonttilainaa 500–70 000 euroa.

Remonttilaina sopii kaikenlaisten remonttien toteuttamiseen. Niin pienet pintaremontit kuin suuret märkätilaremontitkin onnistuvat remonttilainalla.

Peruskorjauslaina on tarkoitettu remonttiin, jossa asunnon pinnat ja rakenteet uusitaan täysin, uutta vastaavalle tasolle.

Perusparannus tarkoittaa remonttia, jossa asunto muutetaan tasokkaammaksi esimerkiksi laajentamalla taloa, uusimalla lattioita ja seiniä tai asentamalla parvekelasit. Perusparannuslainalla saat toteutettua tämänkaltaiset remontit.

Nordic Bankin kautta voit hakea remonttilainaa enintään 70 000 euroa.

Velalliset hyötyvät inflaatiosta, jos palkat nousevat samalla. Tällöin velalliset maksavat remonttilainansa takaisin reaalisesti pienemmällä summalla. Jos korot pysyvät matalammalla kuin inflaatio, inflaatio syö lainaa.
Jos velallisen palkat sen sijaan eivät nouse samalla, kun elinkustannukset ja korot nousevat, voi inflaatiosta muodostua iso haaste velalliselle.
Lue lisää artikkelista: Miten inflaatio vaikuttaa lainaan?

Kyllä voit! Voit hakea vakuudettoman lainan, jolla maksat esimerkiksi asumisoikeusasunnon asumisoikeusmaksun, vakuusmaksun ja remontin uuteen kotiisi. Kun yhdistät kaikki samaan kilpailutettuun lainaan, säästät tuntuvasti lainanhoitokustannuksissa.

Sinua voi kiinnostaa myös: