Remonttilaina myös perusteelliseen remonttiin

Remonttilaionan voit ottaa helposti Nordic Bank lainavertailu sivuston kautta aina 500 eurosta 70 000 euroon asti. Hae sopivin lainasumma helposti verkossa, määritä itsellesi sopivin laina-aika sekä kuukausierä ja vertaile lainatarjoukset.

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido asiakasta vastaanottamaan lainaa.

Voit siis kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja vertailla itselleni paras remonttilaina vaivattomasti! 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Remonttilainan todellinen vuosikorko ja laina aika

Voit hakea remonttilainaa 1 – 15 vuoden maksuajalle helposti Nordic Bankin avulla käyttämällä lainalaskuria. Valitse sopiva lainamäärä sekä laina aika jolloin näet suuntaa antavan kuukausierän remonttilainalle.

Remonttilainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile tarjoukset fiksusti! 

Remonttilaina voit hakea kautamme 500 eurosta 70 000 euroon asti kodin remontointiin.

Laina aika remonttilainoissa on aina 1 vuodesta 15 vuoteen saakka. Remonttilaina auttaa sinua kodin remontoinnissa. Katkenneen katon tai irtoavan seinämaalin ei tarvitse enää odottaa säästyvää rahaa. Muista, että remontointityöstä voit myös hakea kotitalousvähennystä!

Remonttilaina helposti netistä

Mikä on remonttilaina?

Remonttilaina on laina, jota voidaan käyttää kodin remonttiin, kunnostamiseen tai sisustamiseen, puutarhan viherrakentamiseen ja vanhentuneiden laitteiden korvaamiseen. Sillä ei ole merkitystä, tarvitaanko korjauksia kotona, mökissä vai autotallissa – remonttilaina ei aseta rajoituksia korjausta tarvitsevalle rakennuksille.

Remonttilaina otetaan useimmiten pitkäaikaiselle suunnitellulle kunnostukselle tai odottamattomien kustannusten kattamiseksi. Esimerkiksi, jos kattila räjähtää kotona, et todennäköisesti halua elää ilman kuumaa vettä seuraavien kuuden kuukauden ajan ja haluat vaihtaa sen mahdollisimman pian. Vuotavan katon kohdalla tilanne on vieläkin kriittisempi – korjausten lykkääminen voi johtaa huomattavasti suurempiin tappioihin, joita ei saada korvattua millään remonttilainakaan. Kannattaa siis miettiä tarkkaan milloin remontin olisi hyvä aloittaa ja hakea lainaa .

Suurten ja odottamattomien korjausten lisäksi korjauslaina soveltuu myös kodin kevyen kunnostamiseen tai uusien huonekalujen ostamiseen. Kodin remonttihanke ei sinänsä vaadi kiireellisiä toimia ja niihin liittyvät kustannukset voidaan jakaa pidemmälle ajanjaksolle, kuten kylpyhuoneen kunnostaminen yhtänä kuukaudena, olohuone toisena jne. Tämä voi kuitenkin tehdä remontista melko pitkän ja uuvuttavan. Jos et halua asua koko ajan remontin keskellä, on viisasta ottaa remonttilaina ja suorittaa koko päivitys kerralla.

Kuinka ison remonttilainan voi saada?

Remonttilaina voit hakea kautamme 500 eurosta 70 000 euroon asti kodin remontointiin. Laina aika remonttilainoissa on aina 1 vuodesta 15 vuoteen saakka. Remonttilaina auttaa sinua kodin remontoinnissa. Katkenneen katon tai irtoavan seinämaalin ei tarvitse enää odottaa säästyvää rahaa. Muista, että remontointityöstä voit myös hakea kotitalousvähennystä!

Voit myös ostaa uudet huonekalut heti. Eikö olekkin joku elintärkeä kodinkone jossain vaiheessa lopettanutkin työt? Tiedä, että sen korvaaminen voidaan rahoittaa myös remonttilainalla.

Ei ole väliä kuinka ison tai pienen korjauksen aiot tehdä, voit aloittaa kodin päivityksen heti remonttilainalla, lainalaskurin avulla haet parhaan lainatarjouksen.

Remonttilaina voit hakea kautamme 500 eurosta 70 000 euroon asti kodin remontointiin. Laina aika remonttilainoissa on aina 1 vuodesta 15 vuoteen saakka. Remonttilaina auttaa sinua kodin remontoinnissa. Katkenneen katon tai irtoavan seinämaalin ei tarvitse enää odottaa säästyvää rahaa. Muista, että remontointityöstä voit myös hakea kotitalousvähennystä!

Remonttilaina lainasumma riippuu aina laina hakijasta hänen tuloista sekä menoista. Remonttilaina on periaatteessa kulutusluotto johon ei tarvita vakuuksia näin olleen hakijan pitää osoittaa että hänellä on oma talous hallinnassa sekä muita isompia lainoja ei ole lyhennettävänä.

Edellämainitut seikat pitäisi myös täyttyä koska se on perus edellytys Suomessa saada lainaa.

500€ – 70 000€

HUOM: Muista että yhteishakja voi nostaa huomattavasti luoton määrää.

Mikäli tarvitset nopeasti vakuudetonta remonttilainaa, hae lainaa kätevästi kauttamme ja vertaile tarjoukset jo heti tänään. Muista myös katsoa lainan avausmaksu sekä todellinen vuosikorko, ehdot ja kuukausierä.

Lainaa voi maksaa myös nopeammin pois, suosittelemme silti tarkistamaan sen pankin kanssa. Vakuudeton remonttilaina toimii tosiaan parhaiten mikäli on tarvetta uusia asunnon kalustoa tai tehdä perusteellinen remontti.

Remonttilaina on ehdottomasti hyvä ottaa, mikäli kotisi kaipaa uudistusta tai jonka ansiosta kotisi arvo voi nousta. Suosittelemme silti harkitsemaan remonttilainan ottamista todella tarkkaan sekä miettimään, että lainalyhennykset on maksettava eräpäivään mennessä takaisin näin olleen ei synny turhia lisäkuluja jotka pitää maksaa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muista, että voit hakea remontointityöstä kotitalousvähennystä.
Kotitalousvähennyksen maksimisumma on 2250 eur vuodessa per henkilö. Kotitalousvähennystä saa vain työn osuudesta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut remontointityön yritykseltä. Voit hyödyntää maksimivähennyksen, jos yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. Eli saat maksettua 6000 euron remonttilainasta huomattavan osan kotitalousvähennyksellä! Muista kuitenkin, että voit hakea kotitalousvähennystä vain työn osuudesta. Eli jos tarvikkeet maksavat 1000-2000 euroa, niin hae lainaa esimerkiksi 7000 eur tai 8000 euroa.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Miten haen remonttilainaa?

Useiden lainahakemusten sijaan sinun on nyt täytettävä vain yksi ilmainen ja helppo lainahakemus , koska lainanvälittäjä välittää lainahakemuksesi lähes kaikille lainanantajille.

Lainanantajien tarjoukset saapuvat sinulle suoraan eikä enään tarvitse täyttää monia lainahakemuksia jotta saisit mahdollisimman edullisen remonttilainan.

Joissakin tapauksissa, etenkin suurempien pankkien tarjoamien remonttilainojen osalta, yksi lainan saamisen ehdoista voi olla, että sekä korjausbudjetti että myöhemmät menoasiakirjat on toimitettava pankille. Tämä osoittaa velkojalle, että laina on käytetty aiottuun tarkoitukseensa ja palvelee tarkoitustaan.

Ei kuitenkaan pidä olettaa, että pienempien lainanantajien luottokelpoisuuden arviointi on jotenkin yksinkertaistettua tai että päätös tehdään kevyemmällä tavalla.

Nopeampi arviointi saadaan prosessiautomaation ja automaatioon perustuvan luottokelpoisuusanalyysin perusteella, mutta joka tapauksessa kysytään erilaisista rekistereistä. Sinun on todennäköisesti toimitettava tiliotteesi luottokelpoisuuden osoittamiseksi.

Mikäli olet siis varma, että pystyt hoitamaan talouden kunnossa niin kotona kuin laina-asioissa on hyvä tehdä remonttilainahakemus Nordic Bankin kautta koska vain silloin vertailet lainatarjoukset kätevästi ja voit valita edullisimman.

Remonttilaina pintaremonttiin edullisesti

Hae remonttilaina fiksusti aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että lainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voi saada edullisen remonttilainan. Remonttilaina tilillesi jopa saman päivän aikana!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Lainaa 500€ – 70 000 € fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 70 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy löytämään helposti itselleni parhaan lainan remonttiin.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Usein kysytyt kysymykset remonttilainasta:

Miten remonttilainan hakeminen onnistuu?

Remonttilainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset. Jonka jälkeen voit nostaa edullisen remonttilainan tilille!

Kuka voi hakea remonttilainaa?

Remonttilainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Remonttilainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina remontin rahoittamiseen!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa remonttilainan nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa remonttilainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla remonttilainat kauttamme!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Miten löydän edullisen remonttilainan?

Edullisen remonttilainan löydät helposti lainahakemuksen lähetettyä sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Milloin saan rahat tilille?

Remonttilaina maksetaan tilillesi usein jo muutamassa minuutissa, lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta, yleensä remonttilaina otetaan pariksi vuodeksi.