Saldolimiitti

Vertaile joustavat saldolimiitit Nordic Bankissa

Limiittilainalla rahoitat arjen kuluja joustavasti. Lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Limiittilainalla rahoitat arjen kuluja joustavasti. Lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Hae lainaa kauttamme helposti ja nopeasti.

Voit hakea meidän kauttamme saldolimiittiä ja muita vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia tarjouksia saat.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hae lainaa kauttamme helposti ja nopeasti.

Voit hakea meidän kauttamme limiittilainaa ja muita vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia tarjouksia saat.

Saldolimiitti tuo joustoa budjettiin

Saldolimiitti on käytännössä joustoluotto, jota kutsutaan myös limiittilainaksi tai limiittiluotoksi. Saldolimiitti on kustannustehokas lainaratkaisu, joka tuo joustoa budjettiin. Se on eräänlainen virtuaalinen luottokortti. Voit nostaa luottotililtäsi luottorajan puitteissa lainaa haluamissasi erissä. Limiittilaina sopii monenlaisiin tarkoituksiin ja se tuo mukavaa joustoa arkeen.

Limiittilaina eroaa tavallisista kulutusluotoista siten, että lainasummaa ei välttämättä makseta tilille kerralla, vaan sinulle myönnetään luottoraja.

Luottorajan puitteissa saat itse tehdä nostoja silloin kun itse haluat, sen verran kuin haluat. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä pois.

Joustoluotolla voi varautua esimerkiksi arjen yllättäviin kuluihin. 

Saldolimiitti nopeasti netistä

Kun olet jo valmiiksi hakenut saldolimiittiä, sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, mitä yllätyksiä elämä eteesi heittää. Jos vaikkapa pesukoneesi tai puhelimesi hajoaa, voit nostaa luottotililtäsi rahaa ja pääset melkein heti ostamaan uutta.

Voit varautua limiittilainalla myös lomamatkojen kuluihin. Usein käy niin, että lomabudjetti ylittyy kesken matkan syystä tai toisesta. Eteen voi tulla monenlaisia yllätyksiä. Niistä selviää, kun rahoitus on kunnossa.

Limiittilaina (eli täsmäluotto) sopii erinomaisesti myös remontti- ja sisustuslainaksi. Remontoidessa eteen tulee yleensä yllätyksiä, joita varten tarvitaan lisää rahaa. Rakenteista saattaa löytyä ongelmia tai mieli muuttuu ja osa materiaaleista halutaankin vaihtaa toisenlaiseen. Limiittilainan avulla saat helposti rahoitettua peruskorjauksen tai muut muutokset. Voit nostaa lainaa juuri tilanteeseen sopivan summan.

Kun vaihdat kotisi sisustusta, voi kulujen määrää olla vaikea arvioida. Ehkä haluatkin laadukkaampia materiaaleja, jolloin kulut nousevat. Tai sitten löydät yhtäkkiä aivan upeita huonekaluja hyvällä alennuksella, jolloin et tarvitsekaan niin paljon lainaa. Kun käytät joustoluottoa, sinun ei tarvitse tietää tarkkaan etukäteen, minkälaisen summan tarvitset. Nosta lainaa tilillesi vasta sitten, kun tiedät, minkä verran sitä tarvitset. Remonttia suunnitellessa kannattaa tutustua myös sivuillamme olevaan remonttilaina-laskuriin.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Yleisiä kysymyksiä saldolimiitistä:

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Paljonko voin saada lainaa?

Saldolimiitti on pienehkö laina. Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella voit kilpailuttaa pienet saldolimiitit hetkessä ja samalla saada tarjoukset yli 30 pankista aina 70 000 € asti, ilman sitoutumista!

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Limiittisaldo netistä ilman vakuuksia

Miten vakuudeton saldolimiitti toimii käytännössä?

Kyseessä on vakuudeton laina, joten et tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia. Sinulta vaaditaan ainoastaan puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Voit hakea joustoluottoa helposti netissä verkkopankkitunnuksillasi.

Voit nostaa lainaa tilillesi aina, kun itse haluat, sen verran kuin tarvitset. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Rahat palautuvat takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut lainaa takaisin.

Jos luottolimiittisi on esimerkiksi 5000 euroa, ja olet nostanut ensin 500 euroa ja sitten 1000 euroa, nostettavissa on vielä 3500 euroa. Jos maksat lainaa takaisin esimerkiksi 600 euroa, on sinulla nostettavissa 4100 euroa.

Voit halutessasi nostaa myös koko summan kerralla tilillesi. Silloin sinulle ei toistaiseksi jää lainaa nostettavaksi, mutta nostettu laina palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Joustoluottoa voi hakea mistä ja milloin tahansa

Saldolimiittiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea saldolimiittiä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Luotonmyöntäjät vaativat lähinnä vain, että hakijalla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Näiden kriteerien avulla varmistetaan, että lainan myöntäminen ei ole luotonmyöntäjälle liian iso riski.

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai jo paljon lainaa suhteessa tuloihin, ei lainaa yleensä myönnetä. Hakemus saatetaan hylätä myös silloin, jos hakijalla on pienet tai kovin epäsäännölliset tulot.

Voit tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, täyttyvätkö ehdot kohdallasi. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mihinkään. Voit rauhassa tehdä hakemuksen ja katsoa, miten rahoituslaitokset vastaavat siihen. Nordic Bankissa kilpailutat yhdellä hakemuksella jopa 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, koska saldolimiittien hinnat saattavat vaihdella lainanantajasta riippuen. Eri tahot tarjoavat erisuuruisia limiittilainoja, minkä lisäksi korot ja kulut vaihtelevat. Kilpailuttamalla voit säästää paljon rahaa. Sen vuoksi kannattaa etsiä mahdollisimman edullinen limiittilaina.

Saldolimiitti fiksusti ilman vakuuksia

Nordic Bank auttaa sinua löytämään sopivan saldolimiitin

Vertaile joustoluotot vaivattomasti Nordic Bankissa! Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka vertailee 35 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Yhdellä ilmaisella ja helpolla lainahakemuksella voit siis saada jopa lähes 35 lainatarjousta.

Meidän kauttamme voit hakea joustoluottoa tai muita vakuudettomia lainoja 500–70 000 euroa. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman, pienemmän koron ja muutenkin paremmat ehdot lainalle.

Lainojen vertaileminen palvelussamme on erittäin helppoa. Täytä vain yksi hakemus ja odottele hetki. Jo parissa minuutissa alat saada lainatarjouksia eri sähköpostiisi. Sen lisäksi tarjoukset tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Näet siis yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksessa on edullisin korko.

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, ja saat lähes heti lainan käyttöösi.

Kilpailuta saldolimiitit

Saldolimiitti vai luottokortti – kumpi on parempi?

Saldolimiitti ja luottokortti muistuttavat paljon toisiaan. Kumpikin on joustava, jatkuva laina, jolla voi tehdä monenlaisia hankintoja. Suurin ero on se, että luottokortti on fyysinen kortti ja saldolimiitti virtuaalinen luottotili. Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Kannattaako siis valita saldolimiitti vai luottokortti?

Luottokortti

Luottokortti on kätevä, tuttu ja turvallinen maksuväline. Luottokortilla voi maksaa ostoksia kaupoissa ja nettikaupoissa luottorajan puitteissa. Kuukauden lopussa koko luoton voi maksaa takaisin kerralla, tai sitä voi lyhentää erissä. Jos luottoa maksaa erissä, kustannuksiin lisätään korko ja mahdollisesti muita kuluja.

Luottokortin käyttäminen on niin helppoa, että sitä tulee ehkä käytettyä liian huolimattomasti, turhan matalalla kynnyksellä. Moni ei välttämättä edes miellä luottokorttia lainaksi. Lainaa se kuitenkin on, eikä välttämättä erityisen edullista sellaista. Luottokortissa on usein todella korkea korko, jopa yli 19 %. Siksi sillä tehdyt ostokset saattavat tulla lopulta kalliiksi.

Luottokortilla on kuitenkin oma aikansa ja paikkansa. Se voi toimia puskurirahastona pahan päivän varalle. Lisäksi ulkomaisista verkkokaupoista ostaminen ja lomamatkojen maksaminen on turvallisempaa tehdä luottokortilla, sillä näin ongelmatilanteissa rahat saa helpommin takaisin. Toisaalta luottokorttiin liittyy myös riskejä, esimerkiksi kortin varkaus tai kopioiminen.

Saldolimiitti

Saldolimiitti on nopea, joustava, jatkuva laina. Luottokortti on usein fyysinen kortti, mutta saldolimiitti sen sijaan on luottotili, josta rahaa voi nostaa omalle pankkitilille. Korkoja maksetaan vain siitä summasta, joka on nostettu omalle tilille. Laina palautuu takaisin käyttöösi sitten, kun olet maksanut sitä takaisin, eli voit nostaa sitä uudestaan käyttöösi taas myöhemmin.

Saldolimiittiä on helppo hakea netistä. Täytä vain ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat pian ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi.

Voit tarkastella tarjouksia myös verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Kun olet valinnut sopivan limiittilainan, saat nostaa rahaa tilillesi parhaassa tapauksessa jo saman päivän aikana.

Kilpailutettu saldolimiitti on usein luottokorttia edullisempi vaihtoehto. Kilpailuttamalla voit löytää lainan, jossa on matala korko sekä pienet kulut. Kannattaa siis vertailla erilaisia vaihtoehtoja.

Saldolimiitti saattaa olla joissain tilanteissa luottokorttia turvallisempi vaihtoehto, sillä se ei päädy vieraisiin käsiin niin helposti. Fyysistä luottokorttia voi käyttää se, jonka hallussa kortti on.

Joustoluottoa taas voi nostaa vain sille pankkitilille, johon se on liitetty lainahakemuksessa. Kukaan ei siis pysty nostamaan toiselle myönnettyä luottoa omalle tililleen.

Edullinen saldolimiitti nopeasti netistä

Usein kysytyt kysymykset saldolimiitistä:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. Voit myös hakea maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Limiittilaina on joustava laina, jota voit nostaa tilillesi silloin kun itse haluat. Sinulle myönnetään limiitti eli luottoraja, jonka puitteissa voit nostaa lainaa.

Limiittikorko on korko, jota peritään koko limiitistä riippumatta siitä, minkä verran lainaa on nostettu käyttöön.

Limiittiprovisio on maksu, jota maksetaan luoton käyttömahdollisuudesta. Limiittiprovisio lasketaan koko limiitin määrästä.

Tililimiitti on luotollinen tili, jolle asetetaan limiitti. Limiitti kertoo, minkä verran tiliä voi käyttää, vaikka siellä ei olisikaan rahaa.

Kyllä voitte ja se on jopa suositeltavaa. Hakiessa lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Limiittilainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Lue myös: