Saldolimiitti

Vertaile joustavat saldolimiitit Nordic Bankissa

Limiittilainalla rahoitat arjen kuluja joustavasti. Lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Limiittilainalla rahoitat arjen kuluja joustavasti. Lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella. Hae lainaa kauttamme helposti ja nopeasti.

Voit hakea meidän kauttamme limiittilainaa ja muita vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia tarjouksia saat.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hae lainaa kauttamme helposti ja nopeasti.

Voit hakea meidän kauttamme limiittilainaa ja muita vakuudettomia lainoja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa ja suurin 70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta.

Hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia tarjouksia saat.

Limiittilaina tuo joustoa budjettiin

Joustoluotto, jota kutsutaan myös limiittilainaksi tai limiittiluotoksi, tuo joustoa budjettiin. Se on eräänlainen virtuaalinen luottokortti. Voit nostaa luottotililtäsi luottorajan puitteissa lainaa haluamissasi erissä. Limiittilaina sopii monenlaisiin tarkoituksiin ja se tuo mukavaa joustoa arkeen.

Limiittilaina eroaa tavallisista kulutusluotoista siten, että lainasummaa ei välttämättä makseta tilille kerralla, vaan sinulle myönnetään luottoraja. Luottorajan puitteissa saat itse tehdä nostoja silloin kun itse haluat, sen verran kuin haluat. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, jonka olet nostanut tilillesi. Luotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä pois.

Joustoluotolla voi varautua esimerkiksi arjen yllättäviin kuluihin. Kun olet jo valmiiksi hakenut saldolimiittiä, sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, mitä yllätyksiä elämä eteesi heittää. Jos vaikkapa pesukoneesi tai puhelimesi hajoaa, voit nostaa luottotililtäsi rahaa ja pääset melkein heti ostamaan uutta.

Saldolimiitti nopeasti netistä

Voit varautua limiittilainalla myös lomamatkojen kuluihin. Usein käy niin, että lomabudjetti ylittyy kesken matkan syystä tai toisesta. Eteen voi tulla monenlaisia yllätyksiä. Niistä selviää, kun rahoitus on kunnossa.

Limiittilaina (eli täsmäluotto) sopii erinomaisesti myös remontti- ja sisustuslainaksi. Remontoidessa eteen tulee yleensä yllätyksiä, joita varten tarvitaan lisää rahaa. Rakenteista saattaa löytyä ongelmia tai mieli muuttuu ja osa materiaaleista halutaankin vaihtaa toisenlaiseen. Limiittilainan avulla saat helposti rahoitettua peruskorjauksen tai muut muutokset. Voit nostaa lainaa juuri tilanteeseen sopivan summan.

Kun vaihdat kotisi sisustusta, voi kulujen määrää olla vaikea arvioida. Ehkä haluatkin laadukkaampia materiaaleja, jolloin kulut nousevat. Tai sitten löydät yhtäkkiä aivan upeita huonekaluja hyvällä alennuksella, jolloin et tarvitsekaan niin paljon lainaa. Kun käytät joustoluottoa, sinun ei tarvitse tietää tarkkaan etukäteen, minkälaisen summan tarvitset. Nosta lainaa tilillesi vasta sitten, kun tiedät, minkä verran sitä tarvitset. Remonttia suunnitellessa kannattaa tutustua myös sivuillamme olevaan remonttilaina-laskuriin.

Limiittisaldo netistä ilman vakuuksia

Miten vakuudeton joustoluotto toimii käytännössä?

Kyseessä on vakuudeton laina, joten et tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia. Sinulta vaaditaan ainoastaan puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Voit hakea joustoluottoa helposti netissä verkkopankkitunnuksillasi.

Voit nostaa lainaa tilillesi, kun itse haluat, sen verran kuin tarvitset. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille. Rahat palautuvat takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut lainaa takaisin.

Jos luottolimiittisi on esimerkiksi 5000 euroa, ja olet nostanut ensin 500 euroa ja sitten 1000 euroa, nostettavissa on vielä 3500 euroa. Jos maksat lainaa takaisin esimerkiksi 600 euroa, on sinulla nostettavissa 4100 euroa.

Voit halutessasi nostaa myös koko summan kerralla tilillesi. Silloin sinulle ei toistaiseksi jää lainaa nostettavaksi, mutta nostettu laina palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin.

Valitse edullinen lainatarjous kätevästi Nordic Bankista

Saldolimiittiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea saldolimiittiä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Luotonmyöntäjät vaativat lähinnä vain, että hakijalla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Näiden kriteerien avulla varmistetaan, että lainan myöntäminen ei ole luotonmyöntäjälle liian iso riski.

Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä tai jo paljon lainaa suhteessa tuloihin, ei lainaa yleensä myönnetä. Hakemus saatetaan hylätä myös silloin, jos hakijalla on pienet tai kovin epäsäännölliset tulot.

Voit tehdä hakemuksen, vaikka et olisi varma, täyttyvätkö ehdot kohdallasi. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita mihinkään. Voit rauhassa tehdä hakemuksen ja katsoa, miten rahoituslaitokset vastaavat siihen. Nordic Bankissa kilpailutat yhdellä hakemuksella jopa 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Lainavertailu on helppoa kauttamme

Joustoluottoa voi hakea mistä ja milloin tahansa

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, koska saldolimiittien hinnat saattavat vaihdella lainanantajasta riippuen. Eri tahot tarjoavat erisuuruisia limiittilainoja, minkä lisäksi korot ja kulut vaihtelevat. Kilpailuttamalla voit säästää paljon rahaa. Sen vuoksi kannattaa etsiä mahdollisimman edullinen limiittilaina.

Nordic Bankin avulla löydät edullisen lainan mihin tahansa hankintaan

Nordic Bank auttaa sinua löytämään sopivan saldolimiitin

Vertaile joustoluotot vaivattomasti Nordic Bankissa! Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka vertailee 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Yhdellä ilmaisella ja helpolla lainahakemuksella voit siis saada jopa lähes 30 lainatarjousta.

Meidän kauttamme voit hakea joustoluottoa tai muita vakuudettomia lainoja 500–70 000 euroa. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen, jolla on vakaat tulot ja puhtaat luottotiedot.

Lainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman, pienemmän koron ja muutenkin paremmat ehdot lainalle.

Lainojen vertaileminen palvelussamme on erittäin helppoa. Täytä vain yksi hakemus ja odottele hetki. Jo parissa minuutissa alat saada lainatarjouksia eri sähköpostiisi. Sen lisäksi tarjoukset tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät pienimmän koron mukaan. Näet siis yhdellä silmäyksellä, missä tarjouksessa on edullisin korko.

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto, ja saat lähes heti lainan käyttöösi.

Usein kysytyt kysymykset saldolimiitistä:

Kuka voi tehdä lainavertailun Nordic Bankissa?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Mikä on saldolimiitin todellinen vuosikorko?

Limiittilainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. Voit myös hakea maksuvapaata, jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea saldolimiittiä yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voitte ja se on jopa suositeltavaa. Hakiessa lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Voiko eläkeläinen hakea saldolimiittiä?

Kyllä voi. Myös eläkeläinen voi saada Nordic Bankin kautta lainan tai lainalimiitin.

Mitä hyötyä on limiittilainojen vertailusta?

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile limiittilainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti – useimmiten yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse takaajia tai erillisiä vakuuksia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.