Santander

Santander tarjoaa laajan valikoiman erilaisia luottopalveluita, kuten autolainaa sekä vakuudetonta käyttölainaa. 

Voit hakea Santanderin lainan lisäksi kymmeniä muita lainoja kätevästi Nordic Bankin oman lainavertailuhakemuksen avulla! Hae nyt ja saat alustavan lainapäätöksen jopa 15 minuutissa!

Lue lisää Santanderin eri tuotteista alta.

Santander


Mikä Santander on?

Santander-konserni on maailmanlaajuinen pankki, joka on perustettu jo vuonna 1857. Santander Consumer Finance Oy on aloittanut 2007 vuonna Suomessa, tarjoten joustavaa sekä yksilöllistä rahoituspalvelua yksityisille ja yritysasiakkaille.

Suomessa Santander on palvellut jo yli 200 000 asiakasta ja Santanderin rahoittamia autoja kulkee yli 170 000 Suomen autoteillä. 

Santanderin palvelut käsiesi ulottuvilla

Santanderin verkkopalvelut ovat aina saatavilla laitteesta huolimatta ympäri vuorokauden. Pääset kirjautumaan verkkopalveluun verkkopankkitunnuksellasi tai mobiilivarmenteella.

Palvelu on käytössä yksityisasiakkailla, joilla on käytössään lainaa, ostorahoitusta tai ajoneuvorahoitusta.

Pääset kätevästi hallinnoimaan Santanderin tarjoamia lainoja tai rahoituksia suoraan netissä. Tilaa maastavientivaltakirja autollesi, tarkasta lainasi saldo, muuta sopimuksesi eräpäivää tai lähetä asiakaspalveluun verkkoviesti.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Yleisiä kysymyksiä Santanderista:

Paljonko voin saada lainaa?

Santanderilta on mahdollista saada lainaa 2 000 € – 50 000 €. Mikäli haluat kilpailuttaa samalla yli 30 muuta pankkia voit tehdä ilmaisen lainahakemuksen Nordic Bankin verkkosivuilla ja hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niiin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kenelle Santanderin palvelut sopivat?

Oletko kenties ostamassa uutta autoa, mutta tarvitset siihen rahoittajaa? Tai olet ostamassa verkkokaupasta uutta tietokonetta? Kenties tarvitsetkin rahaa suoraan tilillesi jotain suurempaa hankintaa varten.

Santander tarjoaa laajan valikoiman eri rahoitusvaihtoehtoja jokaiseen elämäntilanteeseen. Oli sitten pienempi tai suurempi hankinta kyseessä, Santanderilta löytyy ratkaisu.

Lainaa Santanderilta voit hakea jos olet vähintään 24 vuotias, asut pysyvästi Suomessa, tienaat vähintään 1500e ennen veroja kuukaudessa sekä olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Ilman luottotietoja et voi hakea lainaa. Yli 20 000 euron lainan hakijoilta edellytetään vakaata tulotasoa ja omistusasuntoa todisteena maksukyvystä.

Santander lainat ja kokemuksia

Minkälaisia palveluja Santander tarjoaa?

Santander tarjoaa yhden monipuolisimmasta valikoimasta rahoituksen palveluita Suomen markkinoilla.

Oli kyse sitten auton rahoittamisesta, osamaksuista tai tavallisesta lainasta. Santanderilta löytyy apu rahoituksen tarpeisiin.

Vakuutukset

Santander tarjoaa lainavakuutusta turvaamaan heikentynyttä lainan maksukykyä varten. Mikäli joudut sairauslomalle tai työttömäksi, vakuutus korvaa lainan lyhennykset.

Auto tarvitsee vakuutuksen liikenteessä. Mikäs sen helpompi tapa kuin ottaa Santanderilta suoraan autovakuutus samalla kun ottaa rahoituksen autoa varten?

Laina

Santanderilta voit hakea lainaa 2 00050 000 euron väliltä 2 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Saat lainaa helposti netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Korko vaihtelee lainasummasta riippuen, mutta on kuitenkin todella kilpailukykyinen muihin pankkeihin verrattuna. Monesta paikasta ei saa lainan korkoa alkaen 4,53%!

Leasing

Voit ottaa itsellesi auton ns. vuokralle ja et maksa mistään muusta kuin kuukausittaisista kuluista, jotka sisältävät vakuutukset ja muut huollot. Leasing-ajan päätyttyä voit myydä ajoneuvon eteenpäin tai vaihtaa sen johonkin toiseen. Lue lisää aiheesta artikkelista ”Leasing vai rahoitus?”

Ostorahoitus

Ostorahoitus tarjoaa mahdollisuutta jakaa suurempaa hankintaa pienempiin osiin. Olet esimerkiksi ostamassa uutta tietokonetta netistä ja valitsemalla Santanderin ostorahoituksen voit tehdä suuremman hankinnan pienemmillä kuukausilyhennyksillä. Kaikki hoituu yleensä verkkokaupassa helpolla prosessilla.

Osamaksu

Osamaksua autolle kätevästi autokaupasta. Kiinteällä korolla ja jopa 5 vuotta pitkällä takaisinmaksuajalla. Käsirahaa autosta riippuen 10-30%. Et tarvitse ylimääräisiä vakuuksia tai takaajia, sillä ostamasi auto toimii rahoituksen vakuutena.

All in One

Uudenlainen tapa ajella autolla. Saat käyttöösi auton 24 tai 36 kuukauden ajaksi haluamillasi palveluilla. Voit vaihtaa aina sopimuksen päättyessä auton uuteen tai lunastaa sen itsellesi. Näin voit taata muuttuvan elämäntilanteen ja et ole sitoutunut pidempään lainaan.

Santander kokemuksia

Lainasopimuksen ehdot Santanderilla

Santander myöntää vakavaraisena ja kansainvälisenä pankkina huomattavasti paremmilla ehdoilla sekä kuluilla olevia rahoituksen palveluita.

Tarjolla on monenlaisia joustavia ratkaisuja lainan maksamiseen tai korottamiseen tarpeen mukaan. Maksa laina kerralla pois tai lyhennä nopeammalla aikataululla.

Voit saada lainan takaisinmaksuun vuodessa kaksi lyhennysvapaata kuukautta ilman kuluja.

Laina-aika ja määrä

Lainaamasi summa määrää pääasiassa laina-ajan määrän.

2 000 – 5 000 e / 2-5 vuotta

5 000 – 10 000 e / 2-10 vuotta

yli 10 000 e / jopa 15 vuotta

Vaikka valitsetkin pidemmän takaisinmaksuajan lainallesi, voit koska tahansa maksaa lainan yhdellä kertaa ilman lisäkuluja tai lyhentää osittain lainaasi nopeammin pois.

Santanderin kotisivut

Lyhennysvapaat kuukaudet

Lyhennysvapaa kuukausi on tapa joustaa lainan takaisinmaksussa. Lyhennysvapaat kuukaudet voi ottaa käyttöön verkkopalvelussa kirjautumalla sisään omilla tunnuksilla.

Lyhennysvapaat kuukaudet eivät voi olla peräkkäisiä ja niitä kannattaa hakea tarpeeksi ajoissa ettei uusi lasku ehdi muodostua. Lyhennysvapaan aikana ei tarvitse maksaa mitään kuluja, tilinhoitomaksu ja lainan korko laskutetaan lyhennysvapaan ajalta seuraavassa maksuerässä.

Lainan korotus

Voit hakea Santanderilta myös entisenä asiakkaana lainan korotusta. Tunnistaudu asiakassivulle ja hae lainallesi korotusta.

Jos olet maksanut lainaasi takaisin sovitulla aikataululla, voit paljon todennäköisemmin saada uutta lainaa, kuin että hakisit toiselta lainatarjoajalta uusia lainoja. Saat sen myös todennäköisemmin halvemmilla kuluilla, sillä et maksa tilinhoitomaksuja kahteen kertaan!

Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu sovitun mukaisesti kirjeitse, sähköpostitse tai e-laskulla. Tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi säästät aikaa ja vaivaa eikä laskujen maksaminen unohdu niin helposti!

Pidennä laina-aikaa

Jos huomaat että rahatilanteesi on heikentynyt, voit hakea lainallesi lyhennysvapaita tai tarpeen vaatiessa sopia uudesta maksusuunnitelmasta, jolloin sinulle voidaan sopia uusi maksusuunnitelma pidemmällä ajalla ja pienemmillä kuukausilyhennyksillä.

Lainan peruutus

Lainalla on 14 vuorokauden peruutusoikeus sopimuksen sopimisesta alkaen. Peruutusilmoitus pitää tehdä aina kirjallisesti joko kirjeitse, sähköpostilla tai viestillä asiakaspalveluun.

Täysin veloituksetonta ei sopimuksen peruuttaminen välttämättä ole, sillä lainatarjoaja voi periä lainan koron siltä ajalta kun laina on ollut käytössäsi.

Santander lainan kilpailuttaminen

Santander tarjoaa hyväkorkoista lainaa joustavilla ehdoilla. Mutta haluatko varmasti juuri Santanderilta lainan vai haluatko kenties kokeilla montaa lainatarjoajaa samalla kertaa?

Voit Nordic Bankilla kilpailuttaa kätevästi monta lainatarjoajaa yhdellä hakemuksella. Kilpailutamme myös Santanderin lainan ja saat tarjoukset saatuasi päättää itse otatko lainan vai jäätkö vielä odottelemaan parempaa lainaa tulevaisuudessa.

Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään ja se on täysin veloituksetonta. Voit kilpailuttaa lainoja niin monta kertaa kuin haluat, ja saat Nordic Bankin kautta kätevästi tarjoukset korkojärjestyksessä kilpailutettua itsenäisesti.

Katso korkotasosi

Hyödynnä Nordic Bankin monipuolisia laskureita taloutesi hallintaan

Mietityttääkö oman talouden hallinta ja kaipaat apua kulujen selvittämisessä? Nordic Bank tarjoaa monipuoliset palvelut ja laskurit sinulle, joka haluaa olla selvillä omasta taloudestaan.

Suunnitteletko remonttia? Remonttilainalaskurin avulla selvität remontointityön kustannukset ja materiaalikustannukset. Saat myös tietoa miten paljon voit saada kotitalousvähennystä.

Prosentit hukassa? Hyödynnä Prostenttilaskuriamme ja saat helposti selville vaikeankin prosenttilaskun, kun lasket vaikkapa monta prosenttia maksat lainastasi kuluja.

Mietityttääkö lahjavero? Kokeile Nordic Bank Lahjaverolaskuria ja tiedät, kuinka paljon sinun täytyy maksaa lahjaveroa saamastasi lahjasta.

Älä jää yksin talouden suunnittelun kanssa. Valitse Nordic Bank ja hallitse talouttasi paremmin!

Santander lainan todellinen vuosikorko

Santander tarjoaa matalakorkoista lainaa joustavilla ehdoilla. Todellinen vuosikorko perustuu hakemuksessa antamiisi tietoihin sekä lainan tyyppiin. Eri summilla ja takaisinmaksuajoilla on olennaisesti myös suuri merkitys lopullisiin kustannuksiin.

Santanderin sivuilla olevalla esimerkillä lainasumma 8 000 euroa ja 5 vuotta takaisinmaksuaikaa, todellinen vuosikorko 11,68%, kuukausilyhennys 174e ja lopulliset lainakustannukset 8 000 euron päälle ovat n. 2500e.

Tarkista arvio Santanderin sivuilta

Santanderin sivuilla voit kätevästi katsoa esimerkin arviosta, mitä laina tulisi kokonaisuudessa kustantamaan. Voit vetää laskurin nappeja ja katsoa minkälaista arviota kuukausierälle tulee kun muutat summaa ja takaisinmaksuaikaa.

Santander kokemuksia asiakkailta

Santander tosiaan on pankkialan jättiläinen ja tarjoaa monenlaista rahoitustuotetta erilaisiin tarkoituksiin.

Yleisesti ottaen Santanderin palvelut ovat toimineet asiakkaiden mielestä hyvin ja korkotasot ovat olleet erittäin kilpailullisia verrattuna muihin pankkeihin.

Santander tarjoaa matalaa korkoa, mikä myös rajoittaa lainan saajien määrää. Negatiivisia kokemuksia on tullut siitä, ettei lainaa välttämättä ole saatu tai ainekaan sillä pienimmällä korolla.

Joidenkin kokemukset asiakaspalvelusta ovat olleet huonompia, lähinnä liittyen vastauksien pituuteen. Suuret toimijat jakavat aina erilaisia mielipiteitä.

Santander verkkopalvelut

Santander mahdollistaa todella hyvät verkkopalvelut asiakkailleen ja kaikkien tuotteiden hallinnointiin.

Löydät huomattavasti enemmän tietoa Santanderin sivuilta, kuin minkään muun vastaavan pankin sivuilta aina lainoista artikkeleihin ja mediatietoihin.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ovat selkeästi esillä ja lisäksi keskustelua voi jatkaa myös asiakassivujen kautta näppärästi.

Verkkopalvelu

Pystyt kirjautumaan kätevästi Santanderin verkkopalveluun hallinnoimaan laina-asioitasi laitteesta riippumatta.

Voit nähdä jäljellä olevan lainamäärän, lähettää asiakaspalveluun viestejä, hakea lyhennysvapaata, tehdä muutoksia sopimukseen tai tietoihisi ja ilmottaa maksun viivästymisestä.

Asiakaspalvelu

Santander palvelee asiakkaitaan verkossa ja puhelimessa, suomenkielisellä asiakaspalvelulla. Santanderin eri tuotteille löytyy eri asiakaspalvelunumerot, mutta mikäli ei halua etukäteen pohtia tai osaa arvioida mihin tulee olla yhteydessä, palvelee Santanderin vaihde ma-pe klo 9-16 numerosta 09 8564 5100.

Vastuullisuus

Santander on vastuullinen lainatarjoaja ja pyrkii edistämään tietoisuutta lainojen vaikutuksista sekä vähentämään maksuhäiriöiden syntymistä. Siksi Santander onkin sitoutunut vakavasti pitämään huolta vastuullisuudestaan ja siitä löytyy sivuilta todella laajat sisällöt.

Muut tiedot netissä

Kaikkiin kysymyksiin löytyy melkeinpä vastaukset suoraan Santanderin sivuilta. Oli sitten mihin tahansa lainaan tai rahoitukseen vastausta etsimässä.

Löydät myös selkeästi yrityksen tiedot, vastuullisuuteen liittyvät lupaukset, tiedotteet, mediapankin, työpaikkoja ja monia muita hyödyllisiä vinkkejä!

Kilpailuta Santanderin laina Nordic Bankilla

Kilpailuta lainat Nordic Bankilla

Santanderin lainat on helppo kilpailuttaa Nordic Bankin kautta omaa aikaa säästäen!

Kilpailutamme yhdellä hakemuksella kymmeniä rahalaitoksia ja pankkeja puolestasi, kuten myös Santanderin tarjoamat tuotteet! Saat suoraan korkojärjestyksessä lainatarjoukset itsellesi nähtäväksi ja voit miettiä rauhassa, minkälaista lainaa olet hakemassa ja mikä sinulle sopii.

Voit myös hakea Nordic Bankin kautta sellaisia lainoja, mitä Santander ei välttämättä tarjoa! Laita meille lainahakemus menemään ja säästät suoraa aikaa ja rahaa!

Kilpailuta Santander

Usein kysytyt kysymykset Santanderista:

Santanderin tarjoamat lainat ovat matalakorkoisia, ja vaativat myös hieman korkeammat ehdot. Sinun tulee olla vähintään 24 vuotias, säännölliset tulot 1500 kuukaudessa, asut pysyvästi Suomessa sekä olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Santanderin lainan voi hakea kätevästi suoraan nettisivujen kautta. Tunnistautumalla sivuille ja täyttämällä lomakkeiden tiedot saat itsellesi alustavan luottopäätöksen ja sen jälkeen mahdollisen lainatarjouksen hyväksyttäväksi.

Santander tarjoaa eri kokoisia ja tyylisiä lainoja tarpeesi mukaan. Summat vaihtelevat 2 000 euron ja 50 000 euron väliltä.

Maksuvapaan kuukauden aikana et lyhennä lainaasi ollenkaan. Voit hyödyntää maksuvapaan kuukauden muutaman kerran vuodessa ja poiketen muista pankeista, niin et maksa silloin yhtään mitään! Korot ja kulut siirtyvät seuraavalla lainaerällesi maksettavaksi.

Lainan korko määräytyy henkilökohtaisen sopimuksesi mukaan, ja siihen vaikuttaa suurimmaksi osaksi mm. perustamismaksu, tilinhoitomaksu, lainasumma sekä takaisinmaksuaika.

Santander Consumer Finance Oy on Suomessa perustettu yritys, mikä on osa Santander-konsernia. Se on yksi maailman suurimmista pankeista. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2007 ja asiakkaita on jo Suomessa satoja tuhansia. Santanderin pääkonttori Suomessa sijaitsee Itäväylän varrella Helsingissä, osoitteessa Risto Rytin Tie 33, 00570 Helsinki.

Laina on mahdollista maksaa aikaisemmin pois ilman ylimääräisiä kustannuksia. Olethan yhteydessä asiakaspalveluun, mikäli sinulla on kysyttävää lainan nopeammasta takaisinmaksusta.

Lainan takaisinmaksuaika määräytyy suurimmaksi osaksi lainasumman perusteella. Pienemmillä lainoilla on tietenkin lyhyemmät takaisinmaksuajat kuin suuremmilla. Lainan takaisinmaksuaika on 2-10 vuotta.

Arvostele palvelu: Santander

Klikkaa tähteä arvioidaksesi sen!

Keskiarvio: 4.8 / 5. Arvostelujen määrä: 5

Ei arvosteluita toistaiseksi! Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän palvelun.