Tasalyhennyslaina

Tasalyhennyslaina Nordic Bank 2023 lainavertailusta!

Tasalyhennyslaina antaa lisätilaa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Tasaerä on helppo budjetoida muiden kulujen ohessa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Tasalyhennyslaina antaa lisätilaa juuri silloin, kun sitä tarvitset. Tasaerä on helppo budjetoida muiden kulujen ohessa.

Nordic Bank kilpailuttaa tasalyhennyslainan sekä muut lainat puolestasi jopa 35 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Ilmaisen lainahakemuksen voit täyttää sivuillamme koska tahansa. Nordic Bankin lainavertailu auttaa sinua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et turhaan maksa liian kalliista lainasta.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bank kilpailuttaa tasalyhennyslainan sekä muut lainat puolestasi jopa 35 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainan hakeminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Ilmaisen lainahakemuksen voit täyttää sivuillamme koska tahansa. Nordic Bankin lainavertailu auttaa sinua vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et turhaan maksa liian kalliista lainasta.

Mikä on tasalyhennyslaina?

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan lyhennysosa pysyy tasaisena eli samana koko laina-ajan.

Esimerkiksi jos lainaat 10 000 euroa 60 kuukauden maksuajalla, maksuerät ovat tasalyhennyslainan lyhennyksen osalta täysin saman suuruisia, mutta korko vaihtelee. Tasalyhennyslainassa siis maksetaan suurempia eriä lainan alussa ja maksuerät pienenevät lainasumman pienentyessä.

Koska tasalyhennyslainan maksuerät ovat aluksi huomattavasti suurempia, on usein järkevämpää ottaa tasaerälaina tai annuiteettilaina kuin tasalyhenteinen laina.

Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko. Lainan korko tarkoittaa käytännössä lainan hintaa.

 

Tasalyhennyslaina tarkoittaa että kuukausierä pysyy samana koko laina ajan.

Tasalyhennyslaina-laskuri – kokeile laskurilla sopiva maksuaika

Kokeile kätevällä lainalaskurillamme, millainen lainasumma ja laina-aika olisi sinulle sopiva. Valitse laskurista lainan määrä sekä laina-aika, niin saat heti arvion kuukausierästä. Vaihtele laina-aikaa, niin näet miten se vaikuttaa kuukausierään. Laskurin avulla pystyt helposti suunnittelemaan mikä olisi kuukausibudjettiisi sopiva maksuaika.

Laskurista näkyy myös arvio todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron ja kaikki kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista. Todellinen vuosikorko on asiakaskohtainen. Siksi laskurissa näkyvä luku on vain arvio.

Lainan maksuerä koostuu korosta ja lainanlyhennyksestä. Tasalyhennyslainassa laina lyhenee aina samalla summalla, mutta korko vaihtelee. Tasalyhenteisen lainan maksuerä muuttuu koron muuttuessa. Laina-aika pysyy samana. Ajan myötä maksuerä pienenee, koska korkojen euromäärä vähenee lainan lyhentyessä. Alussa siis maksetaan isompaa kuukausierää. Tasalyhenteinen laina sopii sinulle, jos taloudellinen tilanteesi kestää alussa suuremmat maksuerät.

Jos tasalyhenteinen laina ei tunnu oikealta, on onneksi muitakin vaihtoehtoja. Kiinteä tasaerälaina on laina, jossa kaikki takaisinmaksuerät ovat yhtä suuria. Kun korko muuttuu, laina-aika muuttuu. Eli jos korko nousee, laina-aika pitenee. Jos korko laskee, laina-aika lyhenee. Kiinteä tasaerä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat tietää tarkasti jokaisen maksuerän koon, mutta et välitä siitä, että laina-aika voi muuttua.

Tasaerälaina eli annuiteettilaina sopii sinulle, jos haluat tietää laina-ajan jo etukäteen ja taloudellinen tilanteesi kestää korkojen nousun. Tasaerälainassa maksuerä muuttuu, kun korko muuttuu. Laina-aika pysyy samana koko ajan. Aluksi lyhennyksen osuus on pieni ja iso osa lyhennyksestä koostuu koroista. Ajan kuluessa lyhennyksen osuus kasvaa ja korkojen osuus vastaavasti pienenee.

Yleisiä kysymyksiä tasalyhennyslainasta:

Paljonko voin saada tasalyhennyslainaa?

Edullisen tasalyhennyslainan löydät kilpailuttamalla. Tee yksi ilmainen lainahakemus Nordic Bankin verkkosivuilla ja hae lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada tasalyhennyslainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Kilpailuta tasalyhennyslaina Nordic Bankilla

Tasalyhennyslainan kilpailuttaminen on tehty Nordic Bankilla helpoksi. Kauttamme kilpailutat yhdellä lainahakemuksella jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta, jotka tarjoavat tasalyhennyslainaa.

Tasalyhennyslainan todellinen vuosikorko määräytyy lainan hakijan yksilöllisten tietojen perusteella.

Tasalyhennyslainan saamisen ehdot

Tasalyhennyslainan saamiseksi täytyy täyttää tiettyjä ehtoja. Lainaehdot määritellään aina yksilöllisesti, mutta yleisesti ottaen tasalyhennyslainassa on tiettyjä kriteereitä, joita lainan saamiseksi tarvitaan. Mitä paremmin täytät ehdot, sitä edullisempaa lainaa eli matalampaa korkoa todennäköisesti myös saat. Oletuksena kuitenkin on, että tasalyhennyslaina pitää maksaa takaisin. Mikäli tietosi vakuuttavat lainanantajan, saat lainatarjouksia.

Vakaat eläke- tai palkkatulot

Kun sinulla on vakaat eläke- tai palkkatulot, varmistat lainan antajalle, että pystyt maksamaan lainaa takaisin. Pitkä työhistoria esimerkiksi saman yrityksen palveluksessa ilman koeaikaa antaa turvaa lainan myöntäjälle, että hän voi luottaa sinuun.

Riittävä tulotaso kuluihin nähden

Tasalyhennyslainan saamiseksi tulotason täytyy olla riittävä talouden kuluihin nähden. Mikäli tulosi ovat 1 500 euroa kuukaudessa, asuminen maksaa 500 euroa ja muut kuukausittaiset kulusi ovat keskimäärin 500 euroa, pystyt teoriassa ottaa tasalyhennyslainan joka maksaa 500 euroa kuukaudessa, jos taloutesi on vakaa ja kaikki tiedot pysyy samana.

Täysi-ikäisyys

Lainan hakijan täytyy olla myös täysi-ikäinen lainan saamiseksi. Minimivaatimuksena on yleensä 18 vuoden ikä, mutta lainanantajat voivat määrittää oman iän lainan hakemisen vaatimukseksi.

Luottotiedot kunnossa

Lähtökohtaisesti luottohäiriöillä ei saa lainaa. Luottotiedot pitäisi siis olla kunnossa. Luottotiedot antavat muiden tietojen ohella varmuuden lainanantajalle siitä, että maksat lainan takaisin.

Kilpailutat tasalyhennyslainat maksutta Nordic Bankin lainavertailussa

Kenelle tasalyhennyslaina sopii?

Tasalyhennyslaina sopii moneen eri tarpeeseen. Tasalyhennyslaina sopii lomamatkaan, remonttiin, uuden läppärin tai mihin tahansa suurempaan hankintaan. Tasalyhennyslaina sopii periaatteessa myös sijoittajalle, jos tiedät, että lainasumma tuottaa sinulle enemmän rahaa takaisin, kuin lainan kulut ovat.

Tasalyhennyslainaa eri tarkoituksiin

Tasalyhennyslainaa voidaan hakea moneen eri tarkoitukseen. Tasalyhennyslainalla rahoitat pienet tai suuret hankinnat. Voit jopa sijoittaa lainan ja tienata lisää. 

Katso alta pari vinkkiä, johon voit käyttää tasalyhennyslainan.

Lainavertailu on helppoa kauttamme

Tasalyhennyslainan käyttökohteita – 8 esimerkkiä

Mihin käyttää tasalyhennyslaina? 8 vinkkiä eri tarpeeseen.

Auton hankinta ja kulut

Tasalyhennyslaina sopii erinomaisesti autorahoitukseen. Auton hankkiminen on kallista. Tasalyhennyslainaa voit hakea jopa 70 000 euroon saakka. Sillä rahalla saa jo melko hienon menopelin ja maksaa monet autoilun bensakulut tai autokorjaamon maksut.

Laitehankinnat

Tasalyhennyslaina helpottaa laitehankintoja. Tarvitsetko uuden läppärin tai tehokkaan pelikoneen? Voit hakea pienen lainan helposti ja marssia suoraan elektroniikkaliikkeeseen valitsemaan mieleisesi laitteen työ- tai huvikäyttöön, ihan mihin tahansa!

Kodin kalusteet ja laitteet

Tarvitsetko uuden ruokapöydän, pesukoneen rikkoutuneen tilalle tai suuremman jääkaapin perheen lisäyksen jälkeen? Tasalyhennyslainan avulla helpotat arkea ja voit tehdä tärkeät hankinnat juuri sillä hetkellä, kun sitä eniten tarvitset.

Keittiöremontti

Keittiöremontti voi maksaa helposti jopa 10 000 euroa. Tasalyhennyslainalla rahoitat keittiöremontin vaivattomasti ilman suurta kertainvestointia. Maksa laina takaisin pidemmällä aikavälillä ja nauti samalla uuden keittiön antimista.

Peruskorjaus

Tasalyhenteinen peruskorjauslaina on hyvä tapa rahoittaa isompi remontti, jossa uusitaan asunnon pinnat ja rakenteet uutta vastaavalle tasolle.

Lomamatka

Tarvitsetko äkkilähdön? Joskus täytyy rentoutua ja viettää aikaa tärkeimpien ihmisten kanssa. Lomamatkan rahoittaminen tasalyhennyslainalla hoituu helposti Nordic Bankin avulla. Saat kauttamme lainaa sinulle sopivalla maksuerällä. Matka voi alkaa!

Hääkulujen rahoittaminen

Häät ovat tärkeä tilaisuus ja kaiken pitää olla täydellistä, eikö vain? Vaikka hääjuhla on ihanaa, täydelliset häät aiheuttavat paljon kustannuksia. Häiden rahoittaminen tasalyhennyslainalla helpottaa hääsuunnittelua ja rahoitatte täydellisen rakkauden juhlan. Näin vieraanne viihtyvät ja juhlista tulee ikimuistoiset.

Lahjan hankinta

Oletko hankkimassa ylioppilaslahjaa tai jotakin muuta suurempaa lahjaa tärkeälle perheenjäsenellesi? Älä anna rahan olla este täydellisen lahjan hankinnalle. Kilpailutat Nordic Bankin avulla tasalyhennyslainan ilmaiseksi. Saat rahat tilille jopa muutamassa arkipäivässä.

Opiskelun rahoittaminen

Etsitkö opiskelupaikkaa tai oletko lähdössä vaihto-opiskelemaan? Opiskelun rahoittaminen kannattaa tehdä siksi, että voit keskittyä tärkeimpään eli osaamisesi kasvattamiseen. Voit varata lainaa hieman suuremman määrän hätävaraksi säästöön, jotta opiskelu sujuu pienemmällä stressitasolla.

Sijoittaminen

Onko sinulla täydellinen sijoituskohde? Tasalyhennyslaina voi olla täydellinen alkupääoma sijoittamisen aloittamiseen. Saat sijoittaa koko tasalyhennyslainan mihin tahansa sijoituskohteeseen oman mielesi mukaan.

Tasalyhennyslaina ilman vakuuksia Nordic Bankilta

Nordic Bankilta voit saada tasalyhennyslainan ilman vakuuksia.

Kilpailutat kauttamme jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi.

Valitse laskurista laina aika, lainasumma ja täytä sen jälkeen tietosi seuraavalla välilehdellä.

Hakemisen jälkeen saat lainatarjoukset nopeasti sähköpostiin.

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti hakijan tietojen perusteella.

Koska lainan hakeminen on ilmaista, kannattaa hakemus tehdä tasaisin väliajoin, jos tilanteesi muuttuu.

Nordic Bankin lainavertailu auttaa löytämään edullisen lainan verkosta

Usein kysytyt kysymykset tasalyhennyslainasta:

Tasalyhennyslaina on laina, jossa lainaerä ja laina aika ovat kiinteitä. Esimerkiksi 10 000 euron laina ja takaisinmaksu esimerkiksi 200 euroa kuukaudessa 60 kuukauden maksuajalla on 12 000 euroa eli 2000 euron hintainen tasalyhennyslaina.

Voit hakea tasalyhennyslainaa monista eri pankeista tai rahoituslaitoksista, suomesta ja ulkomailta. Nordic Bank on tehnyt tasalyhennyslainan hakemisen helpoksi. Kilpailutat kauttamme jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Saat lainapäätöksen jopa 5 minuutissa.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin.

Voit maksaa tasalyhennyslainan nopeammin takaisin, kunhan maksat lainalle kertyneet korot ja kulut täysimääräisenä lainasumman takaisinmaksun yhteydessä.

Tasalyhennyslainaa voi saada ehdot täyttävä täysi-ikäinen henkilö, jolla on vakaat ja riittävät palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Tärkeintä on, että laina maksetaan takaisin kokonaan laina ajan päätyttyä.

Tasalyhennyslainan korko määräytyy hakijan yksilöllisten tietojen perusteella. Voit kokeilla Nordic Bankin tasalyhennyslainalaskuria ilmaiseksi. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi jopa 5 minuutissa.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Tasalyhennyslainasa maksuerä on aina kiinteä. Viitekoron muuttuessa tasalyhennyslainan maksuerä ei muutu, vaan laina ajan pituus, eli maksuerien määrä muuttuu.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Tasaerässä jokainen takaisinmaksuerä on samansuuruinen. Lyhennät siis lainaa joka kuukausi samalla summalla.

Tasaerän voi laskea monella tavalla. Se voi olla esimerkiksi kuukausimaksu, vuosimaksu tai puolivuotismaksu. Kun lasketaan lainasumma ja koko laina-ajalta maksettavat korot yhteen ja jaetaan tuo summa laina-ajalla, saadaan tietää, mikä on laina kuukausierä.

Tasalyhenteisessä lainassa lainaa lyhennetään aina samalla summalla, mutta lainanlyhennykseen lisättävä korko vaihtelee. Koron muutokset vaikuttavat maksuerän kokoon. Laina-aika pysyy samana, kun korko muuttuu.

Lisätietoa lainoista: