Täsmäluotto

Kilpailuta edullinen täsmäluotto

Täsmäluotto jo muutamissa minuuteissa tilille. Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi ja voit keskittyä olennaiseen.

Kilpailutamme jopa 35 eri rahalaitosta ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella. Lomakkeen täytössä menee muutama minuutti ja voit saada rahat tilillesi varsin nopeasti.

Täsmäluotto on mahdollista hakea ympäri vuorokauden ja hakemuksen voi täyttää aina uudestaan täysin veloituksetta, eikä se sido sinua mihinkään!

Lainatarjoukset saatuasi kannattaa käydä vielä tarkasti tarjoukset läpi, sillä voit säästää ison määrän rahaa valitsemalla edullisimman lainan. Lainasta on tärkeää tarkastaa varsinkin todellinen vuosikorko sekä lainan todellinen loppusumma.

Täsmäluotto jo muutamissa minuuteissa tilille. Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi ja voit keskittyä olennaiseen.

Kilpailutamme jopa yli 30 eri rahalaitosta ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella. Lomakkeen täytössä menee muutama minuutti ja voit saada rahat tilillesi varsin nopeasti.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täsmäluotto on mahdollista hakea ympäri vuorokauden ja hakemuksen voi täyttää aina uudestaan täysin veloituksetta, eikä se sido sinua mihinkään!

Lainatarjoukset saatuasi kannattaa käydä vielä tarkasti tarjoukset läpi, sillä voit säästää ison määrän rahaa valitsemalla edullisimman lainan. Lainasta on tärkeää tarkastaa varsinkin todellinen vuosikorko sekä lainan todellinen loppusumma.

Täsmäluotto helposti netistä

Välillä tulee hetkiä kun omat varat eivät riitä korjaamaan omaa taloudellista tilannetta, sillä yllättäviä kuluja on vaikea ennustaa. Rahaa voi tarvita vaikka remonttiin tai uusien auton renkaiden hankintaan.

Silloin tulee ratkaisuksi täsmäluotto. Täsmäluoton avulla voit hakea lainaa mihin tahansa tilanteeseen rahatilanteen korjaamiseksi. Lainamuotoja on toki erilaisia, täsmäluotto on vain yksi niistä.

Tätä lainamuotoa voit hakea ilman vakuuksia, käsirahaa tai takaajia. Voit hakea lainaa vaivatta ja nopeasti. Täsmäluottoa on kyllä mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä onkin usein mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin lainaa hakiessa. Siksi yhteishakijan lisääminen lainahakemukselle kannattaa, jos se on mahdollista.

Kerromme tässä kirjoituksessa hieman lisää täsmäluoton saamiseen liittyvistä asioista, ja mitä sinun kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa.

Kilpailuta täsmäluotto fiksusti

Ketkä myöntävät täsmäluottoa?

Täsmäluottoa myöntävät monet eri pankit. Esimerkiksi OP Ryhmä myöntää OP Täsmäluottoa, jota voi hakea oman Osuuspankin kautta. Mikäli jostain syystä oma osuuspankki ei myönnä OP täsmäluottoa, voi Nordic Bank kilpailuttaa täsmäluoton ja muut lainatarpeesi helposti eri tarpeisiin. Lainojen vertailu on palvelumme avulla helppoa, nopeaa ja turvallista. Sinun ei tarvitse käyttää enempää aikaa lainan hakemiseen, kuten normaalisti joutuisit tehdä luottoa hakiessasi.

Täsmäluotto eri tarpeisiin

Kun omat rahat ei riitä, tulee apuun täsmäluotto. Täsmäluotolla tarkoitetaan kertaluontoista lainaa, mikä ei vaadi vakuuksia ja on helposti haettavissa verkosta.

Lainahakemus on todella nopea tehdä sivustomme kautta, kilpailutamme jopa kymmeniä rahalaitoksia ja luotonmyöntäjiä puolestasi. Sinun ei tarvitse nähdä vaivaa lainan kilpailuttamiseen eri pankeista, vaan hoidamme sen puolestasi.

Automatiikan avulla lainatarjousten antaminen pankeille on helppoa ja saat tarjoukset täsmäluotosta todella nopeasti. Sinun ei tarvitse lainatarjoukset saatuasi välttämättä ottaa edes lainaa, sillä se ei vaadi sitoutumista.

Vasta lainatarjouksen hyväksyttyäsi olet sitoutunut lainan takaisinmaksuun. Hakemusten teko on myös täysin veloituksetonta, joten ei kun lainahakemusta täyttämään!

Tarjoukset saatuasi kannattaa lainat kilpailuttaa vielä itse omalla ajalla. Lainan kilpailuttamalla voi saada suoraan säästöä, sillä lainoissa on omia kuluja mitä pitää ottaa huomioon.

Täsmäluotto autoa varten

Täsmäluoton voi tarvita joskus auton korjaamista varten. Talvisää yllättää kaupunkilaiset ei ole yllättävä uutisotsikko sanomalehdissä. Uusien renkaiden hankintaan kuluu yllättävän paljon rahaa. Silloin voi saada lainaa hakemalla apua auton renkaiden hankintaan.

Laina voi myös auttaa jos auton rakenteissa menee jotain yllättävästi rikki. Esimerkiksi op täsmäluotto tarjoaa asiakkailleen täsmäluottoa 2 000 euron ja 15 000 euron väliltä. Laina-ajan puitteissa saa myös yhden maksuvapaan kuukauden vuodessa. Toki niitä ei ole pakko käyttää, mutta mahdollisuus kannattaa pitää mielessä.

Laina-aika on yleistä vuoden takaisinmaksuajalla, mutta sitä voi hankkia myös 15 vuoteen asti. Välillä suurempi laina tulee tarpeeseen, eikä silloin kannata hötkyillä ja yrittää ottaa liian lyhyttä lainan takaisinmaksuaikaa.

Pienemmillä tuloilla kuitenkaan esimerkiksi 10 000 euron suuruinen laina ei tule maksetuksi takaisin välttämättä vuoden aikana. Rahatilanteen kohentuessa lainan voi maksaa takaisin täysin veloituksetta nopeammalla aikataululla. Lue lisää alta täsmäluoton muista mahdollisuuksista.

Täsmäluotto lomaa varten

Täsmäluotto lomamatkalle

Kulutusluotto lomamatkalle, eli lomalaina, mahdollistaa hieman luksusta normaalin arjen ulkopuolelle.

Lomalla on mukavampi olla, kun ei tarvitse miettiä miten paljon kaikki maksaa ja voi ottaa rennosti ja nollata arjen kiireet.

Lomamatkalla kuluu kuitenkin huomattavasti enemmän rahaa, kuin kotona. Usein käydään syömässä paljon enemmän ravintoloissa ja erilaisia aktiviteetteja harrastetaan, mitä kotona ei välttämättä tulisi tehtyä.

Pienimuotoinen kulutusluotto auttaa silloin tilanteessa kuin tilanteessa. Toki unelmien toteuttamiseen voi ottaa hieman suuremmankin lainan.

Esimerkiksi 15 000 euroa mahdollistaa jo Amerikan läpi menevän automatkan kevyesti. Sellaiseen ei välttämättä ole jokaisella rahaa säästössä, silloin laina auttaa.

Loman jälkeen lainaa voi omassa rauhassa lyhennellä ja muistella miten hyvään tarkoitukseen se alunperin otettiin. Moni pankki tarjoaa esimerkiksi maksuvapaan kuukauden vuosittain, mikä tuo joustavuutta takaisinmaksuun.

Laina on myös mahdollista maksaa takaisin heti, kun siltä tuntuu, ilman minkäänlaisia lisäkustannuksia. Esimerkiksi Osuuspankin lainat ovat tällaisia.

Täsmäluotto remonttiin

Kulutusluotot voi käyttää myös kodin peruskorjaukseen tai muuhun remonttiin, vaikka uuden keittiökaluston hankintaan. Pitkään huonossa keittiöympäristössä oleminen on raskasta, ja kotikokkien elämäntasoa nostaa keittiön uudistaminen.

Keittiöremontin aloittamiseen ei välttämättä ihan pieni summa riitä, joten 15 000 euroa täsmäluottoa auttaa fiksaamaan koko kalustot uuteen uskoon.

Kannattaa kilpailuttaa remonttilainojen lisäksi myös keittiökalusteiden tai muutenkin remonttien tavarantoimittajien hinnastot. Voit saada yllättävän suuret säästöt hankkimalla materiaalit jopa saman ketjun eri kaupunkien toimipisteiltä. Kannattaa tutustua myös sivuiltamme löytyvään remonttilaina-laskuriin, joka voi olla isona apuna remonttia suunnitellessa. Muista myös hakea kotitalousvähennystä remontointityöstä – saat siitä tuntuvat verovähennykset, jotka voit hyödyntää vaikka remonttilainan lyhentämiseen.

Täsmäluotto on vakuudeton laina

Täsmäluotto on vakuudeton laina, mitä on helppo hakea verkossa oman rahatilanteen korjaamiseksi. Kymmenet rahalaitokset myöntää lainoja ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit saada lainaa vaikka et olisikaan esimerkiksi Osuuspankin asiakas, tietenkin joku pankkitili täytyy olla minne rahat tulee toimittaa. Myös kotiosoite Suomessa auttaa lainan saantiin.

Täsmäluotolla ei ole vakuuksia vaatimuksena, mutta joitain tiettyjä kriteerejä tulee täyttää lainan saamiseksi:

  • Hyvä maksukäyttäytyminen takaa pankeille varman tiedon lainan takaisinmaksukyvystä, ilman luottotietoja on hankalempi saada lainaa
  • Täysi-ikäisyys on tärkeää lainaa hakiessa, joillain pankeilla voi olla rajana korkeampikin ikä, esim. 23 vuotta
  • Vakaat sekä riittävät palkka- tai eläketulot nostavat mahdollisuuksia saada suurempia lainoja, niitä löytyy kuitenkin jopa 70 000 euroon asti.
  • Tärkeää on myös tehdä hakemus huolellisesti, sillä joskus sen puute voi johtaa kielteiseen lainahakemukseen.

Lainaa on helppo hakea, ja sitä kannattaakin hakea myöhemmin uudestaan, jos ei tunnu siltä että tämänhetkiset tarjoukset miellyttävät.

Täsmäluotto helposti Nordic Bankilta

Täsmäluotto, toiselta nimeltään joustoluotto, on mahdollista hakea ympäri vuorokauden Nordic Bankin palvelun kautta. Voit käyttää muutaman minuutin hakemuksen täyttämiseen, ja parhaimmassa tapauksessa saat lainasi minuuteissa tilille.

Lainalaskurin avulla voit arvioida mitä lainan korko, todellinen vuosikorko sekä kuukausittaiset maksuerät ovat. Kannattaa huomioida tietyt asiat, kuten se että lainasi korko tulee olemaan vasta tarjouksessa todenmukainen, laskuri antaa vain arvion mitä korko voi olla.

Lainaa voi hakea aina uudestaan, jos sille päälle sattuu ja luotonmyöntäjiä tulee markkinoille aina lisää.

Kaikki pankit, jotka lainoja myöntävät, antavat tehdä hakemukset uudestaan myös kielteisen luottopäätöksen jälkeen.

Vertaile itsellesi sopiva täsmäluotto Nordic Bankin avulla netissä

Kuinka paljon täsmäluottoa voi saada?

Täsmäluoton yleinen summa on noin 2 000 euroa, mutta eri suuruisia eri maksuajoilla olevia lainoja on myös tarjolla. Nordic Bankin avulla saat jopa 70 000 euroon saakka täsmäluottoa.

Joustoluotto monilla pankeilla mahdollistaa yhden maksuvapaan kuukauden vuosittain, tuoden nimenomaan luoton takaisinmaksuun joustoa. Täsmäluoton voi maksaa pois vaikka heti lainan oton jälkeen ja kaikki lainaajat mahdollistavat nopeamman takaisinmaksun veloituksetta.

Kannattaa aina kilpailuttaa laina vielä lopuksi itse, sillä luoton korko on mahdollista saada pienemmäksi yksinkertaisesti valitsemalla paras laina ja tutkimalla hieman mitä eri tarjoukset sisältävät.

Usein kysytyt kysymykset täsmäluotosta:

Täsmäluotto on vakuudeton, yhdessä erässä nostettava laina. Täsmäluottoa varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Luottoa haetaan netistä. Nordic Bankin kautta voit hakea täsmäluottoa enintään jopa 70 000 euroa.

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea luottoa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Täsmäluotto maksetaan tilille kerralla yhdessä erässä. Joustoluotto sen sijaan on jatkuva luotto, jota voi nostaa tilille useammassa erässä. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Joustoluotto on usein pienempi summa kuin täsmäluotto.

Täsmäluoton saa käyttää ihan mihin tahansa tarkoitukseen. Luottoa voi hakea esimerkiksi auton ostamista, lomamatkan maksamista tai remontin toteuttamista varten.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin. 

Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. Voit toki hakea myös maksuvapaata, jolloin todellinen laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea yhteislainaa yhdessä toisen hakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isomman lainan ja lainan ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko.

Luottojen vertailemisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile luotot aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton luotto maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme luotot on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin lainatarjous.

Vakuudeton luotto on lainamuoto, jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Kyllä, luoton voi maksaa kerralla pois, vaikka laina-ajaksi olisi sovittu pitempi aika.

Riippuu tilanteesta. Tavallisesti lainat kannattaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti. Ylimääräinen lainan pääomaan kohdistuva lyhennys madaltaa lainan kustannuksia ja lyhentää laina-aikaa. Toisinaan saattaa kuitenkin olla järkevämpää käyttää ylimääräiset rahat esimerkiksi sijoittamiseen tai joihinkin tärkeisiin kotitalouden kuluihin.

Suomen Pankin mukaan velkaa on liikaa, jos velkaa on enemmän kuin viisi kertaa vuotuisten käytettävissä olevien tulojen verran.

Kulutusluoton voi perua 14 päivän kuluessa luottosopimuksen tekemisestä. Tällöin rahat pitää toimittaa takaisin luotonantajalle viipymättä. Luotonantajalla saattaa olla oikeus vaatia korvausta luoton perumisesta.

Nordic Bankin kautta voit hakea luottoa enintään 70 000 euroa. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Vakuudettomaan luoton hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia positiivisen luottopäätöksen saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat luoton vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Täsmäluotto on vakuudeton laina. Se nostetaan kerralla tilille. Täsmäluotto sopii sekä pienien että hieman isompien hankintojen toteuttamiseen.

Lue myös: