Tervetuloa Nordic Bankin sivuille!

Nordic Bank on 2018 perustettu, luotettava lainavertailupalvelu verkossa, joka on
asiakaslähtöisesti apunasi arjen raha-asioissa ja rahoitusratkaisuissa.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa nykyiset lainasi tai hakea uutta matalakorkoista lainaa, joka on puolestamme jo valmiiksi kilpailutettu.

Yhteistyökumppaneina on yli 30 pankkia ja rahalaitosta, jotta saat mahdollisimman kattavan kilpailutuksen lainoille.

Sivujemme kautta voi hakea rahoitusta eri elämän tilanteisiin, on se sitten vaikkapa uuden tai käytetyn auton rahoitus, remonttilaina, häälaina tai ensi kesäksi kaavailtu lomamatka.

Kaikki yhteistyökumppanimme jolle lainahakemukset toimitetaan, toimivat Finanssivalvonnan, Kuluttaja-asiamiehen ja Aluehallintoviraston valvonnan alla.

Me autamme parhaan lainan löytämisessä!

Kuka voi hakea lainaa ja miten se tehdään?

Nordic Bank palvelu on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat saada tietoa raha-asioihin liittyvissä kysymyksissä tai haluavat löytää edullisen ja järkevän lainaratkaisun omaan elämäntilanteeseen. 

Lainavertailun tekeminen tai yhdistelylaina vaatiin ainoastaan säännölliset tulot ja puhtaat luottotietomerkinnät. Lainahakemuksen täyttö on helppoa, siihen menee vain muutama minuutti ja pääset jo muutamassa minuutissa vertailemaan lainatarjouksia.

Olemme auttaneet jo tuhansia asiakkaita vertailemaan ja valitsemaan kilpailukykyisen lainan. Palvelun käyttö on maksutonta eikä sido sinua valitsemaan mitään tarjottua lainatarjousta.

Tavoitteenamme on auttaa rahoitusasioissa ja helpottaa asiakkaitamme tekemään järkeviä ratkaisuja laina-asioissa. Siksi lainan kilpailutus ja vertailu on tehty sinulle helpoksi. Tarvitset vain muutaman minuutin hakemuksen täyttöön ja me hoidamme kilpailutuksen puolestasi.

Nordic Bank kilpailuttaa lainat sinulle nopeasti ja täysin veloituksetta. Saat yhdellä hakemuksella lainatarjoukset lukuisilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä vain muutamassa minuutissa. Näin saat lainallesi mahdollisimman matalan koron ja alhaiset lainanhoitokustannukset. 

Lainojen vertailu on suoraviivaista ja helppoa. Kun olet valinnut mieleisesi lainatarjouksen, allekirjoita lainasopimus ja toimita tarvittavat liitteet. Saat rahat nopeasti tilille. Toivottavasti voimme olla avuksi ja auttaa sinua lainapäätöksen valitsemisessa ja kilpailutuksessa!

Terveisin, 

Nordic Bankin tiimi.

Bulevardi 21, 00180 Helsinki (Huom. postiosoite, ei asiakaspalvelua).

Voinko hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa mikäli:  Olet vähintään 18 vuotias. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot.

Mikä on lainan korko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja lasketaan asiakkaan tulojen sekä menojen perusteella. Lainalaskurimme auttaa selvittämään suuntaa antavan koron ja kk-erän.

Kuinka pitkä on laina-aika?

Kauttamme voi hakea lainaa 1 – 15 vuoden laina ajalle. Lainan voi maksaa kokonaan pois myös nopeammin.

Mitä korkokatto tarkoittaa?

1.7.2020 jälkeen nostetuissa lainoissa 30.9.21asti lainojen nimelliskorko saa olla maksimissaan 10 %. Ennen heinäkuuta 2020 otettuihin lainoihin korkokatto ei vaikuta.

Voinko yhdistää lainat?

Kyllä, kalliskorkoisia lainoja kannattaakin yhdistää näin olleen voi säästä jopa satoja euroja kuukaudessa. Merkkaa lainahakemukseen lainat huolellisesti.

Kuinka ison lainan voin saada?

Lainan suuruuteen vaikuttava tekijä on mm. yhteishakija. Suosittelemme aina lisäämään lainahakemukseen yhteishakijan näin olleen korko voi olla alhaisempi ja lainamäärä suurempi.

Kuinka nopeasti saan lainan?

Saat lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme s-postiisi muutamassa minuutissa jonka jälkeen voi vertailla tarjouksia ja nostaa itsellesi sopivimman lainan tilille.

Sitoudunko ottamaan lainaa?

Maksuttoman lainahakemuksen täyttäminen ei sido vastaanottamaan lainaa, voit siis rauhassa täyttää lainahakemuksen ja vertailla tarjouksia.