Vakuudeton laina

Vakuudeton laina nopeasti tilille!

Voit hakea vakuudetonta lainaa nyt edullisesti, sillä Nordic Bank kilpailuttaa jopa 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää puolestasi yhdellä hakemuksella.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Voit hakea vakuudetonta lainaa nyt edullisesti, sillä Nordic Bank kilpailuttaa jopa 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää puolestasi yhdellä hakemuksella.

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus kätevästi täällä ja nosta vakuudeton laina pian tilillesi. Kilpailuttamalla lainat kauttamme et sitoudu vastaanottamaan lainaa.

Nordic Bankin kautta vertailet helposti itsellesi edullisimman mahdollisen lainan, johon ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et maksa turhaan ylimääräisiä korkoja ja muita lainanhoitokuluja. Me olemme tehneet lainojen kilpailutuksen todella helpoksi. Palvelun käyttäminen on ilmaista.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus kätevästi täällä ja nosta vakuudeton laina pian tilillesi. Kilpailuttamalla lainat kauttamme et sitoudu vastaanottamaan lainaa.

Nordic Bankin kautta vertailet helposti itsellesi edullisimman mahdollisen lainan, johon ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et maksa turhaan ylimääräisiä korkoja ja muita lainanhoitokuluja. Me olemme tehneet lainojen kilpailutuksen todella helpoksi. Palvelun käyttäminen on ilmaista.

Kuinka paljon voi hakea vakuudetonta lainaa?

Jokainen meistä on joskus tuskaillut raha-asioiden kanssa. Kaikkeen ei aina pysty varautumaan etukäteen, vaikka kuinka yrittäisi. Joskus sitä paitsi käy niin, että onnettomat sattumukset kasautuvat ja niitä tulee useita lyhyen ajan sisällä. Sellaisessa tilanteessa rahat saattavat loppua kesken.

Vakuudeton laina

Edes puskurirahasto ei välttämättä riitä, eikä sitä aina ole järkevääkään tyhjentää kokonaan. Etenkin tällaisissa tilanteissa, joissa rahantarve yllättää, vakuudeton laina voi olla hyvä apu.

Vakuudettoman laina voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Meiltä sitä haetaan usein esimerkiksi auton ostamista, kodin remontointia ja lainojen yhdistämistä varten.

Meidän kauttamme voi saada rahoituksen sekä pieniä että isoja hankintoja varten, sillä meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan voi maksaa pois myös sovittua nopeammin, mikä tekee lainasta mukavan joustavan.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudellista lainaa saadakseen hakijalla täytyy olla omaisuutta tai takaajia lainan vakuudeksi. Vakuudeton laina sen sijaan on luotto, jota varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Vakuudettomissa lainoissa on tavallisesti vakuudellista lainaa korkeampi korko. Niiden etu on kuitenkin se, että lainanhakuprosessi on nopea ja rahat voi saada tilille pian. Lisäksi rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan vakuudettoman lainan voi käyttää mihin haluaa.

Vaikka vakuudetonta lainaa varten ei tarvitse olla omaisuutta tai takaajia, on luotonantajilla kuitenkin joitain vaatimuksia hakijoille. Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa hyvin. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai paljon lainaa suhteessa tuloihin, ei uutta lainaa välttämättä myönnetä. Sinulla täytyy myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Jos sinulla ei ole tuloja, et siis valitettavasti voi saada lainaa meidän kauttamme. Vakaat tulot toimivat eräänlaisena lainan vakuutena. Luonnollisesti hakijan pitää olla myös täysi-ikäinen.

Voit tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi aivan varma, täytätkö näitä ehtoja. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit siis huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia vastauksia siihen saat.

Vakuudettoman kulutusluoton laina-aika ja todellinen vuosikorko

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on vähintään 1 vuosi ja enintään 15 vuotta. Sovi kulutusluoton laina-aika sellaiseksi, että kuukausierästä tulee sopivan kokoinen: ei liian pieni, koska silloin laina tulee sinulle kalliiksi, eikä liian iso, koska silloin et välttämättä pysty lyhentämään lainaa sovitusti.

Vakuudettomien lainojen korot ovat tällä hetkellä tyypillisesti 4–20 % välillä. Koroissa on siis erittäin paljon vaihtelua eri luotonantajien välillä. Sen vuoksi lainojen vertaileminen on tärkeää. Vaikka kyse olisi pienestä lainasta, voi suuri korko tehdä siitä kalliin. Siksi kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa.

Lainalaskurillamme voit kätevästi katsoa, minkälaisella laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva. Laskurissa näkyy arvio vuosikorosta. Muista, että laskurissa näkyvä korko on vain suuntaa-antava arvio. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, eli se määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Tutustu siis saamiisi tarjouksiin ja lainojen ehtoihin tarkasti.

Yleisiä kysymyksiä vakuudettomasta lainasta:

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Lainaa ilman vakuuksia voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Jos nämä edellytykset ovat kunnossa, saat melko varmasti lainaa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Mihin tarkoituksiin vakuudetonta lainaa voi hakea?

Vakuudetonta lainaa voi hakea käytännössä mitä tahansa tarkoitusta varten. Luotonantajat eivät ”korvamerkitse” rahoja mitenkään, joten voit käyttää ne mihin haluat. 

Meidän kauttamme löydät lainaa moniin eri tarkoituksiin. Pienehköllä esim 5000 euron pikalainalla maksat esimerkiksi äkillisesti ilmenneitä kulutustarpeita. Pikalaina sopii erityisesti tilanteisiin, joissa rahantarve yllättää ja ylimääräistä rahaa tarvittaisiin nopeasti. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi auton hajoaminen tai kiireellinen remonttitarve kotona.

Remonttilainalla remontoit kotiasi tai mökkiäsi. Koska voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa, pystyt meidän avullamme tekemään isojakin remontteja. Esimerkiksi kylpyhuoneremontti on kallis juttu, mutta märkätilat olisi tärkeää pitää kunnossa, jotta ei pääse syntymään kosteusvaurioita. Voit hakea lainaa myös muunlaista kotisi päivittämistä varten. Esimerkiksi aurinkopaneelien asentaminen kodin katolle voi säästää pitkällä aikavälillä todella paljon rahaa, sillä sähkön hinta nousee jatkuvasti.

Reissaaminen vaatii jonkin verran rahaa. Sitä ei välttämättä ole kertynyt säästöön, mutta silti olisi mukavaa saada kokemuksia matkailustakin. Lomalainalla rahoitat unelmalomasi. Jo 500 eurolla pystyt järjestämään miniloman kotimaassa. Isommalla summalla pääset pidemmällekin matkalle. Voit hakea meidän kauttamme lainaa myös esimerkiksi hääjuhlia varten.

Moottoripyörälainalla tai autolainalla ostat uudet menopelit. Enää ei tarvitse seisoskella bussipysäkillä odottamassa. Omalla autolla tai moottoripyörällä voit ajaa suoraan määränpäähäsi kulkematta lukuisten pysäkkien kautta.

Nämä ovat vain esimerkkejä siitä, mitä tarkoituksia varten lainaa voi hakea. Olitpa tekemässä isoa tai pientä hankintaa, voit kääntyä meidän puoleemme. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sinä päätät, mihin rahat käytät.

Hae vakuudeton laina hankintoihin fiksusti netistä

Miten vakuudeton laina kilpailutetaan?

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen ja hakeminen on helppoa ja nopeaa:

1. Täytä lainahakemus nettisivuillamme.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte yhdessä saada pienempikorkoisen lainan.

2. Odottele hetki. Jo muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia.

Tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat parissa minuutissa. Kaikki tarjoukset ovat tulleet yleensä 6 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

3. Vertaile saamiasi lainatarjouksia.

Voit vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa. Lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan. Tutustu lainaehtoihin huolellisesti ennen tarjouksen hyväksymistä.

4. Hyväksy lainatarjous ja nosta rahat tilillesi.

Jos päätä hyväksyä tarjouksen, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla. Sen jälkeen voit nostaa rahat tilillesi nopeasti. Tavallisesti rahat maksetaan tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudettoman lainan edut vakuudelliseen lainaan verrattuna

  1. Et tarvitse takaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi.
  2. Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Saat rahat tilille nopeasti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.
  3. Lainatun rahan käyttökohdetta ei määrätä, vaan saat käyttää rahat niin kuin parhaaksi näet.

Kilpailuta lainat Nordic Bankin kautta

Kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Yleensä ei kannata tarttua ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen, koska toiselta luotonantajalta voisi löytyä edullisempi vaihtoehto.

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat hyvän kuvan lainamarkkinoista.

Meidän kauttamme voit hakea 500–70 000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Laina-aika on enintään 15 vuotta. Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa.

Yhteishakija mahdollistaa isomman lainasumman ja pienemmän koron. Jos olette esimerkiksi puolisosi kanssa ostamassa yhteistä autoa, voi lainahakemuksen tehdä molempien nimillä.

Vakuudettomia lainoja ja luottoja on monenlaisia

Markkinoilta löytyy paljon erilaisia vakuudettomia lainoja. Niissä kaikissa on omat hyvät puolensa ja ne sopivat erilaisiin tilanteisiin. Seuraavaksi käydään lyhyesti läpi, millaisia vakuudettomia lainoja on olemassa.

Vakuudeton pikalaina on erinomainen ratkaisu silloin, kun lainaa tarvitaan nopeasti. Pikalainaa haetaan netistä ja se on nimensä mukaisesti nopea. Hakemukset käsitellään pikaisesti ja rahat saa tilille usein jo samana päivänä.

Pikalainat ovat usein pieniä summia. Pienestäkin summasta on paljon hyötyä tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi jos puhelimesi menee rikki, haluat varmasti ostaa uuden tilalle mahdollisimman pian. Uuden puhelimen hankkimiseen voi riittää pienikin, esimerkiksi 500 euron pikalaina.

Pikalainat usein myös maksetaan takaisin nopeasti. Ne ovat lyhytaikaisia lainoja, jotka maksetaan pois yleensä viikoissa tai muutamissa kuukausissa. Kun laina maksetaan nopeasti pois, korkoja ei ehdi kertyä kovinkaan paljon.

Vakuudeton kulutusluotto on tavallisesti pikalainaa isompi kertalaina. Yleensä kulutusluotto on 500025 000 euroa. Nordic Bankin kautta haettava kulutusluotto voi olla jopa 70 000 euron suuruinen. Lainasummat ovat isompia, joten myös laina-aika on pitempi kuin pikalainassa.

Kulutusluoton voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Usein luottoa haetaan kodin remontoimista tai sisustamista varten, lomamatkasta aiheutuvien kulujen kattamiseen tai auton korjaamiseen. Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto, jos hankinnan kulut ovat melko tarkasti selvillä jo etukäteen.

Vakuudeton joustoluotto on kertalainaa joustavampi vaihtoehto. Se on hyvä ratkaisu etenkin tilanteissa, joissa kaikki hankinnasta aiheutuvat kulut eivät ole vielä tarkasti selvillä. Esimerkiksi kotia remontoidessa tai vaikkapa mökkiä rakentaessa lopulliset kustannukset eivät yleensä ole tarkasti selvillä projektin alussa. Yllätyksiä voi tulla ja joustoluottotililtä niitä varten saa helposti rahoituksen.

Joustoluotto on jatkuva luotto. Asiakkaalle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa hän saa tehdä luottotililtä nostoja silloin, kun itse haluaa. Joustoluotto palautuu takaisin käyttöön, kun sitä on maksettu takaisin.

Korkoja tässä lainatyypissä maksetaan vain siitä osuudesta, joka on nostettu asiakkaan tilille. Jos olet hakenut esimerkiksi 4000 euroa joustoluottoa, et maksa koko 4000:sta korkoja, jos et nosta koko summaa tilillesi.

Vakuudeton autolaina on kätevä keino, jolla rahoitat oman auton. Nordic Bankin kautta autolainaa voi hakea jopa 70 000 euroa. Saat meidän kauttamme rahoituksen niin käytetyn kuin uudenkin auton ostamiseen. Vakuudettomalla autolainalla auton voi ostaa ilman käsirahaa, joten laina sopii erityisesti tilanteeseen, jossa auton ostamiseen ei ole säästössä rahaa.

Kun ostat auton autolainalla, saat rekisteröidä auton heti omiin nimiisi. Autokaupan rahoitusyhtiön kautta rahoitetun auton omistaja on rahoitusyhtiö siihen asti, kunnes olet maksanut lainan kokonaan.

Vakuudeton yhdistelylaina sopii tilanteisiin, joissa henkilölle on kertynyt monta pientä lainaa ja osamaksua. Tällaisessa tapauksessa ei kannata ottaa pikalainaa. Pikalaina ei sovi talouden tasapainottamiseen, vaan silloin parempi vaihtoehto on yhdistelylaina.

Yhdistelylaina tarkoittaa sitä, että kaikki pienet lainasi yhdistetään yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällä tavalla saat paljon säästöjä, kun sinun ei tarvitse enää maksella joka kuukausi monen lainan korkoja ja kuluja. Lisäksi pysyt paremmin selvillä siitä, minkä verran lainaa on vielä jäljellä.

Vakuudeton remonttilaina sopii kaikenlaisten remonttien rahoittamiseen. Voit hakea esimerkiksi pari tuhatta euroa lainaa pientä pintaremonttia ja kodin sisustamista varten, tai jopa kymmeniätuhansia euroja isoja remontteja, esimerkiksi kattoremonttia tai märkätilaremonttia varten.

Nykyään on suosittua asentaa ilmalämpöpumppu kotiin. Sillä saa helposti ja tehokkaasti viilennettyä asunnon ja myös lämmitettyä sitä talvella. Ilmalämpöpumppu voi tuoda talvella isot säästöt, jos talossasi on sähkölämmitys.

Pumppujen hinnat vaihtelevat suuresti. Työn hintaa vaikuttaa myös asennuskohde. Saat asennustyöstä kotitalousvähennyksen, jolla pystyt lyhentämään lainaa.

Kilpailuta vakuudeton laina fiksusti verkossa

Yhdistä vanhat lainat ja luotot vakuudettomalla yhdistelylainalla

Jos sinulle on kertynyt useita luottoja, lainoja ja osamaksuja, voi yhdistelylaina olla järkevä ratkaisu. Kun yhdistät lainasi, lyhennät vain yhtä pienempikorkoista lainaa usean korkeakorkoisen sijaan. Korkojen lisäksi säästät rahaa monien eri lainojen tilinhoitomaksuista ja laskutuslisistä. Laske siis yhteen jäljellä olevien luottojesi yhteismäärä. Voit tehdä sen esimerkiksi sivuiltamme löytyvällä lainojen yhdistämis -laskurilla. Laita tuo summa Nordic Bankin lainahakemukseen. 

Vertaile huolellisesti lainatarjouksia. Jos niiden joukosta löytyy laina, joka tulisi kokonaisuutena edullisemmaksi kuin olemassa olevat lainasi, kannattaa tarjous hyväksyä.

Kun saat rahat tilillesi, voit maksaa kaikki muut lainasi pois, ja jatkossa lyhennät vain tuota yhtä lainaa. Lainojen yhdistäminen tuo selviä säästöjä!

Usein kysytyt kysymykset vakuudettomista lainoista:

Kyllä voitte. On suositeltavaa lisätä myös rinnakkaishakijan lainahakemukseen, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isomman lainan, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Jos tarpeesi on saada toistuvasti ajoittain luottoa, niin kertalainan sijaan kannattaa tutustua myös luottotiliin ja joustoluottoon.

Lainojen kilpailuttamisen avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille, usein yhden työpäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helppoa erottaa itsellesi edullisin ja sopivin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto, jonka hakemiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat usein vakuutena joten työttömällä ei ole lainan hakeminen Nordic Bankin kautta valitettavasti mahdollista.

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.