Vakuudeton laina nopeasti tilille!

Voit hakea vakuudetonta lainaa nyt edullisesti, sillä Nordic Bank kilpailuttaa jopa 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää puolestasi yhdellä hakemuksella.

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus kätevästi täällä ja nosta vakuudeton laina pian tilillesi.

Nordic Bankin kautta vertailet helposti itsellesi edullisimman mahdollisen lainan, johon ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, jotta et maksa turhaan ylimääräisiä korkoja ja muita lainanhoitokuluja. Me olemme tehneet lainojen kilpailutuksen todella helpoksi. Palvelun käyttäminen on ilmaista.

Kilpailuttamalla lainat kauttamme et sitoudu vastaanottamaan lainaa. Saatuasi lainatarjoukset voit halutessasi tehdä päätöksen hyväksyä jonkin sinulle myönnetyn lainatarjouksen.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kuinka paljon voi hakea vakuudetonta lainaa?

Jokainen meistä on joskus tuskaillut raha-asioiden kanssa. Kaikkeen ei aina pysty varautumaan etukäteen, vaikka kuinka yrittäisi. Joskus sitä paitsi käy niin, että onnettomat sattumukset kasautuvat ja niitä tulee useita lyhyen ajan sisällä. Sellaisessa tilanteessa rahat saattavat loppua kesken. Edes puskurirahasto ei välttämättä riitä, eikä sitä aina ole järkevääkään tyhjentää kokonaan. Etenkin tällaisissa tilanteissa, joissa rahantarve yllättää, vakuudeton laina voi olla hyvä apu.

Vakuudettoman laina voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Meiltä sitä haetaan usein esimerkiksi auton ostamista, kodin remontointia ja lainojen yhdistämistä varten. Meidän kauttamme voi saada rahoituksen sekä pieniä että isoja hankintoja varten, sillä meidän kauttamme voit hakea lainaa 500 eurosta 70 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan voi maksaa pois myös sovittua nopeammin, mikä tekee lainasta mukavan joustavan.

Vakuudeton laina nopeasti netistä

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudellista lainaa saadakseen hakijalla täytyy olla omaisuutta tai takaajia lainan vakuudeksi. Vakuudeton laina sen sijaan on luotto, jota varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Vakuudettomissa lainoissa on tavallisesti vakuudellista lainaa korkeampi korko. Niiden etu on kuitenkin se, että lainanhakuprosessi on nopea ja rahat voi saada tilille pian. Lisäksi rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan vakuudettoman lainan voi käyttää mihin haluaa.

Vaikka vakuudetonta lainaa varten ei tarvitse olla omaisuutta tai takaajia, on luotonantajilla kuitenkin joitain vaatimuksia hakijoille. Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa hyvin. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä tai paljon lainaa suhteessa tuloihin, ei uutta lainaa välttämättä myönnetä. Sinulla täytyy myös olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Jos sinulla ei ole tuloja, et siis valitettavasti voi saada lainaa meidän kauttamme. Vakaat tulot toimivat eräänlaisena lainan vakuutena. Luonnollisesti hakijan pitää olla myös täysi-ikäinen.

Voit tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi aivan varma, täytätkö näitä ehtoja. Hakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit siis huoletta lähettää hakemuksen ja katsoa, minkälaisia vastauksia siihen saat.

Tarksita vakuudettoman lainan laina-aika sekä todellinen vuosikorko Nordic Bankin avulla

Vakuudettoman lainan laina-aika ja todellinen vuosikorko

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on vähintään 1 vuosi ja enintään 15 vuotta. Sovi laina-aika sellaiseksi, että kuukausierästä tulee sopivan kokoinen: ei liian pieni, koska silloin laina tulee sinulle kalliiksi, eikä liian iso, koska silloin et välttämättä pysty lyhentämään lainaa sovitusti.

Vakuudettomien lainojen korot ovat tällä hetkellä tyypillisesti 4–20 % välillä. Koroissa on siis erittäin paljon vaihtelua eri luotonantajien välillä. Sen vuoksi lainojen vertaileminen on tärkeää. Vaikka kyse olisi pienestä lainasta, voi suuri korko tehdä siitä kalliin. Siksi kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa.

Lainalaskurillamme voit kätevästi katsoa, minkälaisella laina-ajalla kuukausierästä tulisi sinulle sopiva. Laskurissa näkyy arvio vuosikorosta. Muista, että laskurissa näkyvä korko on vain suuntaa-antava arvio. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, eli se määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Tutustu siis saamiisi tarjouksiin ja lainojen ehtoihin tarkasti.

Mihin tarkoituksiin vakuudetonta lainaa voi hakea?

Vakuudetonta lainaa voi hakea käytännössä mitä tahansa tarkoitusta varten. Luotonantajat eivät ”korvamerkitse” rahoja mitenkään, joten voit käyttää ne mihin haluat. 

Meidän kauttamme löydät lainaa moniin eri tarkoituksiin. Pienehköllä esim 5000 euron pikalainalla maksat esimerkiksi äkillisesti ilmenneitä kulutustarpeita. Pikalaina sopii erityisesti tilanteisiin, joissa rahantarve yllättää ja ylimääräistä rahaa tarvittaisiin nopeasti. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi auton hajoaminen tai kiireellinen remonttitarve kotona.

Remonttilainalla remontoit kotiasi tai mökkiäsi. Koska voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa, pystyt meidän avullamme tekemään isojakin remontteja. Esimerkiksi kylpyhuoneremontti on kallis juttu, mutta märkätilat olisi tärkeää pitää kunnossa, jotta ei pääse syntymään kosteusvaurioita. Voit hakea lainaa myös muunlaista kotisi päivittämistä varten. Esimerkiksi aurinkopaneelien asentaminen kodin katolle voi säästää pitkällä aikavälillä todella paljon rahaa, sillä sähkön hinta nousee jatkuvasti.

Reissaaminen vaatii jonkin verran rahaa. Sitä ei välttämättä ole kertynyt säästöön, mutta silti olisi mukavaa saada kokemuksia matkailustakin. Lomalainalla rahoitat unelmalomasi. Jo 500 eurolla pystyt järjestämään miniloman kotimaassa. Isommalla summalla pääset pidemmällekin matkalle. Voit hakea meidän kauttamme lainaa myös esimerkiksi hääjuhlia varten.

Moottoripyörälainalla tai autolainalla ostat uudet menopelit. Enää ei tarvitse seisoskella bussipysäkillä odottamassa. Omalla autolla tai moottoripyörällä voit ajaa suoraan määränpäähäsi kulkematta lukuisten pysäkkien kautta.

Nämä ovat vain esimerkkejä siitä, mitä tarkoituksia varten lainaa voi hakea. Olitpa tekemässä isoa tai pientä hankintaa, voit kääntyä meidän puoleemme. Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sinä päätät, mihin rahat käytät.

Miten lainat kilpailutetaan?

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen ja hakeminen on helppoa ja nopeaa:

  1. Täytä lainahakemus nettisivuillamme.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä sido tai velvoita sinua mihinkään. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte yhdessä saada pienempikorkoisen lainan.

  1. Odottele hetki. Jo muutamassa minuutissa alat saada tarjouksia.

Tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat parissa minuutissa. Kaikki tarjoukset ovat tulleet yleensä 6 tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä.

  1. Vertaile saamiasi tarjouksia.

Voit vertailla tarjouksia kaikessa rauhassa. Lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan. Tutustu lainaehtoihin huolellisesti ennen tarjouksen hyväksymistä.

  1. Hyväksy tarjous ja nosta rahat tilillesi.

Jos päätä hyväksyä tarjouksen, voit nostaa rahat tilillesi nopeasti. Tavallisesti rahat maksetaan tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Vakuudettoman lainan edut vakuudelliseen lainaan verrattuna

  1. Et tarvitse takaajia tai omaisuutta lainan vakuudeksi.
  2. Lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Saat rahat tilille nopeasti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.
  3. Lainatun rahan käyttökohdetta ei määrätä, vaan saat käyttää rahat niin kuin parhaaksi näet.

Kilpailuta vakuudettomat lainat Nordic Bankin kautta

Kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Yleensä ei kannata tarttua ensimmäiseen vastaan tulevaan lainatarjoukseen, koska toiselta luotonantajalta voisi löytyä edullisempi vaihtoehto. Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat hyvän kuvan lainamarkkinoista.

Meidän kauttamme voit hakea 500–70 000 euroa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Laina-aika on enintään 15 vuotta. Voit hakea lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija mahdollistaa isomman lainasumman ja pienemmän koron. Jos olette esimerkiksi puolisosi kanssa ostamassa yhteistä autoa, voi lainahakemuksen tehdä molempien nimillä.

Jos sinulle on kertynyt useita luottoja, voi yhdistelylaina olla järkevä ratkaisu. Kun yhdistät lainasi, lyhennät vain yhtä pienempikorkoista lainaa usean korkeakorkoisen sijaan. Laske siis yhteen jäljellä olevien luottojesi yhteismäärä. Laita tuo summa Nordic Bankin lainahakemukseen.

Vakuudeton lainaa kätevästi netistä

Vertaile huolellisesti tarjouksia. Jos niiden joukosta löytyy laina, joka tulisi kokonaisuutena edullisemmaksi kuin olemassa olevat lainasi, kannattaa tarjous hyväksyä. Kun saat rahat tilillesi, voit maksaa kaikki muut lainasi pois, ja jatkossa lyhennät vain tuota yhtä lainaa.

Usein kysytyt kysymykset vakuudettomista lainoista:

Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

Lainaa ilman vakuuksia voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroon saakka.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa omasi veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea vakuudetonta lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa lisätä myös rinnakkaishakijan lainahakemukseen, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Mitä hyötyä on lainojen kilpailutuksesta?

Lainojen kilpailuttamisen avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainatarjouksen hyväksymisestä.

Mistä löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helppoa erottaa itsellesi edullisin ja sopivin laina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka hakemiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Voiko työttömälle myöntää vakuudetonta lainaa?

Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat usein vakuutena joten työttömällä ei ole lainan hakeminen Nordic Bankin kautta valitettavasti mahdollista.