Vakuudeton luotto

Vakuudeton luotto nopeasti tilille

Nyt voit löytää edullisen vakuudettoman luoton helposti, sillä Nordic Bank kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella.

Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja nosta rahat pian tilillesi. Kilpailuttamalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Muista, että lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa.

Nordic Bankissa vertailet lainat ja luotot helposti ja voit löytää edullisimman vaihtoehdon. Et tarvitse lainaa varten vakuuksia etkä takaajia. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta lainan koosta, jotta et päädy maksamaan turhaan liian kallista korkoa ja muita lainanhoitokuluja. Palvelussamme lainojen vertailu onnistuu vaivattomasti, nopeasti ja ilmaiseksi.

Nyt voit löytää edullisen vakuudettoman luoton helposti, sillä Nordic Bank kilpailuttaa jopa yli 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja nosta rahat pian tilillesi. Kilpailuttamalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Muista, että lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa.

Nordic Bankissa vertailet lainat helposti ja voit löytää edullisimman vaihtoehdon. Et tarvitse lainaa varten vakuuksia etkä takaajia. Lainat kannattaa aina kilpailuttaa riippumatta lainan koosta, jotta et päädy maksamaan turhaan liian kallista korkoa ja muita lainanhoitokuluja. Palvelussamme lainojen vertailu onnistuu vaivattomasti, nopeasti ja ilmaiseksi.

Voit hakea luottoa ilman vakuuksia jopa 70 000 euroa

Jokaiselle meistä tulee toisinaan eteen tilanteita, joissa tarvitaan ylimääräistä rahaa. Kyseessä saattaa olla jokin yllättävä meno tai sitten pitkäaikaisen haaveen toteuttaminen. Tällaisissa tilanteissa puskurirahasto ei välttämättä riitä kattamaan kaikkia kuluja, eikä säästötilin tyhjentäminen toisaalta ehkä ole edes järkevää.

Avuksi voi ottaa vakuudettoman luoton. Vakuudettoman luoton saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sillä voi esimerkiksi ostaa auton, remontoida kotia tai mökkiä tai yhdistää lainat. Nopea vakuudeton luotto on erinomainen ratkaisu monissa tilanteissa.

Meidän kauttamme voit hakea luottoa ilman vakuuksia oman tarpeesi mukaan 500–70 000 euroa. Sekä pienten että vähän isompienkin hankintojen tekeminen onnistuu avullamme. Laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan voi maksaa pois myös sovittua nopeammin, jos taloudellinen tilanteesi sattuu paranemaan laina-aikana. Tämä tuo luottoon mukavasti joustavuutta.

Vakuudeton luotto

Mikä on vakuudeton luotto?

Kun haet pankista perinteistä vakuudellista pankkilainaa, tarvitset sitä varten vakuudeksi omaisuutta tai takaajia. Kiinteä omaisuus, esimerkiksi oma asunto tai mökki asetetaan lainan vakuudeksi. Vakuudetonta luottoa varten sen sijaan ei tarvita ollenkaan vakuuksia eikä takaajia. Lainapäätös tehdään hakijan taloudellisen tilanteen, maksukyvyn ja luottotietojen perusteella. Jos nämä ovat kunnossa, luotto voidaan myöntää.

Vakuudettomien luottojen korko on tavallisesti korkeampi kuin vakuudellisten. Tämä johtuu juuri siitä, että ei ole vakuuksia turvaamassa lainan takaisinmaksua. Vakuudettomissa luotoissa on silti monia hyviä puolia, jotka tekevät niistä hyvän vaihtoehdon monissa tilanteissa. Luotot ovat ensinnäkin erittäin nopeita ja rahat saa tilille jo yhden arkipäivän kuluessa. Lisäksi rahojen käyttökohdetta ei määrätä, vaan saat käyttää ne mihin haluat.

Vakuudetonta luottoa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot. Luottoa on mahdollista hakea myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada suurempi lainasumma ja matalampi korko.

Lainahakemuksen voi aina tehdä, vaikka et olisi varma, voitko saada lainaa tai millaisen lainasumman voisit saada. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa, millaisia vastauksia siihen saat. Välitämme hakemuksesi yli 30 eri rahoituslaitokselle.

vakuudeton luotto esimerkiksi auton hankintaan

Millaisiin tarkoituksiin luottoa voi hakea?

Luottoa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Rahojen käyttökohdetta ei määrätä eikä siitä tarvitse tehdä tarkkaa selvitystä. Voit siis käyttää rahat ihan mihin tahansa.

Samassa hakemuksessa voit hakea luottoa montaa eri tarkoitusta varten. Jokaista hankintaa varten ei tarvitse hakea erillistä lainaa. Tälläkin tavalla voit säästää rahaa, kun saat hoidettua monta hankintaa yhdellä lainalla.

Autolainalla hankit auton omaksi. Ei enää bussipysäkillä seisoskelua räntäsateessa tai kauppakassien kantamista kaupasta kävellen. Oma auto helpottaa arkea huomattavasti. Voit ostaa auton mistä tahansa: uuden autoliikkeestä, käytetyn yksityiseltä myyjältä tai tuoda auton ulkomailta. Jos kotipihalla seisoo jo oma auto, voit hankkia luotolla myös muita menopelejä, kuten moottoripyörän tai veneen.

Remonttilainalla toteutat kotisi tai mökkisi. Voit hakea remonttilainaa jopa kymmeniätuhansia euroja, joten saat tehtyä myös isot remontit avullamme. Tällaisia suuria mutta tuiki tärkeitä remontteja ovat esimerkiksi kylpyhuone-, keittiö- ja kattoremontit.

Pienemmät lainasummat sopivat erityisesti yllättävien menojen maksamiseen sekä pieniin yksittäisiin hankintoihin. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Jo tällaisella pienellä luotolla voi toteuttaa monia asioita, esimerkiksi lähteä lomalle tai ostaa kodinkoneen tai uuden puhelimen.

Nämä ovat vain esimerkkejä siitä, mihin voit käyttää vakuudettoman luoton. Saat käyttää rahat mihin tahansa tarkoitukseen. Sinä päätät, mihin käytät rahat.

Vakuudeton luotto yhdessä yhteishakijan kanssa

Luottoa voi hakea yhteishakijan kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada suurempi lainasumma ja matalampi korko. Voit siis säästää rahaa, kun teet hakemuksen yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Käytännössä luoton hakeminen yhdessä tarkoittaa sitä, että haette yhteisen lainan ja vastaatte sen lyhentämisestä yhdessä. Yhteishakijan lisääminen hakemukseen parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti. Yhteishakijasta on hyötyä etenkin, jos päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot tai hänen määräaikainen työsuhteensa on päättymässä pian. Tällaisissa tapauksissa yhteishakija turvaa takaisinmaksua, jos hänellä on vakaammat tulot ja työtilanne.

Yhteishakijan mukanaolo mahdollistaa suuremman lainasumman saamisen. Yhteishakija kannattaa siis lisätä hakemukseen varsinkin, jos kyseessä on suuri lainasumma. Toisinaan sanotaan, että etenkin 10 000 euron kokoisia ja sitä isompia luottoja kannattaa hakea yhdessä. Mutta totta kai myös tätä pienempiä luottoja voi hakea yhdessä.

Luoton laina-aika ja todellinen vuosikorko

Meidän nettisivuiltamme voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 500 eurosta jopa 70 000 euroon. Vakuuksia ei tarvita. Laina-aika on 1–15 vuoden mittainen. Sovi luoton laina-aika sellaiseksi, että kuukausierästä tulee budjettiisi sopiva.

Liian suuri kuukausierä kasvattaa riskejä, sillä jos taloudellisessa tilanteessasi tapahtuu vaikka vain hetkellisiä muutoksia, et välttämättä pystykään maksamaan jokaista kuukausierää ongelmitta. Liian pieni kuukausierä taas kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia, joten turhaan laina-aikaa ei kannata sopia pitkäksi.

Vakuudettomien luottojen korot voivat olla mitä tahansa 4–20 % väliltä. Koroissa on erittäin paljon vaihtelua luotonantajien välillä. Juuri siksi luottojen vertailu on tärkeää.

Vaikka kyseessä olisi pieni luotto, kannattaa se silti kilpailuttaa, sillä suuri korko voi tehdä siitä kalliin.

Luoton todellinen vuosikorko ja muut kulut

Pelkkää nimelliskorkoa ei kannata tuijottaa, sillä se ei kerro koko totuutta luoton kustannuksista. Luotosta maksetaan aina koron lisäksi myös erilaisia kuluja, joten nekin on otettava huomioon vertailussa. Korot ja kulut on laskettu mukaan todelliseen vuosikorkoon. Tuohon lukuun kannattaa siis kiinnittää erityistä huomiota, kun vertailet lainoja. Se kertoo luoton todelliset kustannukset vuositasolla. Tuo luku tekee luottojen vertailusta huomattavasti helpompaa.

Kun suunnittelet luoton ottamista, voit kokeilla kätevällä lainalaskurillamme, mikä olisi sinulle sopiva lainanmäärä ja laina-aika. Laskurista näet myös arvion todellisesta vuosikorosta. Huomaa, että kaikki laskurin luvut ovat vain arvioita, sillä todellinen vuosikorko on asiakaskohtainen, joten se määräytyy sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Tutustu siis lainatarjouksiin huolellisesti.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Kilpailuta pankit verkossa

Näin luotto kilpailutetaan

Luoton kilpailuttaminen on todella helppoa eikä se vie kauan aikaasi. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja, ja pääset pian sen jälkeen tutustumaan lainatarjouksiin.

1. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme.
Voit täyttää lainahakemuksen milloin tahansa. Rahat siirretään tilille kuitenkin tavallisesti vain arkipäivinä.

2. Vertaile lainatarjouksia.
Tavallisesti ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat jo muutaman minuutin kuluttua. Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi ja pääset tarkastelemaan niitä myös kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä ominaisuus helpottaa tarjousten vertailua entisestään.

3. Hyväksy tarjous ja nosta rahat tilillesi.
Kun olet valinnut tarjouksista parhaan, allekirjoita sopimus ja toimita mahdollisesti vaaditut liitteet, niin saat rahat tilillesi. Rahat siirretään tilillesi yhden arkipäivän kuluessa. Usein ne siirretään jo saman päivänä aikana.

Monenlaisia vakuudettomia luottoja

Markkinoilta löytyy monia erilaisia vakuudettomia luottoja. On tärkeää valita sellainen luotto, joka on itselle ja omaan tilanteeseen parhaiten sopiva. Jokaisessa luotossa on omat hyvät puolensa ja ne on tarkoitettu erilaisiin tilanteisiin. Seuraavaksi esittelemme lyhyesti erilaisia vakuudettomia luottoja.

Vinkkejä rahan säästämiseen

Pikalaina

 

Pikalaina, pikaluotto tai pikavippi on hyvä ratkaisu, kun tarvitset pienen lainan nopeasti. Pikalainaa haetaan netistä ja se on nopea, lyhytaikainen luotto. Hakemukset käsitellään nopeassa tahdissa ja rahat siirretään usein jo samana päivänä.

 

Pikalaina on tavallisesti pieni summa, esimerkiksi muutaman satasen tai parin tuhannen euron kokoinen. Pikalainassa on usein lyhyt takaisinmaksuaika. Se voidaan maksaa pois jo muutamissa viikoissa tai kuukausissa tai joskus jopa kerralla yhdessä erässä. Kun laina maksetaan pois nopeasti, korkoja ei ehdi kertyä paljon.

Kulutusluotto sisustukeen

Kulutusluotto

 

Kulutusluotto on tavallisesti pikalainaa isompi kertaluonteinen laina. Yleensä kulutusluoton koko on 5000–25 000 euroa. Nordic Bankista voit hakea kulutusluottoa jopa 70 000 euroa. Koska lainasumma on isompi, myös laina-aika on pitempi.

 

Kulutusluoton voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Usein sitä haetaan esimerkiksi remontteja, sisustamista, lomamatkaa tai auton ostamista varten. Kulutusluotto on hyvä vaihtoehto, jos tiedät jo melko tarkasti, minkä verran tarvitset lainaa.

Joustoluotto

 

Jos sen sijaan et ole varma, millaisen lainasumman tarvitset, voit hakea joustavaa joustoluottoa. Koko luottosummaa ei siirretä tilillesi yhdessä erässä, vaan voit tehdä nostoja luottotililtä oman tarpeesi mukaan. Voit siis tehdä useita nostoja luottorajan puitteissa. Luottoraja kertoo, minkä verran saat nostaa rahaa yhteensä enintään.

 

Joustoluotto on jatkuva luotto, eli se palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun olet maksanut sitä takaisin. Voit siis nostaa luottoa taas joskus uudestaan omalle tilillesi. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

 

Tällainen joustava laina sopii erinomaisesti esimerkiksi remonttilainaksi tai sisustuslainaksi. Et välttämättä tiedä tarkasti etukäteen, minkä verran tarvitset lainaa yhteensä. Siksi on hyvä, että sinun ei tarvitse yrittää arvioida etukäteen lainan määrää, vaan voit nostaa luottoa vasta sitten, kun osaat arvioida, millaisen lainasumman tarvitset. Joustoluotto toimii myös hyvänä taloudellisena puskurina, johon voit turvautua helposti, kun rahapula yllättää.

säästäminen

Yhdistelylainalla talous tasapainoon

 

Jos sinulle on kertynyt monta luottoa eri tahoille, hyötyisit todennäköisesti yhdistelylainasta. Yhdistelylainalla voit maksaa pois kaikki vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, joustoluotot, pikalainat, luottokorttivelat ja osamaksut. Vakuudelliset lainat, kuten asuntolaina, jätetään yleensä yhdistelylainan ulkopuolelle.

 

Yhdistelylaina toimii siis niin, että haet lainan, joka kattaa kaikki muut pienet lainasi ja maksat sillä kaikki lainat kerralla pois. Näin voit säästää huomattavia summia rahaa, sillä sinulle jää maksettavaksi vain yksi luotto ja vain yhden luoton kulut ja korot. Lisäksi yhdistelylaina säästää myös hermojasi, koska sinun ei tarvitse enää huolehtia monesta eri maksuerästä, vaan vastuullasi on vain yksi laina.

 

Kun saat rahat tilillesi, maksat niillä kaikki muut lainat pois kerralla. Näin sinulle jää vain yksi kilpailutettu luotto. Toisinaan käy niin, että kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistu heti ensimmäisellä kerralla. Tällöin saattaa kuitenkin olla kannattavaa yhdistää edes osa korkeakorkoisimmista lainoista. Loppujen luottojen yhdistämistä voi yhdistää uudestaan myöhemmin, kun velan kokonaismäärä on saatu hieman pienemmäksi.

 

Voit hakea yhdistelylainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja matalamman koron. Näin saatte jaettua vastuun luotoistanne yhdessä puolisosi kanssa. Lisäksi saatte taloutenne parempaan tasapainoon sekä säästettyä parhaassa tapauksessa jopa tuhansia euroja rahaa.

Usein kysytyt kysymykset vakuudettomasta luotosta:

Vakuudetonta luottoa voi hakea täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot, riittävä maksukyky sekä puhtaat luottotiedot. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita. Hyvin hoidetut raha-asiat ja puhtaat luottotiedot toimivat eräänlaisena vakuutena. Voit hakea lainaa myös yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainan sekä matalamman koron.

Kyllä, luottoa voi hakea yhdessä puolison kanssa. Yhteishakija lisää mahdollisuuksia saada lainaa erityisesti, jos kyseessä on isompi lainasumma tai päähakijalla on pienet tulot, tai hänen määräaikainen työsuhteensa on päättymässä pian. Tällaisissa tilanteissa yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia huomattavasti, jos hänellä on vakaampi taloudellinen tilanne.

Nordic Bankin nettisivuilta voit hakea luottoa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Sopiva luoton määrä riippuu taloudellisesta tilanteestasi, maksukyvystäsi sekä mahdollisesta yhteishakijasta.

Termejä luotto ja laina käytetään usein synonyymeina ja ne tarkoittavatkin käytännössä samaa asiaa. Kummatkin tarkoittavat rahamäärää, jonka luotonmyöntäjä antaa hakijalla tietyin ehdoin.

Luoton laina-aika on 1–15 vuotta. Pikalainojen laina-ajat voivat olla myös paljon lyhyempiä, esimerkiksi vain muutaman kuukauden mittaisia. Laina-aika riippuu lainan määrästä ja sinun yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi.

Todellinen vuosikorko sisältää lainan korot ja kulut. Se kuvaa lainan todellisia kustannuksia vuositasolla. Pelkkä nimelliskorko ei kerro koko totuutta lainan kustannuksista. Siksi lainavertailussa kannattaa aina kiinnittää huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon.

Luoton kilpailuttaminen auttaa sinua löytämään edullisemman luoton. Kilpailuttamalla voit vertailla eri lainantarjoajien vaihtoehtoja ja valita niistä parhaan. Lisäksi pääset samalla tutustumaan luottojen ehtoihin. Voit valita luoton, jossa on sopivan mittainen maksuaika ja esimerkiksi mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen.

Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin tavoitat yhdellä maksuttomalla hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Voit siis saada useita tarjouksia, joiden joukosta on helppo valita edullisin vaihtoehto. Kiinnitä huomiota lainatarjouksissa erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Tuo luku sisältää sekä koron että kulut, joten se antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista vuositasolla.

Saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa sopimuksen allekirjoittamisesta. Usein rahat siirretään jo saman arkipäivän aikana.

Vakuudeton luotto on laina, jota varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Lainanottajan luottokelpoisuus ja maksukyky ovat keskeisessä asemassa lainan myöntämisessä. Lainaa haetaan netistä. Vakuudettoman luoton hakeminen on tavallisesti helpompaa kuin vakuudellisen, ja rahat saa tilille todella nopeasti.

Se riippuu aivan taloudellisesta tilanteestasi ja tarpeistasi. Paras vakuudeton luotto on sellainen, joka vastaa tarpeitasi. Siinä on kilpailukykyinen korko ja joustavat takaisinmaksuehdot. Sopivimman löydät helposti Nordic Bankin lainavertailun avulla.

Luottojen kilpailuttaminen on helppoa. Täytä vain yksi ilmainen hakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada jopa yli 30 lainatarjousta eri paikoista. Vertaile tarjouksia ja kiinnitä huomiota erityisesti todelliseen vuosikorkoon. Ota selvää myös lainan määrästä, laina-ajasta ja muista ehdoista. Valitse sitten paras vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi.

Luottoa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Sillä voi esimerkiksi toteuttaa lomamatkan tai remontin, ostaa oman auton tai maksaa terveyskuluja. Rahojen käyttökohteesta ei tarvitse tehdä tarkkaa selvitystä. Siksi voit hakea samassa hakemuksessa lainaa myös useampaa tarkoitusta varten. Tälläkin tavalla voit säästää rahaa, sillä jokaista hankintaa varten ei ole pakko hakea erillistä lainaa.

Kulutusluotto voi olla hyödyllinen, jos tarvitset rahoitusta nopeasti erilaisiin hankintoihin tai projekteihin tai äkillisiin menoihin. Ennen lainan ottamista kannattaa selvittää omaa taloudellista tilannetta. Arvioi, pystytkö varmasti maksamaan lainan takaisin ajallaan. Valitse omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopiva lainasumma ja maksuaika.

Sinua voi kiinnostaa myös nämä: