Vakuudeton yhdistelylaina

Hae vakuudetonta yhdistelylainaa jopa 70 000 euroa

Nordic Bank tekee lainojen yhdistämisen vaivattomaksi ja yksinkertaiseksi. Voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen suoraan nettisivuillamme. Hakemuksesi välitetään jopa yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada useita yhdistelylainatarjouksia eri tahoilta. Tarjousten joukosta on helppo valita itselle sopivin laina.

Voit yhdistää lainat jopa 70 000 euroon asti. Lainojen ja osamaksujen yhdistäminen on usein kannattavaa, sillä se tuo säästöjä lainanhoitokustannuksiin ja selkeyttää taloudellista tilannetta. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksiin tutustuminen eivät sido mihinkään, joten voit huoletta tehdä hakemuksen ja kokeilla millä hinnalla saat vakuudetonta yhdistelylainaa nyt.

Nordic Bank tekee lainojen yhdistämisen vaivattomaksi ja yksinkertaiseksi. Voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen suoraan nettisivuillamme. Hakemuksesi välitetään jopa yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle, joten voit saada useita yhdistelylainatarjouksia eri tahoilta. Tarjousten joukosta on helppo valita itselle sopivin laina.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit yhdistää lainat jopa 70 000 euroon asti. Lainojen ja osamaksujen yhdistäminen on usein kannattavaa, sillä se tuo säästöjä lainanhoitokustannuksiin ja selkeyttää taloudellista tilannetta. Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksiin tutustuminen eivät sido mihinkään, joten voit huoletta tehdä hakemuksen ja kokeilla millä hinnalla saat vakuudetonta yhdistelylainaa nyt.

Säästä rahaa yhdistelylainan avulla

Onko sinulla useita lainoja, jotka aiheuttavat taloudellista stressiä? Tuntuuko siltä, että liian suuri osa palkasta menee lainanhoitokuluihin?

Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa harkita vakuudettoman yhdistelylainan hakemista.

Yhdistelylaina on useiden vakuudettomien lainojen yhdistämiseen tarkoitettu laina.

Sillä osamaksut, kulutusluotot, luottokorttivelat ja muut vastaavat pienet lainat voidaan yhdistää yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi.

Kyseessä on vakuudeton laina, eli sitä varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia eikä takaajia. Yhdistelylainaa voi hakea aikuinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Vakuudeton yhdistelylaina turvallisesti netistä

Yhdistelylainan edut:

  • Maksat vain yhden lainan kulut.
  • Matalampi korko.
  • Taloutesi on paremmassa tasapainossa ja hallinnassa.

Käytännössä yhdistelylaina toimii niin, että haet uuden lainan, jolla voit maksaa aivan kaikki muut pienet lainasi pois kerralla yhdessä erässä.

Useat lainat siis korvataan yhdellä lainalla. Tällä tavalla saat taloutesi parempaan kontrolliin ja voit säästää huomattavia summia rahaa.

Velan määrä pysyy samana, mutta säästöjä tulee silti.

Säästö syntyy lähinnä kahdesta asiasta: maksat vain yhden lainan kuluja ja isommassa lainassa on tavallisesti matalampi korko. Yksittäisen lainan kuukausittaiset kulut eivät välttämättä ole kovin suuret, mutta kun maksettavia lainoja on monta ja lainoja lyhennetään pitkään, ehkä useita vuosia, kertyy maksettavaa lopulta aikamoinen summa. Lisäksi isommassa lainassa on tavallisesti matalampi korko, minkä vuoksi yksi vakuudeton yhdistelylaina tulee tavallisesti halvemmaksi kuin monta pientä lainaa.

Voit suunnitella yhdistelylainan takaisinmaksuajan sopivaksi. Jos kuukausittaisia maksueriä on kertynyt liikaa talouteesi, niin pitemmäksi sovitun takaisinmaksuajan ansiosta talouden voi saada takaisin tasapainoon. Kokeile lainalaskurilla arvio sopivasta maksuajasta. Maksuaikaa ei kannata kuitenkaan tarpeettomasti venyttää liian pitkäksi, koska se kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.

Vakuudeton yhdistelylaina yhteishakijan kanssa

Yhdistelylaina yhteishakijan kanssa

Voit yhdistää kaikki lainasi myös puolisosi tai muun yhteishakijan kanssa. Yhdessä haettu laina on tavallisesti edullisempi, koska myös yhteishakijan tulot otetaan huomioon laskelmissa. Yhdessä voitte myös saada isomman lainasumman ja matalamman koron.

Yhteishakijan lisääminen hakemukseen on kannattavaa varsinkin silloin, kun kyseessä on isompi lainasumma, esimerkiksi 10 000 euroa tai sitä enemmän. Yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta. Toisesta hakijasta on hyötyä erityisesti silloin, kun päähakijalla on pienet tai epäsäännölliset tulot. Isompituloinen yhteishakija on tällöin turvaamassa takaisinmaksua.

Yhteishakijana toimii tavallisesti puoliso, mutta toinen hakija voi olla myös joku muu luotettava henkilö, kuten oma vanhempi, perheenjäsen tai sukulainen.

Kumpaakin hakijaa koskevat samat vaatimukset, eli molempien pitää olla täysi-ikäisiä, joilla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Jos nämä eivät toteudu, ei lainaa todennäköisesti myönnetä.

Yhdessä haettu laina tarkoittaa yhteistä vastuuta takaisinmaksusta. Kumpikin hakija vastaa yleensä yhteisvastuullisesti koko lainasta, ei vain omasta osuudestaan. Jos siis toinen hakija ei pysty maksamaan omia lyhennyksiään, vastuu lainasta siirtyy kokonaan toisen osapuolen harteille. Tämä asia on hyvä ottaa huomioon jo siinä vaiheessa, kun lainan hakemista suunnitellaan. Tärkeintä on, että hakijoiden välillä on hyvä keskusteluyhteys ja luottamus. Kannattaa suunnitella jo etukäteen, miten toimitaan mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Näin lainat yhdistetään:

1. Laske yhteen kaikki velkasi.


Yhdistelylainaan sisällytetään tavallisesti vakuudettomat lainat, kuten pikavipit, luottokorttivelat ja osamaksut.

Sen ulkopuolelle jätetään vakuudelliset lainat, kuten asuntolaina, koska niissä on jo valmiiksi kohtuullinen korko ja maltilliset kulut.

2. Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla.


Voit täyttää lainahakemuksen, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Voit hakea vakuudetonta yhdistelylainaa joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle!

3. Vertaile lainatarjouksia ja nosta rahat tilillesi.


Voit saada lukuisia lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja pääset katsomaan niitä myös verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Valitse tarjouksista paras ja nosta rahat tilillesi. Saat ne jo yhden arkipäivän kuluessa.

4. Maksa vanhat osamaksut ja luotot pois

Saatuasi yhdistelylainan rahat tilillesi maksa niillä heti kaikki vanhat osamaksut, lainat ja luotot pois.

Jatkossa lyhennät vain yhtä edulliseksi kilpailutettua yhdistelylainaa. Säästät raha joka kuukausi.

Ei ole rajoja sille, kuinka monta lainaa voidaan yhdistää. Tyypillisesti yhdistettäviä luottoja on noin 5–15 kappaletta, mutta niitä voi olla myös tätä vähemmän tai enemmän. Ainoa rajoitus koskee velan määrää euroissa, sillä vakuudetonta yhdistelylainaa voi saada enintään 70 000 euroa. Lainat on siis mahdollista yhdistää jopa 70 000 euroon asti.

Miksi en saanut vakuudetonta yhdistelylainaa?

Toisinaan käy niin, että vakuudetonta yhdistelylainaa ei myönnetä. Kielteiseen lainapäätökseen voi olla useita syitä.

Voi käydä myös niin, että et saa lainaa jostain paikasta mutta joku toinen taho myöntääkin lainan. Siksi lainaa kannattaa hakea monesta eri paikasta, sillä saatat saada kielteisen päätöksen jostain mutta saat silti lainan toisaalta.

Voi käydä myös niin, että saatkin pienemmän vakuudettoman yhdistelylainan kuin mitä hait, ja tämä sinulle myönnetty laina ei riitäkään kaikkien lainojen yhdistämiseen. Tällaisessa tilanteessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit yhdistää kaikkein kalleimmat luotot. Tämä voi silti tuoda säästöjä, vaikka lainoja onkin edelleen monta. Toinen vaihtoehto on lyhentää velkaa esimerkiksi lainoja vyöryttämällä ja kun velan määrä on pienempi, voit kokeilla kaikkien lainojen yhdistämistä taas uudestaan.

Lue tästä yleisimmät syyt vakuudettoman yhdistelylaina hakemuksen hylkäämiselle

Maksuhäiriömerkinnät


Jos luottotiedot eivät ole kunnossa, ei lainaa yleensä myönnetä. Maksuhäiriömerkintä tulee, jos lasku tai muu velka jää toistuvasti maksamatta. Nykyään merkintä poistuu rekisteristä 30 päivän kuluttua siitä, kun tieto velan maksusta on tullut rekisterinpitäjälle.

Puutteellisesti täytetty lainahakemus


Myös puutteet tai virheet hakemuksessa voivat estää lainan saamisen. Täytä siis hakemus aina huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia.

Pienet tai epäsäännölliset tulot


Luotonmyöntäjät tarkastelevat hakijoiden tuloja ja maksukykyä. Jos tulotaso ei luotonmyöntäjän mielestä ole riittävä tai tulot ovat kovin epäsäännölliset, voi tämä vaikuttaa negatiivisesti lainan saantiin.

Lainanantajat haluavat tietysti aina varmistaa, että hakijan tulot riittävät takaisinmaksun suorittamiseen. Jos näin ei ole, lainaa ei todennäköisesti myönnetä. Saattaa myös käydä niin, että lainanantaja tarjoaa paljon pienempää lainaa kuin hakija halusi.

Velkojen määrä


Myös muut velat kiinnostavat luotonmyöntäjiä. Jos muita lainoja on jo paljon, eli jo nyt iso osa tuloista menee velkojen lyhentämiseen, ei uutta lainaa välttämättä enää voida myöntää.

Yhdistelylaina on siinä mielessä poikkeus, että sitä voi saada, vaikka muita lainoja olisi paljon. Tämä johtuu siitä, että velan kokonaismäärä ei suurene yhdistelylainan vuoksi, vaan pysyy samana. Muista mainita lainahakemuksessa, että haet lainaa nimenomaan lainojen yhdistämistä varten.

Nyrkkisääntönä pidetään, että velkojen lyhentämiseen saisi kulua enintään kolmannes nettotuloista. Totta kai tähän vaikuttaa myös tulot, eli jos tulot ovat suuret, voi myös velkaa ehkä olla enemmän, sillä rahaa mukavasti elämiseen lainojen lyhennysten jälkeenkin.

Lainanantajan omat kriteerit


Jokaisella luotonmyöntäjällä on omat kriteerinsä, joiden perusteella hakijoita arvioidaan ja lainpäätöksiä tehdään. Luotonmyöntäjät saattavat vaatia, että hakijalla pitää olla vähintään tietyn kokoiset kuukausi- tai vuositulot ennen kuin lainaa voidaan myöntää. Myös hakijan iän suhteen saattaa olla erityisvaatimuksia. Jotkut lainapaikat eivät myönnä lainoja nuorille aikuisille. Ikäraja saattaa olla esimerkiksi 20 tai 24 vuotta.

Kokeile lainojen yhdistely -laskuria

Sivuiltamme löydät kätevän yhdistelylainoille tarkoitetun laskurin. Se auttaa sinua arvioimaan, millaisen yhdistelylainan tarvitset. Voit käyttää laskuria, kun suunnittelet vakuudettoman yhdistelylainan ottamista tai kun vertailet yhdistelylainoja.

Helppokäyttöinen laskuri kertoo, minkä verran säästät rahaa kuukaudessa yhdistelylainan ansiosta. Kirjoita laskuriin nykyisten lainojesi tiedot jokaisen lainan tiedot omalle rivilleen. Kirjoita minkä verran lainaa on jäljellä sekä mikä on sen maksuaika ja vuosikorko prosentteina.

Kirjoita laskuriin vielä uuden yhdistelylainan tiedot ja klikkaa kohdasta ”Laske”, niin näet heti kuinka paljon säästöä yhdistelylaina tuo kuukaudessa.

Lue kannattaako lainat edes kohdallasi yhdistää

Kannattaako lainat yhdistää?

Lainojen ja osamaksujen ottaminen on nykyään helppoa, minkä vuoksi voi käydä niin, että lainoja kertyy. Jokaisesta lainasta maksetaan korkojen lisäksi erilaisia kuluja. Kun lainoja on maksettavana monta samanaikaisesti, joudut todennäköisesti maksamaan paljon pelkkiä kuluja joka kuukausi.

Tällaisessa tilanteessa yhdistelylainasta on usein hyötyä. Kulutusluotot, joustoluotot, luottokorttivelat, osamaksut ja muut vastaavat voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi. Tällä keinolla voi säästää paljon rahaa, sillä tavallisesti yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Tämä johtuu siitä, että isomman lainan korko on yleensä matalampi kuin pienten. Rahallinen säästö on usein niin iso, että jo pelkän rahan säästämisen takia lainojen yhdistäminen kannattaa ehdottomasti tehdä.

Yhdistelylaina auttaa myös selkeyttämään taloudellista tilannetta. On stressaavaa maksella joka kuukausi monen lainan lyhennyksiä eri paikkoihin.

Asia helpottuu huomattavasti, kun huolenasi on enää vain yksi maksuerä. Pysyt lisäksi helpommin selvillä siitä, minkä verran velkaa on vielä jäljellä.

Saat neuvoteltua myös maksuajan uusiksi. Jos nykyiset lainasi ovat lyhytaikaisia ja kuukausierät liian suuria, voit ottaa uuden lainan pitemmällä maksuajalla. Näin saat kuukausierän pienemmäksi ja budjettiin tulee lisää liikkumavaraa.

Milloin lainojen yhdistäminen ei kannata?

Lainojen yhdistäminen ei kannata, jos uuden yhdistelylainan kuukausierä on liian suuri. Yleensä kuukausierää saa pienemmäksi yhdistelylainalla, mutta jos kuukausierä sattuu olemaan liian suuri suhteessa tuloihisi, ei lainaa kannata ottaa. Jokainen kuukausierä pitää pystyä maksamaan ongelmitta. Rahaa pitäisi jäädä lyhennysten jälkeen myös elämiseen ja mielellään säästöönkin.

Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on usein pitempi kuin alkuperäisten pienempien lainojen maksuajat. Takaisinmaksuaikaa ei kuitenkaan kannata sopia tarpeettoman pitkäksi. Tällöin lainan kokonaiskustannukset kasvavat ja jossain mielessä myös riskit kasvavat, sillä rahatilanteesi saattaa heikentyä laina-aikana syystä tai toisesta.

Pohdi tarkasti, onko lainojen yhdistäminen järkevää, jos et saa kerralla yhdistettyä kaikkia lainojasi. Tällöin saattaa olla fiksua yhdistää edes osa lainoista, kaikkein korkeakorkoisimmat luotot. Jos tällä tavalla ei kuitenkaan synny säästöjä, ei yhdistelylainan ottaminen kannata.

Tällöin voit yrittää vähentää velan kokonaismäärää esimerkiksi vyöryttämällä lainat. Yhdistelylainaa voi hakea myöhemmin uudestaan, kun velan määrä on pienempi ja kaikkien lainojen yhdistäminen voi onnistua.

Yhdistelylaina on vain yksi keino, jolla voit saada taloutesi parempaan tasapainoon. Muista kuitenkin, että myös kulutustottumusten pitää muuttua, jotta lainoja ei pääse kertymään taas uudestaan.

Lue tästä missä tapauksessa lainojen yhdistäminen ei kannata

Jos tarvitset apua raha-asioissa, ota yhteyttä oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvontaan tai Takuusäätiöön. Kummastakin saa neuvontaa maksuttomasti.

Kilpailuta yhdistelylaina Nordic Bankissa

Yhdistelylainaa ei välttämättä kannata ottaa ensimmäisenä mieleen tulevasta lainapaikasta, sillä se ei ehkä ole halvin vaihtoehto. Yhdistelylainan kilpailuttaminen voi tuoda huimat säästöt. Kilpailuttaminen on helppoa, joten voit saada paljon säästöjä pienellä vaivalla.

Voit hakea vakuudetonta yhdistelylainaa Nordic Bankin kautta 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Laina-aika on 1–15 vuotta. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin saat jo hetken päästä ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi. Kun olet valinnut tarjouksista parhaan, allekirjoittanut sopimuksen sekä toimittanut luotonmyöntäjän mahdollisesti vaatimat liitteet, saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa. Näin helppoa yhdistelylainan kilpailuttaminen on!

Voit hakea lainaa joko yksin tai yhdessä yhteishakijan kanssa. Yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuuksia ja voitte yhdessä saada isomman lainasumman ja matalamman koron. Kaikkia hakijoita koskevat samat vaatimukset, eli heidän pitää olla täysi-ikäisiä, joilla on vakaat tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Lainahakemuksen tekeminen on riskitöntä, sillä se ei sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen ja kokeilla millaisen vakuudettoman yhdistelylainan voit saada.

Usein kysytyt kysymykset vakuudettomasta yhdistelylainasta:

Yhdistelylaina otetaan muiden kulutusluottojen, osamaksujen ja muiden vastaavien lainojen maksamiseen. Sen avulla pienemmät lainat voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee maksaa enää vain yksi kuukausierä kuukausittain. Tämä helpottaa talouden hallintaa. Voit saada lainalle matalamman koron ja pienemmät kuukausittaiset erät, eli voit säästää paljon rahaa.

Vakuudeton laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Et siis tarvitse lainan vakuudeksi kiinteää omaisuutta, kuten asunto tai mökki. Vakuudettoman lainan myöntäminen perustuu hakijan luottokelpoisuuteen, maksukykyyn ja tuloihin.

Nordic Bankin kautta voit hakea yhdistelylainaa enintään jopa 70 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu taloudellisesta tilanteestasi, maksukyvystäsi, muista lainoistasi ja tuloistasi.

Yhdistelylainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Yhdistelylainaa voi hakea yksin tai yhteishakijan kanssa. Yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta. Voitte yhdessä saada isomman lainasumman ja pienemmän koron.

Yhdistelylaina on vakuudeton laina. Et siis tarvitse omaisuutta lainan vakuudeksi.

Lainojen yhdistäminen on usein hyödyllistä, jos sinulle on kertynyt monta pientä lainaa. Yhdistelylaina voi johtaa pienempään kuukausierään ja matalampiin korkoihin. Näin saat säästettyä rahaa ja selkeytettyä taloudellista tilannettasi.

Lainojen yhdistäminen ei yleensä onnistu, jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä. Yhdistelylainaa ei välttämättä myönnetä, jos tulosi ovat kovin pienet tai epäsäännölliset. Myös puutteellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Lisäksi luotonmyöntäjillä on omat kriteerinsä, joiden perusteella lainoja myönnetään. Nämä saattavat liittyä esimerkiksi tuloihin tai ikään.

Selvitä ensin nykyisten lainojesi määrä. Täytä sitten lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Hakemuksesi välitetään yli 30 eri pankille ja rahoituslaitokselle. Vertaile tarjouksia ja valitse paras. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa.

Kyllä, voit hakea yhdistelylainaa yhteishakijan kanssa. Näin kannattaakin yleensä tehdä, sillä yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta. Lainaa kannattaa hakea yhdessä varsinkin, jos kyseessä on isompi summa. Lainalle voi myös saada matalamman koron, kun hakijoita on kaksi.

Kaikenlaiset vakuudettomat lainat voidaan yhdistää. Tällaisia ovat esimerkiksi kulutusluotot, pikavipit, osamaksut ja luottokorttivelat. Yhdistelyn ulkopuolelle jätetään vakuudelliset lainat, sillä niissä on yleensä jo valmiiksi matala korko ja maltilliset kulut.

Vakuudeton yhdistelylaina on todella nopea. Voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään yhden arkipäivän kuluttua.

Lisätietoja lainojen yhdistämisestä: