Vakuudettomat lainat ovat lainatyyppejä, jotka eivät vaadi vakuuksia, erillistä käsirahaa tai takuuta. Lainan saamiseksi sinun on kuitenkin todistettava vakaa tulosi. Lainan vakuusehdon puuttuminen tekee vakuudettomista lainoista erittäin suositun lainamuodon, jota kutsutaan yleisesti pieneksi lainaksi ja joissakin tapauksissa pikalainaksi.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudettoman lainan luonne käy selvästi ilmi itse rahoitustuotteen voimassaolo ajasta, mikä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse antaa vakuuksia lainan saamiseksi. Ei ajoneuvoa, maata, kiinteistöjä tai muuta aineellista omaisuutta. Lainan saamiseksi sinun on vain todistettava kuukausitulosi, mikä on vakuudettoman lainan saamisen pääedellytys ja joka antaa tavallaan luotonantajalle jonkin verran vakuutta.

Vakuudettomat lainat eivät ole erillisiä lainatyyppejä, vaan pikemminkin yhteinen nimittäjä erilaisille kulutuslainoille, jotka eivät vaadi olennaisia ​​vakuuksia lainan saamiseksi. Yleisimmät vakuudettomat lainat ovat pikalainat, pienet lainat, autolainat ja ehdolliset lainat.

Vakuudettomia lainoja on tarjolla myös yrityksille. Yrityslainaa voi hakea kauttamme jopa 250 000. Myös yrityksen kasvurahoituksen voi kilpailuttaa kauttamme helposti yhdellä hakemuksella.

Vakuudettoman lainan lainaehdot

Vakuudettomat lainat voivat tarkoittaa laajalti erilaisia ​​lainatuotteita, mikä puolestaan ​​tarkoittaa erilaisia ​​ehtoja lainatyypistä riippuen.

Ennen kulutuslainojen hakemista kannattaa harkita seuraavaa:

Lainasummat ovat yleensä alle 10 000 euroa ja takaisinmaksuaika on enintään 5-6 vuotta.
Vakuuden puuttuminen merkitsee suurempaa riskiä luotonantajalle, mikä puolestaan ​​merkitsee asiakkaalle korkeampia luottokustannuksia.
Lainan saamiseksi sinun on toimitettava tiliotteesi viimeisten kuuden kuukauden ajalta tulojesi ja esimerkillisen taloudellisen käyttäytymisen osoittamiseksi.
Lainataksesi sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotkut lainanantajat tarjoavat vakuudettomia lainoja 21-vuotiaasta lähtien. Lisäksi ensimmäisen kerran lainatessasi sinun on läpäistävä digitaalinen henkilöllisyystarkastus.

Miksi ottaa vakuudetonta lainaa?

Yksi vakuudettomien lainojen suuren suosion syistä on lainan erityiskäytön puute. Lainanantaja ei hallitse lainaa, mihin lainattu raha on tarkoitus sijoittaa ja onko se käytetty aiottuun tarkoitukseen.

Vakuudettoman lainan pääasialliset käyttötavat vaihtelevat määrän mukaan. Vakuudettomia lainoja käytetään tyypillisesti odottamattomien kulujen kattamiseen. Joitakin yleisempiä käyttötarkoituksia ovat:

  • Kodin kunnostaminen tai muut kotiin liittyvät kulut;
  • Koulutukseen tai terveydenhoitoon liittyvät menot;
  • Tarvittavien kodinkoneiden osto;
  • Moottoriajoneuvojen osto tai korjaus;
  • Matka, häät tai loma.
  • Ennen lainan ottamista on ehdottomasti syytä miettiä, onko lainan tarkoitus lainavelvollisuuden arvoinen. Vakuudettomat lainat ovat myös taloudellisia velvoitteita, jotka on maksettava takaisin erissä korkoineen!

Joten jos sinulla on vähän vajaa ja tarvitset pienemmän rahamäärän nopeasti, vakuudettomat lainat ovat oikea valinta. Muista kuitenkin, että laina tarpeen on oltava todellinen ja laina summa otettava huomioon. Mikään taloudellinen sitoutuminen ei kannata ottaa muuten vaan, se ei ole sen arvoista!

Vakuudettomat lainat - Nordicbank.fi

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.