venelaina

Venelaina fiksusti kilpailuttamalla

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa veneen ostamiseen helposti täyttämällä ilmaisen ja nopean lainahakemuksen verkkosivuillamme.

Valitse sopiva lainamäärä sekä laina-aika ja hae venelainaa fiksusti! Vakuudeton venelaina on helppo ja mukava tapa rahoittaa veneen hankinta nopeallakin aikataululla

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään. Voit siis kaikessa rauhassa tutusta lainatarjouksiin hakemuksen lähetettyäsi ja valita sopivimman ratkaisun silloin kuin sinulle sopii!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea venelainaa ilman vakuuksia

Venelaina taloudellisesti ilman vakuuksia? Kyllä, sillä säännölliset tulot toimivat hyvin myös vakuutena lainan ottamiseen veneen hankintaa varten.

Todellinen vuosikorko saattaa olla korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa mutta mikäli Sinulla ei ole antaa asuntoa vakuudeksi tai se toimii jo asuntolainan vakuutena silloin vakuudeton venelaina on hyvä ja monessa tapauksessa jopa edullinen ratkaisu rahoittamaan veneen ostaminen.

Todellinen vuosikorko ei pääse yllättämään Nordic Bankin asiakkaita sillä kauttamme voit hakea lainaa taloudellisesti aina 70 000 euroon asti kilpailuttamalla lähes kolmekymmentä pankkia ja luotonmyöntäijää fiksusti!

Voit hakea lainaa ilman erillisiä vakuuksia veneen ostamista varten huolettomasti!

Venelaina edullisesti netistä

Venelaina laina-aika ja todellinen vuosikorko?

Lainaa venettä varten voi hakea 1 – 15 vuoden laina-ajalle, voit valita itselleni sopivan laina-ajan lainalaskurimme avulla, jolloin näet myös suuntaa antavan kuukausierän lainallesi. Lainan voi toki maksaa myös kerralla pois ilman lisäkuluja.

Koska kyseessä on vakuudeton laina venelainan korko saattaa vaihdella eri luotonmyöntäijen välillä huimasti ja perustuu hakijan antamiin tietoihin sekä jo olemassaoleviin lainoihin.

Suosittelemme vahvasti ennen veneen ostamista kilpailuttamaan lainat Nordic Bankin avulla jotta lainalle löydettäisiin edullinen korko. Venelainan korko on selvästi näkyvillä heti lainatarjouksissa.

Hae edullinen venelaina ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Kuinka paljon voin hakea venelainaa?

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa 500 eurosta aina 70 000 euroon asti ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia. Hae lainaa venettä varten jopa 70 000 euroon saakka!

Kuka voi hakea venelainaa?

Venelaina ilman vakuuksia voi hakea erittäin helposti kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa sillä lainan vakuutena toimii juuri säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi silti tehdä lainahakemuksen veneen hankintaan verkkosivuillamme ja tutustua mahdollisiin lainatarjouksiin helposti ja kätevästi verkossa. Sopivan tarjouksen löydettyä voi lainaa venettä varten nostaa tilille jopa saman päivän aikana, parhaimmissa tapauksissa rahat ovat asiakkaan käytössä jo muutaman tunnin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Vertaa venelainat helposti netissä

Pitääkö ostaa vakuutus veneen?

Venelainan saanti ei edellytä vakuutuksen ostamista veneeseen joten siihen ei tarvitse erillisiä vakuuksia hankkia. Venevakuutus ei kuitenkaan ole ollenkaan huono idea sillä tapaturmassa tai mahdollisessa ilkivallassa voit säästää pitkän pennin venevakuutuksen olemassaolossa.

Venevakutuus ei siis ole pakollinen kuin esimerkiksi autovakuutus, mutta sen ottaminen on erittäin suosittu tapa turvaamaan oma talous sekä vene itsessään.

Käytetyn veneen ostamisen ABC

Käytetyn veneen voit saada edulliseen hintaan monista paikoista. Esimerkiksi huutokaupat.com :in sivuilla on aina silloin tällöin mielenkiintoisia veneitä erittäin edulliseen hintaan sekä Suomalaisten suosittu nettivene.com on hyvä markkinapaikka uuden tai käytetyn veneen hankkimiseen.

Asiat jotka on syytä tarkistaa ennen käytetyn veneen ostamista:

  • Veneen yleinen kunto
  • Akku
  • Moottori
  • Historia

Milloin on paras aika veneen ostamiseen?

Veneily on erittäin suosittua kesäisin joten veneen ostaminen kesällä voi tulla hyvinki kalliiksi sillä silloin veneiden hinnat ovat korkeammat mitä ne on loppu syksynä tai talvella.

Paras aika ostamiseen on siis ehdottomasti talvella.

Edullinen venelaina Nordic Bankista jopa 70 000 euroon asti

Hae venelaina edullisesti aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että lainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voi saada 70 000 laina. Venelaina on pikalaina, eli saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Lainaa 70000 euroa fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 70 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy löytämään helposti itselleni parhaan lainan veneen hankintaan.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Usein kysytyt kysymykset venelainasta:

Kuka voi hakea venelainaa?

Nordic Bankin avulla voi hakea lainaa veneseen kuka tahana täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.
 

Mistä löytyy edullisin venelaina?

Edullisen venelainan löydät Nordic Bankin avulla, koska me kilpailutamme puolestasi lähes 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella!
 

Kuinka nopeasti saan venelainan tilille?

Venelainan rahat saat tilillesi käytännössä heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, usein muutamassa tunnissa.
 

Voiko maksaa venelainan nopeammin takaisin?

Kyllä voit! Lainan voi maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkuluja.
 

Tarvitaanko vakuuksia lainan hakemiseen?

Ei, sillä säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot toimivat vakuutena.

Sitoudunko johonkin kun lähetän lainahakemuksen?

Nordic Bankin kautta voit vertailla lainat luotettavasti, sitoutumatta mihinkään!
 

Kuinka kallis on venelaina?

Todellinen vuosikorko ja lainan muut kulut selviävät ilmaisen lainahakemuksen lähetettyäsi.
 

Mikä on venelaina?

Venelaina on laina, joka nostetaan veneen ostamista varten.
 

Kuinka paljon voin saada lainaa venettä varten?

Kauttamme voit hakea vakuudetonta venelainaa aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.
 

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 180 kuukautta, mutta venelaina haetaan yleensä 60 kuukaudelle.