venelaina

Venelaina fiksusti kilpailuttamalla

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa veneen ostamiseen helposti täyttämällä ilmaisen ja nopean lainahakemuksen verkkosivuillamme.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa veneen ostamiseen helposti täyttämällä ilmaisen ja nopean lainahakemuksen verkkosivuillamme.

Valitse sopiva lainamäärä sekä laina-aika ja hae venelainaa fiksusti! Vakuudeton venelaina on helppo ja mukava tapa rahoittaa veneen hankinta nopeallakin aikataululla

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään. Voit siis kaikessa rauhassa tutusta lainatarjouksiin hakemuksen lähetettyäsi ja valita sopivimman ratkaisun silloin kuin sinulle sopii!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Valitse sopiva lainamäärä sekä laina-aika ja hae venelainaa fiksusti! Vakuudeton venelaina on helppo ja mukava tapa rahoittaa veneen hankinta nopeallakin aikataululla

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten katsominen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään. Voit siis kaikessa rauhassa tutusta lainatarjouksiin hakemuksen lähetettyäsi ja valita sopivimman ratkaisun silloin kuin sinulle sopii!

Voit hakea venelainaa ilman vakuuksia

Venelaina taloudellisesti ilman vakuuksia? Kyllä, sillä säännölliset tulot toimivat hyvin myös vakuutena lainan ottamiseen veneen hankintaa varten.

Todellinen vuosikorko saattaa olla korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa, mutta mikäli sinulla ei ole antaa asuntoa vakuudeksi tai se toimii jo asuntolainan vakuutena, niin vakuudeton venelaina on hyvä ja usein myös edullinen ratkaisu veneen hankinnan rahoittamiseen.

Todellinen vuosikorko ei pääse yllättämään Nordic Bankin asiakkaita, sillä kauttamme voit hakea enintään 70 000 euron venerahoitusta kilpailuttamalla noin kolmekymmentä pankkia ja luotonmyöntäjää helposti.

Voit hakea lainaa ilman erillisiä vakuuksia veneen ostamista varten huolettomasti!

Venelaina edullisesti netistä

Venelaina laina-aika ja todellinen vuosikorko?

Lainaa venettä varten voi hakea 1 – 15 vuoden laina-ajalle, voit valita itselleni sopivan laina-ajan lainalaskurimme avulla, jolloin näet myös suuntaa-antavan kuukausierän lainallesi. Lainan voi toki maksaa myös kerralla pois ilman lisäkuluja.

Koska kyseessä on vakuudeton laina, venelainan korko saattaa vaihdella eri luotonmyöntäijen välillä huimasti ja perustuu hakijan antamiin tietoihin sekä jo olemassaoleviin lainoihin.

Suosittelemme vahvasti ennen veneen ostamista kilpailuttamaan lainat Nordic Bankin avulla jotta lainalle löydettäisiin edullinen korko. Venelainan korko on selvästi näkyvillä heti lainatarjouksissa.

Hae edullinen venelaina ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Kuinka paljon voin hakea venelainaa?

Nordic Bankin avulla voit hakea lainaa 500 eurosta aina 70 000 euroon asti ilman erillisiä vakuuksia tai takaajia. Hae lainaa venettä varten jopa 70 000 euroon saakka!

Kuka voi hakea venelainaa?

Venelaina ilman vakuuksia voi hakea erittäin helposti kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa sillä lainan vakuutena toimii juuri säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. 

Kuka tahansa täysi-ikäinen voi silti tehdä lainahakemuksen veneen hankintaan verkkosivuillamme ja tutustua mahdollisiin lainatarjouksiin helposti ja kätevästi verkossa. Sopivan tarjouksen löydettyä voi lainaa venettä varten nostaa tilille jopa saman päivän aikana, parhaimmissa tapauksissa rahat ovat asiakkaan käytössä jo muutaman tunnin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Vertaa venelainat helposti netissä

Pitääkö veneelle ostaa vakuutus?

Venelainan saanti ei edellytä vakuutuksen ostamista veneeseen joten siihen ei tarvitse erillisiä vakuuksia hankkia. Venevakuutus ei kuitenkaan ole ollenkaan huono idea sillä tapaturmassa tai mahdollisessa ilkivallassa voit säästää pitkän pennin venevakuutuksen olemassaolossa.

Venevakutuus ei siis ole pakollinen kuin esimerkiksi autovakuutus, mutta sen ottaminen on erittäin suosittu tapa turvaamaan oma talous sekä vene itsessään.

Käytetyn veneen ostamisen ABC

Käytetyn veneen voit saada edulliseen hintaan monista paikoista. Esimerkiksi huutokaupat.com :in sivuilla on aina silloin tällöin mielenkiintoisia veneitä erittäin edulliseen hintaan sekä Suomalaisten suosittu nettivene.com on hyvä markkinapaikka uuden tai käytetyn veneen hankkimiseen.

Asiat jotka on syytä tarkistaa ennen käytetyn veneen ostamista:

  • Veneen yleinen kunto
  • Akku
  • Moottori
  • Historia

Milloin on paras aika veneen ostamiseen?

Veneily on erittäin suosittua kesäisin joten veneen ostaminen kesällä voi tulla hyvinki kalliiksi sillä silloin veneiden hinnat ovat korkeammat mitä ne on loppu syksynä tai talvella.

Paras aika ostamiseen on siis ehdottomasti talvella.

Vene osamaksulla vai lainalla?

Suomi on tuhansien järvien maa ja mertakin täällä on jonkin verran. Siksi ei ole mikään ihme, että veneily on niin suosittu harrastus. On mukavaa huristella veneellä tai vesijetillä ja katsella upeita maisemia. Myös perinteinen soutuvene on monen mieleen. Tyynellä järvellä on kiva soudella ja nauttia kauniista auringonpaisteesta. 

Olet ehkä jo pitkään haaveillut omasta veneestä, mutta rahoituskuviot ovat vielä epäselvät. Kannattaako vene ostaa osamaksulla vai lainalla? Ja mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla lainalla? Tässä tekstissä käymme läpi näitä asioita.

Osamaksu
Veneliikkeet tarjoavat osamaksuvaihtoehtoa. Osamaksukaupassa rahoitusyhtiön kanssa tehdään sopimus veneen maksamisesta erissä. Vene on rahoitusyhtiön omistuksessa siihen asti, kunnes kaikki erät on maksettu.

Osamaksu on helppo vaihtoehto. Se ei kuitenkaan välttämättä ole edullisin mahdollinen rahoitusvaihtoehto. Osamaksusta maksetaan korkoja ja muita kuluja aivan kuten lainoistakin, ja osamaksujen korot voivat olla yllättävän korkeat. Sen vuoksi suosittelemme, että otat selvää myös erilaisista lainavaihtoehdoista ennen venekauppojen tekemistä.

Laina
Venelaina voi olla joko vakuudellinen tai vakuudeton. Laina saattaa olla osamaksua edullisempi vaihtoehto, kunhan vain muistat kilpailuttaa lainat ensin. Kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla ja voit sillä saada jopa yli 20 lainatarjousta.

Kun hankit veneen lainalla, vene on heti sinun toisin kuin osamaksussa, jossa se on rahoitusyhtiön omaisuutta, kunnes kaikki erät on maksettu. Voit siis tehdä veneelle mitä itse haluat. Jos haluat vaikkapa myydä sen pois, voit tehdä niin.

Mitä eroa on vakuudellisella ja vakuudettomalla venelainalla?

Jotta voit saada vakuudellisen venelainan, sinulla pitää olla vakuuksia. Vakuudeksi käy esimerkiksi asunto, metsä tai mökki. Lainan määrä ja hinta vaihtelee pankista riippuen, joten vakuudelliset lainat kannattaa kilpailuttaa. Lainatarjous kannattaa pyytää mahdollisimman monesta eri pankista. Vakuudellisen lainan saamisessa kestää tavallisesti kauemmin kuin vakuudettoman kulutusluoton saamisessa, koska vakuuksien tarkistaminen vie hieman aikaa.

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita vakuuksia. Voit siis saada tällaisen lainan, vaikka sinulla ei olisi vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta, mutta taloudellinen tilanteesi on muuten hyvä. Vakuudettomien lainojen korot ovat yleensä korkeammat kuin vakuudellisten. Vakuudettomat lainat ovat kuitenkin käteviä siinä mielessä, että ne ovat paljon nopeampia, koska vakuuksia ei tarvitse tarkistaa. 

Vakuudettomalla venelainalla joustoa arkeen

Rahat voi saada tilille jo samana päivänä lainahakemuksen tekemisestä. Vakuudetonta lainaa voi saada Nordic Bankin kautta enimmillään 70 000 euroa. Jos tarvitset tätä isomman summan, täytyy sinun hakea pankista vakuudellista lainaa.

Muiden hankintojen yhdistäminen venelainaan

Voit yhdistää samaan lainahakemukseen kaikki veneen ostamisesta aiheutuvat kulut. Jos tarvitset esimerkiksi veneen huoltotuotteita, tarvikkeita veneen kiinnittämiseen, lisävarusteita tai vaikkapa kalastusvälineet, voit hakea kaikkia niitä varten lainaa samassa hakemuksessa. Kannattaa panostaa kunnollisiin tarvikkeisiin, jotta veneily on turvallista ja vene pysyy hyvässä kunnossa.

Vakuudettoman lainan saa käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Voit siis pyytää sellaista lainasummaa, joka kattaa veneen lisäksi muitakin hankintoja – sellaisiakin, jotka eivät välttämättä edes liity mitenkään veneilyyn. Jos sinulla on esimerkiksi joitain kulutusluottoja, yksityislainoja ja osamaksuja, voit samalla yhdistää lainasi ja ostaa oman veneen.

Edullinen venelaina löytyy kilpailuttamalla

Ei kannata turhaan ottaa kalliskorkoista lainaa. Kilpailuttamalla voit löytää paljon edullisemman. Täytä yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme ja jo parissa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi. Kaikki tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä tekee lainojen vertailemisesta vielä entistäkin helpompaa.

Tavallisesti kaikki tarjoukset saapuvat sinulle noin kuuden tunnin sisällä. Mutta jos haluat pelata varman päälle, voit odotella esimerkiksi vuorokauden, jotta kaikki tarjoukset ehtivät varmasti tulla. Vertaile tarjouksia omassa tahdissasi. Yleensä monet tarjouksista ovat voimassa useita viikkoja, joten sinun ei ole aivan pakko tehdä päätöstä lainan ottamisesta nyt heti.

Kun olet vertaillut lainoja ja valinnut tarjousten joukosta sopivan, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi ja toimita luotonmyöntäjälle vielä vaaditut liitteet. Saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

Edullinen venelaina Nordic Bankista jopa 70 000 euroon asti

Hae venelaina edullisesti aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että lainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voi saada 70 000 laina. Venelaina on pikalaina, eli saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Lainaa 70000 euroa fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 70 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy löytämään helposti itselleni parhaan lainan esimerkiksi veneen, moottoripyörän tai matkailuauton hankintaan.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Usein kysytyt kysymykset venelainasta:

Nordic Bankin avulla voi hakea lainaa veneseen kuka tahana täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Edullisen venelainan löydät Nordic Bankin avulla, koska me kilpailutamme puolestasi yli 30 eri pankkia ja luotonmyöntäjää yhdellä hakemuksella!

Venelainan rahat saat tilillesi käytännössä heti lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen, usein muutamassa tunnissa.

Kyllä voit! Lainan voi maksaa nopeammin takaisin ilman lisäkuluja.

Ei, sillä säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot toimivat vakuutena.

Nordic Bankin kautta voit vertailla lainat luotettavasti, sitoutumatta mihinkään!

Todellinen vuosikorko ja lainan muut kulut selviävät ilmaisen lainahakemuksen lähetettyäsi.

Venelaina on laina, joka nostetaan veneen ostamista varten.

Kauttamme voit hakea vakuudetonta venelainaa aina 500 eurosta 70 000 euroon asti.

Pisin laina-aika on 180 kuukautta, mutta venelaina haetaan yleensä 60 kuukaudelle.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä: