Venerahoitus

Kilpailuta venerahoitus Nordic Bankin palvelussa

Nordic Bankin maksuttoman lainavertailupalvelun avulla voit löytää itsellesi helposti edullisimman venerahoituksen. Täytä ilmainen venelainahakemus kätevästi nettisivuillamme.

Kilpailutamme lainasi yli 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis tutustua lainatarjouksiin aivan rauhassa ja tehdä itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Nordic Bankin maksuttoman lainavertailupalvelun avulla voit löytää itsellesi helposti edullisimman venerahoituksen. Täytä ilmainen venelainahakemus kätevästi nettisivuillamme.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme lainasi yli 30 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis tutustua lainatarjouksiin aivan rauhassa ja tehdä itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Hae venerahoitus ilman vakuuksia netistä

Vakuudeton venelaina on laina, joka myönnetään ilman, että omaisuutta tarvitsee laittaa lainan vakuudeksi. Monilta pankeilta ja luotonmyöntäjiltä voi hakea venerahoituksen ilman vakuuksia.

Tavallisen pankkilainan vakuutena voidaan käyttää esimerkiksi omaa asuntoa, sijoitusasuntoa, mökkiä tai metsäomaisuutta. Vakuudeksi kelpaa omaisuus, joka on helppo muuttaa rahaksi ja joka säilyttää arvonsa hyvin.

Vakuudettomassa venelainassa omaisuutta ei tarvitse asettaa lainan vakuudeksi eikä tällaiselle lainalle tarvita myöskään takaajia.

Veneen ostaminen vakuudettomalla lainalla voi olla hyvä vaihtoehto, kun vakuudeksi soveltuvaa omaisuutta ei ole tai sitä ei haluta laittaa vakuudeksi. Vakuudettomat lainat ovat tavallisesti huomattavasti nopeampia kuin perinteiset pankkilainat. 

Venerahoitus netistä

Tavallisesti lainaa haettaessa aikaa kuluu vakuuksien arvioimiseen. Tämä vaihe jää siis kokonaan pois, joten aikaa ja vaivaa säästyy ja lainapäätös voidaan tehdä merkittävästi nopeammin. Lainatarjouksia alkaa tulla yleensä jo muutamassa minuutissa ja rahat saa tilille yhden arkipäivän kuluessa.

Vakuudettomat venelainat ovat usein kalliimpia kuin vakuudelliset. Tämä johtuu siitä, että vakuudet pienentävät lainanantajan riskiä. Kun vakuuksia ei ole, lainanantajan riski on suurempi, joten korko on korkeampi. Siksi lainojen vertailu on tärkeää. Hinnat vaihtelevat paljon eri luotonantajien välillä. Kannattaa siis käyttää hetki aikaa venelainojen vertailuun ja pyrkiä löytämään edullinen vaihtoehto.

Lainojen vertailu on todella helppoa. Lainan saa kilpailutettua yhdellä helpolla netissä täytettävällä lainahakemuksella. Välitämme hakemuksesi yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Täytä venelainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada lukuisia lainatarjouksia eri rahoituslaitoksista. Rahoituksen kilpailuttaminen on tehty todella helpoksi.

Sesonkiluonteisuuden vuoksi veneilyharrastus vaatii myös monenlaisia tarvikkeita ja järjestelyjä veneen siirtelyyn ja talvisäilytykseen. Sinun ei tarvitse hakea erillistä lainaa venettä ja kaikkia tarvikkeita varten, vaan voit tehdä kaikki hankinnat yhdellä vakuudettomalla venelainalla. Tälläkin keinolla saat säästettyä rahaa. Tavallisesti nimittäin yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Hae siis heti sellainen laina, joka kattaa kaikki veneen hankinnasta aiheutuvat kulut.

Venelainan todellinen vuosikorko

Venelainan todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko tarkoittaa lainan kokonaiskustannuksia. Todellinen vuosikorko sisältää koron ja kaikki kulut. Todellinen vuosikorko soveltuu hyvin venelainojen vertailuun, sillä se antaa kuvan kokonaiskustannuksista. Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sitä halvemmaksi venelaina tulee.

Lainasta aiheutuvia kuluja voivat olla esimerkiksi:

 • nimelliskorko
 • tilinhoitomaksut
 • avausmaksu
 • käsittelymaksut
 • laskutuspalkkiot.

Pienin nimelliskorko ei aina tarkoita edullisinta lainaa. Matala korko saa rahoituksen näyttämään edulliselta, mutta muut kulut saattavat nostaa hintaa huomattavasti. Siksi kuluja ei kannata jättää huomiotta, vaan ne on syytä ottaa mukaan vertailuun. Todellinen vuosikorko kertoo, minkä verran lainasta kertyy vuodessa korkoja ja kuluja, eli mitkä ovat lainan kokonaiskustannukset.

Lainalaskurissamme näkyy arvio todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on asiakaskohtainen, eli myös sinun yksilöllinen taloudellinen tilanteesi vaikuttaa siihen. Siksi laskurissa näkyvät luvut ovat vain alustavia arvioita.

Mitä kannattaa huomioida, kun on ostamassa venettä?

Veneily on mahtava ja monipuolinen harrastus, jonka avulla pääsee tutustumaan Suomen upeisiin järvi- ja merimaisemiin. Eri venemallit ja veneilyn käytännöt saattavat tuntua vierailta, jos veneilystä ei ole vielä kovin paljon kokemusta. Veneilykurssin käyminen voikin olla hyvä ratkaisu. Lisäksi aloittelija voi pyytää mukaansa venekaupoille kokoneemman veneilijän, joka osaa arvioida ostettavan veneen kuntoa ja hintaa.

Ensimmäinen asia, joka pitää tehdä ennen veneen ostamista, on määrittää veneen käyttötarkoitus. Venetyyppejä on monenlaisia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Aluksi kannattaa siis määritellä tarkkaan, mihin venettä käytetään. Veneilyharrastukseen voi yhdistää muitakin harrastuksia, kuten kalastuksen tai valokuvauksen. Myös nämä voivat vaikuttaa siihen, mikä venemalli on hyvä hankkia ja millaisia lisävarusteita tarvitaan.

Jo ostovaiheessa kannattaa ottaa huomioon veneen jälleenmyyntiarvo. Jossain vaiheessa veneen vaihto tulee todennäköisesti ajankohtaiseksi, etenkin jos kyseessä on ensimmäinen oma vene. Huonokuntoisen veneen arvo laskee nopeasti, joten siitä ei saa kovin paljon rahaa, kun sitä on myymässä pois. Asiaan kannattaa siis panostaa ja ostaa heti laadukas vene.

Jo ostovaiheessa kannattaa ottaa huomioon veneen jälleenmyyntiarvo. 

Jossain vaiheessa veneen vaihto tulee todennäköisesti ajankohtaiseksi, etenkin jos kyseessä on ensimmäinen oma vene.

Huonokuntoisen veneen arvo laskee nopeasti, joten siitä ei saa kovin paljon rahaa, kun sitä on myymässä pois. Asiaan kannattaa siis panostaa ja ostaa heti laadukas vene.

Huomioi budjetissa myös tarvittavat varusteet ja veneen käyttökustannukset, kuten:

 • polttoaineet
 • laituripaikka
 • huollot
 • talvisäilytys
 • vesillelaskut- ja nostot
 • vakuutukset
 • lisävarusteet.

Venelaina ilman vakuuksia

Venerahoituksen kilpailutus kannattaa

Venerahoitusten hinnoissa on eroja. Vertailemalla eri rahoituslaitosten tarjouksia saat selville, mikä laina on edullisin ja parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva.

Lainan korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainan hintaan. Korko määrää, kuinka paljon sinun pitää maksaa luotonantajalle lainan lisäksi, eli mikä lainan hinta on. Eri rahoituslaitosten välillä voi olla merkittäviä eroja koroissa. Kilpailuttamalla voit löytää lainan, jossa on matala korko.

Lisäksi lainasta maksetaan myös kuluja, kuten aloitusmaksu ja tilinhoitomaksuja. Osa niistä on kerran maksettavia, osa kuukausittain maksettavia. Myös kuluissa voi olla suuria eroja, ja kulut voivat vaikuttaa merkittävästi lainan hintaan. Siksi vertaillessa ei kannata tuijottaa pelkkää korkoa, vaan kiinnittää huomiota myös kuluihin.

Vertaile venerahoitukset verkossa

Rahoitustarjousten vertailussa huomioitavia asioita

Venerahoituksen vertailussa yksi tärkeimmistä luvuista on todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko sisältää sekä nimelliskoron että kaikki kulut, joten se kertoo lainan kokonaiskustannukset vuodessa. Tämä luku helpottaa lainojen vertailua.

Lisäksi kannattaa tutustua muihinkin lainan ehtoihin, kuten takaisinmaksuaikaan sekä lyhennysvapaan mahdollisuuteen. Takaisinmaksuaika pitää määritellä sinun budjettiisi sopivaksi. Jokainen kuukausierä pitää pystyä maksamaan ongelmitta.

Pitkä laina-aika on houkutteleva, koska kuukausierästä tulee pieni. Korkoja ja kuluja kertyy kuitenkin pitkältä ajalta, eli lainan kokonaiskustannukset kasvavat. Siksi lainat kannattaa pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti.

Kuukausibudjettiin pitää kuitenkin jättää hieman liikkumavaraa, eli ei kannata valita myöskään liian lyhyttä maksuaikaa. Yleensä lainaa voi lyhentää alkuperäistä sopimusta nopeammin, joten jos taloudellinen tilanteesi paranee, voit tehdä isompia lyhennyksiä.

Laina kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankin palvelussa

 • Voit kilpailuttaa vakuudettomat venelainat 70 000 euroon asti.
 • Palvelu on ilmainen.
 • Palvelun käyttäminen on turvallista.
 • Kilpailuttaminen on helppoa ja sujuvaa.
 • Tarjouksia alkaa tulla nopeasti.
 • Näet tarjoukset koron mukaan järjestettynä.
Kilpailuta venerahoitukset

Kilpailuta myös muut ajoneuvolainat

Palvelussamme voit kilpailuttaa myös muut ajoneuvolainat helposti, nopeasti ja turvallisesti jopa 70 000 euroon saakka. Me autamme sinua toteuttamaan haaveesi, onpa kyse sitten sähköauton, mottoripyörän tai matkailuauton ostamisesta. Palvelussamme kilpailutat myös mönkijän, traktorimönkijän, peräkärryn ja mopoauton rahoituksen.

Autolainalla saat hankittua käytetyn tai uuden auton omaksi. Voit ostaa auton ilman käsirahaa. Saat itse päättää, mistä auton ostat: hankitko käytetyn yksityiseltä myyjältä vai ostatko autoliikkeestä? Vai tuotko kenties auton itse ulkomailta?

Kesälomalla on aikaa toteuttaa vaikka joku vähän pitempi lomareissu moottoripyörällä. Tai jos matkaan on lähdössä isompi porukka, on reissu kiva tehdä matkailuautolla. Mootoripyörän ja matkailuauton saat hankittua nopealla lainalla.

Lainaa vastuullisesti

Ota lainaa vastuullisesti

Ennen venelainan hakemista on syytä pohtia, onko lainan ottaminen varmasti tarpeellista ja miten laina vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi.

Mieti myös lainan määrää. Sinun pitää pystyä sekä lyhentämään tätä lainaa että muita lainojasi että maksamaan kaikki elämisen kulut joka kuukausi. Käytä apuna kätevää lainalaskuriamme, kun suunnittelet venelainan ottamista.

On tärkeää vertailla lainantarjoajia ja valita luotettava kumppani ja edullinen venelaina. Nordic Bank tekee yhteistyötä vain luotettavien toimijoiden kanssa, joten lainan kilpailuttaminen palvelussamme on turvallista.

Moni yhtiö tarjoaa lainoja veneen, auton, mönkijän ja monien muiden menopelien ostamiseen, ja niiden kustannukset ja ehdot voivat vaihdella suuresti. Tarkastele siis lainojen todellista vuosikorkoa ja vertaile niitä.

Mieti myös, mikä olisi sinulle sopiva takaisinmaksuaika. Lyhyt takaisinmaksuaika voi tehdä kuukausierästä suuren, mikä kasvattaa riskejä. Jos taloudellinen tilanteesi muuttuu hetkellisesti huonommaksi, lainan lyhentämisen kanssa voi tulla ongelmia. Toisaalta taas liian pitkä takaisinmaksuaika tarkoittaa suurempia kokonaiskustannuksia.

Usein kysytyt kysymykset venerahoituksesta:

Venelainan hakeminen mahdollistaa unelmiesi veneen hankkimisen heti ilman suuria säästöjä. Usein venelaina on edullisempi vaihtoehto kuin osamaksu. Lisäksi laina on todella nopea. Alat saada vastauksia lainahakemukseesi tavallisesti jo parin minuutin kuluttua ja saat rahat tilillesi jo yhden arkipäivän kuluessa.

Nordic Bankin palvelussa voit hakea venerahoitusta 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. Sopiva lainan määrä riippuu taloudellisesta tilanteestasi ja maksukyvystäsi.

Venerahoitusta voi hakea täysi-ikäinen, jolla on vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita.

Kilpailuta venerahoitus Nordic Bankissa. Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 lainantarjoajaa. Saat itse valita, mistä niistä lopulta otat venelainan.

Venelaina on veneen ostamiseen tarkoitettu laina. Venelainaa voi hakea eri pankeista ja muista rahoituslaitoksista. Meidän palvelussamme voit vertailla vakuudettomia venelainoja, eli et tarvitse ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Saat rahat tilillesi nopeasti, jo yhdessä arkipäivässä.

Kilpailuta venerahoitus Nordic Bankin palvelussa. Tavoitat yhdellä hakemuksella kymmeniä eri lainantarjoajia. Vertaile tarjouksia ja valitse edullisin laina.

Vakuudeton venelaina on nopea vaihtoehto. Saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa, usein jo samana päivänä lainahakemuksen lähettämisestä.

Lue myös: