Veronpalautus ennakkoon

Veronpalautus ennakkoon tilille

Oletko saamassa veronpalautusta, mutta et malttaisi odottaa sen maksupäivään asti? Hae edullista kulutusluottoa, niin saat hieman ylimääräistä rahaa käyttöösi heti.

Verottaja ei koskaan maksa palautuksia ennakkoon. Voit kuitenkin nyt hakea kulutusluottoa sen verran kuin olet saamassa veronpalautusta. Maksat velan pois sitten, kun verottaja on siirtänyt rahat tilillesi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Oletko saamassa veronpalautusta, mutta et malttaisi odottaa sen maksupäivään asti? Hae edullista kulutusluottoa, niin saat hieman ylimääräistä rahaa käyttöösi heti.

Verottaja ei koskaan maksa palautuksia ennakkoon. Voit kuitenkin nyt hakea kulutusluottoa sen verran kuin olet saamassa veronpalautusta. Maksat velan pois sitten, kun verottaja on siirtänyt rahat tilillesi.

Kilpailuta lainasi helposti ja nopeasti Nordic Bankissa. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat parhaimmillaan jopa 27 lainatarjousta! Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailuta lainasi helposti ja nopeasti Nordic Bankissa. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat parhaimmillaan jopa 30 lainatarjousta! Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla.

Veronpalautus ennakkoon edullisena kulutusluottona

Veronpalautuksia on mukavaa saada. Ne tuovat kaivattua helpotusta arkeen, jos taloustilanne on tiukka. Pääset palautuksilla viimein ostamaan lapsillesi uusia vaatteita tai itsellesi uuden puhelimen. Tai pystyt suorittamaan lainoihisi ylimääräisen maksuerän.

Palautukset lämmittävät mieltä, vaikka rahasta ei juuri nyt olisikaan puutetta. Silloin voit käyttää rahat vaikka itsesi hemmottelemiseen. Vietä ihana hotelliviikonloppu jossain kivassa kaupungissa. Syö ulkona hyvin ja käy tapahtumissa. Osta itsellesi jotain, josta olet jo pitkään haaveillut.

Tai ehkä haluat laittaa rahat säästöön tai poikimaan lisää rahaa sijoitusten kautta. Tällä tavalla saat kasaan isomman summan, jolla voit myöhemmin tehdä tarpeellisia hankintoja ja toteuttaa unelmiasi. Sijoittamisen voi aloittaa pienilläkin summilla. Ei tarvitse olla heti kättelyssä kymmeniätuhansia euroja, jotta voi aloittaa sijoittamisen.

Voiko veronpalautuksen saada ennakkoon tilille

Ei ole kivaa odotella syksyyn tai talveen asti, ennen kuin palautukset kilahtavat tilille. Verottaja ei maksa veronpalautuksia ennakkoon, vaan siirtää ne tilillesi tiettynä päivänä. Maksupäiviä on useita. Näet tiedon omasta maksupäivästäsi veroilmoituksestasi.

Pystyt kuitenkin saamaan veronpalautusta vastaavan summan tilillesi jo nyt edullisena kulutusluottona. Nordic Bankista löydät edulliset lainat helposti ja nopeasti. Hae palautusta vastaava määrä luottoa, niin saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo tänään. Kun saat verottajalta palautukset tilillesi, voit niillä maksaa pois ottamasi luoton.

Voit esimerkiksi hakea pienen pikalainan, kun veronpalautusten maksupäivä lähestyy. Kun olet saanut palautukset tilillesi, voit maksaa niillä lainan pois. Tällaisesta lainasta, jonka maksat nopeasti pois, ei ehdi kertyä kovin paljon korkoja, joten laina on edullinen.

Kuka voi saada kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Vakuuksia tai takaajia ei tarvitse olla. Lainanantajilla on kuitenkin joitakin vaatimuksia hakijoille täysi-ikäisyyden lisäksi. Hakijalla täytyy olla vakaat palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot. Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Yhdessä voitte saada lainaa paremmilla ehdoilla ja pienemmällä korolla.

Aivan kaikille vakuudettomia lainoja ei siis valitettavasti voida myöntää. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, eivät lainanmyöntäjät yleensä tarjoa lainaa. Lainaa ei myöskään tavallisesti myönnetä henkilölle, jolla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot, vaikka luottotiedot olisivatkin kunnossa. Lisäksi, jos sinulla on jo paljon velkaa suhteessa tuloihisi, ei uutta lainaa myönnetä.

Lainahakemuksen voi kuitenkin tehdä aina siinäkin tapauksessa, että et ole aivan varma, täyttyvätkö lainaehdot kohdallasi. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei vielä sido sinua mihinkään. Se on myös ilmaista. Voit huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa, miten lainantarjoajat reagoivat siihen. Hakemuksesi välitetään 27 eri pankille ja rahoitusyhtiölle.

Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Sen lisäksi ne tulevat näkyviin palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet heti yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on koroltaan edullisin.

Näet veronpalautuksen määrän veroilmoituksessa

Hyvä tietää veronpalautuksista

Veronpalautukset maksetaan portaittain. Kaikki henkilöt eivät saa palautuksia samana päivänä. Verottajalla on useita päiviä, jolloin veronpalautukset maksetaan. Päivät sijoittuvat heinäkuusta joulukuuhun. Useimmat kuitenkin saavat palautuksensa elo- tai syyskuussa.

Veronpalautusten maksupäivä riippuu siitä, milloin verotuksesi loppuu. Näet tiedon maksupäivästä veroilmoituksestasi. Saat koko palautussumman tilillesi yhdellä kertaa. Näet veroilmoituksesta myös tiedon palautuksen määrästä.

Huomaa, että maksupäivä ja maksun määrä voivat vielä muuttua, jos teet muutoksia vetoilmoitukseesi.

Varmista, että verottajalla on oikea tilinumero, jotta varmasti saat palautukset maksupäivänä. Tilinumero näkyy veroilmoituksessa, verotuspäätöksessä ja OmaVerossa. OmaVerossa voit muuttaa tilinumeroa tai lisätä sen, jos sitä ei vielä ole ilmoitettu verottajalle.

Löydät edullisen lainan Nordic Bankin avulla

Lainaa jäännösveron maksamista varten

Aina tulojen arvioiminen ei mene täysin maaliin. Tällöin voi käydä niin, että maksatkin vuoden aikana liian vähän veroja. Silloin maksettavaksesi tulee seuraavana vuonna jäännösvero eli kansan kielellä mätkyt. Näet verotuspäätöksestäsi ja OmaVerosta tiedot mahdollisista mätkyistä.

Voit halutessasi maksaa jäännösverot vakuudettomalla lainalla. Tällä tavalla saat jaettua maksun pienempiin eriin. Samalla voit kätevästi yhdistää muutkin lainat, jos sinulle on kertynyt sellaisia. Hae meiltä lainaa, joka kattaa mätkyt, luottokorttivelkasi ja osamaksusi. Kun olet saanut rahat, maksa niillä kaikki velkasi pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä yhdistelylainaa. Tällä tavalla voit kätevästi säästää korkokuluissa.

Muista, että jos teet veroilmoitukseesi muutoksia, myös jäännösveron määrä ja eräpäivät voivat muuttua. Jos siis olet tehnyt veroilmoitukseesi muutoksia, älä maksa jäännösveroa ennen kuin olet saanut uuden verotuspäätöksen. Uudesta päätöksestä näet lopulliset jäännösverot ja eräpäivät.

Edullinen vakuudeton laina löytyy kilpailuttamalla

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank auttaa sinua löytämään edullisia kulutusluottoja ja lainoja. Vertailemme 27 pankkia ja rahoituslaitosta. Vakuudetonta lainaa voi hakea kaikkiin eri tarpeisiin: auton tai puhelimen ostaminen, lainojen yhdistäminen, remonttien tekeminen, mätkyjen maksaminen ja monet muut onnistuvat vakuudettomalla lainalla.

Kaikki lainat – sekä pienet että isot – kannattaa kilpailuttaa. Ei ole mitään järkeä maksaa suurikorkoista lainaa, jos markkinoilla olisi muitakin vaihtoehtoja. Pienestäkin lainasta kertyy äkkiä paljon maksettavaa, jos korko on iso. Lainojen vertaileminen Nordic Bankissa on helppoa ja sujuvaa. Palvelumme avulla voit säästää sekä rahaa että aikaa.

Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Pystyt vertailemaan palvelussamme sekä pienet pikalainat että isot luotot. Laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta, paitsi pikalainoissa se on useimmiten alle vuoden mittainen.

Lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat tulot. Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Tee ilmainen hakemus ja saat lainapäätöksen heti!

Veronpalautus ennakkoon – usein kysytyt kysymykset:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.