Vippi

Vippi heti tilille

Kilpailuta vipit Nordic Bankissa. Voit saada yli 30 lainatarjousta yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Vippi on todella nopea lainamuoto. Voit saada rahat tilillesi minuuteissa.

Vippi sopii monenlaisten kulutustarpeiden täyttämiseen. Sillä voit esimerkiksi maksaa ostoksia tai kattaa muita arjen kuluja.

Vipin hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin saat hetkessä ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.

Kilpailuta vipit Nordic Bankissa. Voit saada yli 30 lainatarjousta yhdellä maksuttomalla hakemuksella. Vippi on todella nopea lainamuoto. Voit saada rahat tilillesi minuuteissa.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vippi sopii monenlaisten kulutustarpeiden täyttämiseen. Sillä voit esimerkiksi maksaa ostoksia tai kattaa muita arjen kuluja.

Vipin hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin saat hetkessä ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.

Vippi on pieni lyhytaikainen laina

Vippi on pieni tai pienehkö lyhytaikainen vakuudeton laina. Vippiä kutsutaan myös pikalainaksi ja pikavipiksi. Tällainen laina on tarkoitettu äkillisen rahapulan paikkaamiseen ja yllättävien kulutustarpeiden täyttämiseen. Usein esimerkiksi puhelimen tai jonkin kodinkoneen hajoaminen, yllättävät lääkärikulut tai suuri lasku ovat tällaisia tilanteita, joissa vippiä saatetaan tarvita.

Nordic Bankin kautta vippiä voi hakea 5005000 euroa. Laina-aika on tavallisesti 1–10 kuukautta. Usein pienet vipit maksetaan takaisin yhdessä erässä ja suurempia vippejä lyhennetään kuukausittain. Lainan voi maksaa pois sovittua nopeamminkin, ja näin kannattaakin toimia, jos mahdollista. Säästät rahaa, kun maksat lainan pois mahdollisimman pian.

Vippiä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen. Sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot, jotta voit saada vipin. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita ollenkaan.

Pieni vippi nopeasti netisä

Kilpailuta vipit

Vaikka kyseessä onkin pieni tai pienehkö laina, kannattaa vipit silti kilpailuttaa. Luottojen korot ja kulut vaihtelevat paljon luotonmyöntäjän mukaan. Voit säästää mukavan summan rahaa, kun kilpailutat luotot ja valitset matalakorkoisen vaihtoehdon.

Vippien vertailu on erittäin helppoa lainavertailupalvelussa, eikä se vie kauan aikaasi. Voit siis pienellä vaivalla saada säästettyä paljon rahaa. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Alat jo parissa minuutissa saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Näet tarjoukset myös kirjautumalla verkkopalveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä nopealla silmäyksellä, missä tarjouksessa on matalin korko.

Lainan kustannukset muodostuvat usein esimerkiksi lainan korosta, tilinhoitomaksuista, avausmaksusta ja laskutuslisästä. Osa näistä on kertaluontoisia, esimerkiksi avausmaksu, ja muita maksetaan kuukausittain. Kun vertailet vippejä, kiinnitä huomiota etenkin todelliseen vuosikorkoon. Se kertoo lainan hinnan, sillä se sisältää sekä korot että kaikki kulut.

Tarkastele myös vippien kuluja euroissa. Kun kyseessä on pieni laina, voi todellinen vuosikorko näyttää hämmentävän korkealta. Mutta kun katsot, mitä todellinen vuosikorko tarkoittaa euroina, huomaat, että kyse ei välttämättä olekaan kovin suuresta summasta. Pienet lainat kannattaa maksaa pois nopeasti. Kun laina-aika on lyhyt, vipin kulut pysyvät kohtuullisina.

Vippi mihin tahansa hankintaan vaikka polkupyörään

Vippi heti tilille

Lainaa on erittäin helppo hakea ja rahat saa tilille jo samana päivänä, usein jo minuuteissa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Vippi paikkaa äkillistä rahantarvetta. Esimerkiksi jääkaapin tai puhelimen hajoaminen tai kiireelliset, yllättävät sairastumiset ovat asioita, joihin on pakko reagoida heti. Näistä ikävistä yllätyksistä voi aiheutua paljon kuluja, jotka haukkaavat ison siivun kuukausibudjetista. Tällaisessa tilanteessa avuksi voi ottaa pienen vipin.

Yllätyksiä varten ei aina pysty varautumaan. Pahimmassa tapauksessa yllättäviä menoja kasautuu useita lyhyelle aikavälille, jolloin säästöt kuluvat loppuun nopeasti. Jos sinulla on säännölliset tulot ja olet varma, että pystyt maksamaan vipin takaisin ajallaan, voit hakea pikavipin ja paikata sillä äkillistä rahantarvetta.

Pikavippi käytetään usein erilaisten yllättävien kulujen kattamiseen tai laskujen maksamiseen. Näiden lisäksi vippi saatetaan ottaa esimerkiksi ruokaostosten tekemiseen, juhlien järjestämiseen tai lasten ja kodinhoidon kuluihin.

Kannattaako ottaa vippiä?

Vippi voi olla hyvä vaihtoehto pienten äkillisten rahavajeiden paikkaamiseen. Kun vippejä ottaa maltillisesti ja vain todelliseen tarpeeseen ja vain silloin, kun pystyy varmasti maksamaan sen takaisin, ei ongelmia pääse syntymään. Vippi on hyvä vaihtoehto, jos pystyt maksamaan sen pois nopeasti. Tavallisesti vipin laina-aika on reilusti alle vuoden mittainen. Jos tarvitse isomman lainan pidemmällä maksuajalla, tutustu muihin lainavaihtoehtoihin.

Syksyllä 2019 tuli voimaan lakimuutos, jossa vippien ja muiden pienlainojen koroille ja kuluille asetettiin pysyvä katto. Nimelliskorko saa olla korkeintaan 20 % ja muita kuluja saa olla enintään 150 euroa vuodessa. Vippien ottaminen on siis nykyään aiempaa turvallisempaa.

Pikavippiä ei missään nimessä kannata ottaa, jos et ole varma, pystytkö maksamaan sen takaisin ajallaan. Jos sinulle ei ole säännöllisiä tuloja, ei vipin ottaminen välttämättä ole järkevää. Vakaat tulot varmistavat, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Vippiä ei kannata ottaa myöskään silloin, jos sinulla on jo useita luottoja. Tällaisessa tilanteessa uusi vippi saattaa vain pahentaa tilannetta. Pikalainat eivät sovellu talouden tasapainottamiseen eikä niillä kannata maksaa muita lainoja. Jos sinulla on monta pientä lainaa, kannattaa tutustua muihin vaihtoehtoihin, esimerkiksi yhdistelylainaan.

Yhdistelylainalla tasapainotat talouttasi

Jos lainoja on jo monta, ei uutta vippiä kannata ottaa, vaan lainojen yhdistely on parempi ratkaisu. Voit yhdistää kaikki olemassa olevat lainat ja osamaksut kätevästi yhdeksi kilpailutetuksi lainaksi. Et siis jatkossa enää lyhennä montaa pientä lainaa ja niiden kuluja, vaan sinulla on vastuullasi enää vain yksi laina. Tällä tavalla säästät joka kuukausi korkokuluissa.

Nettisivuiltamme löydät kätevän laskurin, jonka avulla voit suunnitella lainojen yhdistämistä. Helppokäyttöiseen laskuriin kirjoitetaan kaikkien lainojen ja uuden yhdistelylainan tiedot. Sen jälkeen laskuri näyttää heti minkä verran säästät kuukaudessa yhdistelylainan ansiosta.

Täytä sitten lainahakemus nettisivuillamme. Vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä edullisin. Kun saat rahat tilillesi, maksa niillä kaikki muut lainat ja osamaksut kerralla pois. Näin sinulle jää maksettavaksi vain yksi kilpailutettu, matalakorkoinen laina.

Vertaile lainat fiksusti Nordic Bankin avulla

Vertaile vipit Nordic Bankissa

Nordic Bank on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi lainahakemus ja voit sillä saada jopa kymmeniä tarjouksia. Edullisen lainan tai vipin löydät siis helposti palvelumme avulla. Palvelussamme saat yhdellä ilmaisella hakemuksella laajan kuvan Suomen lainamarkkinoista.

Kun kirjaudut verkkopalveluumme, näet lainat koron mukaan järjestettynä. Näet siis todella helposti, missä tarjouksessa on matalin korko. Kaikki lainatarjoukset lähetetään myös sähköpostiisi. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat tavallisesti jo muutamissa minuuteissa, joten pääset heti suorittamaan vertailua.

Meidän kauttamme voit hakea 500–5000 euron vippiä ilman takaajia ja vakuuksia. Vipit ovat lyhytaikaisia lainoja, eli niiden laina-aika on yleensä 1–10 kuukautta. Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja riskitöntä. Hakemuksen lähettäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis rauhassa täyttää hakemuksen, vertailla tarjouksia ja tehdä itsellesi sopivan ratkaisun. Luottopäätös tulee nopeasti. Kun olet valinnut tarjousten joukosta sopivan lainan ja allekirjoittanut sopimuksen verkkopankkitunnuksilla, saat rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jo muutamassa minuutissa.

Usein kysytyt kysymykset vippi lainoista:

Vippi on lyhytaikainen pieni laina, joka otetaan kiireellisen rahapulan yllättäessä. Vippiä haetaan netistä ja sen saa käyttöön todella nopeasti. Vippiä voi hakea Nordic Bankin kautta 500–5000 euroa.

Velalliselle lähetetään maksumuistutus ja häneltä peritään viivästyskorkoa. Jos maksumuistutuksiin ei reagoi, voi saada käräjäoikeuden tuomion. Sen jälkeen velallisen tietoihin kirjataan maksuhäiriömerkintä, eli hän menettää luottotietonsa.

Moni rahoituslaitos myöntää vippejä. Tee lainahakemus Nordic Bankissa, niin saat voit saada yli 30 tarjousta, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivan vipin.

Kilpailuta vipit Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella yli 30 tarjousta. Verkkopalvelussamme tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan, joten näet helposti, missä tarjouksessa on matalin korko.

Vippiä ei pidä ottaa, jos taloudellinen tilanteesi on kovin epävarma, ja et ole varma pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Vippiä ei kannata ottaa, jos luottoja ja osamaksuja on jo paljon. Talouden tasapainottamiseen sopii paremmin yhdistelylaina.

Pieni vippi maksetaan usein takaisin kerralla kaikkine kuluineen. Toinen vaihtoehto on lyhentää lainaa kuukausittain.

Kyllä, lainan voi maksaa pois sovittua nopeammin. Vippi kannattaa maksaa pois mahdollisimman nopeasti, koska silloin siitä ei ehdi kertyä niin paljon korkoja. Lyhyen laina-ajan ansiosta vipin kulut pysyvät kurissa.

Vipin saa tilille tavallisesti samana arkipäivänä. Parhaassa tapauksessa se siirretään vain minuuteissa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Vippien korot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Siksi kannattaa etsiä mahdollisimman matalakorkoinen laina.

Moni yritys myöntää vippejä. Kun kilpailutat vipit Nordic Bankissa, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kyllä voi. Usein pienet vipit maksetaan takaisin yhdessä erässä kaikkine kuluineen.