Vuokravakuus

Lainaa vuokravakuutta varten

Löysitkö unelmiesi vuokra-asunnon, mutta vuokravakuus puuttuu vielä? Ei hätää, voit hakea sitä varten lainaa Nordic Bankin kautta.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Kilpailutamme 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa 27 tarjousta. Lainat kannattaa vertailla riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa.

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Löysitkö unelmiesi vuokra-asunnon, mutta vuokravakuus puuttuu vielä? Ei hätää, voit hakea sitä varten lainaa Nordic Bankin kautta.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Kilpailutamme 27 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa 27 tarjousta. Lainat kannattaa vertailla riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa.

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Mikä on vuokravakuus?

Vuokravakuuden – jota myös takuuvuokraksi kutsutaan – tarkoitus on turvata vuokranantajan asema.

Vakuudella voidaan kattaa vuokrarästejä, jos vuokralainen ei ole maksanut vuokria. Vakuutta voi myös käyttää asunnon korjaamiseen, jos vuokralainen on aiheuttanut asuntoon vaurioita.

Vuokralainen maksaa vakuuden joko vuokranantajan tilille tai erilliselle vuokravakuustilille. Vakuuden arvo riippuu kohteesta ja sopimuksesta. Yleensä vakuus on 1 tai 2 kuukauden vuokran määrää vastaava summa.

Rahat palautetaan, kun vuokrasuhde päättyy. Asunnon kunto tarkastetaan, ja jos kaikki on kunnossa, rahat palautetaan vuokralaiselle.

Lainaa vuokravakuutta varten fiksusti netistä

Mistä rahat takuuvuokraa varten?

Löysitkö unelmiesi vuokra-asunnon? Sellaisen, jonka sijainti on täydellisesti tarpeisiisi sopiva ja joka on remontoitu hienosti. Ehkä tarvitset enemmän tilaa kuin ennen, ja löysit nyt hieman isomman kodin.

Takuuvuokrarahat kuitenkin puuttuvat vielä. Ei hätää, voit tarvittaessa hakea takuuvuokran maksamista varten vakuudetonta lainaa. Vakuudetonta lainaa on erittäin helppo hakea ja rahat saa tilille todella nopeasti. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa.

Voit siis lähteä kiertelemään asuntonäyttöjä. Ja kun sopiva asunto tulee vastaan, voit hakea vakuudetonta lainaa vuokravakuutta varten. Hakemuksen tekeminen on helppoa ja saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Usein rahat maksetaan jo minuuteissa sen jälkeen, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja mahdollisesti vaaditut liitteet toimitettu.

Meidän kauttamme haettujen lainojen laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta. Voit kokeilla lainalaskurilla, minkälainen laina-aika olisi sinulle sopiva. Esimerkiksi jos tarvitset takuuvuokraa varten rahaa 2000 euroa, olisi arvioitu kuukausierä 170 euroa, jos laina-aika olisi vuoden mittainen. Jos haluat kuukausierästä pienemmän, pidennä laina-aikaa. 2000 euron lainan kuukausierä olisi kolmen vuoden laina-ajalla arviolta 59 euroa.

Lainalaskurissamme näkyy arvioitu kuukausierä. Kyseinen kuukausierä ei välttämättä ole lopullinen, koska siihen vaikuttaa hakijan henkilökohtaiset tiedot. Lue siis lainaehdot aina tarkasti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Lainat kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Sillä tavalla säästät korkokuluissa ja muissa kuluissa. Mutta taloutta ei pidä myöskään laittaa liian tiukalle. Rahaa täytyy tietysti jäädä joka kuukausi lainan lyhennyksen lisäksi myös elämisen kuluihin ja laskuihin. Olisi hyvä, jos rahaa jäisi vähän myös säästöön pahan päivän varalle.

Säästä rahaa lainojen yhdistämisellä

Säästä rahaa yhdistämällä lainasi

Kun haet lainaa vuokravakuuden maksamista varten, voit hakea samassa hakemuksessa lainaa muitakin asioita varten.

Lainanmyöntäjä ei määrää vakuudettoman lainan käyttökohdetta, joten voit hakea samassa hakemuksessa lainaa monia eri tarkoituksia varten.

Nykyään tarjotaan innokkaasti osamaksuvaihtoehtoa. Osamaksulla voi hankkia melkein mitä tahansa: uuden puhelimen, tietokoneen, vaatteita, huonekaluja ja vaikka mitä muuta. Siksi helposti käy niin, että pieniä lainoja on maksettavana useita samanaikaisesti.

Jos sinulle on kertynyt monta pientä kulutusluotta ja osamaksua, voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi samalla, kun haet takuuvuokrarahoja.

Lainavertailun avulla löydät helposti edullisimman lainan

Esimerkiksi jos tarvitset 2000 euroa vuokravakuutta varten ja sinulla on lisäksi osamaksuja maksamatta yhteensä 1500 euron edestä, voit hakea meiltä 3500 euron lainaa. Jos saat lainan, maksat rahoilla vuokravakuuden ja kaikki pienet lainasi pois. Näin sinulle jää huolehdittavaksi ainoastaan yksi laina.

Säästät todennäköisesti huomattavia summia, kun et enää maksa joka kuukausi useiden lainojen korkoja ja kuluja. Kun sinulla on vain yksi laina, pysyt myös paljon helpommin selvillä siitä, miten paljon lainaa on vielä jäljellä.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan?

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Takaajia tai vakuuksia ei vaadita. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot.

Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja pienemmän koron. Jos siis olette muuttamassa vuokra-asuntoon yhdessä puolisosi kanssa, ja tarvitsette lainaa takuuvuokraa varten, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä.

Toisinaan käy niin, että tarjouksia ei tulekaan. Yleensä tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa ei myönnetä myöskään silloin, jos hakijalla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot tai hänellä on jo valmiiksi paljon lainaa.

Voit silti tehdä lainahakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö nämä lainaehdot. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei nimittäin vielä sido tai velvoita sinua mitenkään.

Vakuudeton laina takuuvuokran maksuun fiksusti

Nordic Bankista löydät edulliset lainat

Me Nordic Bankissa autamme sinua löytämään edullisia lainoja. Riippumatta siitä, mitä tarkoitusta varten tarvitset lainaa, voit hakea sitä meiltä. Meidän kauttamme voit saada lainaa 50070 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Pystyt siis sekä paikkaamaan äkillisesti ilmenneitä kulutustarpeita että toteuttamaan isoja, pitkäaikaisia haaveita.

Lainojen kilpailuttaminen on aina järkevää. Se on helppo keino saada isoja säästöjä. Täytä nettisivuillamme yksi ilmainen hakemus. Lähetämme sen 27 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei myöskään sido sinua mitenkään, joten se on riskitöntä.

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee lainojen vertailemisesta erityisen helppoa, koska näet yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin.

Vertaile lainasi Nordic Bankissa, niin säästät sekä aikaa että rahaa!

Usein kysytyt kysymykset vuokravakuuden rahoittamisesta:

Kuka voi hakea lainaa vuokravakuuteen Nordic Bankissa?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on lainan pisin mahdollinen takaisinmaksuaika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Voinko hakea lainaa vuokravakuuteen yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada lainan edullisemmalla korolla. Lisäksi voitte yhdessä saada isomman lainan, jonka ehdot voivat olla muutenkin parempia.

Mitä hyötyä on lainojen vertailusta?

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan vuokravakuusrahat tilille?

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti – useimmiten yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Pääset siis hyvin pian maksamaan vuokravakuuden. Onnea uuteen kotiin!

Mistä löydän edullisen lainan ilman vakuuksia?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia. 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen?

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.