Vuokravakuus

Lainaa vuokravakuutta varten

Löysitkö unelmiesi vuokra-asunnon, mutta vuokravakuus puuttuu vielä? Ei hätää, voit hakea sitä varten lainaa Nordic Bankin kautta.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa 30 tarjousta. Lainat kannattaa vertailla riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa.

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Löysitkö unelmiesi vuokra-asunnon, mutta vuokravakuus puuttuu vielä? Ei hätää, voit hakea sitä varten lainaa Nordic Bankin kautta.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Nordic Bank auttaa sinua löytämään edulliset lainat. Kilpailutamme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin voit saada jopa 35 tarjousta. Lainat kannattaa vertailla riippumatta siitä, minkä kokoista lainaa olet hakemassa.

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Sen lisäksi näet ne palvelustamme, jossa ne on järjestetty automaattisesti pienimmän koron mukaan. Näet yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on koron puolesta edullisin. Me olemme tehneet lainojen vertailemisesta erittäin helppoa!

Mikä on vuokravakuus?

Vuokravakuuden – jota myös takuuvuokraksi kutsutaan – tarkoitus on turvata vuokranantajan asema.

Vakuudella voidaan kattaa vuokrarästejä, jos vuokralainen ei ole maksanut vuokria. Vakuutta voi myös käyttää asunnon korjaamiseen, jos vuokralainen on aiheuttanut asuntoon vaurioita.

Vuokralainen maksaa vakuuden joko vuokranantajan tilille tai erilliselle vuokravakuustilille. Vakuuden arvo riippuu kohteesta ja sopimuksesta. Yleensä vakuus on 1 tai 2 kuukauden vuokran määrää vastaava summa.

Rahat palautetaan, kun vuokrasuhde päättyy. Asunnon kunto tarkastetaan, ja jos kaikki on kunnossa, rahat palautetaan vuokralaiselle.

Lainaa vuokravakuutta varten fiksusti netistä

Mistä rahat takuuvuokraa varten?

Löysitkö unelmiesi vuokra-asunnon? Sellaisen, jonka sijainti on täydellisesti tarpeisiisi sopiva ja joka on remontoitu hienosti. Ehkä tarvitset enemmän tilaa kuin ennen ja löysit nyt hieman isomman kodin.

Takuuvuokrarahat kuitenkin puuttuvat vielä, eikä vuokranantaja suostu siihen, että vuokravakuus maksettaisiin osamaksulla. Ei hätää, voit tarvittaessa hakea takuuvuokran maksamista varten vakuudettoman vuokravakuuslainan. Vakuudetonta lainaa on erittäin helppo hakea ja rahat saa tilille todella nopeasti. Meidän kauttamme voit hakea lainaa 500–70 000 euroa.

Voit siis lähteä kiertelemään asuntonäyttöjä. Ja kun sopiva asunto tulee vastaan, voit hakea vakuudetonta lainaa vuokravakuutta varten. Tai jos päädytkin asumisoikeusasuntoon, niin voit lainata rahat vakuuden lisäksi myös asumisoikeusmaksuun. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Usein rahat maksetaan jo minuuteissa sen jälkeen, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja mahdollisesti vaaditut liitteet toimitettu.

Meidän kauttamme haettujen lainojen laina-aika on tavallisesti 1–15 vuotta. Voit kokeilla lainalaskurilla, minkälainen laina-aika olisi sinulle sopiva. Esimerkiksi jos tarvitset takuuvuokraa varten rahaa 2000 euroa, olisi arvioitu kuukausierä 170 euroa, jos laina-aika olisi vuoden mittainen. Jos haluat kuukausierästä pienemmän, pidennä laina-aikaa. 2000 euron lainan kuukausierä olisi kolmen vuoden laina-ajalla arviolta 59 euroa.

Lainalaskurissamme näkyy arvioitu kuukausierä. Kyseinen kuukausierä ei välttämättä ole lopullinen, koska siihen vaikuttaa hakijan henkilökohtaiset tiedot. Lue siis lainaehdot aina tarkasti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Lainat kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti pois. Sillä tavalla säästät korkokuluissa ja muissa kuluissa. Mutta taloutta ei pidä myöskään laittaa liian tiukalle. Rahaa täytyy tietysti jäädä joka kuukausi lainan lyhennyksen lisäksi myös elämisen kuluihin ja laskuihin. Olisi hyvä, jos rahaa jäisi vähän myös säästöön pahan päivän varalle.

Säästä rahaa lainojen yhdistämisellä

Säästä rahaa yhdistämällä lainasi

Kun haet lainaa vuokravakuuden maksamista varten, voit hakea samassa hakemuksessa lainaa muitakin asioita varten.

Lainanmyöntäjä ei määrää vakuudettoman lainan käyttökohdetta, joten voit hakea samassa hakemuksessa lainaa monia eri tarkoituksia varten.

Nykyään tarjotaan innokkaasti osamaksuvaihtoehtoa. Osamaksulla voi hankkia melkein mitä tahansa: uuden puhelimen, tietokoneen, vaatteita, huonekaluja ja vaikka mitä muuta. Siksi helposti käy niin, että pieniä lainoja on maksettavana useita samanaikaisesti.

Jos sinulle on kertynyt monta pientä kulutusluotta ja osamaksua, voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi samalla, kun haet takuuvuokrarahoja.

Vertaile lainat fiksusti Nordic Bankissa

Esimerkiksi jos tarvitset 2000 euroa vuokravakuutta varten ja sinulla on lisäksi osamaksuja maksamatta yhteensä 1500 euron edestä, voit hakea meiltä 3500 euron lainaa. Jos saat lainan, maksat rahoilla vuokravakuuden ja kaikki pienet lainasi pois. Näin sinulle jää huolehdittavaksi ainoastaan yksi laina.

Säästät todennäköisesti huomattavia summia, kun et enää maksa joka kuukausi useiden lainojen korkoja ja kuluja. Kun sinulla on vain yksi yhdistelylaina, pysyt myös paljon helpommin selvillä siitä, miten paljon lainaa on vielä jäljellä.

Voiko vuokravakuuden maksaa osamaksulla?

Vuokravakuus on tavallisesti yhden tai kahden kuukauden vuokraa vastaava summa. Se voi siis helposti tarkoittaa paria tuhatta euroa maksettavaa. On ihan ymmärrettävää, että tuollaisia summia ei välttämättä jokaiselta löydy säästöstä. Muuttoon liittyy tietysti myös paljon muita kuluja, joihin hupenee säästöjä. Siksi moni pohtiikin, onko vuokravakuus mahdollista maksaa osamaksulla.

Valitettavasti takuuvuokraa ei voi maksaa osissa. Se on siirrettävä kerralla, yhdessä erässä vuokranantajan tilille tai erilliselle vuokravakuustilille. Miten sitten voi saada takuuvuokrarahat kasaan nopeasti? Yksi vaihtoehto on ottaa vakuudeton laina. Lainaa lyhennetään osissa, joten voit maksaa sitä pienissä erissä useamman kuukauden ajan. Vuokravakuus maksetaan takaisin, kun muuttaa asunnosta pois – eli vuokravakuuslainan avulla tulee tavallaan samalla laitettua rahaa säästöön.

Vakuudettomia lainoja on paljon erilaisia. Paras vuokravakuuslaina voisi olla kulutusluotto tai joustoluotto. Kulutusluoton kiva puoli on se, että saat rahat tilillesi todella nopeasti, eikä vakuuksia tai takaajia tarvita. Lisäksi voit samassa hakemuksessa hakea lainaa muitakin kuluja varten. Jos esimerkiksi tarvitset uusia huonekaluja, voit hakea sellaista kulutusluottoa, joka kattaa niidenkin hankkimisen.

Lainalaskurillamme voit suunnitella ennen hakemuksen täyttämistä, mikä olisi sinulle sopiva laina-aika, eli millä laina-ajalla kuukausierästä tulisi sellainen, että pystyt sen helposti maksamaan. Laskurissa näkyy suuntaa antava arvio. Lopullinen lainan hinta käy ilmi sinulle lähetetyistä lainatarjouksista.

Jos aivan kaikki muutosta aiheutuvat kulut eivät ole vielä selvillä, voit hakea joustoluottoa. Joustoluotto on eräänlainen virtuaalinen luottokortti. Voit itse tehdä nostoja luottorajan puitteissa. Voit siis ensin katsella rauhassa, minkä verran lainarahaa tarvitset ja tehdä noston vasta sitten. Korkoja maksetaan vain siitä osasta, joka nostetaan omalle tilille käyttöön.

Kuka voi saada vakuudettoman lainan vuokravakuuden maksamiseksi?

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Takaajia tai vakuuksia ei vaadita. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot.

Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja pienemmän koron. Jos siis olette muuttamassa vuokra-asuntoon yhdessä puolisosi kanssa ja tarvitsette lainaa takuuvuokraa varten, kannattaa hakemus tehdä molempien nimellä. Samaan lainaan voi yhdistää muitakin menoja, kuten muuttokustannukset.

Toisinaan käy niin, että tarjouksia ei tulekaan. Yleensä tämä johtuu siitä, että hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä. Lainaa ei myönnetä myöskään silloin, jos hakijalla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot tai hänellä on jo valmiiksi paljon lainaa.

Voit silti tehdä lainahakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö nämä lainaehdot. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei nimittäin vielä sido tai velvoita sinua mitenkään.

Vakuudeton laina takuuvuokran maksuun fiksusti

Nordic Bankista löydät edulliset lainat

Me Nordic Bankissa autamme sinua löytämään edullisia lainoja. Riippumatta siitä, mitä tarkoitusta varten tarvitset lainaa, voit hakea sitä meiltä. Meidän kauttamme voit saada lainaa 50070 000 euroa 1–15 vuoden laina-ajalla. Pystyt siis sekä paikkaamaan äkillisesti ilmenneitä kulutustarpeita, että toteuttamaan isoja pitkäaikaisia haaveita.

Lainojen kilpailuttaminen on aina järkevää. Se on helppo keino saada isoja säästöjä. Täytä nettisivuillamme yksi ilmainen hakemus. Lähetämme sen jopa yli 30 eri pankille ja luotonmyöntäjälle. Hakemuksen tekeminen on ilmaista. Se ei myöskään sido sinua mitenkään, joten se on riskitöntä.

Saat lainatarjoukset sähköpostiisi. Tarjoukset tulevat näkyviin myös palveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee lainojen vertailemisesta erityisen helppoa, koska näet yhdellä nopealla silmäyksellä, mikä tarjouksista on edullisin.

Vertaile lainasi Nordic Bankissa, niin säästät sekä aikaa, että rahaa!

Usein kysytyt kysymykset vuokravakuuden rahoittamisesta:

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Kyllä, myös pienituloinen voi hakea lainaa. Lainan saamisen edellytyksenä on säännölliset palkka- tai eläketulot. Kannattaa täyttää lainahakemus sivuillamme, jos et ole varma voitko saada lainaa.

Vuokravakuuslainojen maksuajat ovat yleensä 1-3 vuotta. Pisin mahdollinen laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Lainavertailun avulla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti - useimmiten yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Pääset siis hyvin pian maksamaan vuokravakuuden. Onnea uuteen kotiin!

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin laina.

Vakuudettomaan lainan hakemiseen et tarvitse erillisiä vakuuksia etkä takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi esimerkiksi tiliotteilla.

Kyllä voitte. On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada lainan edullisemmalla korolla. Lisäksi voitte yhdessä saada isomman lainan, jonka ehdot voivat olla muutenkin parempia. Samalla lainahakemuksella voitte hakea lainaa myös muihin muuttokustannuksiin.