Lainojen yhdistely

Yhdistä lainat fiksusti netissä 2021

Nordic Bank tekee lainojen yhdistämisestä helppoa. Täytä maksuton lainahakemus kätevästi sivuillamme, niin kilpailutamme edullisimman yhdistelylainan vaivattomasti.
 
Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7
Nordic Bank tekee lainojen yhdistämisestä helppoa. Täytä maksuton lainahakemus kätevästi sivuillamme, niin kilpailutamme edullisimman yhdistelylainan vaivattomasti. Kilpailutamme lainan puolestasi 27 pankilla ja rahalaitoksella yhdellä helpolla ja maksuttomalla lainahakemuksella.
 
Lainojen ja osamaksujen yhdistäminen kannattaa. Saat säästöjä lainanhoitokustannuksista ja saat kuukausierät sopivan suuruisiksi.
 
Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme lainan puolestasi 27 pankilla ja rahalaitoksella yhdellä helpolla ja maksuttomalla lainahakemuksella.
 
Lainojen ja osamaksujen yhdistäminen kannattaa. Saat säästöjä lainanhoitokustannuksista ja saat kuukausierät sopivan suuruisiksi.
 
Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Lainojen yhdistäminen säästää rahaa

Meillä on tapana haaveilla asioista, joihin rahamme eivät sillä hetkellä välttämättä riitä. Juuri vastikään julkaistu kiinnostava puhelinmalli olisi kiva saada kokeiluun.

Autoon pitäisi ostaa uudet talvirenkaat. Tietokone hidastelee vanhuuttaan. Lomallekin olisi ihanaa päästä perheen kanssa. Elämässä riittää kaikenlaisia rahareikiä, eikä yllätyksiltäkään voi välttyä.

Joskus käy niin, että säästöt eivät riitä kaikkiin hankintoihin, joten on pakko hakea rahoitusta muualta tai rahoittaa hankintoja esimerkiksi osamaksuilla. Silloin voi käydä niin, että kulutusluottoja ja osamaksuja kertyy useita yhtä aikaa.

Tällaisessa tilanteessa maksat jokaisesta lainasta korkojen lisäksi lainanhoitokuluja, ja kun lainoja on monta, kasvaa näiden kulujen yhteissumma todennäköisesti isoksi. Silloin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä.

Lainojen yhdistäminen on fiksu tapa säästää rahaa

Kannattaako lainat ja kulutusluotot yhdistää?

Nykyään osamaksusopimuksia tarjotaan asiakkaille innokkaasti. Siksi voi helposti käydä niin, että niitä onkin yhtäkkiä useita yhtä aikaa. Jos olet ostanut osamaksulla kaikenlaista, esimerkiksi uuden tietokoneen, television ja huonekaluja, sinulla menee todennäköisesti kuukausittain paljon rahaa pelkästään lainojen korkoihin. Ja jokaisessa lainassa ja osamaksussa on todennäköisesti myös erikseen laskutuslisä, käsittelykulu tai joku muu kiinteä kuukausihinta.

Tällaisessa tapauksessa voi olla kannattavaa yhdistää lainat, kulutusluotot ja osamaksut yhdeksi yhdistelylainaksi. Yleensä yksi isompi laina tulee edullisemmaksi kuin monta pientä. Tavallisesti rahaa jää käyttöön enemmän, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja usean sijasta. Lainojen yhdistäminen vaatii hieman vaivannäköä, mutta on tietysti kannattavaa, jos voit sillä tavalla säästää paljon rahaa.

Myös yhdistelylainat on järkevää kilpailuttaa. Sillä tavalla voit löytää mahdollisimman edullisen lainan ja säästää paljon rahaa. Kilpailuttamista ei enää tarvitse tehdä kysymällä tarjousta erikseen jokaisesta pankista ja rahoituslaitoksesta. Kun käytät lainavertailupalvelu Nordic Bankia, saat vertailtua yhdellä hakemuksella jopa 27 rahoituslaitosta. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Meidän kauttamme haettujen yhdistelylainojen todellinen vuosikorko on keskimäärin 4,19–14 %. Vaihtelua on siis paljon myös eri lainanantajien välillä, ja siksi lainojen kilpailuttaminen onkin niin tärkeää. Lainalaskurillamme voit kokeilla, minkälainen lainasumma ja laina-aika sopisivat sinulle parhaiten. Laskurista näet suuntaa antavan arvion kuukausierästä ja todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy sinun tietojesi perusteella. Tutustu lainaehtoihin aina huolellisesti ennen tarjouksen hyväksymistä.

Yhdistä kalliit lainat ja toteuta unelmasi, fiksusti!

Kuka voi saada edullisen yhdistelylainan?

Kaikki Nordic Bankin kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, että sinulta ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Lainanantajilla on kuitenkin muutamia vaatimuksia lainanhakijoille. Voit saada yhdistelylainan, jos täytät nämä ehdot:

  • Luottotiedot kunnossa
  • Täysi-ikäinen
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot

Valitettavasti lainoja ei siis myönnetä aivan kaikille. Jos nämä yllä mainitut ehdot eivät täyty, et todennäköisesti saa lainaa. Lainan saamisen voi estää myös esimerkiksi tulottomuus, epäsäännölliset tulot ja liian lyhyt työhistoria. Jos olet ollut töissä vasta alle puoli vuotta, ei lainaa välttämättä myönnetä. Muita syitä kielteiseen lainapäätökseen ovat esimerkiksi maksuhäiriömerkintä, liian paljon velkaa suhteessa tuloihin ja puutteelliset tiedot lainahakemuksessa.

Voit silti tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi aivan varma, täytätkö lainaehdot. Hakemuksen tekeminen ei nimittäin sido eikä velvoita sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Hakemuksen tekeminen on myös ilmaista. Muista myös, että lainahakemus on mahdollista tehdä yhdessä toisen hakijan kanssa. Kannattaa siis vinkata lainojen yhdistämisestä puolisolle, koska jos teette hakemuksen molempien nimellä, teidän on mahdollista saada pienempikorkoinen laina.

Yhdistä lainat kätevästi netissä

Lainojen yhdistäminen on helppoa

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Meidän avullamme pystyt siis yhdistämään hieman isompiakin lainoja. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Tavallisesti laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin.

Laske ensin tarkasti olemassa olevien velkojesi yhteissumma. Ota myös selvää kuukausieristä ja lainojen todellisista vuosikoroista.

Syötä velkojesi yhteissumma nettisivuillamme olevaan lainalaskuriin, niin voit kokeilla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla. Samalla näet myös alustavan arvion lainan todellisesta vuosikorosta.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten lopullisesti se määräytyy vasta tietojesi perusteella.

Tee lainahakemus nettisivuillamme. Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi yleensä parissa minuutissa. Jos haluat pelata varman päälle, voit odottaa vuorokauden, jotta kaikki lainatarjoukset ehtivät varmasti saapua.

Tarkastele sitten saamiasi tarjouksia ja vertaa niitä olemassa oleviin lainoihisi. Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit maksaa sillä kaikki olemassa olevat lainasi pois. Jatkossa lyhennät vain yhtä lainaa, joten säästät todennäköisesti aika mukavan summan rahaa.

Jos tarvitset uuden lainan jotain hankintaa varten, ja sinulla on jo useampia kulutusluottoja, voit pyrkiä yhdistämään nämä kaikki lainat. Laita siis lainahakemukseesi olemassa olevien lainojen jäljellä oleva yhteissumma ja uutta hankintaa varten tarvittava rahamäärä.

Jos hakemus hyväksytään sellaisenaan, voit maksaa rahoilla pois olemassa olevat velat ja ostaa sen mitä nyt olitkaan ostamassa.

Toisinaan käy niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä kaikkia lainojaan heti. Silloin voi olla kannattavaa ottaa kuitenkin yksi pienempikorkoinen laina, jolla maksat edes osan kalliskorkoisista kulutusluotoista pois. Kaikkien lainojen yhdistämistä voi yrittää uudestaan taas myöhemmin.

Yhdistä lainat helposti Nordic Bankin avulla!

Nordic Bank on kotimainen lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa jopa 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä ilmaisella hakemuksella saat erittäin kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Yhdistelylainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jotta löytäisit mahdollisimman edullisen lainan ja pystyisit maksimoimaan säästöt. Mitä enemmän säästät lainanhoitokuluissa, sitä enemmän sinulle jää rahaa muuhun elämiseen.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 50070 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mitenkään. Se on myös ilmaista.

Yhdistä lainat missä ja millin tahansa

Voit tehdä hakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehtoja. Hakemuksesi välitetään lähes 30 pankkiin ja rahoituslaitokseen.

Nordic Bankin lainavertailupalvelu on sujuva ja helppo. Täytä hakemus nettisivuillamme ja odottele hetki. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi yleensä jo parissa minuutissa.

Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja tehdä päätöksesi. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, voi saada rahat tilillesi todella nopeasti. Yleensä rahat maksetaan tilille yhden työpäivän kuluessa. Jos kyseessä on pikalaina, voit saada sen tilille jo parissa tunnissa.

Usein kysytyt kysymykset lainojen yhdistämisestä:

Miten lainojen yhdistäminen onnistuu?

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti kauttamme: täytä maksuton lainahakemus, vertaile tarjoukset ja valitse paras laina lainojen yhdistämiseen. Kun saat lainarahat tilillesi, maksa sillä pois kaikki vanhat kulutusluotot, lainasi ja osamaksusi, niin lyhennät jatkossa vain yhtä lainaa.

Kuka voi hakea lainojen yhdistämistä?

Lainojen yhdistämistä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään – vertaa ja valitse paras laina lainojen yhdistämiseen!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita tai sido mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa lainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä huikeasti, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Minkälaisia kokemuksia muilla on lainojen yhdistämisestä?

Asiakkaillamme on paljon positiivisia kokemuksia lainojen yhdistelemisestä. Se on helppoa, järkevää ja tuo tuntuvia rahallisia säästöjä. Lainojen yhdistely yksinkertaisesti kannattaa.

Miksi lainojen vertailu kannattaa?

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia lainavertailun avulla!

Miten löydän edullisen lainan?

Edullisen lainan voit löytää helposti lainahakemuksen lähetettyäsi, sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Milloin saan rahat tilille?

Laina maksetaan tilillesi usein jo yhden työpäivän kuluessa lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Mikä on pisin laina-aika?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen 1 – 15 vuoden maksuajalle.