Lainojen yhdistely

Yhdistä lainat fiksusti netissä 2021

Yhdistä lainat ilmaiseksi tässä! Täytä maksuton lainahakemus kätevästi netissä, Nordic Bank löytää Sinulle edullisimman yhdistelylainan vaivattomasti! Lainojen yhdistäminen on fiksua mikäli löytyy useita pienempiä lainoja.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjousten katsominen ei velvoita Sinua mihinkään! Voit siis rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun!

Ajan lisäksi säästät useita tuhansia, kun löydät sen edullisimman lainan juuri Sinun tarpeisiisi! 

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainojen yhdistely fiksusti!

Tältä sivulta löydät Suomen parhaimmat vinkit lainojen yhdistämisestä sekä myös uutta tietoa vuoden 2021 korko kuluista ja laki muutoksista.

Lainojen yhdistäminen on ehdottomasti kannattava koska yhdellä hakemuksella voit saada yhden ison huomattavasti edullisemman lainan ja säästää sillä jopa satoja euroja kuukaudessa. Yhdistelylaina on järkevä mikäli Sinulla on monta pienempää lainaa jossa jokainen laina vie erikseen erilaisia lainakuluja kuten esim. tilinhoitomaksuja, korkokuluja yms.

Voit siis säästää satoja euroja kuukaudessa hakemalla lainojen yhdistämistä ja parhaimmissa tapauksissa laina maksetaan tilillesi jopa yhden päivän aikana . Kalliimpien lainojen yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi voi tuoda huomattavasti säästöä jotka voit käyttää järkevämmin. Yhdistä lainat yhdistelylainalla vaivattomasti ja nopeasti. Lainojen yhdistäminen ei vie kauan aikaa ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana, mikäli olet yhdistänyt jo osan lainoista Sinulla on suurempi mahdollisuus saada kaikki lainat yhdistettyä saman katon alle.

Lainojen yhdistäminen on fiksu tapa säästää rahaa

Onko lainojen yhdistely kannattavaa?

Lainan saanti paranee huomattavasti mikäli olet jo aikaisemmin harrastanut lainojen yhdistelyä. Hoida lainojen yhdistely fiksusti ja täytä ilmainen lainahakemus heti tästä! Yhdistelylainan voit saada tilillesi jopa yhden päivän aikana ja sillä voit säästää satoja euroja kuukaudessa. Kauttamme voit hakea lainojen yhdistämistä 1000 eur70 000 euroon asti. Lainojen maksu aika riippuu valitsemastasi laina summasta 1-15 vuoteen. Kauttamme kilpailutat Suomen lainantarjoajat nopeasti ja järkevästi.

Voit myös vinkata lainojen yhdistämisestä puolisolle koska yhdessä haetun lainan todellinen vuosikorko voi olla paljon pienempi kuin yksin hakiessa, yhdellä hakemuksella voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa ja maksaa kalliimmat lainat pois, näin olleen Sinulle jää yksi isompi mutta edullisempi laina maksettavaksi jota on myös mahdollista tulevaisuudessa kilpailuttaa entistä edullisemmaksi.

Kuka voi saada edullista yhdistelylainaa?

Lainojen yhdistelyä on aina järkevä pohtia ja tässä kerrotaan kuka voi saada edullisen lainojen yhdistämisen:

  • Luottotiedot kunnossa
  • Täysi-ikäinen
  • Säännölliset palkka tai eläketulot

Mikäli nämä ehdot täyttyvät voit saada edullista lainojen yhdistelyä aina 70 000 euroon saakka. Nordicbank.fi :n kautta lainojen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Saat ison osan lainatarjouksista jopa saman päivän aikana, mutta kannattaa odottaa ainakin 24 tuntia, jotta myös isommat pankit ovat tarjouksen jättäneet, koska heillä voi todellinen vuosikorko olla huomattavasti edullisempi, kuin niillä, jotka antoivat lainatarjouksen heti. Toki tämä ei aina päde.

Kuinka pitkä voi olla laina-aika?

Luottojen takaisinmaksuaika riippuu aina luoton myöntäjästä sekä lainahakemukselle laitetusta tiedosta. Kauttamme hakiessa voi laina aika olla 1-15 vuotta ja näet heti kuinka paljon arvioitu lainan lyhennys on kuukaudessa.

Voit siis itse päättää laina-ajan. Laina-aika on hyvä pohtia kun laskeskelet yhteen olemassa olevien velkojen kokonaismäärän sekä kustannukset, laina-aika kannattaa laittaa alustavasti hieman pidemmälle ajalle jolloin kuukausierä pienenee ja voit aina tarvittaessa maksaa lainan pois paljon nopeammin ilman sen suurempia lisäkuluja. Lainojen yhdistämiseen on hyvä varata pidempi laina aika.

Yhdistä lainat kätevästi netissä

Lainojen yhdistämisen edut?

Nordicbank.fi on listannut ilmaiseksi Suomen suosituimmat lainojen kilpailuttajat järjestykseen jotta Sinun on helpompi löytää itselleni paras rahoitus lainojen yhdistelyä varten.

Palvelumme on Sinulle myös täysin maksuton eikä velvoita tai sido mihinkään. Mikäli Sinulle on kertynyt useita pienempiä lainoja esimerkiksi pikavippejä tai muita vakuudettomia kulutusluottoja ja lainoja on hyvä laskea lainalaskurilla kuinka paljon voit säästää rahaa kuukaudessa kuin voit yhdistää pienemmät lainat yhdeksi lainaksi. Pro vinkki: mikäli et saa yhdistettyä ensimmäisellä kerralla kaikkia olemassa olevia lainoja ei kannata heti luovuttaa vaan kannattaa ehdottomasti ottaa vastaan edullisempi laina ja maksaa pois edes osan kallis korkoisia pienlainoja, koska jo seuraavalla kerralla kun haet yhdistely lainaa on mahdollisuudet saada niputettua kaikki lainat saman katon alle.

Lainojen yhdistelystä kannattaa puhua myös puolisolle, koska lainahakemuksen täyttäminen yhteishakijan kanssa voi myös pienentää lainatarjousten korkokuluja.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Mikäli edellisessä osiossa mainitut ehdot eivät täyty voi lainojen yhdistäminen olla astetta haastavampi, lainan saantia voi myös estää epäsäännölliset tulot tai liian lyhyt työ historia. Kuten monissa yrityslainoissa myös lainojen yhdistäminen vaatii kuuden kuukauden yritystoimintaa eli vähintään puolen vuoden työssäoloa. Mikäli hait lainojen yhdistämistä yksin etkä saanut tarpeeksi hyviä lainatarjouksia suosittelemme lisäämään hakemukseen yhteishakija joka voi myös parantaa huomattavasti lainojen yhdistämisen mahdollisuutta.

Lainojen yhdistämiseen kannattaa varata vähän enemmän aikaa koska silloin pitää mainita kaikki olemassa olevat lainat lainahakemukselle, moni ajattelee että mitä vähemmän lainoja on merkattu hakemukseen sitä suuremmalla todennäköisyydellä voi saata lainaa, tämä ei siis pidä paikkansa. Jotta pankit pystyisivät auttamaan Sinua parhaalla mahdollisella tavalla heidän on pakko tietää tarkasti nykyisestä tilanteestasi.

Lainojen yhdistäminen voi olla pidempiaikainen projekti kuin ehkä alunperin arvelit. Ei kannata heittää vasaraa nurkkaan mikäli et saa heti kaikkia lainoja yhdistettyä, voit silti tehdä merkittäviä säästöjä kuukaudessa talouteen mikäli saat edes osan lainoista niputettua yhteen pankkiin. Silloin seuraavalla kerralla kun haet lainojen yhdistelyä varten lainaa on jo huomattavasti helpompi saata kaikki lainat saman kadon alle. Lainojen yhdistäminen on ehdottomasti kannattavaa, yhdistä lainat yhdeksi lainaksi ja voit saada huomattavat säästöt aikaiseksi.

Ei kannata heittää vasaraa nurkkaan mikäli et heti ensimmäisellä kerralla saa kaikkia lainoja yhdistettyä! Mikäli saat edes osan lainoista yhdistettyä voit tehdä merkittäviä säästöjä kuukaudessa! Ja sitten seuraavalla kerralla on jo huomattavasti paremmat mahdollisuudet kun taloutesi näyttää paremmalta!

Kuinka iso on lainan todellinen vuosikorko?

Todellinen vuosikorko määräytyy lainahakemuksen perusteella. Keskimääräinen todellinen vuosikorko on kauttamme haetuissa yhdistelylainoissa on 4.19% – 14% koska vertailet kauttamme yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Suosittelemme silti tarkistamaan todelliset lainakulut aina ennen lopullisen päätöksen tekemistä ja lainan ottamista.

Yhdistelylaina voi tuoda säästöjä mikäli se on valittu tarkkaan ja huomioitu kaikki muut kulut. Yhdistää lainat järkevästi yhden päivän aikana! Näin olleen voit myös helposti laskea kuinka paljon säästät rahaa kuukaudessa ottamalla yhdistely lainan. Todellinen vuosikorko laskee myös mikäli haet lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

Lainojen yhdistäminen on helppoa

Lainojen yhdistely voi auttaa paljon todellisen vuosikoron romahtaa. Lainojen takaisinmaksu aika lyhenee ja kuukaudessa jää enemmän rahaa muuhun elämiseen. Lainojen yhdistäminen voi olla hieman pidempi prosessi mutta mikäli maltat odottaa tuloksia niin se palkitsee Sinut, yhdistä lainasi maltilla ja anna aikaa pankkien tehdä tarjoukset josta sitten voit itse päättää minkä edullisen kokonaisuuden itsellesi valitset. Yksi laina on aina parempi kuin kuusi pienempää lainaa.

Lainojen yhdistely voi tuoda talouteen merkittäviä säästöjä, sekä pienempien lainojen yhdistäminen auttaa Sinua säästämään enemmän rahaa. Lainan voit saata tilillesi jopa samana päivänä eikä muitten lainojen takaisinmaksu viivästy laisinkaan. Laina aika on itse päätettävissä lainahakemuksella ja lainan ottamisen vaiheessa. Lainojen yhdistelyä voi maksaa myös nopeammin takaisin kun siihen on mahdollisuutta.

Kuinka paljon voin saada yhdistelylainaa?

Kauttamme voit hakea yhdistelylainaa aina 70 000 euroon asti, kannattaa laskea olemassa olevat velat yhteen mahdollisimman tarkasti sekä kuukausierät näin säästät aikaa ja vaivaa kun teet lainahakemusta, lainojen yhdistämiseen kannattaa varata aikaa koska muitten pienempien lainojen summat saa selvitettyä ottamalla yhteyttä heiden asiakaspalveluun tai omatilin kautta.

Yhdistä lainat Nordic Bankin avulla helposti!

Lainat ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit vertailla lainat helposti. Lainalaskuri on mainio työkalu lainan hakemiseen!

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Lainaa 500 – 70000 euroa fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 9 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy näin löytämään itselleni parhaan yhdistelylainan.

Täytä ilmainen lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset heti! 

Yhdistä lainat missä ja millin tahansa

Usein kysytyt kysymykset lainojen yhdistämisestä:

Miten lainojen yhdistäminen onnistuu?

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti kauttamme, täytä maksuton lainahakemus, vertaile tarjoukset ja valitse paras laina lainojen yhdistämiseen. 

Kuka voi hakea lainojen yhdistämistä?

Lainojen yhdistämistä voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, vertaa ja valitse paras laina lainojen yhdistämiseen!

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin kautta lainan hakeminen on aina täysin ilmaista eikä velvoita tai sido mihinkään. Voit siis tutustua lainatarjouksiin luottavaisin mielin.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Kyllä, voit maksaa lainan nopeammin takaisin, ilman lisäkuluja!

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä huikeasti, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla lainat kauttamme!

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Jos esimerkiksi nykyisten lainojen kuukausimaksut ovat yli 50% tuloista tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, suurin osa pankeista ja luotonmyöntäijstä ei tee lainatarjouksia.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Lainoja kannattaa vertailla, sillä se on täysin ilmaista ja voit saada edullisempia lainatarjouksia, lainavertailun avulla!

Miten löydän edullisen lainan?

Edullisen lainan voit löytää helposti lainahakemuksen lähetettyä, sillä lainatarjoukset ovat järjestetty aina parhaan koron mukaan. 

Milloin saan rahat tilille?

Laina maksetaan tilillesi usein jo yhden työpäivän kuluessa, lainatarjouksen allekirjoittamisesta!

Mikä on pisin laina-aika?

Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen 1 – 15 vuoden maksuajalle.