Yhdistelylaina auttaa silloin kun on heikompi rahatilanne. Kilpailuttamalla yhden lainan, millä maksat muut lainat pois, saat kilpailutettua korot pieneksi ja kuukausierät sopivan kokoisiksi pienentämällä lyhennysmäärän summaa. Yhdistelylaina tuo helpotusta rahatilanteeseen pienituloiselle.

Pienillä tuloilla vähänkään suurempi rahantarve voi vaatia lainan korjaamaan budjetti kuntoon. Yhdistämällä lainat saat otettua kerralla suuremman lainan kuin mitä tarvitset ja rahaa jää tilille talteen.

Hakemuksen tekemisen jälkeen saat selville, minkälaisia lainoja sinulle mahdollisesti tarjotaan ja voit päättää siinä vaiheessa hyväksyä tai hylätä lainat. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä se sido mihinkään.

Auton hankinta voi olla mahdollista pienituloiselle vain vanhat lainat yhdistämällä edullisemmaksi kuukausieräksi ja loppu lainalla ostamalla auton. Yksi kilpailutettu laina on helpompaa lyhentää ja maksella bensoja, kuin maksaa monen lainalyhennyksen korkoja turhanpäiten.

Yhdistelylainan kilpailuttaminen Nordic Bankin kautta antaa yleensä keskimäärin 4,19 % – 14 % korolla varustetun lainan. Vaihtelua voi olla aika paljon eri lainanantajien välillä ja siksi lainojen kilpailuttaminen on todella tärkeää.

Lainalaskurista saat lainasummista ja takaisinmaksuajoista vähän suuntaa antavan arvion, minkä perusteella voit suunnitella sopivat maksuajat itsellesi ja saat helpotusta rahatilanteeseesi.

Yhdistelylaina pienillä tuloilla nopeasti netistä

Lainojen yhdistäminen säästää pienituloisen rahaa 

Lainojen yhdistäminen kannattaa, varsinkin jos olet saanut monta pientä kulutusluottoa eikä tulotaso ole tällä hetkellä kovin suuri. Ihmisillä on aina välillä tarpeita mihin rahat eivät riitä mutta laina voi olla ratkaisu siihen.

Perhe haluaa ulkomaille, autosta pitää vaihtaa renkaat, kissa pitää viedä hammaslääkäriin tai astianpesukone hajoaa. Rahan tarpeita voi olla monia ja kaikki aivan yhtä oikeutettuja.

Aina säästöt eivät riitä kaikkien menojen kattamiseen ja osamaksusopimukset tai pienemmät lainat ovat olleet sillä hetkellä ainoa ratkaisu. Yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi olet taas askeleen päässä velattomuutta, säästä rahaa lyhentämällä vain yhtä lainaa.

Jokaisesta yksittäisestä lainasta ei kannata maksaa erikseen kuluja aina niitä lyhentäessä, vaan ne kannattaa yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Jos maksat montaa isoa lainaa takaisin, yhdistelylaina pienillä tuloilla voi olla ratkaisu, jolla saat paremman tilanteen itsellesi.

Esimerkki lainojen yhdistämisen tuomasta säästöstä

Tässä yksi konkreettinen esimerkkilaskelma lainojen yhdistämisestä ja minkälaisia säästöjä voit sillä saada aikaan. Lainojen yhdistämisen avulla säästät lainojen kokonaiskustannuksissa ja voit myös valita lainan maksuajan siten, että kuukausittaiset lainanhoitokustannukset eivät rasita liikaa taloutta. Tässä taulukossa on tyypillinen esimerkki nykyisistä lainoista ja osamaksuista:

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Joustoluotto
15 000,00€
17,91 %
8 €
20,53 %
84
322,48 €
27 088,32 €
Kulutusluotto
7 000,00€
14,89 %
4,99 €
11,41 %
84
139,64€
11 729,76 €
Osamaksut yhteensä
1 900,00€
20 %
9,49 €
33,79 %
36
80,10 €
2 883,60 €
Autolaina
8 750,00€
14,82 %
4,95 €
17,08 %
60
212,29 €
12 737,40 €
Pikalaina
1 500,00€
20 %
8,90 €
28,96 %
24
85,24 €
2 045,76 €
YHTEENSÄ
33 850,00€
36,33 €
839,75 €
56 484,84 €

Esimerkissä on monen suuruisia lainoja ja osamaksuja. Jo pelkästään monien lainojen kuukausittaisista käsittelykuluista kertyy kuukaudessa monta kymmentä euroa. Puhumattakaan tyypillisen korkeista koroista. Yleensä pienemmissä lainoissa ja osamaksuissa on korkeammat korot kuin isommissa. 

Isoin ongelma tällaisessa esimerkissä monelle kotitaloudelle on kuitenkin niiden kuormittava vaikutus perheen taloudelle. Tässä esimerkissä 839,75 euroa kuukaudessa – pelkästään lainojen lyhennyksiin ja kuluihin. Katsotaan seuraavaksi kaksi esimerkkiä miten tilanne voisi helpottua yhdistelylainan avulla. Ensimmäisessä esimerkissä oletetaan, että ensisijaisena tavoitteena on tasapainottaa perheen taloutta, eli silloin kannattaa valita pitempi maksuaika. Toisessa esimerkissä on lyhyempi maksuaika, jolloin kuukausierä on isompi, mutta lainan korkoja ehtii kertyä vähemmän, eli tämä on kokonaistaloudellisempi vaihtoehto, jos talous kestää isompaa kuukausierää.

Vaihtoehto 1: Yhdistelylaina 10 vuoden maksuajalla:

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Nordic Bank yhdistelylaina
33 850€
4,18 %
-
4,26 %
120
345,62 €
41 474,40 €

Yksi isompi kilpailutetttu yhdistelylaina 10 vuoden maksuajalla, johon saa todennäköisesti huomattavasti edullisemman koron. Esimerkkilaskelmassa yhdistelylainan kuukausierä on vain 345,62 euroa kuukaudessa, eli melkein 500 euroa vähemmän kuin lähtötilanteessa! Toki myös laina-aika on pitempi. Mutta alhaisempien korkojen ja kulujen ansiosta lainanhoitokustannuksista tulisi silti yli 15 000 euroa säästöä! Se on iso raha.

Jos talous kestää isompaa kuukausierää, kannattaa yhdistelylainalle ottaa lyhyempi maksuaika. Alla siitä esimerkki 5 vuoden maksuajalla, jolloin säästöä tulee vielä monta tuhatta euroa enemmän.

Vaihtoehto 2: Järjestelylaina 5 vuoden maksuajalla

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Nordic Bank yhdistelylaina
33 850 €
4,18 %
-
4,26 %
60
626,15 €
37 569,00 €

Eli kuten näet, lainojen yhdistäminen todellakin kannattaa ja tuo huomattavia rahallisia säästöjä tasapainottaen samalla kuukausittaista rahan menoa. Voit kokeilla lainojen yhdistely -laskuria ja testata paljonko itse voisit säästää.

Tee nyt lainahakemus yhdistelylainasta. Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja perustuu lainanhakijan tietoihin. Lainan hakeminen ei maksa mitään eikä sido ottamaan lainaa. Kannattaa ainakin katsoa lainatarjoukset ja laskea paljonko säästäisit, jos järjestelisit lainasi uudestaan. 

Yhdistelylaina on mahdollista saada pienilläkin tuloilla

Yhdistelylainan voit saada myös pienemmillä tuloilla, voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainan, jos teet hakemuksen kumppanin kanssa. Lainojen kilpailuttaminen sekä hakeminen on sivustomme kautta todella helppoa ja nopeaa, voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa sähköpostiisi.

Lainan saantiin vaikuttaa vakaat palkka- sekä eläketulot, täysi-ikäisyys, luottomerkinnät sekä kanssahakija. Suurin tekijä tietenkin on, että saatko rahaa mistään rahoittajalle lainan takaisinmaksua varten, mutta aina voi kokeilla hakemuksen tekemistä ja lainaa voi saada myös pienemmillä tuloilla.

Jos lainatarjouksia ei tule hakemuksen tekemisen jälkeenkään, älä huoli, hakemuksen voi tehdä myöhemmin uudestaan. Rahoittajia tulee markkinoille koko ajan lisää, ja he tarjoavat erilaisia lainoja erilaisiin tilanteisiin. Suosittelemmekin lainojen kilpailuttamista aina kuukausien välein. Etenkin yhdistelylainojen, sillä niillä maksetaan muita lainoja ja sen vaikutus kokonaissummaan on suurin.

Kilpailuta yhdistelylainat fiksusti

Lainojen yhdistely tuo helpotusta rahatilanteeseen

Yhdistämällä ja keskittämällä lainasi vain yhteen lainaan, tulet säästämään korkojen maksussa huomattavan määrän rahaa. Et enää maksa korkoja jokaisesta lainastasi erikseen tai jopa laskunmaksukuluja jokaisesta maksukerrasta.

Yhtä suurempaa ja kilpailutettua lainaa voi maksaa kätevämmin pidemmällä laina-ajalla takaisin ja kuukausierät ovat pienempiä, tulet säästämään lainan lyhennyksien vähenemisen myötä myös rahaa. Lainojen yhdistäminen kannattaa.

Yhdellä kertaa, kun laina on jo kilpailutettu niin kannattaa ottaa vähän suurempi laina ja säästää rahaa pahan päivän varalle, ettei samanlainen tilanne toistu. Lainoja vertailemalla näet kokonaisuuden selkeästi ja osaat katsoa mikä laina sopii parhaiten tilanteeseesi.

Kilpailuta lainat fiksusti!

Nordic Bank lainavertailupalvelun avulla kilpailutat yli 30 rahoitusyhtiötä, ilman sitoutumista.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Hae edullinen lainatarjous!

Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita vastaanottamaan lainaa. Kilpailuta jopa 30 pankkia turvallisesti verkossa.

Nordic Bank auttaa löytämään edullisimman yhdistelylainan

Nordic Bank kilpailuttaa jopa 35 rahoituslaitosta ja pankkia puolestasi. Voit hakea Nordic Bankin hakemuksella monelta eri rahoittajalta lainaa ja voit vertailla tarjoukset saatuasi mikä laina sopii sinulle parhaiten.

Hakemuksen avulla voit hakea lainaa aina 500 € – 70 000 € asti. Meidän avullamme voit yhdistää hieman suurempiakin lainoja. Lainojen takaisinmaksuaika on yleensä 1–15 vuotta, mutta lainan voi yleensä maksaa jo nopeammin pois ilman ylimääräisiä korkoja.

Laske olemassa olevien lainojesi summa, ja tee lainahakemus sen perusteella. Saat samalla tarkempaa tietoa minkälaisia kuukausieriä pitää maksaa takaisin ja minkäkokoisia todelliset vuosikorot ovat. Huomioithan sen, että vuosikorko on yksilöllinen ja lopullisesti korko määräytyy vasta tarjouksessa ja se astuu voimaan vasta, jos hyväksyt lainan.

Lainahakemuksen täyttäminen on todella nopea ja maksuton tapa saada selville millaisia lainatarjouksia voit saada omassa taloudellisessa tilanteessasi.

Lainahakemus

Usein kysytyt kysymykset yhdistelylainoista

Lainojen yhdistämien on helppo tehdä nopealla hakemuksella sivustomme kautta. Lainahakemuksen täytettyäsi vertailet vain saamasi tarjoukset, ja nappaat lainan mukaan. Yksi suurempi laina lyhentää monet pienet lainat pois.

Lainojen yhdistämisen epäonnistumiseen voi olla monia eri syitä, esim. väärin täytetty lainahakemus. Kannattaa olla lainahakemusta täyttäessä tarkka, niin säästyy epäillyiltä. Pankki katsoo aina kokonaistilanteesi ja mikäli he arvioivat, että et pysty maksamaan lainaasi pienillä tuloilla, voi se olla este lainan saamiselle.

Lainojen yhdistämiselle pienillä tuloilla tarvitsee lähtökohtaisesti seuraavat asiat: luottotiedot täytyy olla kunnossa, hakijan pitää olla täysi-ikäinen sekä tulotason pitää olla tasainen. Lainan suhde verrattuna tuloihin saa olla liian suuri. Tämä on toisaalta hyvä asia, koska laina pitää joka tapauksessa maksaa takaisin.

Lainojen korot voivat vaihdella huomattavasti eri rahoituslaitosten välillä, joten lainalyhennyksissä voi säästää kuukausittain satoja euroja! Lainojen vertailu kannattaa varsinkin silloin, kun elämäntilanteesi muuttuu oleellisesti.

Nordic Bankin lainatarjousten hakeminen on täysin ilmaista eikä se veloita sinua mihinkään. Voit vertailla lainoja niin monta kertaa kuin haluat. Maksat lainasivat takaisin kerran kuukaudessa ja pystyt budjetoimaan sen helposti tuleviin menoihin.

Lainatarjous muodostetaan aina hakijan kokonaistilanteen perusteella. Lainatarjouksen hylkäämiseen voi olla muutamia eri syitä, mutta luottotietomerkintä voi haitata joitain lainan myöntäjiä tai olemassa olevan lainan määrä suhteessa tuloihin. Nykyään lainatarjouksia saa myös helpommin, koska väliaikainen korkokatto poistui vuonna 2021.

Lainojen vertailun avulla saat kilpailutettua itsellesi halvimman mahdollisen lainan ja voit säästää kuluissa jopa tuhansia tai satoja euroja! Lainojen vertailu on nopeaa, turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse käydä monia eri lainaneuvotteluja eri pankkien kanssa, vaan voit hoitaa kaikki omalta kotisohvalta käsin, käytännössä vain muutamalla napin painalluksella.

Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi. Sinun täytyy vain tehdä hakemus ja sopivia lainatarjouksia alkaa tulemaan sähköpostiisi. Lainavertailupalvelumme tekee edullisen lainan löytämisestä helppoa. Voit suodattaa lainatarjoukset paremmuusjärjestykseen, jotta löydät edullisen lainan kaikkien eri tarjouksien joukosta.

Rahat maksetaan melko nopeasti tilille, vaikkakin tässä on pankkikohtaisia eroavaisuuksia. Lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen rahat tulevat tilille jopa muutamissa tunneissa, kuitenkin viimeistään parin pankkipäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Huomioithan rahojen saamisessa pyhäpäivät ja mahdolliset muut vapaapäivät, jotka voivat hidastaa maksun käsittelyä.

Voit rahoittaa uudelleen vanhoja lainoja, kun tilanteesi muuttuu ja maksaa sen takaisin pidemmällä takaisinmaksuajalla, jotta kuukausieräsi pienenee. Nordic Bankin kautta haettu vakuudeton laina on jopa 15 vuoden maksuajalla ja voit sopia rahoittajan kanssa sinulle sopivan maksuerän.

Yhdistelylaina pienillä tuloilla voi olla vaikea maksaa isolla kuukausierällä, mutta kun tilanteesi muuttuu, se on täysin mahdollista. Lainan voi maksaa takaisin nopeammin kuin alun perin oli sovittu, ilman lisäkuluja! Kun maksat lainan nopeammin takaisin, voit jopa säästää lopullisessa summassa useita satasia. Voit siis itse päättää kuinka paljon maksat, kunhan maksat kuukausilaskulla olevan vähimmäissumman.

Lainojen yhdistämisestä ovat monet asiakkaat saaneet paljon positiivista palautetta. Ihmisten on helpompi olla, kun rahatilanne on kunnossa ja saa maksettua pienemmät sekalaiset lainat pois.

Lue lisää yhdistelylainoista

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.