Yhdistelylaina auttaa silloin kun on heikompi rahatilanne. Kilpailuttamalla yhden lainan, millä maksat muut lainat pois, saat kilpailutettua korot pieneksi ja kuukausierät sopivan kokoisiksi pienentämällä lyhennysmäärän summaa. Yhdistelylaina tuo helpotusta rahatilanteeseen pienituloiselle.

Pienillä tuloilla vähänkään suurempi rahantarve voi vaatia lainan korjaamaan budjetti kuntoon. Yhdistämällä lainat saat otettua kerralla suuremman lainan kuin mitä tarvitset ja rahaa jää tilille talteen.

Hakemuksen tekemisen jälkeen saat selville, minkälaisia lainoja sinulle mahdollisesti tarjotaan ja voit päättää siinä vaiheessa hyväksyä tai hylätä lainat. Hakemuksen täyttäminen on ilmaista eikä se sido mihinkään.

Auton hankinta voi olla mahdollista pienituloiselle vain vanhat lainat yhdistämällä edullisemmaksi kuukausieräksi ja loppu lainalla ostamalla auton. Yksi kilpailutettu laina on helpompaa lyhentää ja maksella bensoja, kuin maksaa monen lainalyhennyksen korkoja turhanpäiten.

Yhdistelylainan kilpailuttaminen Nordic Bankin kautta antaa yleensä keskimäärin 4,19 % – 14 % korolla varustetun lainan. Vaihtelua voi olla aika paljon eri lainanantajien välillä ja siksi lainojen kilpailuttaminen on todella tärkeää.

Lainalaskurista saat lainasummista ja takaisinmaksuajoista vähän suuntaa antavan arvion, minkä perusteella voit suunnitella sopivat maksuajat itsellesi ja saat helpotusta rahatilanteeseesi.

Lainojen yhdistäminen säästää pienituloisen rahaa 

Lainojen yhdistäminen kannattaa, varsinkin jos olet saanut monta pientä kulutusluottoa eikä tulotaso ole tällä hetkellä kovin suuri. Ihmisillä on aina välillä tarpeita mihin rahat eivät riitä mutta laina voi olla ratkaisu siihen.

Perhe haluaa ulkomaille, autosta pitää vaihtaa renkaat, kissa pitää viedä hammaslääkäriin tai astianpesukone hajoaa. Rahan tarpeita voi olla monia ja kaikki aivan yhtä oikeutettuja.

Aina säästöt eivät riitä kaikkien menojen kattamiseen ja osamaksusopimukset tai pienemmät lainat ovat olleet sillä hetkellä ainoa ratkaisu. Yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi olet taas askeleen päässä velattomuutta, säästä rahaa lyhentämällä vain yhtä lainaa.

Jokaisesta yksittäisestä lainasta ei kannata maksaa erikseen kuluja aina niitä lyhentäessä, vaan ne kannattaa yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Jos maksat montaa isoa lainaa takaisin, yhdistelylaina pienillä tuloilla voi olla ratkaisu, jolla saat paremman tilanteen itsellesi.

Yhdistelylaina on mahdollista saada pienilläkin tuloilla

Yhdistelylainan voit saada myös pienemmillä tuloilla, voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainan, jos teet hakemuksen kumppanin kanssa. Lainojen kilpailuttaminen sekä hakeminen on sivustomme kautta todella helppoa ja nopeaa, voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa sähköpostiisi.

Lainan saantiin vaikuttaa vakaat palkka- sekä eläketulot, täysi-ikäisyys, luottomerkinnät sekä kanssahakija. Suurin tekijä tietenkin on, että saatko rahaa mistään rahoittajalle lainan takaisinmaksua varten, mutta aina voi kokeilla hakemuksen tekemistä ja lainaa voi saada myös pienemmillä tuloilla.

Jos lainatarjouksia ei tule hakemuksen tekemisen jälkeenkään, älä huoli, hakemuksen voi tehdä myöhemmin uudestaan. Rahoittajia tulee markkinoille koko ajan lisää, ja he tarjoavat erilaisia lainoja erilaisiin tilanteisiin. Suosittelemmekin lainojen kilpailuttamista aina kuukausien välein. Etenkin yhdistelylainojen, sillä niillä maksetaan muita lainoja ja sen vaikutus kokonaissummaan on suurin.

Lainojen yhdistely tuo helpotusta rahatilanteeseen

Yhdistämällä ja keskittämällä lainasi vain yhteen lainaan, tulet säästämään korkojen maksussa huomattavan määrän rahaa. Et enää maksa korkoja jokaisesta lainastasi erikseen tai jopa laskunmaksukuluja jokaisesta maksukerrasta.

Yhtä suurempaa ja kilpailutettua lainaa voi maksaa kätevämmin pidemmällä laina-ajalla takaisin ja kuukausierät ovat pienempiä, tulet säästämään lainan lyhennyksien vähenemisen myötä myös rahaa. Lainojen yhdistäminen kannattaa.

Yhdistelylaina onnistuu myös pienillä tuloilla nopeasti Nordic Bankin avulla

Yhdellä kertaa, kun laina on jo kilpailutettu niin kannattaa ottaa vähän suurempi laina ja säästää rahaa pahan päivän varalle, ettei samanlainen tilanne toistu. Lainoja vertailemalla näet kokonaisuuden selkeästi ja osaat katsoa mikä laina sopii parhaiten tilanteeseesi.

Nordic Bank auttaa löytämään edullisimman yhdistelylainan

Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 rahoituslaitosta ja pankkia puolestasi. Voit hakea Nordic Bankin hakemuksella monelta eri rahoittajalta lainaa ja voit vertailla tarjoukset saatuasi mikä laina sopii sinulle parhaiten.

Hakemuksen avulla voit hakea lainaa aina 500 € – 70 000 € asti. Meidän avullamme voit yhdistää hieman suurempiakin lainoja. Lainojen takaisinmaksuaika on yleensä 1–15 vuotta, mutta lainan voi yleensä maksaa jo nopeammin pois ilman ylimääräisiä korkoja.

Laske olemassa olevien lainojesi summa, ja tee lainahakemus sen perusteella. Saat samalla tarkempaa tietoa minkälaisia kuukausieriä pitää maksaa takaisin ja minkäkokoisia todelliset vuosikorot ovat. Huomioithan sen, että vuosikorko on yksilöllinen ja lopullisesti korko määräytyy vasta tarjouksessa ja se astuu voimaan vasta, jos hyväksyt lainan.

Lainahakemuksen täyttäminen on todella nopea ja maksuton tapa saada selville millaisia lainatarjouksia voit saada omassa taloudellisessa tilanteessasi.

Miten lainojen yhdistäminen onnistuu pienillä tuloilla?

Lainojen yhdistämien on helppo tehdä nopealla hakemuksella sivustomme kautta. Lainahakemuksen täytettyäsi vertailet vain saamasi tarjoukset, ja nappaat lainan mukaan. Yksi suurempi laina lyhentää monet pienet lainat pois.

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu pienillä tuloilla?

Lainojen yhdistämisen epäonnistumiseen voi olla monia eri syitä, esim. väärin täytetty lainahakemus. Kannattaa olla lainahakemusta täyttäessä tarkka, niin säästyy epäillyiltä. Pankki katsoo aina kokonaistilanteesi ja mikäli he arvioivat, että et pysty maksamaan lainaasi pienillä tuloilla, voi se olla este lainan saamiselle.

Kuka voi hakea lainojen yhdistämistä pienillä tuloilla?

Lainojen yhdistämiselle pienillä tuloilla tarvitsee lähtökohtaisesti seuraavat asiat: luottotiedot täytyy olla kunnossa, hakijan pitää olla täysi-ikäinen sekä tulotason pitää olla tasainen. Lainan suhde verrattuna tuloihin saa olla liian suuri. Tämä on toisaalta hyvä asia, koska laina pitää joka tapauksessa maksaa takaisin.

Yhdistelylainalla voit toteuttaa unelmasi fiksusti

Onko lainan hakeminen ilmaista?

Nordic Bankin lainatarjousten hakeminen on täysin ilmaista eikä se veloita sinua mihinkään. Voit vertailla lainoja niin monta kertaa kuin haluat. Maksat lainasivat takaisin kerran kuukaudessa ja pystyt budjetoimaan sen helposti tuleviin menoihin.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Yhdistelylaina pienillä tuloilla voi olla vaikea maksaa isolla kuukausierällä, mutta kun tilanteesi muuttuu, se on täysin mahdollista. Lainan voi maksaa takaisin nopeammin kuin alun perin oli sovittu, ilman lisäkuluja! Kun maksat lainan nopeammin takaisin, voit jopa säästää lopullisessa summassa useita satasia. Voit siis itse päättää kuinka paljon maksat, kunhan maksat kuukausilaskulla olevan vähimmäissumman.

Kuinka paljon voin säästää rahaa lainojen vertailulla?

Lainojen korot voivat vaihdella huomattavasti eri rahoituslaitosten välillä, joten lainalyhennyksissä voi säästää kuukausittain satoja euroja! Lainojen vertailu kannattaa varsinkin silloin, kun elämäntilanteesi muuttuu oleellisesti.

Miksi en saanut lainatarjouksia?

Lainatarjous muodostetaan aina hakijan kokonaistilanteen perusteella. Lainatarjouksen hylkäämiseen voi olla muutamia eri syitä, mutta luottotietomerkintä voi haitata joitain lainan myöntäjiä tai olemassa olevan lainan määrä suhteessa tuloihin. Nykyään lainatarjouksia saa myös helpommin, koska väliaikainen korkokatto poistui vuonna 2021.

Minkälaisia kokemuksia muilla on lainojen yhdistämisestä?

Lainojen yhdistämisestä ovat monet asiakkaat saaneet paljon positiivista palautetta. Ihmisten on helpompi olla, kun rahatilanne on kunnossa ja saa maksettua pienemmät sekalaiset lainat pois.

Miksi lainojen vertailu kannattaa? 

Lainojen vertailun avulla saat kilpailutettua itsellesi halvimman mahdollisen lainan ja voit säästää kuluissa jopa tuhansia tai satoja euroja! Lainojen vertailu on nopeaa, turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse käydä monia eri lainaneuvotteluja eri pankkien kanssa, vaan voit hoitaa kaikki omalta kotisohvalta käsin, käytännössä vain muutamalla napin painalluksella.

Miten löydän edullisen lainan?

Nordic Bank kilpailuttaa lainat puolestasi. Sinun täytyy vain tehdä hakemus ja sopivia lainatarjouksia alkaa tulemaan sähköpostiisi. Lainavertailupalvelumme tekee edullisen lainan löytämisestä helppoa. Voit suodattaa lainatarjoukset paremmuusjärjestykseen, jotta löydät edullisen lainan kaikkien eri tarjouksien joukosta.

Milloin saan rahat tilille?

Rahat maksetaan melko nopeasti tilille, vaikkakin tässä on pankkikohtaisia eroavaisuuksia. Lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen rahat tulevat tilille jopa muutamissa tunneissa, kuitenkin viimeistään parin pankkipäivän kuluessa lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Huomioithan rahojen saamisessa pyhäpäivät ja mahdolliset muut vapaapäivät, jotka voivat hidastaa maksun käsittelyä.

Mikä on pisin laina-aika? 

Voit rahoittaa uudelleen vanhoja lainoja, kun tilanteesi muuttuu ja maksaa sen takaisin pidemmällä takaisinmaksuajalla, jotta kuukausieräsi pienenee. Nordic Bankin kautta haettu vakuudeton laina on jopa 15 vuoden maksuajalla ja voit sopia rahoittajan kanssa sinulle sopivan maksuerän.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tutustu evästekäytäntöömme.