Yhdistelylaina

Yhdistelylaina lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylaina on suosittu tapa yhdistämään muita kalliimpia lainoja yhdeksi lainaksi. Paras yhdistelylaina on edullinen sekä joustava ja yhdistelylainan todellinen vuosikorko on matala.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Yhdistelylaina on suosittu tapa yhdistämään muita kalliimpia lainoja yhdeksi lainaksi. Paras yhdistelylaina on edullinen sekä joustava ja yhdistelylainan todellinen vuosikorko on matala.

Voit hakea yhdistelylainaa nyt kätevästi verkossa Nordic Bankin avulla. Täytä helppo lainahakemus kätevästi täällä ja vertaile edullisimmat yhdistelylainat fiksusti netissä.

Yhdellä hakemuksella tavoitat yli 30 pankkia ja luotonmyöntäjää. Voit siis saada paljon lainatarjouksia haluamallesi summalle. Niistä on helppo valita edullisin yhdistelylaina.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Voit hakea yhdistelylainaa nyt kätevästi verkossa Nordic Bankin avulla. Täytä helppo lainahakemus kätevästi täällä ja vertaile edullisimmat yhdistelylainat fiksusti netissä.

Yhdellä hakemuksella tavoitat 35 pankkia ja luotonmyöntäjää. Voit siis saada paljon lainatarjouksia haluamallesi summalle. Niistä on helppo valita edullisin yhdistelylaina.

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainalla

Yhdistelylaina on kätevä ja helppo tapa järjestää olemassa olevat lainat yhdeksi lainaksi. Näin säästät huomattavasti lainanhoitokuluissa sillä maksat vain yhden lainan kuluja useiden pienempien lainojen sijasta.

Kannattaa laskea olemassa olevat lainat, luotot ja osamaksut yhteen ennen yhdistelylainan hakemista. Kun kaikki lainat on laskettu yhteen ja saatu yhdistettyä, niin maksat jatkossa enää vain yhtä yhdistelylainaa. Eli laskujen maksaminen helpottuu ja lainanhoitokustannukset laskevat halvemmiksi.

Yhdistelylainalla voit pidentää maksuaikaa mutta laina tulee yleensä huomattavasti pienemmästä todellisesta vuosikorosta johtuen paljonkin edullisemmaksi.

Myös suuret lainalyhennykset voivat rasittaa kuukausittaista talouttasi, mutta ei yhdistelylainan jälkeen. 

Yhdistelylaina turvallisesti netistä

Yleisiä kysymyksiä yhdistelylainasta:

Paljonko voin saada lainaa?

Edullista yhdistelylainaa on mahdollista hakea netistä Nordic Bankin verkkosivuilla aina 70 000 euroon asti. Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kilpailutat yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä fiksusti, ja näin saat edullisen yhdistelylainan jonka avulla säästät aikaa ja rahaa!

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Lainojen yhdistäminen onnistuu näin:

1

Laske olemassaolevien lainojen ja osamaksujen vielä maksamatta olevat summat yhteen lainojen yhdistely-laskurilla.

2

Täytä ilmainen ja helppo lainahakemus.

3
Muutamassa minuutissa saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiin. Vertaile saamiasi lainatarjouksia ja valitse niistä paras vaihtoehto.
4
Hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksilla. Rahat maksetaan tilillesi tämän jälkeen yleensä jo saman päivän aikana.
5
Maksa rahoilla kaikki pienet lainat ja osamaksut pois. Jatkossa maksat vain yhtä yhdistelylainaa, jossa on edullinen korko - säästät rahaa joka kuukausi!

Yhdistelylaina helposti verkosta

Näin käytät lainojen yhdistely -laskuria

Näppärä lainalaskuri yhdistelylainoille auttaa sinua suunnittelemaan lainojen yhdistämistä. Voit laskea etukäteen ennen lainahakemuksen tekemistä, minkälaisen yhdistelylainan tarvitsisit. Tai sitten voit jo lähettää hakemuksen ja käyttää laskuria apuna, kun pohdit mikä saamistasi tarjouksista on paras.

Laskuri on helppokäyttöinen. Kirjoita siihen kaikkien olemassa olevien lainojesi tiedot sekä uuden lainan tiedot, niin näet heti, minkä verran saat säästöä kuukaudessa yhdistelylainan ansiosta.

Kirjoita laskuriin ensin kaikkien lainojesi tiedot. Yhdelle riville tulee yhden lainan tiedot. Kirjoita, minkä verran lainaa on vielä jäljellä sekä mikä on lainan maksuaika ja vuosikorko. Saat lisää rivejä esiin napsauttamalla plussaa. Saat poistettua rivin klikkaamalla ruksia.

Kun olet kirjoittanut kaikkien olemassa olevien lainojesi tiedot, kirjoita vielä laskurin alaosaan ”uuden lainan tiedot” -kohtaan yhdistelylainan tiedot. Siihen kirjoitetaan samat tiedot kuin muistakin lainoista eli lainamäärä, maksuaika kuukausina ja vuosikorko.

Paina sitten Laske-näppäintä, niin laskurin alle ilmestyy yhteenveto. Yhteenvedosta käy ilmi, minkä verran sinulla on vielä lainoja maksamatta yhteensä ja kuinka paljon lyhennät lainoja kuukaudessa tällä hetkellä. Näet myös uuden yhdistelylainan määrän ja kuukausierän. Viimeisenä yhteenvedosta näkyy, minkä verran säästöä saat kuukaudessa uuden yhdistelylainan ansiosta.

Nykyisten lainojen tiedot
Uuden lainan tiedot
Laske
Yhteenveto
Nykyiset lainat yhteensä:

0 €

Nykyinen kuukausierä:

0 €

Uusi laina:

0 €

Uuden lainan kuukausierä:

0 €

Säästö / kk:

0 €

Esimerkkilaskelma yhdistelylainan tuomasta säästöstä

Tässä yksi esimerkki lainojen yhdistelystä ja minkälaisia säästöjä voit sillä saada aikaan. Yhdistelylainan avulla säästät lainojen kokonaiskustannuksissa ja voit myös valita lainan maksuajan siten, että kuukausittaiset lainanhoitokustannukset eivät rasita liikaa taloutta. Tässä taulukossa on tyypillinen esimerkki nykyisistä lainoista ja osamaksuista:

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Limiittiluotto
5 700,00€
19,90 %
4,49 €
23,52 %
60
155,19 €
9 311,40 €
Vakuudeton Remonttilaina
12 000,00€
9,42 %
5,50 €
10,86 %
60
257,05 €
15 423 €
MasterCard Luottokortti
4 950,00€
7,18 %
3,50 €
9,01 %
60
101,94 €
6 116,40 €
Visa Luottokortti
1 145,00€
17,94 %
4,90 €
30,38 %
36
49,26 €
1 773,36 €
Autolaina
6 205,00€
14,84 %
7,20 €
18,42 %
60
154,30 €
9 258 €
YHTEENSÄ
30 000,00€
25,59 €
717,74 €
41 774,16 €

Seuraavaksi kaksi yhdistelylaina-vaihtoehtoa eri pituisilla maksuajoilla. Käytännössä siis Nordic Bankin kautta kilpailutetaan mahdollisimman edullinen yhdistelylaina eli järjestelylaina, jolla maksetaan vanhat lainat pois ja sen jälkeen lyhennetään vain yhtä yhdistelylainaa.

Vaihtoehto 1: Halvin yhdistelylaina 7 vuoden maksuajalla

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Nordic Bank yhdistelylaina
30 000,00€
4,52 %
-
4,86 %
84
422 €
35 506 €

Jos on tarve tasapainottaa erityisesti talouden kuukausikustannuksia, kannattaa yhdistelylainalle valita vähän pitempi maksuaika. Tässä esimerkissä maksuaika on 7 vuotta ja lainanhoitokustannusten kuukausierä putoaa 717,74 eurosta 422 euroon. Vielä pitemmällä maksuajalla kuukausierää saisi vielä alhaisemmaksi. Tällä lainojen järjestelyllä saavutetaan lisäksi säästöä lainanhoitokustannuksissa yhteensä 1 535,40 euroa.

Vaihtoehto 2: Halvin yhdistelylaina 4 vuoden maksuajalla

Luotto
Lainaa jäljellä
Vuosikorko
Avausmaksu
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Nordic Bank yhdistelylaina
30 000,00€
4,49 %
49,00 €
5,71 %
48
690 €
33 131 €

Jos on mahdollista maksaa melkein yhtä paljon lainanhoitoja kuin aiemminkin, niin kannattaa valita lyhyempi maksuaika, jolloin lainanhoitokustannuksista tulee enemmän säästöä. Tässä esimerkissä maksuaika on 4 vuotta ja lainanhoitokustannusten kuukausierä putoaa 717,74 eurosta 690 euroon ja lainanhoitokulujen kokonaiskustannuksista tulee säästöä 1484,4 euroa! Monesti kauppojen tarjoamat osamaksut ja käyttöluotot ovat kalliita lainavaihtoehtoja. Kun kilpailutat pienetkin lainat ja osamaksut yhdeksi yhdistelylainaksi, voit helposti saada todella tuntuvia säästöjä.

Yhdistelylaina lyhyesti

Yhdistelylainan hyödyt:

  • Kilpailuta yksi edullinen yhdistelylaina, johon yhdistelet vanhat lainat.
  • Maksat kalliit lainat, pikavipit, osamaksut ja muut luotot kerralla pois.
  • Lainanhoitokustannukset kuriin! Säästät tuntuvasti rahaa joka kuukausi.
  • Oman talouden hallinta helpottuu.

Miten yhdistelylaina toimii:

  1. Laske yllä olevalla lainojen yhdistely -laskurilla lainojen yhdistämiseen tarvitsemasi summa.
  2. Täytä lainahakemus.
  3. Vertaile saamasi lainatarjoukset ja valitse niistä paras.
  4. Saatuasi yhdistelylainan tilillesi, maksa sillä kaikki vanhat lainat, osamaksut ja luotot pois. Jatkossa maksat vain yhtä yhdistelylainaa ja säästät rahaa joka kuukausi!

Lainojen yhdistelylainalla säästöjä

Onko sinulle kertynyt useita osamaksusopimuksia, luottokorttivelkaa ja kulutusluottoja, etkä oikein enää meinaa pysyä itsekään kärryillä kaikista niistä? Älä turhaan enää rämmi laskuviidakossa!

Yhdistä lainasi ja luottosi, niin sinun tarvitsee muistaa vain yhden yhdistelylainan lyhennykset. Pysyt helposti selvillä siitä, miten paljon lainaa on vielä jäljellä, kun lainoja on vain yksi. Säästät myös todennäköisesti paljon rahaa, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja.

Löydä paras yhdistelylaina heti tänään Nordic Bankin avulla!

Lainojen yhdistämisestä tuleva säästö

Laske kuinka paljon voit saada säästöön rahaa yhdistämällä pienemmät lainat  ja osamaksut yhdellä lainahakemuksella netissä. Kannattaa laskea nykyisten lainojesi kuukausilyhennykset yhteen sekä kirjata ylös jäljellä oleva velkasaldo.

Esimerkki yhdistelylainan hyödyistä:

Kalle omistaa yhden luottokortin jonka velkasaldo on 4000 euroa ja lyhennys kuukaudessa 150€, todellinen vuosikorko 11.9%, Kallella on myös aikoinaan otettu kulutusluotto jota on jäljellä vielä 7000 euroa ja jonka kuukausierä on 249€, todellinen vuosikorko 17,2%.

Kallella on siis yhteensä 13 000 euroa pienempiä lainoja, joiden yhteenlasketut lyhennykset ovat lähes 400 euroa kuukaudessa.

Hakemalla Nordic Bankin avulla 13 000 euroa 5 vuoden takaisinmaksuajalle Kalle voi säästää helposti jo yli 200€ kuukaudessa. Yhdelle lainalle saa yleensä edullisemman koron ja kuukausimaksuja ei tarvitse maksaa enää kahdesta lainasta erikseen. Lisäksi laskujen maksaminen helpottuu siinäkin mielessä, ettää enää ei tarvitse murehtia monien lainojen eräpäivistä, kun on vain yksi laina jota lyhentää.

Lainojen ja kulutusluottojen yhdistämisellä säästät selvää rahaa!

Yhdistelylainalla voit maksaa vanhat velat pois ja toteuttaa unelmasi!

Minkälaisessa tilanteessa yhdistelylainasta voisi olla hyötyä?

Yhdistelylainaan kannattaa tutustua, jos sinulla on monta lainaa lyhennettävänä samanaikaisesti. Jos olet esimerkiksi ostanut osamaksulla elektroniikkaa, maksanut luottokortilla elämisen kuluja ja ottanut vakuudettomia lainoja vaikkapa vaatteiden ostamiseen, maksat todennäköisesti paljon pelkkiä korkoja joka kuukausi.

Tällaisessa tilanteessa yleensä on järkevää yhdistää kaikki lainat yhdeksi isommaksi lainaksi. Kun maksat vain yhden lainan korkoa, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa.

Tarkista, miten paljon mitäkin lainaa on vielä maksamatta. Laske kaikki nuo lainojen jäljellä olevat summat yhteen. Näin saat tietää, kuinka paljon tarvitset yhdistelylainaa. Kirjoita tuo summa lainahakemukseen ja täytä muut vaadittavat tiedot.

Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat saada tarjouksia jo parissa minuutissa. Kaikki tarjoukset tulevat sähköpostiisi. Vertaa niitä toisiinsa sekä olemassa oleviin lainoihisi. Jos tarjousten joukosta löytyy nykyisiä lainojasi edullisempi laina, kannattanee tarjous hyväksyä. Voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksilla.

Kun olet saanut rahat tilillesi, voit maksaa niillä pois kaikki osamaksut, luottokorttilaskun ja muut pienemmät lainat.

Yleensä rahat maksetaan todella nopeasti, parhaassa tapauksessa jo parissa tunnissa, mutta kuitenkin yhden työpäivän kuluessa. Jatkossa lyhennät ainoastaan yhtä lainaa. Silloin yleensä jää enemmän rahaa säästöön tai elämiseen.

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu verkkosivuiltamme helposti

Joskus kaikkien lainojen yhdistäminen ei onnistukaan heti. Silloin täytyy pohtia muita ratkaisuja. Voit ottaa vakuudettoman lainan, jolla saat maksettua edes osan kalliimpikorkoisista lainoista pois. Tällöin sinulle jää kuitenkin edelleen maksettavaksi useita lainoja.

Mutta kun saat maksettua kalliskorkoiset lainat pois, voit silti säästää rahaa. Kaikkien lainojen yhdistämistä voi yrittää myöhemmin uudestaan. Toinen vaihtoehto on tutustua muihin vapaaehtoisiin velkojen järjestelykeinoihin.

Voit yhdistää samaan lainahakemukseen myös uusia hankintoja varten tarvittavan lainan, jos sellaisille on tarvetta.

Jos sinulla on jäljellä esimerkiksi 7000 euroa osamaksuja ja luottokorttivelkaa, ja tarvitsisit nyt uuden hyvän tietokoneen ja sen oheislaitteita, voit niputtaa kaikki nämä yhteen lainahakemukseen.

Jos tietokoneeseen ja muihin tarvikkeisiin menisi esimerkiksi 2000 euroa, voit hakea meiltä 9000 euron lainaa. Jos sinulle myönnetään laina, maksat sillä olemassa olevat lainasi pois ja ostat uuden tietokoneen.

Yhdistelylainaa voi hakea ilman vakuuksia netistä

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Maksat jokaisesta lainastasi korkoja ja tilinhoitomaksuja joka kuukausi. Ne voivat lisätä maksettavaa summaa yllättävänkin paljon.

Yleensä säästät merkittäviä summia rahaa, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja kuluja. Sen vuoksi lainat kannattaa pyrkiä yhdistämään. Kun sinulla on vain yksi laina, korkokulut ovat todennäköisesti huomattavasti matalammat.

Lisäksi yhdistelylaina helpottaa elämää siinä mielessä, että sinun ei tarvitse muistaa jokaisen lainan lyhentämistä erikseen, kun sinulla on vain yksi laina.

Stressiä ja muistettavaa on paljon vähemmän, kun huolehdittavanasi on ainoastaan yhden lainan lyhennykset. Pysyt myös helpommin kärryillä siitä, kuinka paljon velkaa on vielä jäljellä.

Valitse yhdistelylainalle edullisin todellinen vuosikorko

Kuka voi saada yhdistelylainan?

Kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot, voi saada yhdistelylainan (ts. järjestelylainan). Et tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia. Hyvin hoidetut raha-asiat ja säännölliset tulot toimivat eräänlaisena vakuutena luotonantajalle.

Yhdistelylainaa on mahdollista hakea myös yhdessä toisen henkilön kanssa. Voitte esimerkiksi puolisosi kanssa yhdistää lainat. Yhdessä teidän on mahdollista saada pienempikorkoinen laina. Pienempi korko tietysti tarkoittaa isoa säästöä.

Jos sinulla on kovin pienet tai epäsäännölliset tulot, tai sinulla on jo paljon lainaa suhteessa tuloihisi, et välttämättä saa uutta lainaa. Voit kuitenkin aina tehdä lainahakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Lue lisää aiheesta: Yleisimmät syyt miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu.

Se on ilmasta, eikä se sido sinua mihinkään. Hakemuksesi lähetetään 35 eri pankille ja rahoituslaitokselle, jotka pohtivat, tarjoavatko sinulle lainaa.

Hae edullinen yhdistelylaina

Kuinka pitkä laina-aika on ja kuinka korkea on todellinen vuosikorko?

Meidän kauttamme voit saada lainaa 50070 000 euroa. Pystyt yhdistämään lainasi avullamme, vaikka lainoja olisi kertynyt paljon. Samaan lainahakemukseen voi yhdistää tarvittaessa uusiakin hankintoja.

Vakuudettomien lainojen laina-aika on 1–15 vuotta. Jos kyse on aivan pienestä lainasta, sen takaisinmaksuaika voi olla jopa alle vuoden. Yleensä on mahdollista maksaa laina pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Lainalaskurissamme on arvioitu todellinen vuosikorko, mutta se ei välttämättä ole lopullinen, koska korkoon vaikuttaa sinun yksilölliset tietosi. Lisäksi eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat erilaista korkoa.

Vaihtelu eri laitosten välillä voi olla suurtakin. Siksi lainat on fiksua kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen on todella helppoa, koska voit tehdä sen lainavertailupalvelussa helposti yhdellä hakemuksella. Palvelussamme näet lainat edullisimman koron mukaan järjestettynä.

Löydät edullisen yhdistelylainan Nordic Bankin avulla

Me Nordic Bankilla haluamme auttaa sinua löytämään mahdollisimman edullisia lainoja. Kilpailutamme jopa 35 eri pankkia ja rahoituslaitosta, joten saat avullamme kattavan kuvan lainamarkkinoista.

Täytä vain ilmainen hakemus sivuillamme. Saat tarjoukset sähköpostiisi ja voit rauhassa tutustua niihin sekä tehdä päätöksesi.

Jos päätät hyväksyä jonkun tarjouksista, voit allekirjoittaa sen verkkopankkitunnuksillasi. Rahat saat tilillesi yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa voit saada ne jo parissa tunnissa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500–70 000 euroa. Voit siis hakea yhdistelylainaa meiltä, vaikka lainoja olisi kertynyt aika paljon.

Nordic Bankin avulla löydät edullisen yhdistelylainan

Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta. Yleensä laina on mahdollista maksaa pois sovittua nopeamminkin ilman lisäkuluja.

Yhdistelylaina voi olla järkevä vaihtoehto, jos luottokorttivelkaa, osamaksuja ja kulutusluottoja on kertynyt useita.

Tällaisessa tilanteessa sinulla menee joka kuukausi paljon rahaa pelkästään lainojen korkoihin ja kuluihin. Yhdistä lainat, niin saat todennäköisesti paljon säästöä lainan kuluissa ja koroissa.

Usein kysytyt kysymykset yhdistelylainasta:

Yhdistelylainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Yhdistelylainan hakemuksen hylkäämiselle voi olla monia syitä, kuten maksuhäiriömerkintä tai virheellisesti täytetty lainahakemus. Lue aiheesta lisää artikkelista Yleisimmät syyt miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu.

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika, täytä maksuton lainahakemus huolellisesti. Merkkaa myös olemassaolevat lainat hakemukselle ja vastaanota useita lainatarjouksia, joista voit valita sopivimman. Lainatarjouksen voi hyväksyä allekirjoittamalla verkkopankkitunnuksilla.

Voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen Nordic Bankin kautta jopa 70 000 euroa.

Et, sillä säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot toimivat lainan vakuutena.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään. Voit siis huoletta lähettää lainahakemuksen ja tutustua kaikessa rauhassa lainatarjontaan.

Avullamme voit hakea lainaa aina 1 - 15 vuoden maksuajalle.

Sillä maksat usean lainan sijaista vain yhtä lainaa. Näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa rahaa.

Täyttämällä lainahakemus tästä, voit saada useita lainatarjouksia jotka on järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on todella helppoa löytää kaikista edullisin yhdistelylaina.

Vakuudeton yhdistelylaina siirretään tilille yleensä yhden työpäivän kuluessa.

Kyllä, yhdessä lainaa hakemalla voitte saada enemmän lainaa ja edullisempia lainatarjouksia. Voitte myös yhdistää puolison lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Usein lainojen yhdistäminen on kannattavaa, jos lainoja on enemmän kuin yksi. Yhdistelylaina tulee tavallisesti merkittävästi halvemmaksi kuin monta pientä lainaa.

Yhdistelylaina voi tuoda merkittäviä säästöjä. Yleensä nimittäin yksi isompi laina tulee halvemmaksi kuin monta pientä. Pysyt myös paljon helpommin selvillä lainan kokonaismäärästä, kun vastuullasi on vain yksi laina.

Yhdistelylainalla voit yhdistää kaikki osamaksut, kulutusluotot ja muut pienet lainat yhdeksi lainaksi.

Yhdistelylainat kannattaa kilpailuttaa Nordic Bankissa. Voit yhdellä maksuttomalla hakemuksella saada jopa yli 20 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Avullamme saat vertailtua rahoituslaitokset helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella.

Nordic Bankin kautta voit hakea yhdistelylainaa jopa 70 000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelussamme saat kätevästi kilpailutettua noin 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Paras yhdistelylaina löytyy kilpailuttamalla. Vertaile yhdistelylainat Nordic Bankissa. Voit saada kymmeniä tarjouksia, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivan lainan.

Yhdistelylainaa haetaan netistä. Laske ensin velkojesi määrä. Täytä sitten maksuton, helppo hakemus nettisivuillamme, niin alat pian saada lainatarjouksia sähköpostiisi.

Jos tarpeesi on saada toistuvasti ajoittain luottoa, niin kertalainan sijaan kannattaa tutustua luottotiliin ja joustolainaan.

Laske ensin, minkä verran sinulla on lainoja yhteensä. Apuna voit käyttää yhdistelylainalaskuriamme. Täytä sitten lainahakemus nettisivuillamme. Saat jo parissa minuutissa ensimmäiset lainatarjoukset. Valitse tarjouksista itsellesi sopivin, ja maksa rahoilla kaikki pienemmät lainasi pois.

Lue lisää yhdistelylainasta