Yhdistelylaina lainojen yhdistämiseen

Yhdistelylaina on suosittu tapa yhdistämään muita kalliimpia lainoja yhdeksi lainaksi. Paras yhdistelylaina on edullinen sekä joustava ja yhdistelylainan todellinen vuosikorko on matala.

Voit hakea yhditelylainaa nyt kätevästi verkossa Nordic Bankin avulla. Täytä helppo lainahakemus kätevästi täällä ja vertaile edullisimmat yhdistelylainat fiksusti netissä.

Lainan hakeminen lainojen yhdistämistä varten on suosittua sillä maksettavaksi jää vain yksi laina useiden sijasta.

Yhdellä hakemuksella tavoitat lähes 30 pankkia ja luotonmyöntäjää. Voit siis saada useita lainatarjouksia haluamallesi summalle josta on helppoa valita edullisin yhdistelylaina

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainojen yhdistäminen yhdistelylainalla

Yhdistelylaina on kätevä ja helppo tapa järjestää olemassa olevat lainat yhdeksi lainaksi. Näin säästät huomattavasti lainanhoitokuluissa sillä maksat vain yhden lainan kuluja useiden pienempien lainojen sijasta.

Kannattaa laskea olemassa olevat lainat yhteen ennen yhdistelylainan hakemista, kun kaikki lainat on laskettu yhteen ja saatu yhdistettyä niin ne hoituvat samalla laskulla, eli enää ei tarvitse pelätä maksujen tai laskujen eräpäivien unohtamista.

Yhdistelylainalla voit pidentää maksuaikaa mutta laina tulee yleensä huomattavasti pienemmästä todellisesta vuosikorosta johtuen paljonkin edullisemmaksi.

Myös suuret lainalyhennykset voivat rasittaa kuukausittaista talouttasi, mutta ei yhditelylainan jälkeen. 

Yhdistelylaina turvallisesti netistä

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Lainojen yhdistäminen on ilmainen, et sitoudu mihinkään kilpailuttamalla itsellesi edullisin yhdistelylaina jonka avulla voit maksaa muut kalliskorkoiset lainat pois. Voit säästää satoja euroja kuukaudessa sillä lainojen yhdistämisestä voi kertyä huomattavasti enemmän rahaa.

Muitten lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi voi tuoda mukanaan huomattavat säästöt ja rahaa jää yhä enemmän muuhun elämiseen. Eikö olekkin mukavampaa käyttää rahaa muuhun elämiseen kuten esimerkiksi lomailuun tai kodin kunnostamiseen kuin pienempien lainojen maksuun.

Voit säästää yhdistelylainalla enemmän rahaa koska monen lainan lyhentäminen kuukaudessa on kallista, yhden lainan lyhentäminen taas huomattavasti edullisempaa. Laske lainalaskurin avulla kuinka paljon voit säästää kuukaudessa yhdistämällä lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jonka todellinen vuosikorko on alhaisempi.

Löydä paras yhdistelylaina heti tänään Nordic Bankin avulla!

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti verkkosivuillamme täyttämällä helppo lainahakemus. Muistathan merkitä olemassa olevat lainat tarkkaan sillä pankit ja luotonmyöntäjiät tekevät tarjoukset niitten tietojen perusteella.

Yhdistelylaina on haettavissa kauttamme vuoden jokaisena päivänä mistä ja milloin tahansa. Voit siis hakea lainaa helposti netistä pienempien lainojen yhdistämiseen mikäli olet täysi-ikäinen, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, sekä luottotiedot ovat kunnossa.

Lainojen yhdistämisestä tuleva säästö

Laske kuinka paljon voit saada säästöön rahaa yhdistämällä pienemmät lainat yhdellä hakemuksella netissä. Kannattaa laskea nykyisten lainojesi kuukausilyhennykset yhteen sekä kirjata ylös jäljellä oleva velka saldo.

Esimerkki yhdistelylainan hyödyistä:

Kalle omistaa yhden luottokortin jonka velka saldo on 4000 euroa ja lyhennys kuukaudessa 150€ todellinen vuosikorko 11.9%, Kallella on myös aikoinaan otettu kulutusluotto jota on jäljellä vielä 7000 euroa ja jonka kuukausierä on 249€, todellinen vuosikorko 17,2% .

Kallella on siis yhteensä 13 000 euroa pienempiä lainoja joitten yhteenlasketut lyhennykset ovat lähes 400 euroa kuukaudessa.

Hakemalla Nordic Bankin avulla 13 000 euroa 5 vuoden takaisinmaksuajalle Kalle voi säästää jo yli 200€ kuukaudessa, saada edullisempi korko yhdelle lainalle ja joustavampi arki sillä enää ei tarvitse murehtia monien lainojen eräpäivistä kun on vain yksi laina jota lyhentää.

Lainojen yhdistämisellä säästät selvää rahaa!

Yhdistelylainaa voi hakea ilman vakuuksia netistä

Kilpailuta yhdistelylainat yhdellä hakemuksella!

Lainojen yhdistäminen Nordic Bankin avulla on helppoa ja vaivatonta. Täytä yksi lainahakemus verkossa jonka jälkeen saat lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa.

Parhaimmissa tapauksissa laina on nostettavissa tilille jopa saman päivän aikana.

Voit siis saada yhdistelylainan tilille jopa saman päivän aikana ja yhdistää lainat edullisemmaksi lainaksi nopeasti. Takaisinmaksettava summa, todellinen vuosikorko ja kuukausierä on heti näkyvissä jonka avulla erotat edullisen lainan vaivattomasti.

Yhdellä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia!

Lainojen yhdistämistä kannattaa hakea vanhojen lainojen maksuun kilpailuttamalla itsellesi edullisin yhdistelylaina turvallisesti verkossa!

Usein kysytyt kysymykset yhdistelylainasta:

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Yhdistelylainaa voi hakea täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Miten yhdistelylainan hakeminen käytännössä tapahtuu?

Valitse lainalaskurin avulla sopiva lainasumma ja laina-aika, täytä maksuton lainahakemus huolellisesti. Merkkaa myös olemassaolevat lainat hakemuksella ja vastaanota useita lainatarjouksia josta voit valita sopivimman.

Kuinka paljon voin hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea lainaa lainojen yhdistämiseen jopa 70 000 euroa.

Tarvitaanko vakuuksia lainan hakemiseen?

Et, sillä säännölliset tulot ja kunnossa olevat luottotiedot toimivat vakuutena.

Sitoudunko vastaanottamaan lainaa?

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita tai sido asiakasta mihinkään.

Kuinka pitkälle maksuajalle voin hakea lainaa?

Avullamme voit hakea lainaa aina 1 – 15 vuoden maksuajalle.

Miksi yhdistelylaina on kannattava?

Sillä maksat usean lainan sijaista vain yhtä lainaa. Näin voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa rahaa.

Mistä löydän edullisen yhdistelylainan?

Täyttämällä lainahakemus tästä, voit saada useita lainatarjouksia jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helppoa löytää edullisin yhdistelylaina.

Kuinka nopeasti saan rahat tilille?

Vakuudeton yhdistelylaina siirretään tilille usein yhden työpäivän kuluessa.

Voinko hakea yhdistelylainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä, näin voit saada huomattavasti edullisempia lainatarjouksia. Voit myös yhdistää puolison lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.