Yhteislaina

Yhteislaina vaivattomasti netistä

Hae yhteislaina kumppanin kanssa kätevästi Nordic Bankilta. Lainahakemuksen tekemiseen menee muutama minuutti ja yhteislaina voi olla jo minuuteissa tililläsi.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Hae yhteislaina kumppanin kanssa kätevästi Nordic Bankilta.

Lainahakemuksen tekemiseen menee muutama minuutti ja yhteislaina voi olla jo minuuteissa tililläsi.

Kilpailutamme jopa noin 30 eri pankkia ja rahalaitosta puolestanne ja voitte keskittyä lainatarjousten tutkimiseen. Nordic Bankin kautta teillä on mahdollista hakea lainaa jopa 70 000 euroa.

Kannattaa vielä itse kilpailuttaa lainat kun tarjouksia tulee, sillä voit säästää huomattavan summan rahaa paremman lainan valitsemalla.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Kilpailutamme jopa yli 30 eri rahalaitosta puolestanne ja voitte keskittyä lainatarjousten tutkimiseen. Nordic Bankin kautta teillä on mahdollista hakea lainaa jopa 70 000 euroa.

Kannattaa vielä itse kilpailuttaa lainat kun tarjouksia tulee, sillä voit säästää huomattavan summan rahaa paremman lainan valitsemalla.

Mikä on yhteislaina?

Yhteislainan tarkoituksena on antaa luotonmyöntäjälle kahden henkilön avulla varmuus siitä, että laina tulee takaisinmaksetuksi. Yhteisesti lainaa on helpompi saada ja todennäköisyydet kasvavat myönteiseen lainapäätökseen. Yhteislaina yhteishakijan kanssa on usein myös edullisempi laina, kuin yksin haettu laina.

Yhteislainaa voidaan yleisesti hakea kenen kanssa vain, mutta toisen henkilön tulee olla suostunut tietenkin tähän prosessiin.

Lainaa voidaan hakea kumppanin, kaverin tai vaikka sukulaisen kanssa, kunhan se on joku luotettava henkilö.

Yhteislaina voi taata mahdollisuuden hakea lainaa myös sellaiselle henkilölle, kenen oma maksukyky ei välttämättä ole täysin pankkien mieleen, vaikka henkilö pystyisikin maksamaan normaalisti kaikki lyhennykset takaisin.

Yhteislaina fiksusti netistä

Edullisimman yhteislainan saat kilpailuttamalla

Kuten kaikki lainat, myös yhteislaina kannattaa aina kilpailuttaa. Nordic Bankin kautta voit vertailla lainoja esimerkiksi lomamatkaa, remonttia tai muuta suurempaa arjen hankintaa varten. Rinnakkaishakijan kanssa haetussa lainassa on todennäköisesti pienempi todellinen vuosikorko.

Nordic Bankin yhteislainahakemus on nopea täyttää ja lainaa voi hakea jopa muutamassa minuutissa. Lainat on helppo vertailla sähköpostiin tulevista lainatarjouksista, joista voitte saada rahat tilille jopa saman päivän aikana. Laina-aika ja kuukausierä on täysin teidän päätettävissänne.

Yhteislaina – kenen kanssa lainaa voi hakea?

Lainaa voit hakea kenen tahansa kanssa, joka sinulle on tuttu henkilö ennestään sekä suostunut lainahakemuksen tekemiseen.

Lainalla pitää aina olla päähakija, eli toinen hakija on lainasta kokonaisvastuussa. Yhdessä yhteislaina on helpompi saada, sillä luotonmyöntäjille on varmempaa kahden ihmisen tuloilla maksaa lainalyhennyksiä.

Yhteislaina puolison kanssa

Hae lainaa yhdessä puolison kanssa, talouden kulut jaetaan normaalisti muutenkin yhteen, joten miksei lainakin.

Paljon isommat häät, remontit tai lomamatkat mahdollistaa yhdessä hankittu yhteislaina. Ei haittaa vaikka toisella olisi huonompi tulotaso, lainan saanti on helpompaa yhdessä.

Yhteislaina perheenjäsenen kanssa

Yhteislaina perheen kesken mahdollistaa paremman todenäköisyyden saada lainaa, sillä yksinään lainan hakeminen ei vakuuta yhtä paljon luotonmyöntäjiä.

Perheenjäsenet ovat muutenkin hyvää pataa toistensa kanssa, joten ei tule ongelmaksi hakea yhteistä lainaakaan, hae vaikka äidin kanssa yhdessä!

Yhteislaina hyvän ystävän kanssa

Mikäs sen parempaa kuin ottaa laina yhdessä ystävän kanssa. Voitte lähteä yhdessä viettämään lomaa ja pitää hauskaa.

Ystävien kanssa kuitenkin vietetään paljon aikaa yhdessä niin miksi ei lainakin otettaisin yhdessä.

Mitä yhteislainaan tarvitaan?

Yhteislaina ei kovin paljon eroa normaaleista lainamuodoista, toki siinä on hieman eroavaisuuksia. Lainamäärät voivat olla erilaisia ja luottoa voidaan myöntää helpommin, kuin yksinään haettuna.

Alla listattuna muutama seikka, joita molempien hakijoiden kohdalla seurataan lainan hakemisessa:

Molemmilla hakijoilla puhtaat luottotiedot

Molempien hakijoiden luottotiedoilla on suurin merkitys lainan hakemiseen palkkatulojen lisäksi. Mikäli olet joskus menettänyt luottotietosi, on lainan saanti jatkossa huomattavasti hankalempaa.

Lainanhakijoiden riittävä ikä

Täysi-ikäisyys on vähintäänkin minimi lainan hakemiselle, joillain pankeilla saattaa olla jopa hieman korkeampi ikä kuin 18 vuotta, se voi paikoin olla jopa 20 tai 23 vuotta. Yhteislainan hakemiseen riittää usein, että pääasiallinen lainanhakija on minimi-iän täyttänyt ja rinnakkaishakija on 18-vuotias.

Toisen hakijan säännölliset tulot

Säännölliset tulot vähintään toisella hakijalla riittävät yhteislainan hakemisen ehdoiksi. Toki tuloja pitää olla mutta säännöllisiä tuloja ei välttämättä vaadita yhteislainassa molemmilta osapuolilta. Rinnakkaishakijan kohdalla voi riittää esimerkiksi pienemmät keikkapalkkiot oman yrityksen kautta, mikäli päähakijalla on säännölliset vakituiset kuukausitulot.

Riittävä tulotaso

Tulotason tulee olla tarpeeksi suuri, että lainaa voidaan myöntää. Epäsäännölliset tulot haittaavat hieman hakemista, mutta jos rahaa tulee tarpeeksi niin silloin sillä ei ole niin suurta merkitystä.

Rinnakkaishakijan kanssa tulotaso on usein suurempi ja yhteisessä asunnossa asuessa kulut eivät nouse samassa suhteessa. Tämän vuoksi yhteislainaa on helpompi myöntää.

Hakijoiden lainan suhde tuloihin nähden

Lainaa ei saa olla entisestään liikaa suhteessa hakijoiden tulotasoon nähden. Esimerkiksi joillain lainanmyöntäjillä laina ei saa ylittää 25 % hakijan vuosipalkasta. Rinnakkaishakijan kanssa tulot ovat kuitenkin suuremmat, joten lainan hakeminen helpottuu entisestään.

Muutamat asiat vaikuttavat hakemukseen ja siihen että tuleeko lainaa vai ei. Kannattaa myös ottaa huomioon lainahakemuksen oikeellisuus ja kirjoittaa hakemus huolellisesti kaikki asiat huomioon ottaen.

Rinnakkaishakijan kanssa laina voi tulla edullisemmaksi

Miksi ottaa yhteislaina rinnakkaishakijan kanssa?

Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa haettuna laina tulee olemaan edullisempi, kuin yksin haettu laina. Lainanmyöntäjät voivat huoletta tarjota paremmalla korolla olevaa lainaa, koska heillä on tiedossa varmempi maksukyky ja pienempi riski.

Yhdessä haettu laina on myös todennäköisempää saada, sillä lainasta otetaan myös yhdessä vastuuta ja luotonmyöntäjälle turvallisempaa jos tulotasokin on yhdessä suurempi.

Yksin on vaikea saada pienemmillä tuloilla suurta lainaa, joten jos rahantarve yllättää vähän isommin, on silloin yhdessä haettu yhteislaina parempi ratkaisu. Ystävä voi myös auttaa sinua hakemaan suurempaa lainaa ilman, että sovitte hänen maksamisestaan mitään. Lainahan voi olla kokonaan sinun ja ystäväsi vain vastuussa silloin, jos et itse pysty maksamaan lyhennyksiä.

Lainavertailu on helppoa kauttamme

Yhteislainaa jopa 70 000 euroa rinnakkaishakijan kanssa

Yhdessä lainan hakeminen mahdollistaa halvemman lainan, suuremman summan sekä suuremman todennäköisyyden lainan saantiin.

Yhteislaina jopa 70 000 euron suuruisena ja pitkällä maksuajalla. Laina-aika voi olla jopa 15 vuotta. Siinä ajassa on helppo maksaa lainaa takaisin pikkuhiljaa.

Kannattaa myös muistaa että yhteislaina tulee todennäköisesti olemaan halvempi kuluiltaan kuin yksin haettu laina.

Nordic Bank kilpailuttaa yhteislainan puolestasi

Me Nordic Bankillä kilpailutamme yhteislainan puolestasi. Saat yhdellä lainahakemuksella kilpailutettua jopa yli 30 eri rahalaitosta ja luotonmyöntäjää.

Lainahakemuksen tekeminen on täysin veloituksetonta, ja voit tehdä hakemuksia niin monta kertaa kuin haluat vuorokauden ympäri.

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti, ja voitte saada jopa saman päivän aikana lainarahat tilillenne.

Laina kannattaa muistaa kilpailuttaa, sillä lainatarjouksia voi tulla monta kappaletta teille, ja ensimmäistä ei kannata ottaa suoraan, vaan katsoa sieltä se paras ja itselleen sopivin.

Kilpailuttamalla lainan esimerkiksi todellinen vuosikorko voi olla paljon pienempi, kuin heti vastaan tulevalla lainatarjouksella olisi ollut.

Kilpailuttaa yhteislainat nopeasti verkossa

Usein kysytyt kysymykset yhteislainasta:

Yhteislainojen lainavertailun voi tehdä rinnakkaishakijan kanssa kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kauttamme voi hakea vakuudettomia yhteislainoja aina 70 000 euroon asti.

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen. Saat lainatarjoukset pian sähköpostiisi ja todellinen vuosikorko on selkeästi merkattu niihin. 

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla pidempikin.

Kyllä, voitte tehdä lainavertailun yhdessä. On suositeltavaa hakea yhteislainaa rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voitte saada edullisemmalla korolla isompaa lainaa, jonka ehdot voivat olla huomattavasti parempia.

Tasalyhennyslaina on nimensä mukaisesti laina, jossa lainan maksuerä pysyy tasasuuruisena eli samana koko laina-ajan. Et siis joudu maksamaan tasalyhennyslainassa suurempia eriä lainan alussa tai lopussa. Kuten kaikissa lainoissa, myös tasalyhennyslainassa kannattaa valita matalin korko. 

Lainavertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, niin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Vakuudeton laina maksetaan nopeasti tilille - usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme lainat on järjestettynä parhaan koron mukaan. Näin sinun on helpompi erottaa edullisin laina.

Lainaturvavakuutus on vakuutusyhtiöiden sekä pankkien tarjoama turva lainaajalle, mikäli lainaajalle tulee yllättävä maksukyvytön tilanne vastaan. Lainaturva voi tuoda turvaa esimerkiksi kuoleman, vakavan sairauden tai työkyvyttömyyden varalta. Lainaturvavakuutus tuo jonkun verran kustannuksia remonttilainan maksuun, mutta tuo myös turvaa yllättävien elämäntilanteiden varalta. Varsinkin isompien lainojen osalta kannattaa harkita lainaturvan ottamista.

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomaan yhteislainan hakemiseen ette tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia lainan saamiseksi. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat vakuutena. Kannattaa kuitenkin varautua todistamaan tulosi, esimerkiksi tiliotteilla.

Lue myös: