Yksityislaina

Yksityislaina

Nordic Bank auttaa sinua löytämään halvan yksityislainan. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bank auttaa sinua löytämään halvan yksityislainan. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Voit hakea lainaa jopa 70 000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Hakemuksesi välitetään noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo parissa minuutissa.

Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita mihinkään. Voit huoletta tarkastella tarjouksia ja tehdä sitten ratkaisusi. Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivan lainan, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Hakemuksesi välitetään noin 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo parissa minuutissa.

Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita mihinkään. Voit huoletta tarkastella tarjouksia ja tehdä sitten ratkaisusi. Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivan lainan, saat rahat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Yksityislaina on vakuudeton laina

Yksityislaina on keskikokoinen, vakuudeton, yksityishenkilöille tarkoitettu laina. Kokonsa puolesta yksityislaina asettuu pikalainojen ja pankkilainojen väliin. Nordic Bankin kautta yksityislainaa voi hakea enintään 70 000 euroa. Yksityislainan saa nopeasti tilille, kuten muutkin vakuudettomat lainat.

Vakuudettomia lainoja varten ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Rahat myös saa käyttää ihan mihin lainanhakija itse haluaa. Rahojen käyttökohteesta ei tarvitse tehdä laajaa selontekoa lainaa hakiessa.

Yksityislaina edullisesti kilpailuttamalla

Yksityislaina sopii esimerkiksi uusien kodinkoneiden ostamiseen, auton korjauttamiseen, kodin remontin rahoittamiseen, veneen ostoon tai juhlien järjestämiseen.

Yksityislainalla voi myös toteuttaa haaveita ja viedä läheiset vaikkapa rentouttavalle lomamatkalle. Pienehkö laina sopii hyvin myös käsirahaksi isoille ostoksille.

Yleisiä kysymyksiä yksityislainasta:

Paljonko voin saada lainaa?

Yhdellä ilmaisella lainahakemuksella voit hakea lainatarjoukset 500 € aina 70 000 € saakka.

Kuka voi saada lainaa?

Nordic Bankin kautta lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias jolla säännölliset palkka- tai eläketulot, puhtaat luottotiedot sekä suomalainen henkilöturvatunnus.

Kuinka nopeasti lainarahat maksetaan tilille?

Lainarahat maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa lainan nopeammin takaisin?

Lainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Yksityislainaa saa kätevästi netistä

Yksityislainaa on helppo hakea netissä

Yksityislainan hakuprosessi on erittäin helppo, helpompi kuin tavallisen pankkilainan. Lainanhakuprosessi tapahtuu alusta loppuun saakka netissä. Sinun ei siis tarvitse lähteä pankkiin neuvottelemaan, vaan koko homma hoituu kätevästi netin välityksellä.

Yksityislainat kannattaa kilpailuttaa. Sillä tavalla voit saada säästettyä huomattavia summia rahaa. Täytä yksi ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Me kilpailutamme puolestasi noin 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä. Voit siis saada jopa kymmeniä lainatarjouksia yhdellä maksuttomalla hakemuksella!

Lainatarjoukset lähetetään sinun sähköpostiisi. Voit aivan rauhassa tutustua niihin ja vertailla niitä. Sähköpostin lisäksi näet tarjoukset myös kirjautumalla palveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät automaattisesti pienimmän koron mukaan, joten näet helposti, missä tarjouksessa on matalin korko.

Kun olet valinnut tarjousten joukosta itsellesi sopivan, allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla ja toimita vielä liitteet, jos sellaisia vaaditaan. Tämän jälkeen saat rahat tilillesi. Ne siirretään sinulle yhden työpäivän kuluessa, mutta usein jo samana arkipäivänä.

Kilpailuta lainat helposti netissä!

Kilpailuta yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön lainat Nordic Bank lainavertailun avulla ilmaiseksi ja ilman sitoutumista. Täytä lainahakemus.

Yksityislainan saa nopeasti tilille

Vakuudeton yksityislaina sopii erityisesti tilanteisiin, joissa ilmenee kiireellinen ja yllättävä rahantarve. Yksityislainan saa todella nopeasti tilille. Siksi se sopii erityisen hyvin akuutin rahavajeen korjaamiseen.

Tällaisen lainan hakeminen on helpompaa ja nopeampaa kuin pankkilainan hakeminen. Hakuprosessi tapahtuu kokonaan netissä. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, rahat saa omalle tilille yhden työpäivän kuluessa. Parhaassa tapauksessa ne siirretään jo samana arkipäivänä.

Hae edulliset lainatarjoukset

Mihin tarkoitukseen yksityislainaa voi hakea?

Vakuudettomien lainojen käyttökohdetta ei rajata mitenkään, eli voit käyttää yksityislainan mihin itse haluat. Lainahakemuksessa ei tarvitse perustella laajasti, miksi lainaa haetaan ja mihin tarkoitukseen rahat aiotaan käyttää.

Yksityislaina sopii kaikenlaisiin arjen rahantarpeisiin. Se sopii nopeutensa vuoksi erityisen hyvin yllättäviin tilanteisiin. Tietysti sitä voi hakea myös ennalta suunniteltuihin rahoitustarpeisiin.

Yksityislainan voi käyttää esimerkiksi remonttien toteuttamiseen. Jos olet jo pitkään haaveillut kodin tai mökin uudistamisesta ja sisustamisesta, nyt voisi olla aika toteuttaa tuo haave. Yksityislainaa voi saada jopa kymmeniä tuhansia euroja, joten sillä pystyy toteuttamaan hieman isompiakin remontteja. Yksityislainalla voisi myös esimerkiksi maksaa lomamatkan tai järjestää mukavat juhlat läheisille.

Vakuudettoman lainan saa tilille erittäin nopeasti, jo yhden työpäivän kuluessa. Siksi sillä pystyy hyvin maksamaan monenlaisia yllättäviä, kiireellisiä kuluja. Tällaisia ovat esimerkiksi lääkäri- ja lääkekulut tai auton korjauttaminen.

Kilpailuta remonttilaina

Kuka voi saada yksityislainan?

Yksityislainaa voi hakea täysi-ikäinen yksityishenkilö, jolla on säännölliset tulot. Tulot voivat olla joko palkka- tai eläketuloja. Hakijalla pitää olla puhtaat luottotiedot. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita lainkaan. Voit siis saada yksityislainaa, vaikka sinulla ei olisi mitään vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Luotonmyöntäjät tarkastelevat jokaisen asiakkaan tilannetta yksilöllisesti. Lainaa voi saada, jos raha-asiat ovat kunnossa, tuloja tulee säännöllisesti ja maksukyky on hyvä. Jos hakijalla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä tai jo valmiiksi paljon velkaa, ei uutta lainaa välttämättä enää myönnetä.

Voit silti aina tehdä lainahakemuksen, vaikka et olisi täysin varma, voitko saada lainaa. Lainahakemuksen tekeminen ja tarjousten tarkasteleminen ei vielä sido mihinkään, joten voit huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa, millaisia vastauksia siihen saat. Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti, jotta saat mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia.

Kuinka paljon lainaa voi saada?

Nordic Bankin kautta voi hakea lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa. Pienemmät summat sopivat hyvin esimerkiksi yllättävien laskujen maksamiseen tai uuden puhelimen ostamiseen. Suuremmilla summilla voi vaikkapa tehdä remonttia tai ostaa oman auton. Yksityislainalla voi myös maksaa auton tai muun isomman hankinnan käsirahan.

Kokeile kätevää lainalaskuriamme. Voit sillä laskea, millainen lainasumma ja laina-aika olisi sinun tilanteeseesi sopiva. Laskuri kertoo heti arvion lainan kuukausierästä. Pystyt laskurin avulla suunnittelemaan lainan ottamista ja sopivaa laina-aikaa.

Edullinen laina löytyy Nordic Bankin avulla

Yksityislaina voi olla useiden tuhansien eurojen kokoinen. Luotonantajien tarjoamat korot vaihtelevat ja samoin muiden lainakulujen määrät. Siksi sen kilpailuttaminen on järkevää. Kun etsit mahdollisimman edullisen lainan, voit säästää huomattavia summia.

Lainatarjous kannattaa pyytää monesta eri paikasta, jotta saat hyvän kokonaiskuvan lainamarkkinoista. Lainahakemuksen lähettäminen jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön erikseen olisi kuitenkin vaivalloista ja veisi paljon aikaa. Onneksi hakemusta ei tarvitse tehdä erikseen jokaiseen paikkaan, vaan Nordic Bankin kautta voit saada yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa noin 30 lainatarjousta!

Halpa yksityislaina Nordic Bankista

Voit hakea lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Voit hakea meidän kauttamme yksityislainaa 500–70 000 euroa. Laina-aika on 1–15 vuotta lainan koosta riippuen. Tavallisesti lainan voi maksaa pois myös sovittua nopeammin ilman lisäkuluja.

Täytä nyt ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Alat jo parissa minuutissa saada vastauksia useista rahoituslaitoksista. Meidän kauttamme saat lainan nopeasti tilille.

Täytä lainahakemus

Usein kysytyt kysymykset yksityislainasta:

Yksityislaina on vakuudeton, yksityishenkilölle myönnettävä laina. Yksityislaina on yleensä keskikokoinen laina, joka asettuu kokonsa puolesta pikalainojen ja pankkilainojen välimaastoon.

Pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat erikokoisia korkoja lainoille ja myös lainojen muut kulut vaihtelevat. Kannattaa etsiä laina, jossa on mahdollisimman matala korko ja edulliset kulut. Sillä tavalla voit säästää paljon rahaa.

Vakuudeton luotto tarkoittaa sitä, että lainaa varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia tai takaajia. Vakuudetonta lainaa voi saada sellainenkin henkilö, jolla ei ole vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Yksityislainalle ei tarvita takaajia. Yksityislaina on vakuudeton laina, eli vakuuksia ja takaajia ei tarvita. Lainanhakijan henkilötakaus riittää.

Kilpailuta yksityislainat Nordic Bankissa, niin voi löytää edullisen lainan. Me kilpailutamme lainasi jopa noin 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Voit siis saada yhdellä ilmaisella hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia.