Yrityslaina ilman vakuuksia

Yrityslaina nopeasti netistä ilman vakuuksia!

Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa helposti jopa 250 000 euroon saakka. Yrityslainojen kilpailutus on erittäin helppoa palvelussamme.

Täytä vain yksi maksuton lainahakemus nettisivuillamme, niin alat pian saada lainatarjouksia. Voit saada parhaimmillaan jopa yli 10 tarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä!

Lainatarjoukset yli 10 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa helposti jopa 250 000 euroon saakka. Yrityslainojen kilpailutus on erittäin helppoa palvelussamme.

Täytä vain yksi maksuton lainahakemus nettisivuillamme, niin alat pian saada lainatarjouksia. Voit saada parhaimmillaan jopa yli 10 tarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä!

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on järkevää silloin, kun yritys tarvitsee rahoitusta käyttöpääomaan tai investointeihin. Tällainen yrityslaina on nopea eikä reaalivakuuksia tarvita.

Myös aloittava yritys voi hakea lainaa palvelussamme.

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on järkevää silloin, kun yritys tarvitsee rahoitusta käyttöpääomaan tai investointeihin. Tällainen yrityslaina on nopea eikä reaalivakuuksia tarvita.

Myös aloittava yritys voi hakea lainaa palvelussamme.

Lainaa jopa 250 000 euroa ilman vakuuksia

Kun yritys kasvaa, pitäisi painaa lisää kaasua eikä joutua jarruttelemaan rahanpuutteen vuoksi.

Yrityslaina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset lyhytaikaisen rahoituksen yrityksesi äkillisiin kuluihin tai haluat kasvattaa nopeasti yrityksesi liiketoimintaa.

Nordic Bankin kautta voit hakea yrityslainaa jopa enintään 250 000 euroa. Yrityslainan laina-aika on 3 kuukaudesta 3 vuoteen.

Perinteisen pankkilainan saaminen saattaa olla hankalaa, sillä lainaehdot ovat tiukat. Yrityksellä pitäisi olla riittävät vakuudet, jotta laina voidaan myöntää. 

Varsinkaan uudella yrityksellä ei välttämättä ole tarpeeksi vakuuksia ja lisäksi liiketoiminnan kannattavuuden osoittaminen voi olla vaikeaa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudetonta yrityslainaa voi toki käyttää myös täydentämään perinteistä pankkilainaa. Tällöin iso osa rahoituksesta muodostuu edullisesta pankkilainasta ja loput investoinnista voidaan maksaa lyhytaikaisella vakuudettomalla yrityslainalla.

Vakuudetonta yrityslainaa on helppo hakea ja rahat saa käyttöön nopeasti. Täytä yrityslainahakemus nettisivuillamme huolellisesti. Välitämme hakemuksesi lukuisille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille, joten lainojen kilpailuttaminen onnistuu kätevästi yhdellä lainahakemuksella.

Tällaisiin tarkoituksiin vakuudetonta yrityslainaa yleensä haetaan

Tavallisesti vakuudetonta yrityslainaa haetaan kasvurahoitukseksi kasvuvaiheessa, jossa kassavirta ei pysy kasvun perässä tai lisärahoitusta tarvitaan äkillisten kulujen kattamiseen. Lisäksi rahoitusta voidaan tarvita monissa yrityksen muutostilanteissa tai yllättävien haasteiden johdosta. Vakuudettoman lainan avulla yritys voi esimerkiksi:

– hankkia uusia toimitiloja tai remontoida niitä,
– paikata kassavajetta,
– hankkia ajoneuvoja ja muita työvälineitä,
– palkata työntekijöitä tai
– tehdä investointeja.

Vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto kaikkien näiden ja monien muiden asioiden rahoittamiseen, jos yrityksen taloudellinen tilanne on hyvä, eli se pystyy maksamaan lainan takaisin ajallaan ongelmitta ja lainasta on todella hyötyä toiminnan kehittämisessä. Vakuudetonta yrityslainaa ei ole korvamerkitty mihinkään tiettyyn käyttökohteeseen, eli yritys voi käyttää sen kuten parhaaksi näkee. Lainaa voi saada enintään 250 000 euroa, mutta yleensä yritykset hakevat pienempiä lainasummia kuten 20 000 tai 40 000 euroa. Sopiva lainan määrä riippuu ihan yrityksen yksilöllisestä taloudellisesta tilanteesta ja rahoitustarpeesta.

Esimerkkilaskelma: kuinka paljon yrityslainan rahoituskuluissa voi säästää?

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet kuinka paljon on mahdollista säästää hakemalla vakuudeton yrityslaina Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi yrityslainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 80 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalle. Kokeile sivun yläreunassa olevaa yrityslainalaskuria ja arvioi sen avulla yrityksesi lainan tarpeeseen sopiva lainan takaisinmaksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Yrityslaina A
19,53 %
24,49 €
22,11 %
36
2978,45 €
107 224,31 €
Yrityslaina B
17,70 %
19,45 €
21,94 %
36
2 899,62 €
104 386,19 €
Yrityslaina C
9,34 %
12,82 €
15,46 %
36
2 569,48 €
92 501,16 €
Nordic Bank yrityslaina vertailu
4,99 %
-
5,11 %
36
2 397,31 €
86 303,25 €

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 20 921,06 euroa tämän kokoisen yrityslainan kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina yrityskohtaisia. Lähetä yrityslainahakemus nyt ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Millainen yritys voi saada yrityslainaa?

Rahoituslaitokset tarkastelevat yrityksen taloudellista tilannetta ennen lainan myöntämistä.

Yritys voi saada lainaa, jos sen raha-asiat on hoidettu hyvin eikä sillä ole esimerkiksi verovelkoja tai maksuhäiriöitä.  Yrityksen pitää olla rekisteröity Suomeen.  Sillä pitää olla suomalainen osoite ja pankkitili.

Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita ollenkaan reaalivakuuksia. Yrittäjä itse toimii henkilökohtaisesti lainan takaajana, eli hän vastaa velasta, jos yritys ei pystykään maksamaan sitä takaisin. Myös lainan takaajalla pitää olla puhtaat luottotiedot.

Mistä halvin vakuudeton yrityslaina?

Lainanhakijalle yksi tärkeimmistä asioista on tietysti lainan korko. Lainan korkoon vaikuttaa monen muun asian lisäksi lainanhakijan luottokelpoisuus. Rahoituslaitoksilla on hieman toisistaan poikkeavia tapoja arvioida yrityksen luottokelpoisuutta. Siksi eri pankit ja rahoitusyhtiöt saattavat tarjota samalle yritykselle lainaa erikokoisella korolla.

Halvin yritysrahoitus löytyy kilpailuttamalla eli pyytämällä tarjous useasta eri rahoituslaitoksesta ja vertailemalla lainatarjouksia keskenään. Lainojen vertailu Nordic Bankissa on erittäin helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme ja voit sillä saada yli 10 yrityslainatarjousta.

Täytä yrityslainahakemus nettisivuillamme. Hetken päästä alat saada ensimmäisiä tarjouksia. Kaikki tarjoukset toimitetaan sähköpostitse. Sen lisäksi näet tarjoukset kirjautumalla verkkopalveluumme. Siellä tarjoukset järjestyvät koron mukaan, eli näet helposti, missä tarjouksessa on matalin korko. Päätät kuitenkin itse, minkä lainan valitset. Saat rahat käyttöösi nopealla aikataululla.

Lainahakemuksen tekeminen Nordic Bankissa ei velvoita ottamaan lainaa. Voit siis huoletta kokeilla, millä hinnalla yrityksesi saisi lainaa tällä hetkellä. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei sido mihinkään eikä maksa mitään.

Hae edullinen yrityslaina ilman vakuuksia fiksusti netistä

Näin haet lainaa perustettavalle yritykselle

Yrityslainat on tarkoitettu vain yrityksille, joilla on Y-tunnus. Myös uusi yritys voi hakea lainaa. Jos yrityksellä ei vielä ole Y-tunnusta, yrittäjä voi hakea lainaa  perustettavalle yhtiölle yksityishenkilönä omiin nimiinsä. Yksityishenkilö voi saada lainaa meidän kauttamme enintään 70 000 euroa.

Uudella yrityksellä on monenlaisia menoja, vaikka tuloja ei vielä ole. Tilojen hankkiminen ja niiden remontoiminen vie rahaa. Lisäksi usein tarvitaan esimerkiksi tuotteita varastoon, erilaisia laitteita sekä mahdollisesti työntekijöitäkin. Lisäksi yritystä pitää myös markkinoida, jotta asiakkaat löytävät sen ja tuloja voi tulla.

Laina ilman vakuuksia voi mahdollistaa esimerkiksi yritystoiminnan käynnistämisen ja hankintojen tekemisen. Kun yritys on perustettu, yrittäjä voi myöntää omiin nimiinsä ottamansa lainan suuruisen lainan edelleen yritykselleen. Näin yritys lyhentää lainaa yrittäjälle ja yrittäjä lyhentää omaa lainaansa rahoituslaitokselle. Lainaa ei tavallisesti voi siirtää yksityishenkilöltä yrityksen nimiin. Yksi vaihtoehto on myös se, että yritys voi hakee yrityslainan ja maksaa sillä koko lainasumman kerralla yrittäjälle.

Yrityslainojen kilpailuttaminen Nordic Bankissa on riskitöntä

Löydät edullisen lainan ilman vakuuksia Nordic Bankista. Kun etsit matalakorkoisen lainan, voit säästää huomattavia summia rahaa!

Täytä yksi ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin voit saada yli 10 tarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Tarjoukset tulevat sähköpostitse ja sen lisäksi voit tarkastella niitä kirjautumalla verkkopalveluumme, jossa tarjoukset järjestyvät koron mukaan.

Lainahakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit huoletta tehdä hakemuksen, katso tarjoukset läpi ja tehdä vasta sitten lopullisen päätöksen lainan ottamisesta.

Usein ainakin osa tarjouksista on voimassa monta viikkoa, joten saat harkita asiaa rauhassa.

Vertaile yrityslainat turvallisesti netissä

Lainatarjouksia ei tarvitse odotella päiväkausia, vaan niitä alkaa tulla tavallisesti jo puolen tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Kun olet tutustunut tarjouksiin huolellisesti ja valinnut niistä sopivan, saat rahat käyttöösi nopeasti. Rahat siirretään arkisin toimistoaikaan.

Yrityslainaa tai yritysluottoa ilman vakuuksia voi saada suomalainen yritys, jolla on Y-tunnus. Vakuudettoman yrityslainan enimmäismäärä on 250 000 euroa. Takaisinmaksuaika on 3 kuukautta – 3 vuotta.

Myös aloittava yritys voi hakea lainaa. Tällainen yritys ei kuitenkaan voi saada yrityslainaa, jos sillä ei vielä ole Y-tunnusta. Tällaisessa tilanteessa yrittäjä itse voi hakea yksityishenkilönä yrittäjälainaa yrityksen perustamista varten. Yksityishenkilö voi saada enintään 70 000 euroa lainaa, ja laina-aika on 1–15 vuotta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomista yrityslainoista:

Kyllä, yritys voi saada lainaa ilman vakuuksia, jos sen talousasiat on hoidettu hyvin, eikä sillä ole esimerkiksi verovelkoja. Nordic Bankin kautta vakuudetonta yrityslainaa voi saada enintään 250 000 euroa.

Edullisin vakuudeton yrityslaina löytyy kilpailuttamalla. Tee lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla, niin voit saada yli 10 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Vertaile tarjouksia ja valitse niiden joukosta yrityksellesi sopivin.

Yritys voi saada lainaa, jos sen raha-asiat on hoidettu hyvin eikä maksuhäiriöitä ole. Yrityslainaa voi saada suomalainen yritys. Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita reaalivakuuksia.

Nordic Bankin kautta yritys voi hakea lainaa enintään 250 000 euroa. Usein yritykset kuitenkin hakevat pienempää summaa, esimerkiksi 30 000 tai 40 000 euroa.

Yrityslainaa voi saada vain yritys, jolla on Y-tunnus. Kevytyrittäjä ei siis voi saada yrityslainaa. Kevytyrittäjä voi kuitenkin hakea lainaa omiin nimiinsä. Yksityishenkilö voi saada lainaa ilman vakuuksia enintään 70 000 euroa.

Yritys, jolla ei vielä ole Y-tunnusta, ei voi saada yrityslainaa. Yrittäjä voi kuitenkin hakea omiin nimiinsä lainaa yrityksen kuluja varten. Yksityishenkilö voi saada lainaa korkeintaan 70 000 euroa.

Kyllä. Toiminimi, jolla on Y-tunnus, voi saada vakuudetonta yrityslainaa. Vakuudetonta yrityslainaa voi saada korkeintaan 250 000 euroa.