Yrityslaina

Yrityslaina helposti yrityksille!

Nordic Bank auttaa sinua löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen helposti 70 000 euroon asti.

Lainatarjoukset jopa 27 pankilta  Ei velvoita tai sido mihinkään  Palvelu auki 24/7

Nordic Bank auttaa sinua löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen helposti 70 000 euroon asti. 

Yrityslainan hakeminen järkevää, kun yritys tarvitsee rahaa investointeihin. Myös aloittava yritys voi hakea kauttamme yrityslainaa alkupääömaksi esimerkiksi työkalujen hankkimiseen.

Lainan voit saada jopa yhdessä arkipäivässä. Lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido tai velvoita Sinua vastaanottamaan lainaa.

Voit siis rauhassa tutkia lainatarjouksia ja vertailla lainojen korot ennen kun nostat lainan tilillesi. Kannattaa lukea yrityslainan lainaehdot sekä tarkistaa lainakulut huolellisesti.

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Yrityslainan hakeminen järkevää, kun yritys tarvitsee rahaa investointeihin. Myös aloittava yritys voi hakea kauttamme yrityslainaa alkupääömaksi esimerkiksi työkalujen hankkimiseen.

Lainan voit saada jopa yhdessä arkipäivässä. Lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido tai velvoita Sinua vastaanottamaan lainaa.

Voit siis rauhassa tutkia lainatarjouksia ja vertailla lainojen korot ennen kun nostat lainan tilillesi. Kannattaa lukea yrityslainan lainaehdot sekä tarkistaa lainakulut huolellisesti.

Kuinka paljon voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voi hakea kauttamme kuten tavallista vakuudetonta lainaa. Lainasummat ovat meidän yrityslainoissamme tyypillisesti 20 000 eur, 30 000 eur tai 40 000 euron suuruusluokkaa, mutta voit hakea kauttamme lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia.

Muista vain merkata lainahakemukseen lainan tarkoitus -kohtaan yrityslaina. Yrityslainan voi saada tilille jo samana arkipäivänä. Näin ollen sen voi heti investoida yrityksen kehittämiseen.

Yritysrahoitus on kannattava vaihtoehto yrityksen rahoittamiseen silloin, kun on varmaa, että yritys pystyy hoitamaan kuukausierät ajantasalle ja on perusteltu, että yrityslainasta on todellakin hyötyä yritystoiminnan kehittämiseen.

Laina-aika vakuutettomissa yrityslainoissa on 1 vuodesta 15 vuoteen saakka. Rahoitusta voi aina hakea yrityksen toimitusjohtaja tai yksityishenkilö jolla on halu perustaa oma yritys.

Yrityslaina nopallakin aikataululla

Yrityslainaa myös alkavalle ja uudelle yritykselle

Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa sitä, että lainalle ei tarvitse antaa vakuuksia ja lainan tarkoitus on yritystoiminnan kehittäminen tai yrityksen perustaminen. Yrityslaina on hyvä valinta pienyritykselle tai aloittavalle yritykselle, jonka kassavirrat vaihtelevat. Jos esimerkiksi joudut toteuttamaan suuren projektin ja tiedät varmasti, että yrityksellä on kyky maksaa laina takaisin, yrityslaina on hyvä vaihtoehto projektin rahoittamiseen. Ilman vakuuksia olevan yrityslainan korko on myös on vakuudelliseen yrityslainaan verrattuna kalliimpaa.

Yrityslainan hakeminen on nopeaa ja kätevää koska saat vastauksen muutamassa kymmenessä minuutissa – joten yrityksesi ei tarvitse joutua pulaan ja voit toteuttaa turvallisesti suuria projekteja erinomaisella laadulla.

Vaikka yrityslainan ottaminen on helppoa ja kätevää, muista aina, että laina on velvollisuus – joten mieti ensin yrityksesi tulot ja ota laina vain, jos olet varma, että pystyt maksamaan sen myöhemmin takaisin.

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Yritykselle voivat hakea lainaa ilman vakuuksia he jolla on:

  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Puhtaat luottotiedot
  • Täysi-ikäiset

Lainojen kilpailutus kannattaa aina, hae siis lainaa yritykselle vastuullisesti kauttamme niin säästät selvää rahaa.

Pankit voivat myöntää lainaa eri ehdoilla, mutta vain kilpailuttamalla ne näet kaikki tiedot ja tiedät tasan tarkkaan mitä rahaa olet hakemassa ja kuinka suurella korolla. Sen lisäksi on hyvä muistaa, että yrityslainan voi tarvittaessa maksaa takaisin myös nopeammin kuin alunperin on sovittu, neuvottelemalla lainan myöntäjän kanssa.

Nordic Bank yritysluotto yrityksellesi on hyvä valinta saada yrityksesi pystyyn ilman vakuuksia, laina aika voi olla vuodesta kahteenkymmeneen ja lainasumma 500€ – 70 000€ välillä.

Lainan voi saada täysi ikäinen henkilö jolla on säännölliset palkka tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Toteuta unelmasi fiksusti yrityslainalla

Lainaa yrityksellesi nopeasti!

Yrityslainojen kilpailutus on todella suosittua, koska niin voi säästyä jopa satoja euroja kuukaudessa sekä saat aina itse valita yrityksellesi parhaan rahoituksen. Lainatarjous saapuu sinulle jo samana päivänä ja parhaimmissa tapauksissa voit nostaa lainasumman heti yrityksesi tilille. Lainatarjouksen saatuasi kannattaa silti erittäin huolellisesti lukea tiedot lainasummasta sekä käydä läpi ajatuksella ehdot, korko ja muut tiedot. Näin vältät epämiellyttävät yllätykset tulevaisuudessa.

Yritysluotto voi usein olla myös pienemmälle laina ajalle otettua, esimerkiksi suosituimpia laina-aikoja yrityslainalle ovat 6 kk ja 12 kk. Lainasummaa voi muuttaa sen mukaan mitä pidemmälle ajalle yritysrahoitus on otettu.

Pankit voivat myöntää rahoitusta aina huolellistesti tehtyn lainahakemuksen perusteella vain luotettaville yksityishenkilöille, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Yrityslainojen kilpailutus Nordic Bankin kautta.

Kauttamme voit kilpailuttaa yritysrahoitukset sekä muut lainat erilaisiin hankintoihin kuten esimerkiksi yrityksen perustamiseen tai pienempien lainojen pois maksamiseen. Kannattaa hakea yritysluotto vasta, kun se on hyvin perusteltu, koska otettu lainasumma on maksettava aina takaisin korkoineen.

Yrityksen rahoittaminen on silti erittäin helppoa ja joustavaa etenkin, kun se tehdään kilpailutuksen kautta. Näin olleen voit saada näkyville eri luotonmyöntäjien lainatarjoukset sekä vertailla itse yrityslainan korot ja kulut. Voi olla myös hyvin mahdollista, että laina kannattaa ottaa yhteishakijan kanssa yhdessä, koska silloin lainasumma voi olla isompi ja korko pienempi.

Yrityslaina fiksusti aina Nordic Bankista

Hae yrityslaina edullisesti aina Nordic Bankista!

Yrityslainat ovat järjestetty parhaan koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä voit saada yrityslainaa. 

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi ilmaiseksi.

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita.

Kaikki lainat kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotta asiakas saa kattavan kuvan yrityslainojen markkinasta ja pystyy löytämään helposti itselleen parhaan lainan yrityksen rahoittamiseen.

Täytä maksuton lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Usein kysytyt kysymykset yrityslainasta:

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voi hakea suomalainen osake- ja avoinyhtiö, toiminimi ja kommandiittiyhtiö.

Onko yrityslainan hakeminen ilmaista?

Yrityslainan hakeminen Nordic Bankin kautta on täysin ilmaista eikä velvoita tai sido mihinkään.

Kuinka paljon voin saada lainaa yritykselle?

Voit hakea vakuudetonta lainaa yritykselle, helposti aina 70 000 euroon asti!

Tarvitaanko vakuuksia yrityslainan hakemiseen?

Ei, et siis tarvitse vakuuksia tai erillisiä takaajia yrityslainan hakemiseen.

Mikä on yrityslainan todellinen vuosikorko?

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla yrityslainat kauttamme!

Mistä halvin yrityslaina?

Voit löytää halvimman yrityslainan kilpailutuksen avulla, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset.

Maksaako yrityslainan hakeminen?

Yrityslainan hakeminen on maksutonta, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään.
 

Mistä yrityslaina kannattaa ottaa?

Edullisin ja paras yrityslaina löytyy kilpailuttamalla rahalaitokset ja pankit yhdellä lainahakemuksella Nordic Bankissa. 

Milloin saan lainan tilille?

Yrityslaina maksetaan tilillesi usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta, yleensä vakuudeton alle 70 000 euron yrityslaina haetaan muutamaksi vuodeksi.