Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Yrityslaina helposti yrityksille!

Nordic Bank auttaa Sinua löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen 500€ – 70 000€ asti. Kauttamme kilpailutat vakuudettoman yrityslainan nopeasti ja helposti, yrityslainan hakeminen on myös järkevää kuin yritys tarvitsee alkupääöma esimerkiksi työkalujen hankkimiseen.

Lainan voit saada jopa yhdessä arkipäivässä. Lainaa ilman vakuuksia toimii parhaiten mikäli tarvitset rahaa nopeasti ja luotettavasti, lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido tai velvoita Sinua vastaanottamaan lainaa. Voit siis rauhassa tutkia lainatarjouksia ja vertailla lainojen korot ennen kun nostat lainan tilillesi. Kannattaa lukea yrityslainan lainaehdot sekä tarkistaa lainakulut hyvin.

Yrityslaina on fiksu tapa investointia varten ravintolaankin

Kuinka paljon voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voi hakea kauttamme kuten tavallista vakuudetonta lainaa. Lainasummat ovat meidän yrityslainoissa tyypillisesti 20 000 eur, 30 000 eur tai 40 000 euron paikkeilla, mutta voit hakea kauttamme lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia. Muistaa vain merkata lainahakemukseen lainatarkoitus kohtaan yrityslaina. Yrityslainan voi saata tilille jo samana arkipäivänä näin olleet voi sen heti investoita yrityksen kehittämiseen. Yritysrahoitus on kannattava vaihtoehto yrityksen rahoittamiseen kun on varma, että yritys pystyy hoitamaan kuukausierät ajantasalle ja on perusteltu, että yrityslainasta on todellakin hyötyä yritystoiminnan pyörittämiseen.

Laina aika vakuutettomissa yrityslainoissa pyörii 1 vuodesta 20 vuoteen saakka. Rahoitusta voi aina hakea yrityksen toimitusjohtaja tai yksityishenkilö kenellä on halu perustaa oma yritys.

Olemme auttaneet laina asioissa tuhansia suomalaisia!

Voimme auttaa sinuakin löytämään edullisimman lainan!

Iloinen nainen jolla talous kunnossa

Laura

Todella helppokäyttöinen ja nopea lainavertailusivuosto, itse lainan haku prosessi oli vaivatonta ja kätevää.

Onnellinen mies sai lainan heti tilille

Mikko

Hei. Sain hyvän lainatarjouksen ja olen tyytyväinen. Laina aika lyheni yhdellä vuodella ja enemmän rahaa jää kuukaudessa.

Asiakas

Helena

Lainojen vertaillu onnistui sujuvasti ja nopeasti. Erinomaista asiakaspalvelua!

Kuinka paljon voi hakea yrityslainaa?

Yritykselle voivat hakea lainaa ilman vakuuksia he jolla on:

  • Säännölliset palkka tai eläketulot
  • Puhtaat luottotiedot
  • Täysi-ikäiset

Lainojen kilpailutus on kannattava valinta, hae siis lainaa yritykselle vastuullisesti kauttamme niin säästät selvää rahaa.

Pankit voivat myöntää lainaa eri ehdoilla, mutta vain kilpailuttamalla ne näet kaikki tiedot ja tiedät tasan tarkkaan mitä rahaa olet hakemassa ja kuinka suurella korolla, sen lisäksi on hyvä muistaa että yrityslainan voi tarvittaessa maksaa takaisin myös nopeammin kuin alunperin sovittu neuvottelemalla lainan myöntäjän kanssa.

Nordic Bank yritysluotto yrityksellesi on hyvä valinta saada yrityksesi pystyyn ilman vakuuksia, laina aika voi olla vuodesta kahteenkymmeneen ja lainasumma 500€ – 70 000€ saakka.

Lainan voi saada täysi ikäinen henkilö jolla on säännölliset palkka tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voi hakea yrityslainaa?

Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa sitä että lainalle ei tarvitse antaa vakuuksia ja lainan tarkoitus on yritystoiminnan kehittäminen tai yrityksen perustaminen. Yrityslaina on hyvä valinta pienyritykselle tai aloittavalle yritykselle, jonka kassavirrat vaihtelevat. Jos joudut toteuttamaan suuren projektin ja tiedät varmasti, että yrityksellä on kyky maksaa laina takaisin, yrityslaina on hyvä vaihtoehto. Ilman vakuuksia oleva lainaa yritkselle tarkoittaa myös yleensä sitä että korko on vakuudelliseen yrityslainaan verrattuna kalliimpaa.

Yrityslainan hakeminen on nopeaa ja kätevää koska saat vastauksen muutamassa kymmenessä minuutissa – joten yrityksesi ei tarvitse joutua pulaan ja voit toteuttaa turvallisesti suuria projekteja erinomaisella laadulla.

Vaikka yrityslainan ottaminen on helppoa ja kätevää, muista aina, että laina on velvollisuus – joten mieti ensin yrityksesi tulot ja ota laina vain, jos olet varma, että pystyt maksamaan sen myöhemmin takaisin.

Miksi on hyvä vertailla lainat Nordic Bank lainavertailusivustolla?

√ Puolueetonta sekä kotimaista lainavertailua, asiakaslähtöisesti!

 Nordic Bank ei lähetä mainoksia!

√ Kauttamme tavoitat Suomen luotonmyöntäjät edullisimmasta päästä! 

Lainaa yrityksellesi nopeasti!

Yrityslainojen kilpailutus on todella suosittua koska niin voi säästyä jopa satoja euroja kuukaudessa sekä saat aina itse valita yrityksellesi parhaan rahoituksen. Lainatarjous saapuu sinulle jo samana päivänä ja parhaimmissa tapauksissa voit nostaa lainasumman heti yrityksesi tilille. Lainatarjouksen saatua kannattaa silti erittäin huolellisesti lukea tiedot lainasummasta sekä käydä läpi ajatuksella ehdot, korko ja muut tiedot niin näin vältät epämiellyttävät yllätykset tulevaisuudessa.

Yritysluotto voi usein olla myös pienemmälle laina ajalle otettua, esimerkiksi suosituimpia laina-aikoja yrityslainalle ovat 6 kk ja 12 kk. Lainasumma voi muutta sen mukaan mitä pidemmälle ajalle yritysrahoitus on otettu.

Pankit voivat myöntää esimerkiksi rahoitusta aina huolellistesti tehtyn lainahakemuksen perusteella vain luotettaville yksityishenkilöille jolla ovat säännölliset palkka tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Yrityslainojen kilapilutus Nordic Bankin kautta.

Kauttamme voit kilpailuttaa yritysrahoitukset sekä muut lainat erilaisiin hankintoihin kuten esimerkiksi yrityksen perustamiseen tai pienempien lainojen poismaksamiseen. Kannattaa hakea yritysluotto vasta kun se on hyvin perusteltu koska otettu lainasumma on maksettava aina takaisin korkoneen.

Yrityksen rahoittaminen on silti erittäin helppoa ja joustavaa etenkin kun se tehdään kilpailutuksen kautta, näin olleen voit saata näkyville eri luotonmyöntäijen lainatarjoukset sekä vertailla itse yrityslainnan korot ja kulut. Voi olla myös hyvin mahdollista että laina kannattaa ottaa yhteihakijan kanssa yhdessä koska silloin lainasumma voi olla isompi ja korko pienempi.

Tiimi auttaa yrityslainan valinnassa!