Yrityslaina

Kilpailuta yrityslaina helposti netissä!

Nordic Bank auttaa löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen helposti jopa 250 000 euroon asti.

Olemme tehneet yrityslainan kilpailuttamisesta helppoa.

Täytä vain maksutta lainahakemus netissä – me välitämme sen eri pankeille ja rahoitusyhtiöille. Sen jälkeen voit helposti vertailla saamasi lainatarjoukset – verkkopalvelussamme näet tarjoukset koron mukaan järjestettynä.

Lainatarjoukset yli 10 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bank auttaa löytämään yrityksellesi parhaan rahoituksen helposti jopa 250 000 euroon asti.

Olemme tehneet yrityslainan kilpailuttamisesta helppoa. Täytä vain maksutta lainahakemus netissä – me välitämme sen eri pankeille ja rahoitusyhtiöille. Sen jälkeen voit helposti vertailla saamasi lainatarjoukset – verkkopalvelussamme näet tarjoukset koron mukaan järjestettynä. Lainan voit saada yrityksen tilille jopa yhdessä arkipäivässä. Lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido mihinkään eikä velvoita vastaanottamaan lainaa.

Yrityslainan hakeminen on järkevää, kun yritys tarvitsee lisärahoitusta investointeihin tai käyttöpääomaan. Myös aloittava yritys voi hakea kauttamme yrityslainaa alkupääomaksi esimerkiksi työkalujen hankkimiseen.

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Lainan voit saada yrityksen tilille jopa yhdessä arkipäivässä. Lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido mihinkään eikä velvoita vastaanottamaan lainaa.

Yrityslainan hakeminen on järkevää, kun yritys tarvitsee lisärahoitusta investointeihin tai käyttöpääomaan. Myös aloittava yritys voi hakea kauttamme yrityslainaa alkupääomaksi esimerkiksi työkalujen hankkimiseen.

Yrityslainaa jopa 250 000 euroa

Voit hakea kauttamme yrityslainaa kuten tavallista vakuudetonta lainaa. Kauttamme voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia jopa 250 000 euroon asti.

Isojenkin investointien tekeminen onnistuu siis avullamme. Tyypillisesti yrityslainaa haetaan kuitenkin pienempiä summia, esimerkiksi 20 000, 30 000 tai 40 000 euroa.

Yrityslaina nopeallakin aikataululla

Yrityslainan saa tilille nopeasti. Rahat voi saada tilille jo samana arkipäivänä. Näin ollen sen voi heti investoida yrityksen kehittämiseen ja kasvun rahoittamiseen. Nopeus on vakuudettomien yrityslainojen parhaita ominaisuuksia. Rahoja ei tarvitse odotella viikkokausia, vaan suunnitelmia pääsee toteuttamaan melkein heti.

Yritysrahoitus on kannattava vaihtoehto yrityksen rahoittamiseen silloin, kun on varmaa, että yritys pystyy hoitamaan lainan kuukausierät ajallaan. Lainan hakemiselle on hyvät perusteet, jos yrityslainasta on todellakin hyötyä yritystoiminnan kehittämiselle.

Laina-aika vakuudettomissa yrityslainoissa on kolmesta kuukaudesta 3 vuoteen saakka. Yritysrahoitusta voi aina hakea yrityksen toimitusjohtaja tai yksityishenkilö, jolla on halu perustaa oma yritys.

Yleisiä kysymyksiä vakuudettomasta yrityslainasta

Paljonko voin saada lainaa yrityksen tarpeisiin?

Yrityslainaa on mahdollista hakea kauttamme 250 000 € saakka. Täytä yksi ilmainen ja helppo lainahakemus kotisivuillamme ja hae lainatarjoukset yritystä varten aina 250 000 € asti, ilman sitoutumista!

Millainen yritys voi saada yrityslainaa?

Yrityslainaa voivat saada kaupparekisterissä olevat suomalaiset yritykset, joiden vastuuhenkilöt asuvat Suomessa. Edellytyksenä on, että yrityksellä ja takaajalla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Kuinka nopeasti yritysluotto maksetaan tilille?

Yritysluotto maksetaan tilille usein jo saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Huomioithan että suoritus tapahtuu aina arkisin toimistoaikoina.

Voinko maksaa yrityslainan nopeammin takaisin?

Yrityslainan voi aina suorittaa nopeammalla aikataululla pois. Jos haluat suorittaa lainan etuajassa niin ole yhteydessä luotonmyöntäjään ja pyydä loppusumma. Maksamalla lainan pois ennenaikaisesti, maksat vähemmän tilin hoitokustannuksia ja korkoja. Selvitä ohjeet luotonmyöntäjältä ennen maksua.

Yrityslainaa jopa 250 000 euroa

Yrityslainaa myös alkavalle ja uudelle yritykselle

Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa sitä, että lainalle ei tarvitse antaa vakuuksia. Lainan tarkoitus on yritystoiminnan kehittäminen tai yrityksen perustaminen. Yrityslaina on hyvä valinta pienyritykselle tai vasta aloittelevalle uudelle yritykselle, jonka kassavirrat vaihtelevat. Jos esimerkiksi joudut toteuttamaan suuren projektin ja tiedät varmasti, että yrityksellä on kyky maksaa laina takaisin, yrityslaina on hyvä vaihtoehto projektin rahoittamiseen. Ilman vakuuksia olevan yrityslainan korko on myös on vakuudelliseen yrityslainaan verrattuna kalliimpi.

Yrityslainan hakeminen on nopeaa ja kätevää, koska saat vastauksen muutamassa kymmenessä minuutissa. Yrityksesi ei tarvitse joutua pulaan ja voit toteuttaa turvallisesti suuria projekteja erinomaisella laadulla.

Yrityslainalla voi esimerkiksi toteuttaa yrityskaupan, ostaa kiinteistön, laajentaa liiketoimintaa tai rahoittaa tavanomaista käyttöpääomaa. Vakuudeton yrityslaina voi tarvittaessa täydentää pankista saatua vakuudellista pankkilainaa. Jos olet saanut pankista lainaa esimerkiksi liiketilojen ostamista varten, mutta pankkilaina ei kata ihan koko kauppasummaa, voit hakea lisäksi vakuudetonta yrityslainaa. Yrityslainalla voi toki myös esimerkiksi palkata työntekijöitä tai täyttää varastoa.

Vaikka yrityslainan ottaminen on helppoa ja kätevää, muista aina, että laina on velvollisuus. Mieti ensin yrityksesi tulot ja ota laina vain, jos olet varma, että pystyt maksamaan sen myöhemmin takaisin.

Jos olet vasta perustamassa yritystä, voit hakea perustettavalle yritykselle lainan kauttamme omiin nimiisi. Laina yrittäjälle on tällöin henkilökohtaisesti yrittäjän nimissä, mutta yrittäjä voi lainata sen edelleen yritykselle.

Esimerkkilaskelma 200 000 euron yrityslainan kilpailuttamisen tuomista säästöistä:

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet helposti kuinka merkittäviä säästöjä voit saada hakemalla yrityslainan Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 200 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalle. Kokeile sivun yläreunassa olevaa yrityslainalaskuria ja arvioi sen avulla yrityksesi lainan tarpeeseen sopiva lainan takaisinmaksuaika.

Laina
Lainasumma
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Yrityslaina A
200 000,00€
17,33 %
24,49 €
19,06 %
36
7 187,44 €
258 747,84 €
Yrityslaina B
200 000,00€
19,71 %
29,99 €
21,94 %
36
7 433,19 €
267 594,84 €
Yrityslaina C
200 000,00€
14,26 %
19,94 €
15,46 %
36
6 880,75 €
247 707,00 €
Nordic Bank yrityslaina vertailu
200 000,00€
4,99 %
-
5,11 %
36
5 993,28 €
215 753,08 €

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 42 994,76 euroa tämän kokoisen yrityslainan kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina yrityskohtaisia. Tee lainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea yrityslainaa ilman vakuuksia?

Yrityslainassa on samat ehdot kuin muissakin vakuudettomissa lainoisssa. Hakijan pitää siis olla täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot. Henkilölla pitää myös olla nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä. Vakuudetonta lainaa voi hakea myös yrityksen perustamista varten.

Yrityslainaa voidaan myöntää yritykselle, joka on toiminut vähintään 6 kuukautta. Lainaa hakevan yrityksen pitää olla suomalainen yritys, joka on kaupparekisterissä. Vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa. Myös yrityksellä pitää olla puhtaat luottotiedot, eli maksuhäiriöitä tai verovelkoja ei saa olla.

Jokainen hakemus käsitellään asiakaskohtaisesti. Yrityslainaa voi saada, jos yrityksen asiat on hoidettu hyvin ja yritys tekee tulosta. Yrityksellä pitää siis olla moitteeton maksuhistoria sekä tuloksentekokykyä. Lainahakemuksen tekeminen on maksutonta eikä se velvoita mihinkään, joten voit huoletta kokeilla, millaisia lainatarjouksia yrityksesi saisi tällä hetkellä.

Voit hakea kauttamme yrityslainaa ilman reaalivakuuksia. Tällöin lainanhakija toimii itse lainan omavelkaisena takaajana. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaat yrityksen velasta kuin omastasi. Jos yritys ei pystykään maksamaan lainaa takaisin, se peritään takaajilta kokonaisuudessaan.

Mitä tietoja lainahakemukseen tarvitaan?

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on helppoa, aivan kuten muidenkin vakuudettomien lainojen. Lainanahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä pelkkä lainan hakeminen ja tarjousten katsominen vielä velvoita ottamaan lainaa.

Yrityslainahakemukseen tarvitaan yrityksen yhteystiedot ja hakijan henkilötiedot. Lisäksi tarvitaan tietysti myös tietoja yrityksestä. Hakemukseen kirjoitetaan minkä verran yrityksellä on liikevaihtoa sekä yrityksen Y-tunnus ja pankkitilinumero.

Lainaa yritykselle 3 – 36 kk maksuajalla

Kauttamme haettujen yrityslainojen laina-aika on 3 – 36 kuukautta. Lainan voi kuitenkin maksaa takaisin myös sovittua nopeammin.

Sopiva laina-aika riippuu täysin yrityksestä ja lainaehdoista. Laina-aikaan vaikuttaa yrityksen taloudellinen tilanne ja se millaiset tulevaisuuden näkymät sillä on.

Yrityslainan korkoon vaikuttaa moni asia

Rahoitusyhtiöt arvioivat aina yritystä omien kriteeriensä perusteella. Yrityksen luottokelpoisuus vaikuttaa siihen, millä hinnalla lainaa voi saada, eli mikä on lainan korko.

Yrityksen taloudellinen tilanne vaikuttaa lainan korkoon. Jos kassavirta on vakaa ja liiketoiminnan tulevaisuutta voi helposti ennustaa, saa lainaa ylensä pienemmällä korolla. Jos taas yrityksen toiminta ei ole kovin helposti ennustettavaa tai maksukykyyn liittyy muita epävarmuuksia, on korko tavallisesti korkeampi.

Rahoitusyhtiöt ovat kiinnostuneita myös yrityksen historiasta. Kun yrityksen raha-asiat on hoidettu hyvin, luotonmyöntäjä voi luottaa siihen, että tämäkin velka maksetaan ajallaan. Jos yrityksellä sen sijaan on esimerkiksi jatkuvasti laskut myöhässä tai verovelkaa, on lainan korko tavallisesti korkeampi. Maksuhäiriömerkinnät voivat myös estää lainan saamisen kokonaan.

Lisäksi lainan koko ja maksuaika voivat vaikuttaa korkoon. Tavallisesti pienessä ja lyhytaikaisessa yrityslainassa on korkeampi korko kuin suuressa lainassa. Lyhytaikaisessa lainassa korkokustannukset jäävät kuitenkin pienemmiksi sen vuoksi, että korkoa maksetaan lyhyemmältä ajalta.

Kilpailuta yrityslainan korko verkossa

Yrityksen rahoitus kuntoon nopeasti!

Yrityslainojen kilpailutus on todella suosittua, koska sillä tavalla saat aina itse valita yrityksellesi parhaan rahoituksen ja voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja kuukaudessa. Lainatarjous saapuu sinulle jo samana päivänä ja parhaassa tapauksessa voit nostaa lainasumman heti yrityksesi tilille. Kannattaa silti lukea erittäin huolellisesti tiedot lainasummasta sekä käydä läpi ajatuksella lainan ehdot, korko ja muut tiedot. Näin vältät epämiellyttävät yllätykset tulevaisuudessa.

Yritysluoton voi ottaa myös pienemmälle laina-ajalle. Suosituimpia laina-aikoja yrityslainalle ovat 6 kk ja 12 kk. Lainasummaa voi muuttaa sen mukaan, mitä pidemmälle ajalle yritysrahoitus on otettu.

Täytä yrityslainahakemus huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia. Pankit voivat myöntää rahoitusta vain luotettaville yrityksille ja yksityishenkilöille, joilla on vakaa taloudellinen tilanne sekä luottotiedot kunnossa.

Yrityslainojen kilpailutus Nordic Bankin kautta

Kauttamme voit kilpailuttaa yritysrahoitukset sekä muut lainat erilaisiin hankintoihin kuten esimerkiksi yrityksen auton hankintaan, yrityksen perustamiseen tai pienempien lainojen pois maksamiseen. Kannattaa hakea yritysluottoa vasta, kun se on hyvin perusteltua, koska otettu lainasumma on maksettava aina takaisin korkoineen.

Yrityksen rahoittaminen yrityslainalla on erittäin helppoa ja joustavaa etenkin, kun se tehdään kilpailutuksen kautta. Saat näkyville eri luotonmyöntäjien lainatarjoukset ja voit vertailla itse yrityslainan korot ja kulut. 

Hae lainaa yritykselle Nordic Bankista!

Palvelussamme yrityslainat on järjestetty parhaan koron mukaan, joten niiden vertaileminen on erittäin helppoa. Jo muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä voit saada yrityslainan tilillesi.

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti, koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella puolestasi ilmaiseksi. Korko voi yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita!

Kilpailuta yritysrahoitukset fiksusti netissä

Kaikki lainat kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotta saat kattavan kuvan yrityslainojen markkinasta ja pystyt löytämään helposti yrityksellesi sopivimman lainan.

Täytä maksuton lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti!

Kilpailuta yrityslaina

Usein kysytyt kysymykset yrityslainasta:

Yrityslainaa voi hakea suomalainen osake- ja avoinyhtiö, toiminimi ja kommandiittiyhtiö.

Yrityslainaa voi hakea suomalainen henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus lainaa hakevassa yrityksessä. Yrityslaina haetaan ja myönnetään yritykselle.

Yrityslainan hakeminen Nordic Bankin kautta on täysin ilmaista eikä velvoita tai sido mihinkään.

Voit löytää halvimman yrityslainan kilpailutuksen avulla, täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset.

Yrityslainan hakeminen on maksutonta, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään.

Edullisin ja paras yrityslaina löytyy kilpailuttamalla rahalaitokset ja pankit yhdellä lainahakemuksella Nordic Bankissa. 

Yrityslaina maksetaan tilillesi usein yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta!

Pisin laina-aika on 3 vuotta, yleensä vakuudeton alle 250 000 euron yrityslaina haetaan muutamaksi vuodeksi.

Koska korot ja lainan muut kulut vaihtelevat luotonmyöntäjien välillä, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vertailemalla yrityslainat kauttamme!

Yrityslainan hakeminen kauttamme on helppoa. Tarvitset tiedot yrityksen liikevaihdosta ja pankkitilinumeron. Lisäksi hakemukselle tarvitaan Y-tunnus, yrityksen yhteystiedot ja lainan hakijan henkilötiedot.

Voit hakea vakuudetonta lainaa yritykselle, helposti aina 250 000 euroon asti!

Vakuudettomaan yrityslainaan ei tarvita reaalivakuuksia. Lainanhakija toimii yrityslainan omavelkaisena takaajana.

Lisätietoja yritysrahoituksesta: