Yritysrahoitus

Kilpailuta yritysrahoitus helposti Nordic Bankissa

Nordic Bankissa kipailutat yrityslainat vaivatta jopa 250 000 euroon asti. Lainojen kilpailuttaminen palvelussamme on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja voit sillä saada useita tarjouksia.

Verkkopalvelussamme tarjoukset on järjestetty koron mukaan, joten niiden vertailu on todella helppoa.

Yrityslainaa kannattaa hakea, kun yrityksesi tarvitsee rahoitusta investointeihin. Myös aloittava yritys voi hakea lainaa kauttamme alkupääomaksi.

Nordic Bankissa kipailutat yrityslainat vaivatta jopa 250 000 euroon asti. Lainojen kilpailuttaminen palvelussamme on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus ja voit sillä saada useita tarjouksia.

Lainatarjoukset yli 30 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Verkkopalvelussamme tarjoukset on järjestetty koron mukaan, joten niiden vertailu on todella helppoa.

Yrityslainaa kannattaa hakea, kun yrityksesi tarvitsee rahoitusta investointeihin. Myös aloittava yritys voi hakea lainaa kauttamme alkupääomaksi.

Yritysrahoitus ilman vakuuksia

Nordic Bankin kautta on mahdollista hakea yrityslainaa jopa 250 000 euroon saakka. Pystyt siis toteuttamaan isojakin projekteja meidän avullamme. Tavallisesti kuitenkin yrityslainaa haetaan pienempiä summia, esimerkiksi 30 000 tai 40 000 euroa.

Yrityslainan laina-aika on 3 – 36 kuukautta. Lainan voi totta kai maksaa pois alkuperäistä sopimusta nopeamminkin. Sopiva laina-aika riippuu ihan yrityksestä ja lainaehdoista. Takaisinmaksuaikaan vaikuttaa se, miltä yrityksen tulevaisuus näyttää ja millainen on yrityksen taloudellinen tilanne.

Yrityslainan hakeminen on ihan yhtä helppoa kuin muidenkin vakuudettomien lainojen hakeminen.

Täytä ilmainen yrityslainahakemus nettisivuillamme. Välitämme hakemuksesi lukuisille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille. Voit saada tällä yhdellä hakemuksella yli 10 lainatarjousta. Muista kirjoittaa Lainan tarkoitus -kohtaan yrityslaina. 

Yritysrahoitus nopeasti netistä

Yrityslainan saa nopeasti tilille. Parhaassa tapauksessa sen saa jo samana arkipäivänä. Siksi tällainen laina sopii erinomaisesti myös kiirellisiin tilanteisiin, joissa ulkopuolista rahoitusta tarvitaan mahdollisimman pian. Pääset nopeasti toteuttamaan ideoita ja kehittämään ja kasvattamaan yritystäsi.

Vakuudeton yritysrahoitus on hyvä vaihtoehto, jos on varmaa, että yritys pystyy maksamaan lainan kuukausierät ajallaan. Rahoituksen hakemiselle on hyvät perusteet, jos lainasta on hyötyä yrityksen kehittämisessä.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että reaalivakuuksia ei tarvita ollenkaan. Lainanhakija toimii tällöin itse omavelkaisena takaajana. Hän siis vastaa lainasta kuin omastaan. Jos yritys ei pysty maksamaan lainaa takaisin, se peritään kokonaisuudessaan takaajilta.

Esimerkkilaskelma 120 000 euron yritysrahoituksen kilpailuttamisen tuomista säästöistä.

Alla olevasta esimerkkilaskelmasta näet kuinka paljon on mahdollista säästää hakemalla yritysrahoitusta Nordic Bankin kautta ja vertailemalla saamasi lainatarjoukset. Esimerkkilaskelma on laskettu 120 000 euron lainasummalle ja 3 vuoden maksuajalle. Kokeile sivun yläreunassa olevaa yritysrahoituslaskuria ja arvioi sen avulla yrityksesi lainan tarpeeseen sopiva lainan takaisinmaksuaika.

Laina
Nimelliskorko
Tilinhoitomaksu (kk)
Todellinen vuosikorko
Luottoa jälijellä (kk)
Kuukausierä
Kokonais-kustannus
Yritysrahoitus A
19,49 %
19,99 €
21,73 %
36
4 448,50 €
160 145,94 €
Yritysrahoitus B
17,80 %
9,99 €
19,53 %
36
4 336,25 €
156 104,91 €
Yritysrahoitus C
12,09 %
4,99 €
18,85 %
36
3 995,87 €
143 851,23 €
Nordic Bank yritysrahoitus vertailu
4,99 %
-
5,11 %
36
3 595,97 €
129 454,88 €

Esimerkkilaskelma osoittaa, että tekemällä helpon ja ilmaisen lainavertailun maksutta sivuillamme voi säästää jopa 30 691,06 euroa tämän kokoisen yritysrahoituksen kokonaiskustannuksista. Huomaa, että lainatarjoukset ovat aina yrityskohtaisia. Tee yrityslainahakemus nyt ja tutustu lainatarjouksiin! Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Yritysrahoitus uudelle yritykselle

Nordic Bankin kautta voit hakea lainarahoitusta myös uudelle yritykselle. Yrityslainaa voi saada yritys, jolla on Y-tunnus. Jos sellaista ei vielä ole, voi yrittäjä hakea perustettavalle yritykselle lainaa omiin nimiinsä. Yksityishenkilö voi saada lainaa enintään 70 000 euroa. Kun yritys myöhemmin perustetaan, voi yrittäjä myöntää lainan edelleen yritykselleen. Jatkossa siis yritys lyhentää lainaa yrittäjälle ja yrittäjä lyhentää omaansa luotonmyöntäjälle.

Tällaisella rahoituksella voi esimerkiksi ostaa kiinteistön, palkata henkilökuntaa tai rahoittaa tavanomaista käyttöpääomaa. Vakuudeton yritysrahoitus sopii monenlaisten projektien toteuttamiseen. Laina voi myös täydentää pankista saatua perinteistä pankkilainaa.

Vertaile yritysrahoitukset fiksusti verkossa

Yritysrahoitus jo toiminnassa olevalle yritykselle

Yritys, jolla on jo Y-tunnus, voi saada lainaa meidän kauttamme enintään 250 000 euroa. Laina-aika on korkeintaan 3 vuotta. Tällainen laina sopii erinomaisesti yrityksen kasvun rahoittamiseen ja erilaisten projektien toteuttamiseen.

Useimmille pienille ja keskisuurille yrityksille tulee jossain vaiheessa tilanne, jossa tarvitaan rahoitusta yrityksen ulkopuolelta. Liiketoiminnan kasvu vaatii investointeja. Jos rahoitus puuttuu, ei investointien tekeminen onnistu.

Pankkilainan saaminen voi olla hankalaa, vaikka yrityksellä olisikin näyttöä liiketoiminnan tuottavuudesta. Usein esteeksi muodostuu reaalivakuuksien puute. Tällöin vakuudeton yritysrahoitus voi olla erinomainen ratkaisu.

Mihin tarkoituksiin yritysrahoitusta voi käyttää?

Yritysrahoitus sopii monelaisiin tilanteisiin. Yritysrahoitusta voi hakea esimerkiksi näihin tarkoituksiin:

  • laitehankinnat
  • liiketilojen hankinta
  • käyttöpääoma
  • äkilliset menot
  • omistusmuutokset
  • työkoneet ja ajoneuvot
  • investoinnit.

Vakuudetonta yrityslainaa ei kuitenkaan ole korvamerkitty mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Yritys voi käyttää rahat parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kuka voi saada yritysrahoitusta?

Yritysrahoitusta voi saada yritys, jonka taloudellinen tilanne on tasapainossa, eikä sillä ole maksuvaikeuksia. Lainaa hakevan yrityksen pitää olla suomalainen kaupparekisterissä oleva yritys. Vastuuhenkilöiden pitää asua Suomessa.

Jokainen hakemus käsitellään yksilöllisesti. Laina voidaan myöntää, jos raha-asiat on hoidettu hyvin ja yritys tekee tulosta.

Kun yrittäjä hakee rahoitusta yritykselleen kauttamme, reaalivakuuksia ei tarvita lainkaan. Yrittäjä itse toimii lainan takaajana, eli hän vastaa velasta kuin omastaan.

Myös aloittavalle yritykselle voi hakea lainaa palvelussamme. Yritys, jolla ei vielä ole Y-tunnusta, ei voi saada yrityslainaa, mutta yrittäjä voi hakea lainaa omiin nimiinsä. Lainaa voi saada henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja maksukyky on kunnossa. Yksityishenkilö voi saada lainaa ilman vakuuksia korkeintaan 70 000 euroa.

Yritysrahoituksen avulla toteutat unelmasi

Yritysrahoitus kannattaa kilpailuttaa

Luottokelpoisuus vaikuttaa siihen, millä hinnalla eli millä korolla lainaa voi saada. Rahoituslaitoksilla on omat kriteerinsä, joilla yritystä ja sen luottokelpoisuutta arvioidaan. Lainojen korot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan, ja siksi yritysrahoituksen kilpailuttaminen on tärkeää.

Kilpailuttaminen onnistuu helposti Nordic Bankissa. Täytä vain yksi täysin ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin alat pian saada lainatarjouksia. Voit saada jopa yli 10 yrityslainatarjousta. Verkkopalvelussamme voit tarkastella eri luotonmyöntäjien tarjouksia ja voit vertailla niiden korkoja ja kuluja helposti. Tutustu tarjouksiin huolellisesti, jotta tiedät varmasti mihin olet sitoutumassa.

Mitkä asiat vaikuttavat yritysrahoituksen korkoon?

Rahoituksen korkoon vaikuttaa moni asia. Yrityksen taloudellinen tilanne ja maksuhistoria vaikuttavat korkoon. Jos yrityksen kassavirta on vakaa ja yrityksen tulevaisuutta on helpompi ennustaa, saa rahoitukselle yleensä matalamman koron. Jos sen sijaan yrityksen liiketoiminta ei ole niin heposti ennustettavaa, on korko yleensä korkeampi.

Rahoituslaitokset tarkastelevat myös yrityksen maksuhistoriaa. Jos kaikki raha-asiat on hoidettu aiemmin hyvin, voivat luotonmyöntäjät luottaa paremmin siihen, että tämä laina maksetaan pois ajallaan. Jos taas yrityksellä on ollut maksuvaikeuksia, on korko tavallisesti korkeampi tai lainaa ei välttämättä myönnetä ollenkaan.

Myös lainan koko ja laina-aika vaikuttavat korkoon. Usein pieni ja lyhytaikainen laina on korkeampikorkoinen kuin suuri laina. Lyhytaikaisesta lainasta ei kuitenkaan välttämättä ehdi kertyä kovin paljon korkoja juuri siksi, että laina-aika on lyhyt.

Yrityksen rahoitus kuntoon Nordic Bankin avulla

Nordic Bankissa kilpailutat yrityslainat ilman vakuuksia 250 000 euroon asti. Meidän kauttamme saat rahoituksen yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen. Reaalivakuuksia ei tarvita, vaan yrittäjä toimii lainan takaajana.

Yritys voi saada rahoituksen, jos sen raha-asiat on hoidettu hyvin eikä esimerkiksi verovelkoja ole. Yritysluottoa voi saada suomalainen kaupparekisterissä oleva yritys, jonka vastuuhenkilöt asuvat Suomessa. Lainaa kannattaa hakea vain todelliseen tarpeeseen ja vain silloin, kun olet varma, että yritys pystyy maksamaan lainan pois ajallaan.

Yrityksen rahoitus kannattaa kilpailuttaa. Se on helppoa, joten pienellä vaivalla on mahdollista saada säästettyä paljon rahaa! Täytä vain yksi ilmainen yrityslainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Välitämme hakemuksesi monille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille, joten voit yhdellä hakemuksella saada jopa yli 10 lainatarjousta. Ensimmäiset tarjoukset tulevat tavallisesti jo parissa kymmenessä minuutissa. 

Kilpailuta yritysrahoitukset Nordic Bankin avulla

Vertaile lainatarjouksia ja valitse niistä paras. Rahat saat käyttöösi usein jo yhden työpäivän kuluessa, joten pääset pian toteuttamaan projekteja ja kehittämään yritystäsi.

Usein kysytyt kysymykset yritysrahoituksesta:

Yritysrahoituksella tarkoitetaan yrityksen varainhankintaa. Se voi tarkoittaa esimerkiksi lainan ottamista. Rahoituksen avulla yritys voi kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa.

Kilpailuta yritysrahoitus Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä hakemuksella yli 10 lainatarjousta. Vakuuksia ei tarvita ollenkaan.

Yritysrahoituksen voi saada suomalainen yritys, jonka maksukyky on kunnossa. Laina voidaan myöntää, jos yrityksen raha-asiat on hoidettu hyvin ja yritys tekee tulosta.

Yritysrahoituksen korko on aina asiakaskohtainen. Rahoituslaitokset tarkastelevat yrityksen taloudellista tilannetta, tulevaisuudennäkymiä ja maksuhistoriaa. Kaikki nämä vaikuttavat korkoon. Korkoon saattaa vaikuttaa myös lainan koko ja laina-aika.

Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankissa. Vakuuksia ei tarvita, mutta yrittäjä toimii lainan takaajana. Voit saada useita tarjouksia yhdellä hakemuksella. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä paras. Saat rahat nopeasti käyttöösi.

Jos yrityksellä on Y-tunnus, se voi saada yrityslainan. Jos Y-tunnusta ei vielä ole, yrittäjä voi hakea lainaa omiin nimiinsä. Monet pankit tarjoavat lainoja yksityishenkilöille. Kilpailuta lainat Nordic Bankissa, niin henkilöasiakkaana voit saada jopa yli 30 tarjousta. Yrityslainat kilpailutamme noin 10 pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Yritysrahoitus sopii esimerkiksi liiketilojen hankkimiseen, käyttöpääomaksi, yllättäviin menoihin tai investointien tekemiseen. Vakuudettoman yrityslainan käyttötarkoitusta ei ole korvamerkitty, eli yritys voi käyttää rahat parhaaksi katsomallaan tavalla.

Yrityslainan saa tilille usein jo yhden työpäivän kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Rahojen siirrot tapahtuvat arkisin toimistoaikoina.

Kilpailuta yrityslainat Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä maksuttomalla hakemuksella yli 10 lainatarjousta! Lainoja on helppo vertailla verkkopalvelussamme.