häälaina

Häälaina – lainaa häitä varten, fiksusti!

Mikäli haluat järjestää juuri sellaiset häät josta olet unelmoinut, voit rahoittaa häät edullisella häälainalla. Kannattaa aloittaa lainojen vertailu hyvissä ajoin koska häiden järjestäminen on paljon muutakin kuin sopivan häälainan löytäminen.

Nordic Bank auttaa Sinua löytämään juuri sen oikean ja edullisen häälainan vaivattomasti, valitse lainalaskurin avulla sopiva lainamäärä ja maksuaika jonka jälkeen selviää arvioitu kuukausierä.

Säästä aikaa ja rahaa! – Kilpailuta häälaina fiksusti!

Hakemuksen täyttäminen ei sido tai velvoita asiakasta vastaanottamaan lainaa, voit siis kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita juuri itselleni sopiva rahoitus häitä varten!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Häälainan laina-aika ja todellinen vuosikorko

Häiden järjestäminen on valtava uurastus jotta päivästä tulisi ikimuistoinen. Häiden järjestäminen voi myös taloudellisesti olla yllättävä ja helposti saattaa hääbudjetti ja säästöt huveta. Tällöin on pitkällä laina-ajalla löytää itselleen sopivan lainan joka mahtuu kuukausittaisiin menoihin.

Meidän kautta voi hakea häälainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla jolloin kuukausierän voi itselleen valita sopivaksi ja lyhennysten jälkeen jää rahaa myös muuhun elämiseen. Laina-ajan lisäksi summa voi olla 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka.

Yleisesti lainasumma joka haetaan kattamaan häiden kustannuksia on 5000 – 15 000 euroa jolla onnistuu kattamaan isommatkin menot kuten hääpaikan vuokra, pitopalvelu sekä valokuvaaja. Tärkeintä että saat itsesi näköiset häät jonka taloutesi kestää.

Häälaina netistä edullisesti

Kun haet lainaa kannattaa ottaa huomioon myös otetun lainan todellinen vuosikorko, se saattaa vaihdella hyvinkin paljon. Kilpailuttamalla useampi pankki ja rahalaitos samalla hakemuksella saat parhaat edellytykset edulliselle lainalle, onneksi me Nordic Bankilla kilpailutamme lainahakemuksesi lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta löydettään juuri sinulle sopiva laina häitäsi varten.

Kaikki lainatarjoukset ovat hakemuksen jälkeen myös asiakkaalla näkyvillä josta voi valita itselleni sopivimman kokonaisuuden häälainallesi.

Kuka voi hakea lainaa häitä varten?

Lainaa häiden järjestämiseen voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon lainaa voin saada häiden järjestämiseen?

Kannattaa miettiä hääbudjetti tarkkaan, minkä verran on säästöjä ja minkä verran tarvitsee jotta unelmahäät toteutuu. Kilpailuttamalla voi säästää pitkän pennin kuluissa. Nordic Bankin avulla voi kuitenkin saada lainaa häiden järjestämiseen jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Häälaina kannattaa kilpailuttaa!

Nordic Bankin avulla kilpailutat häälainan fiksusti ja nopeasti lähes 30 eri luotonmyöntäjiän välillä. Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset maltillisesti. Parhaimmassa tapauksessa lainasumma voi olla tililläsi saman päivän aikana jolloin aikaa säästyy häiden suunnitteluun.

Yhdellä hakemuksella jopa 27 lainatarjousta?

Koska kilpailutamme monta rahoituslaitosta ja pankkia on hyvinki mahdollista saada useita lainatarjouksia josta voi valita sitten sen juuri itselleni sopivimman häälainan!

Häälaina Nordic Bankista

Hae häälaina edullisesti aina Nordic Bankista!

Tiesitkö että lainat ovat järjestetty edullisemman koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyä saat jo ensimmäiset lainatarjoukset. Näin pääset helposti vertailemaan sopivan ja edullisen lainan häitäsi varten. Voit saada huomattavasti paremmat lainaehdot kuin kilpailutat lainat Nordic Bankin avulla.

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Häiden rahoitus fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 70 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy löytämään helposti itselleni parhaan lainan häiden järjestämiseen.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti!