häälaina

Häälaina – lainaa häitä varten, fiksusti!

Mikäli haluatte järjestää juuri sellaiset häät josta olette unelmoineet, voit rahoittaa häät edullisella häälainalla. Kannattaa aloittaa lainojen vertailu hyvissä ajoin, jotta voitte sitten rauhassa keskittyä häiden järjestelyihin. 

Nordic Bank auttaa teitä löytämään sopivimman ja edullisimman häälainan vaivattomasti. Valitkaa lainalaskurin avulla sopiva lainamäärä ja maksuaika, jonka jälkeen selviää arvioitu kuukausierä. Kilpailutamme lainan puolestanne noin 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Helppo tapa kilpailuttaa häälaina fiksusti. Säästätte aikaa ja rahaa! 

Hakemuksen täyttäminen ei sido tai velvoita asiakasta vastaanottamaan lainaa. Voitte siis kaikessa rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja valita juuri itsellenne sopivan rahoituksen häitä ja häämatkaa varten!

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Häälainan laina-aika ja todellinen vuosikorko

Häiden järjestäminen on valtava uurastus, jotta päivästä tulisi ikimuistoinen. Häiden järjestäminen voi myös taloudellisesti olla yllättävä ja helposti saattaa hääbudjetti ja säästöt huveta. Tällöin voi pitkällä laina-ajalla löytää itselleen sopivan lainan, joka mahtuu ongelmitta kuukausittaisiin menoihin.

Meidän kauttamme voi hakea häälainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla, jolloin kuukausierän voi itselleen valita sopivaksi ja lyhennysten jälkeen jää rahaa myös muuhun elämiseen. Laina-ajan lisäksi summa voi olla 500 eurosta jopa 70 000 euroon saakka.

Yleisesti lainasumma, joka haetaan kattamaan häiden kustannuksia on 500015 000 euroa, jolla onnistuu kattamaan isommatkin menot kuten hääpaikan vuokran, pitopalvelun sekä valokuvaajan – häämatkaa unohtamatta.

Tärkeintä on, että saatte itsenne näköiset häät sellaisilla maksuehdoilla, jotka taloutenne kestää ilman ongelmia.

Häälaina netistä edullisesti

Lainaa hakiessa kannattaa ottaa huomioon myös otetun lainan todellinen vuosikorko, koska se saattaa vaihdella hyvinkin paljon.

Kilpailuttamalla useampi pankki ja rahalaitos samalla hakemuksella saat parhaat edellytykset edulliselle lainalle.

Onneksi me Nordic Bankilla kilpailutamme lainahakemuksesi lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotta löydettään juuri sinulle sopiva laina häitäsi varten.

Kaikki lainatarjoukset ovat hakemuksen jälkeen myös asiakkaalla näkyvillä, josta voi valita itselleen sopivimman kokonaisuuden häälainalle.

Kuka voi hakea lainaa häitä varten?

Lainaa häiden järjestämiseen voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä luottotiedot kunnossa.

Häälainaa kannattaa hakea yhdessä puolisonsa kanssa, koska kun lainahakemukselle kirjaa yhteishakijan, niin voitte saada lainan edullisemmalla korolla.

Kuinka paljon lainaa voin saada häiden järjestämiseen?

Kannattaa miettiä hääbudjetti tarkkaan, minkä verran on säästöjä ja minkä verran tarvitsee, jotta unelmahäät toteutuu. Kilpailuttamalla voi säästää pitkän pennin kuluissa.

Nordic Bankin avulla voi kuitenkin saada häiden järjestämiseen lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Häät tuskin maksavat niin paljoa, mutta kannattaa muistaa, että samaan lainaan voi yhdistää muitakin rahan tarpeita.

Toteuta unelmasi häät häälainalla, fiksusti!

Rahoitusta samalla myös häiden jälkeiseen aikaan

Samaan lainaan voi yhdistää muitakin rahan tarpeita. Onko teillä kenties haaveissa remontoida yhteistä kotianne, lähteä häämatkalle tai ostaa perheelle uusi auto? Voitte hakea kerralla yhden isomman lainan, jonka kulut on kilpailutettu.

Yhtä lainaa on helpompi maksella pois ja isompaan lainaan saa usein edullisemman koron kuin moneen pienempään lainaan, osamaksuun ja kulutusluottoon.

Kannattaa siis suunnitella rahan tarpeita myös häistä eteenpäin ennen kuin lähetätte lainahakemuksen. Voitte tietysti myös hakea nyt vain häälainan ja hakea uuden isomman lainan myöhemmin, jolla sitten maksatte ensin vanhan lainan pois.

Häälaina kannattaa kilpailuttaa!

Nordic Bankin avulla kilpailutat häälainan fiksusti ja nopeasti lähes 30 eri luotonmyöntäjiän välillä. Täytä maksuton lainahakemus ja vertaile lainatarjoukset maltillisesti. Parhaimmassa tapauksessa lainasumma voi olla tilillänne jopa saman päivän aikana, joten voitte rauhassa keskittyä häidenne suunnitteluun.

Yhdellä hakemuksella jopa 27 lainatarjousta?

Koska kilpailutamme monta rahoituslaitosta ja pankkia, on hyvinkin mahdollista saada useita lainatarjouksia, josta voitte valita sitten sen juuri itsellenne sopivimman häälainan! Kannattaa täyttää lainahakemus huolella ja syöttää tarkat tiedot hakemukseen, niin hakemus menee todennäköisemmin läpi.

Häälaina Nordic Bankista

Hae häälaina edullisesti Nordic Bankista!

Tiesitkö, että lainat ovat järjestetty edullisemman koron mukaan eli vain muutaman minuutin kuluessa lainahakemuksen lähetettyäsi saat jo ensimmäiset lainatarjoukset. Näin pääsette helposti vertailemaan sopivan ja edullisen lainan häitänne varten. Voitte saada huomattavasti paremmat lainaehdot kuin kilpailutatte lainat Nordic Bankin avulla.

Nordic Bankista haet lainaa fiksusti koska me kilpailutamme lähes kolmekymmentä eri pankkia ja rahoituslaitosta ilmaiseksi. Häiden rahoitus fiksusti!

Korko voi aina yllättää, mutta ei Nordic Bankin asiakkaita. Kaikki lainat jopa 70 000 euron laina kilpailutetaan lähes kolmenkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen välillä, jotta asiakas saa kattavan kuvan markkinoilla tapahtuvasta ja pystyy löytämään helposti itselleni parhaan lainan häiden järjestämiseen.

Täytä ilmainen lainahakemus täällä ja saat lainapäätöksen heti! 

Usein kysytyt kysymykset häälainasta:

Kuka voi hakea häälainaa?

Häälainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja luottotiedot kunnossa.

Kuinka paljon voin hakea lainaa häitä varten?

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 euroon asti.

Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

Lainan todellinen vuosikorko on aina henkilökohtainen ja määräytyy asiakkaan tietojen perusteella. Voit tarkistaa todellisen vuosikoron veloituksetta tekemällä helpon lainahakemuksen.

Mikä on pisin laina-aika?

Pisin laina-aika on 15 vuotta. On silti mahdollista hakea myös maksuvapaata jolloin laina-aika voi olla entistä pidempi ja joustavampi.

Voinko hakea lainaa yhdessä puolison kanssa?

Kyllä voit! On suositeltavaa hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, sillä näin voit saada edullisemmalla korolla, isompaa lainaa jonka ehdot voivat olla huomattavasti paremmat.

Mitä hyötyä on häälainojen vertailusta?

Häälainat vertailemalla, voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat aina säännöllisin aikavälein, näin varmistat ettet maksa koskaan liikaa!

Kuinka nopeasti saan häälainan tilille?

Vakuudeton häälaina maksetaan tilille usein yhden työpäivän kuluessa, lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Mistä löydän edullisen häälainan?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen, saat lainatarjoukset jotka ovat järjestetty parhaan koron mukaan. Näin on helpompi erottaa edullisin häälaina.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on lainamuoto jonka saamiseen ei edellytetä erillisiä vakuuksia tai takaajia. 

Voinko maksaa häälainan nopeammin takaisin?

Kyllä voit! Lainan voit maksaa aina nopeammin takaisi, ilman lisäkuluja!