Autorahoitus yritykselle

Kilpailuta yrityksen autorahoitus netissä

Nordic Bank auttaa löytämään yrityksellesi edullisen vakuudettoman autorahoituksen. Voit kilpailuttaa yrityslainat palvelussamme jopa 250 000 euroon saakka. Lainan hakeminen on helppoa.

Lainatarjoukset yli 10 pankilta  

 Ei velvoita tai sido mihinkään

 Palvelu auki 24/7

Nordic Bank auttaa löytämään yrityksellesi edullisen vakuudettoman autorahoituksen. Voit kilpailuttaa yrityslainat palvelussamme jopa 250 000 euroon saakka. Lainan hakeminen on helppoa.

Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin voit saada useita tarjouksia eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Kaikki tarjoukset toimitetaan sähköpostitse. Lisäksi voit tarkastella niitä verkkopalvelussamme koron mukaan järjestettynä.

Lainahakemuksen tekeminen ei velvoita ottamaan lainaa, joten voit huoletta kokeilla millä hinnalla yrityksesi saisi autorahoituksen tällä hetkellä.

YRITYSLAINALASKURI

Arvioitu kuukausierä

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä €. Nimelliskorko %. Luoton todellinen vuosikorko %. Avausmaksu €. Takaisinmaksuaika kuukautta. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä €.

Täytä vain yksi ilmainen hakemus nettisivuillamme, niin voit saada useita tarjouksia eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Kaikki tarjoukset toimitetaan sähköpostitse. Lisäksi voit tarkastella niitä verkkopalvelussamme koron mukaan järjestettynä.

Lainahakemuksen tekeminen ei velvoita ottamaan lainaa, joten voit huoletta kokeilla millä hinnalla yrityksesi saisi autorahoituksen tällä hetkellä.

Myös yritys voi hakea autorahoitusta

Ajoneuvo on yritykselle suuri kertainvestointi. Sen hankkimisesta aiheutuu monenlaisia kuluja. Siksi yrityksellä ei välttämättä ole auton hankkimiseen riittävästi pääomaa.

Vaikka kyseessä on iso hankinta, on ajoneuvoon investoiminen yleensä kuitenkin kannattavaa. Laadukkaat ja yrityksen tarpeita vastaavat autot helpottavat työntekoa ja auttavat yritystä kasvamaan.

Ennen ajoneuvon hankkimista kannattaa tutustua erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin.

Nordic Bankista voit hakea vakuudetonta lainaa auton hankintaan. Kun kyseessä on yrityksen autorahoitus, haetaan sitä varten tavallista yrityslainaa. Meidän kauttamme yrityslainaa voi hakea enintään 250 000 euroa. Samaan lainaan voi yhdistää myös muita yrityksen investointeja.

Autorahoitus yritykselle nopeasti netistä

Kun yritys hankkii auton, kyseessä on joko autoetuauto tai hyötyajoneuvo. Autoetu on työntekijälle myönnettävä työsuhde-etu, jossa työntekijä tai hänen perheensä käyttää työnantajan pakettiautoa tai henkilöautoa omiin ajoihinsa. Autoedun arvo määräytyy auton käyttöönottovuoden perusteella. Myös auton käyttövoima ja lisävarusteet vaikuttavat autoedun arvoon.

Hyötyajoneuvolla tarkoitetaan tavaroiden tai ihmisten kuljettamiseen tarkoitettua ajoneuvoa. Yleensä kun yritys hankkii hyötyajoneuvon, kyseessä on pakettiauto. Toki yritys saattaa tarvita myös muunlaisia hyötyajoneuvoja, kuten kuorma-autoa tai bussia.

Miksi autokaupan tarjoama rahoitus kannattaa kilpailuttaa?

Autoliikkeet tarjoavat rahoitusta autoa ostettaessa. Kaupan osamaksuvaihtoehto on helppo ja nopea, mutta ei välttämättä kaikkein edullisin. Sen vuoksi kannattaa tutustua muihinkin vaihtoehtoihin ennen hankinnan tekemistä. Autoliikkeen rahoituksen todellinen vuosikorko saattaa olla yllättävän korkea. Rahaa kuluu siis joka kuukausi turhan paljon korkeisiin kuluihin. Ajoneuvon hankkiminen kilpailutetulla vakuudettomalla yrityslainalla voi tulla paljon halvemmaksi.

Auton rahoitusvaihtoehtoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti rahoituksen todelliseen vuosikorkoon. Pelkkää korkoprosenttia ei siis kannata tuijottaa, sillä nimelliskorko ei kerro koko totuutta lainan kustannuksista. Todellinen vuosikorko sen sijaan sisältää sekä lainan koron että kaikki kulut, kuten perustamismaksu ja kuukausittaiset käsittelykulut. Todellinen vuosikorko antaa siis kokonaisvaltaisemman kuvan lainan todellisista kustannuksista.

Kun ajoneuvo hankitaan vakuudettomalla lainalla, auton saa ostaa ihan mistä tahansa: yksityiseltä käytettynä, uuden autoliikkeestä tai sen voi tuoda itse ulkomailta. Auton saa heti omiin nimiin, toisin kuin autoliikkeen rahoituksessa, jossa auto on rahoitusyhtiön nimissä siihen asti, kunnes kaikki maksuerät on maksettu. Voit siis esimerkiksi myydä sen helpommin tai viedä pois maasta työreissulle.

Autolaina yritykselle turvallisesti Nordic Bankin lainavertailun avulla

Hae autorahoitusta ilman vakuuksia

Meidän kauttamme voit hakea yrityksellesi autorahoituksen ilman vakuuksia. Yrityslainaa voivat hakea suomalaiset yritykset, joilla on puhtaat luottotiedot ja maksukyky kunnossa.

Laina voidaan myöntää, jos luotonmyöntäjä katsoo, että yrityksen talousasiat on hoidettu tähän asti hyvin ja sen tulevaisuus näyttää valoisalta.

Tällaista lainaa varten ei tarvita reaalivakuuksia, mutta lainanhakija, eli yleensä yrittäjä itse, toimii lainan takaajana. Takaaja on henkilökohtaisesti vastuussa lainasta.

Myös takaajalla pitää olla puhtaat luottotiedot. Yrityslaina ilman vakuuksia voi olla hyvä valinta, jos yrityksen taloudellinen tilanne on hyvä ja lainasta on varmasti hyötyä toiminnan kehittämiselle.

Vakuudeton yrityslaina auton hankintaan sopii yritykselle, jos yritys tarvitsee nopeasti lyhytaikaisen lainan kaluston uusimista varten. Vakuudettomat lainat ovat todella nopeita, eli rahoja ei tarvitse odottaa viikkoja tai edes päiväkausia. Tällainen laina on usein hyvä valinta myös silloin, kun yritys on kasvuvaiheessa, eikä se välttämättä vielä saa lainaa pankista. Vakuudeton yrityslaina on myös siinä mielessä poikkeuksellinen vaihtoehto, että sen käyttökohdetta ei ole korvamerkitty, eli voit ottaa isomman lainan ja yhdistää samaan lainaan myös muita yrityksen hankintoja kuin pelkän auton.

Vakuudettomat autorahoitukset kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ensin. Täytä lainahakemus nettisivuillamme, niin saat pian lainatarjouksia. Kaikki tarjoukset toimitetaan sähköpostitse. Sen lisäksi voit tarkastella niitä verkkopalvelussamme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

Pakettiauton alv-vähennyskelpoisuus

Tavaran arvonlisäveron saa tavallisesti vähentää, jos se on ostettu arvonlisäverollista liiketoimintaa varten. Pakettiauton hankitakulut ja käyttökustannukset ovat vähennyskelpoisia. Arvonlisäveron saa vähentää, kun pakettiautoa käytetään vähennykseen oikeuttavassa liiketoiminnassa. Jos pakettiautoa käytetään lisäksi muihin tarkoituksiin, arvonlisäverosta saa vähentää vain vähennykseen oikeuttavaan liiketoimintaa kohdistuvan osuuden.

Hyötyajoneuvon hankintahinnan arvonlisävero vähennetään verotuksessa heti autokauppojen yhteydessä, vaikka rahoitusta maksetaan takaisin osissa yleensä useamman vuoden ajan. Eli käytännössä yritys saa esimerkiksi 30 000 euron autosta melkein 6 000 euroa alv-hyvityksiä. Niillä voi esimerkiksi lyhentää autolainaa tai rahoittaa yrityksen muita hankintoja.

Jos pakettiautolla siis ajetaan sekä työhön liittyviä matkoja että yksityismatkoja, saa verotuksessa vähentää vain liiketoimintaan liittyvät matkat. Yksityiskäytön osuutta ei voi vähentää verotuksessa.

Myös yritykselle hankittu henkilöauto on vähennyskelpoinen, jos sitä käytetään vain yrityksen toimintaan eikä sillä ajeta yksityismatkoja. Vähäinenkin yrityksen henkilöauton käyttö muuhun kuin arvonlisäverolliseen toimintaan johtaa siihen, että autosta ei voida vähentää arvonlisäveroa. Pakettiauto on siis usein yritykselle taloudellisesti kannattavampi vaihtoehto kuin henkilöauto.

Yritykselle hankitun auton käytöstä täytyy pitää tarkasti kirjaa. Eli esimerkiksi kaikista polttoaine- ja huoltokuluista pitää toimittaa kuitit kirjanpitäjälle. Lisäksi ajoista täytyy pitää myös ajopäiväkirjaa. Sen avulla selvitetään yritystoimintaan liittyvät ajot. Yksityisajoja ei voi vähentää verotuksessa.

Autorahoitus nopeasti käytetyn tai uuden auton ostoon

Vakuudettomalla yrityslainalla ajoneuvon saa hankittua nopeasti yrityksen käyttöön. Voit hankkia tällaisella lainalla yrityksellesi millaisen auton tahansa, mistä tahansa.

Voit ostaa sen yksityseltä, autokaupasta tai tuoda itse ulkomailta.

Lainaa on helppo hakea. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi ilmainen yrityslainahakemus nettisivuillamme ja voit sillä saada yhteensä yli 10 yrityslainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Vertaile tarjouksia rauhassa. Kun olet valinnut niistä parhaimman, saat rahat tilillesi yleensä jo yhden työpäivän kuluessa.

Nopeus on yksi vakuudettomien lainojen parhaita puolia.

Autolaina ilman vakuuksia uuden auton ostamiseen

Autorahoitus ilman käsirahaa

Vakuudettomalla lainalla saat hankittua auton yrityksesi käyttöön ilman käsirahaa. Autoliikkeestä rahoituksella ostetusta autosta pitää monesti maksaa käsiraha, joka on tavallisesti noin 10 – 30 % auton hinnasta.

Kun auto hankitaan lainalla, siitä ei tarvitse maksaa käsirahaa. Voit maksaa koko myyntihinnan kerralla kaupalle ja lyhentää sitten lainaa rahoituslaitokselle erissä kuukausittain. Laina-aika yrityslainoissa on pituudeltaan kolmesta kuukaudesta kolmeen vuoteen. Lainan voi tietysti maksaa pois myös alkuperäistä sopimusta nopeammin.

Edullinen autorahoitus yritykselle Nordic Bankista

Nordic Bankin kautta saat yrityksen autorahoituksen kuntoon nopeasti. Täytä vain yksi täysin ilmainen yrityslainahakemus nettisivuillamme, niin alat hetken päästä saada lainatarjouksia sähköpostitse. Voit tarkastella tarjouksia myös verkkopalvelussamme, jossa tarjoukset järjestyvät automaattisesti koron mukaan. Tämä ominaisuus tekee tarjousten vertailusta vielä entistäkin helpompaa.

Voit kilpailuttaa yritysrahoitukset palvelussamme 250 000 euroon saakka. Tavallisesti yritykset hakevat kuitenkin pienempiä lainasummia, esimerkiksi 20 000 tai 40 000 euroa. Laina-aika on 3 kuukautta – 3 vuotta.

Autorahoituksia kannattaa vertailla. Sillä tavalla voit säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja kuukaudessa. Korot ja kulut vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan, joten kannattaa tietysti etsiä sellainen luotonmyöntäjä, joka tarjoaa lainaa mahdollisimman matalalla korolla ja edullisilla kuluilla. Vertaile siis yrityksen autorahoitukset palvelussamme, niin voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Kilpailuta yritysrahoitukset

Usein kysytyt kysymykset autorahoituksesta yritykselle:

Yrityksen autorahoitus hoidetaan tavallisesti yrityslainalla. Voit hakea yrityslainaa Nordic Bankin kautta enintään 250 000 euroa. Kilpailuta yrityksen autorahoitus Nordic Bankissa. Voit saada yhdellä maksuttomalla hakemuksella yhteensä yli 10 lainatarjousta eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä.

Yritys voi hankkia autoetuauton yrityslainalla. Voit kilpailuttaa yrityslainat Nordic Bankissa 250 000 euroon saakka. Vakuuksia ei tarvita, mutta hakija toimii lainan takaajana. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme. Alat yleensä puolen tunnin sisällä saada ensimmäisiä lainatarjouksia sähköpostiisi. Sitten vain valitset tarjouksista yrityksellesi parhaan vaihtoehdon ja saat rahat pian tilillesi.

Kun yrityksen auto ostetaan vakuudettomalla lainalla, saa auton ostettua ilman käsirahaa.

Pakettiauton rahoitus kannattaa kilpailuttaa. Autokaupan tarjoama rahoitus ei välttämättä ole edullisin vaihtoehto. Siksi kannattaa tutustua myös vakuudettomiin yrityslainoihin. Niiden kilpailutus onnistuu helposti Nordic Bankissa. Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada useita lainatarjouksia.

Autokaupan tarjoama rahoitus ei välttämättä ole kaikkein edullisin vaihtoehto. Vakuudeton laina saattaa tulla merkittävästi halvemmaksi. Lisäksi auton saa ostettua lainalla ilman käsirahaa ja sen saa heti omiin nimiin.

Kilpailutettu vakuudeton yrityslaina saattaa tulla halvemmaksi kuin autokaupan tarjoama rahoitusvaihtoehto. Vakuudeton yrityslaina on helppo ja nopea ratkaisu. Vakuudettoman lainan saa käyttöön todella nopeasti, joten pääset pian autokaupoille. Voit ostaa käytetyn auton yksityiseltä, uuden autokaupasta tai tuoda auton ulkomailta.

Voit saada ajoneuvorahoituksen yritykselle hakemalla yrityslainaa. Yrityslainaa voi hakea Nordic Bankin kautta enintään 250 000 euroa. Täytä ilmainen lainahakemus nettisivuillamme, niin alat pian saada lainatarjouksia sähköpostiisi. Valitse tarjouksista sopiva laina ja saat rahat käyttöösi nopeasti.

Katso myös: